Resme bakıp yorumlarınızı alırsam sevinirim.Özellikle kızlar cevap verirse iyi olur. link
Evet yaptırsan iyi olur.
Hayır gerek yok.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
akatlarda ve nişantaşında sculpture var eger maddı durumun ıyıyse onerırım cok ıyıler ama degılse epıderm olabılır o da akmerkezın orda
Tüm vücut yaptırayom mı sence?Sırt ve göğüste çok az zaten.
Neyi merak ediyorsan söyliyim.Kollar az yarım zaten.
Sırt resmimide koyarım bir ara.
ben lazer yaptırıyorum ve kesnlikle öneriyorum gerçekten kesin çözüm ben çok memnunum yaklaşık 8 seans falan sürüyo ve işe yarıyo
benm şu an 3 seans oldu ve sonucu şimdiden aldım çok az tüy denicek kadr çıkıyo 8 seans sürmez gibi geliyo
ne biliyim :D
makina süper normalde yapılırken hafif bi yanma olur benm yaptırdığım makinada hava üflüyo hissetmiyosun bişey zaten bunlar için sağlık merkezleri var onlar yapıyo önüne gelen heryerde yaptırma
allahtan belanı mı ıstıyorsun sen lazer yaptırıcaksan ben ne yaptırmalıyım dusundurucu :) gerke yok yaa o kadar kıl erkekte az bıle...
Hocam sen buna kil mi diyorsun ya:)
Bende kilin 100 de 1 bunlar. ama rahatsiz ediyorsa makasla kisaltabilirsin.
Cevap
9Cevap
yerinde olsam hoslanmiyorsan jiletle al ama sirtindada varsa agda yaptir veya lazer ama sakin gogusne lazer yaptirma
Sırtımda yok gibi zaten de göğüs çevresinde az var ama uzun bayağı.Komple aldırsan nasıl olur sence?
gay gibi olursun kuzuu beni dinle sen abimde oyle yapior biliorm
Kötü diyor bazıları.Gay değilim.Kolları yaptırmam zaten.
o kizlarda oluyor erkeklerde degil bazen ada ama cogunlukla jilet
Bence ağdayla aldır zamanla seyrelir ve incelir lazer bitirmiyor
Koyu ama kıllar uygun değil mi lazere?
bence yaptır. daha iyi olur. bu arada kolunda yarabandı dikkatimi çekti geçmiş olsun ne oldu ?
Kan aldırmıştım da o gün.Kan tahliilleri işte sıradan.Çok dikkatlisin bu arada.Tebrik ederim.
öyleyimdir :)) geçmiş olsun o zaman :) bir şey çıkmadı inş. tahlillerde :)
Yok normal değerler.Keşke senin gibi iyi arkadaşlar olsa.
bazen hiç tanımadığımız biri en yakın zannettiğimizden daha yakın olabiliyor işte.
Ne kadar sıcak cevap vermişsin.Dalga geçmeden.Bu lazer epilasyon konusunu iyi bir kızla bir üsre konuşmam lazım aslında ama burda değil tabki.Psikolojimi bozuyor bayağı.
bence psikolojini bozacak bir durum değil. sonuçta evli değilsen sevgili olduğun kızlar tişörtünün içini görmez herhalde en azından bir süre. o süreye kadar da lazer falan yaparsın bir şeyler.
Ben hoşlanmıyorum zatende.Biraz paylaşabilsek iyiydi ama benle yazışmak istersen biraz sevinirim.
Kardeşim Yaptır Gitsin Yaptırdıktan Sonra Bide Body Yaparsan Süper GÖrüntü Olur ;)
tabiki yaptırırsan iyi olur ama maddi sıkıntın varsada hiç kasma çook kötü değil erkeksn sonuşta
Komple aldırsam peki sırtımda yok pek zaten.Kol hariç tüm vücut yani.
olur olur iyi olur..
Zaten tüm vücut fiyatları uygun.
millet çoğaltıyo diyo ama
iyi bi merkezde yaptırınca sorun olmaz.İyi yerler var yapan.
mesela ? ben de istiyorum da :D
Dermatolog olursa sorun olmaz.Var öyle yerle İstanbulda.Cihaz da kaliteli olursa sorun olmaz.
evet çok doğru..
Sen nerde yaşıyorsun.
istanbul tatlım.
Gzili olmasayıdın verirdim sana mesajla bir iki merkez.Burda yazmam doğru olmaz.
Erkekler neden böyle düşünüyor yaptırma.
Kızlar beğenir mi uzun kılları?
Bu göğüste kıl yok ki
Benim cevabım nerde :((
Yaptir tabi ya cok kotu.
Yaptır
Evet yaptırsan iyi olur.
Evet yaptırsan iyi olur
yaptırma la
A diyorum
yaptır gitsin..
Hayır gerek yok.
Hayır gerek yok. :)