Moda & Stil Pantolon giyince böyle kötü görünüyor, ne yapmalıyım bıktım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Kilolu bir kızım ondan mı acaba? Pantolon 44 beden daha aşağıda bile giysem böyle belli oluyor bıktım napabilirim? Pantolon giyince böyle kötü görünüyor, ne yapmalıyım bıktım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
AğlaKalbim_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Vicdanına kadar çekme sende , hiç mi rahatsız olmuyorsunuz ? Aşağıdada belli oluyorsa bol iç çamaşırı giy. 3 1 Yorumla 0piraye0 +1 yıl 😂😂 Yorumla
gereksiz1şey Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Pantolonun beli ağzına değecek kanka normaldir, biraz aşağı indir 2 0 Yorumla
Wierdo Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 48% +1 yıl Moda & Stil konusunda 322 cevap paylaştı. Bu tarz giyme o zaman berbat görünüyor keşke paylaşmasaydın :/ 1 0 Yorumla
Çelikgibiiii Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Aman ne varki ne belli olsun normal işte yani milyonlarca bu tarz var sokakta 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Su fotiyu koymadan anlatsaydin keske. Ped tak ve kilo ver. Pantollarini deneyerek al 2 0 Yorumla
çılgındüşler Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl Bebeğim bir arkadaşımında öyleydi sarkık bir vajinaya sahip olabilirsinSana tavsiyem bol giyin ilerde daha kötü olursa bir jinekoloğa gidebilirsin. 0 0 Yorumla
00aaaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Pantolonu okadar çekersen olur tabi vücuduna uygun pantolonu bul dar pantolon dene bide tok bir kumaş olsun 1 0 Yorumla
boylesiteninamk Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Pantolonda bir problem vardır belki ama etek de giye bilirsin böyle sorun yaşamamak için 0 0 Yorumla
Tozluyoll25 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Araya yedırmene gerek yok biraz asagı da bırakabılırsn 0 0 Yorumla
tinkerbellcia Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 81% +1 yıl çok çekiyorsun pantolonu biraz aşağıda dursun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dediğim gibi, aşaıda da belli oluyor böyle Yorumla tinkerbellcia +1 yıl günlük ped taksan etki eder mi bilmiyorum, dene istersen Yorumla
Ahmetcann1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl ahahahaha yarildim. Uzun pantolon giy 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Uzun da giysem aynı? Yorumla Ahmetcann1 +1 yıl Bel tarafi uzun olcak. O belli olan kisim daha asagida kalicak Yorumla
AdilOlmayanYıldırım Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 68% +1 yıl erkek sandım bende tövbe 0 1 Yorumla AdilOlmayanYıldırım +1 yıl sen elbise giy bari çok kötü Yorumla
HayallerAvcısı Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl İç çamaşırını bu yüzden üretiyorlar ya hani bacım 0 0 Yorumla
Yakışıklı3400 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Bende ki profil e bak ben seninkini beğendim valla 0 0 Yorumla
Sdfhkgdjfk Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Moda & Stil konusunda 406 cevap paylaştı. Cameltoen var 😍 0 0 Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Neyin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bikini bölgem Yorumla blondeaddict +1 yıl Olsun Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 744 cevap paylaştı. Eee giyme o zaman 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Vicdanına kadar çekme sende , hiç mi rahatsız olmuyorsunuz ? Aşağıdada belli oluyorsa bol iç çamaşırı giy.
😂😂
Pantolonun beli ağzına değecek kanka normaldir, biraz aşağı indir
Bu tarz giyme o zaman berbat görünüyor keşke paylaşmasaydın :/
Aman ne varki ne belli olsun normal işte yani milyonlarca bu tarz var sokakta
Su fotiyu koymadan anlatsaydin keske. Ped tak ve kilo ver. Pantollarini deneyerek al
Bebeğim bir arkadaşımında öyleydi sarkık bir vajinaya sahip olabilirsin
Sana tavsiyem bol giyin ilerde daha kötü olursa bir jinekoloğa gidebilirsin.
Kilolu değilsin ama etek giymeni öneririm. Kaç yasındasın
Pantolonu okadar çekersen olur tabi vücuduna uygun pantolonu bul dar pantolon dene bide tok bir kumaş olsun
Pantolonda bir problem vardır belki ama etek de giye bilirsin böyle sorun yaşamamak için
Araya yedırmene gerek yok biraz asagı da bırakabılırsn
çok çekiyorsun pantolonu biraz aşağıda dursun
Dediğim gibi, aşaıda da belli oluyor böyle
günlük ped taksan etki eder mi bilmiyorum, dene istersen
ahahahaha yarildim. Uzun pantolon giy
Uzun da giysem aynı?
Bel tarafi uzun olcak. O belli olan kisim daha asagida kalicak
Pantolon modelini değiştir
O ne be içine girmiş resmen 😂
erkek sandım bende tövbe
sen elbise giy bari çok kötü
Kilolarından kaynaklı sanırım