İnstagram da facebookta vb siteler de fotograf paylaşma merakı?

Merhaba arkadaşlar şimdi benim bir zamanlar insalarım ve facebook adreslerim vardı ve bir müddet kullandıktan sonra takıntı haline geldi ve kapattım. Oradaki gözlemlerim sonucu insanların kendini son model kameralarla çekip İnternet'e koyması benim çok garibime gitti çünkü ben İnternet'e fotografımı koysam acayip rahatsız oluyorum ne bileyim çalınır vs vs korkusu ve kendimi afişe etmek hoşuma gitmiyor. Siz de bu fotograf paylaşımını özellikle kişiye ait ve herkese açık yaparak millete kendini göstermesini nasıl karşılıyorsunuz? Şahsen ben sevmiyorum ve yakıştırmıyorum da bayanlara baylara. Kapalı bir bayan değilim ama şu ana kadar tutupta askılı atlet giyerek fotograf çekip koyanları gördükçe göz zevkim de kaçmıyor değil. Düşünceleriniz nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
Bunada bikinili ve askılı zıbın üst kısmıyla çekilip konmuş o derece yani dahildir. Arkadaşların arasında bikinili ol desek okul ortamında aman der kaçarlar
Güncellemeler
+1 yıl
Artık insanlar her şeyi sanal da yaşıyorlar bir yere gidiyorlar hemen yer bildirimi yediğini koyma vs vs bence görgüsüzlük
İnstagram da facebookta vb siteler de fotograf paylaşma merakı?