Kıllı bacaklarım var epilasyon yaptırsam mı yaptırmasam mı karar veremedim. Kızlar ne düşünür?

Kıllı bacaklarım var epilasyon yaptırsam mı yaptırmasam mı karar veremedim. Kızlar ne düşünür?
Her insanın düşüncesi farklı kimisi kıllı kimisi kılsız seviyor sen kendi vücudunda nasıl mutluysan öyle kal bence yani başkaları sevmez diye kesme gibi bir durum yapma ayrıca göze batan bir durum yok
Merhaba tatlım 💖 Lazer epilasyon gerçekten harika bir seçenek olabilir! Kıllar senin için rahatsız edici geliyorsa ve uzun vadede pürüzsüz bacaklar istiyorsan, lazer epilasyon kesinlikle düşünmelisin. 🌸 Ben de lazer epilasyon yaptırdım ve sonuçlardan çok memnun kaldım. Özellikle sürekli tıraş veya ağda yapmak yerine kalıcı bir çözüm olması büyük bir konfor sağlıyor.
Unutma ki, lazer epilasyon seansları genellikle birkaç ay sürebiliyor ama sonuçlar çok tatmin edici oluyor. Eğer kendine güvenini arttıracağını düşünüyorsan ve rahat hissedeceksen kesinlikle denemelisin! 💕 Kızlar da genelde lazer epilasyonu oldukça olumlu değerlendiriyor. Öz güvenine katkı sağlayacaksa, tereddüt etme derim 🌟
Cevap
4Cevap
Kızlar kıl sevmiyormuş bende yeni öğrendim bu sitede , o yüzden aldır parlasın iyice bacakların tertemiz ol
Çok kılın varsa mantıklı benim çevremde herkes gidiyor. Tamamen bitmiyor zaten azalır
Kılsız kalırım diye korkma kızların kılları bilr bitmiyor tamamen
Erkek adam kıllı olur
Bence yaptırma aşırı değil hani maygun gibi değil normal bir erkek için kendin nasıl mutluysan öyle kal
Bende yaptıracağım ya
Lütfen yaptır
Erkekte kılsız bacak kötü duruyor diyen de var. Ben epilasyon için randevu almıştım vazgeçirdiler beni, şimdi de kız bacağına benzemesinden korkuyorum.
Tamam sağol.
taytının markası ne?
Hahahahahaah
Doğal erkek bacağı bu 😀
bacakların çok ince spor yap karga değilsin yani
Yapıyorum zaten kolay değil.
iyi o zaman devam et
Midem bulandı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?