kim hangisini daha çok seviyor görmek istedim. Hangisi ve neden?
Esmer Erkek/Kız
Sarışın Erkek/Kız
Kumral Erkek /Kız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Esmerlerin ten kokusu daha yoğun, etleri daha serttir.
Mistik ve derin bir havaları vardır.
Kollarının içine aldığında, kalıp gibi oturur, adama yılan gibi dolanırlar.
Kollarımda ''kadın'' var dersin..
.. ve genelde anaç olmazlar, bu da can sıkan gereksiz duygusallıklar silsilesi yaratmaz.
Duvarlara vura vura, ter damlarını kendininkileriyle karıştıra karıştıra sevişirsin.
Ondan sonra bir bakmışsın, iki günlük ağzı burnu dağılmış siyah t-shürtünde hala kokusu var..
Oturur salak gibi koklar durursun..
elitedaily.com/.../sleeping.jpg
eee boşa dememişler kızım sarışının adı esmerin tadı:)
esmer kızlar pis geliyor gözüme sevmem açıkcası birde çok kıllı oluyorlar ben beyaz-buğday tenli kumral-sarı arası bir hatunum mutluyum iyiki diyorum talibimde epeyce var yani alakası yok esmerler güzel falan ha illaki onlarında güzeli vardır da pek sanmam. Ama erkeklerde sarısın değilde kumral esmer iyidir bence
egon kabarık :) esmerlerin de güzeli var insan bakimli olduktan sonra esmer kumral farketmez nice beyazlar gördüm kendilerinden haberi yok
herkesin güzelliği Allah vergisi . Ama güzel sandıkları değil orası. güzelleri de var. sana bir zenci ne kadar itici ise sende bir beyaz olarak onlara aynısın. dusuncene saygı duyuyorum ama ifade ediş tarzın çok yanlış güzelim bende kumralm ama esmer olan da var burada kimse senin gibi yazmış mi bak bakalım.
Herkesin kendine göre güzelliği vardır. Esmerlerde çok tatlı olan da var çirkin olan da. Ama sarışın beyaz tenli olmak çok daha güzel geliyor :) iyi ki sarışınim :)
Cevap
36Cevap
Almanya'da ki dayımı aradım cidden onlar da bunu konuşuyormuş. Dünya kupasını kazandık ama hala aklımızda bu soru var dediler.
Esmerlerin daha çok sevildiğini kim söyledi? Hepsinin güzeli ayrı güzel sonuçta.
Kenan İmirzalioğlu var Kıvanç Tatlıtuğ var.
Kate Upton var Kim Kardashian var.
Mesela tabii.
Valla size süper örnek vereyim İstanbul lisesinde öğrenci değişimine gelen alman gruplar vardı. Kızlar sarışın kızıl bembeyaz renkli gözlüydü. Erkek öğrecilerde öğleydiler. Ben 1 tane almanın esmer seçtiğini görmedim. 2. Örnek Bizim kızlara sarışın mavi gözlü bir sürü erkek göster gerçek sarı ama. Çoğu üstüne atlar. Türk görmüş arap kızları gibi :)
evet öyle yapan kızlar var genellikle yabancı oldukları için daha çok ilgi çekiyorlar. bizim okulada gelmişti beyaz sarışın vatandaşlar sarışın seven sevmeyen herkes camlara dökülmüştü bence bu birazda görmemişlıkten kaynaklanıyor :)
Şu var Türk erkeği göbekli kel capri giyip ailesiyle avmlerde dolaşan tıfıllardan oluşuyor. Yakışıklı esmer yok denecek kadar az. Kızlara gelirsek, hem aşırı şişman kısa boylu hemde altın varakla kaplama sanıyor kendini. Sarışın olmadığı halde sarışın taklidi yapmada gayet başarılılar. Ben kendim uzun sayılmam 1.83 cm 88 kilo sporcuyum. Siyah saç beyaz ten yeşil gözlüyüm. Çoğu kişi manken olmamı tavsiye ediyor. ya da dizilerde oynasana diyor. Bana göre değil deyip kapatıyorum konuyu. Test yaptık arkadaşlarla şişman kısa boylu kızlara teklif edecektik. Son model araba italyan takım elbise vide da çektik hatta kızlarmız o kadar şişik ki anlatamam. Aynı yerde turist kızlar boynumuza atladı. Yabancı kızla kafeye giderken teklif ettiğimiz kızlar bize. Resmen kur yapmaya başladı. az önce reddettin işte daha niye sırnaşıyorsun mübarek. dedim
Türk erkekleri.. beni bitiriyosunuz. Cogunuz esmer demis ama sarisin rus hatun diyincede salyalarnz akiyo. :D ben sarisinim ve sonuna kadar sarisin kalicam. ♥
Sonuna kadar katiliyorum sarisin candir gerisi heycandir
lütfen ahlak dışı şeyler yazmayın
Esmer Candır Çünkü ;) Esmere Özenilmeseydi solaryum Keşfedilmezdi ;)
:) güzel espri
Turkiyede esmer kiz orani daha fazla belkide bundan veya sarisinlar herkese bakmadigindan da olabilir kisiden kisiye degisir aslinda sarisin esmer catirmasi cok gereksiz bir konu
maksat muhabbet :) kesinlikle kişilik meselesi yani
Kımral erkek çünkü sevgilimde kımral saroşın karışımı önceden esmer severdim ama sevgilimden sonra sarışınlara merak sardım kız olarakta sarışın güzel oluyo keşke bende sarışın olsaydım diyom :)
Ben gözlerde kalırım. kahverngisimsiyahkapkara gözlerde.
sarışın ya da esmerlik önemli degil. gözler kimdeyse odur
evet orası öyle. ama beğeni açısından bakınca renkli gözler çok itici geliyor bana
Sen renkli gözlüysen öyle gelir.
Ben renkliyim ben de renkli istemem
hayır gözlerm kahverengi
bazen istisna oluyor tabi
Esmer güzeli görüyor hepsi esmer istiyo bence esmer itici. Her esmer güzel olacak değil arada çıkıyo bir kaç tane.
Sarışın veya beyaz tenli tercihimdir
sarilar da bana itici geliyor esmer ler çekici ve beyazlar sevimli :)
Göz zevki olabilir:)
aynen :)
Tercihinizi milleti rencide ederek söylemeyin :d hepimiz insanız kimsenin birine üstünlüğü yok aşağalamaya da gerek yok
Belli olmaz oiş. Çok sarışın seven de var benim gibi...
hiç sevmeyen de var benim gibi :) aralarında bazıları hoşuma giderse... Kıvanç Tatlıtuğ gibi :)
Ben bir kizilim ama beyaz tenli koyu sac ve göz rengi olan erkekleri daha çok begeniyorum Allah sahibine bağışlasin onları
kim demiş bunu ya esmerler daha kıllı olur bir kere sarışın candır derim tenide beyaz olmalı derim olur biter ;)
beyaz tenli sakallı kız çok gördüm kendine bakmayan kıllı oluyor zaten esmer kumral farketmiyor bence o açıdan bakınca
Sırf kumralım diğe ankete kumral isaretledim :'( Yoksa erkeğin esmeri kızın sarisini hoştur
Sarışın 1.80 ve üzeri maksimum 55 kilo tercihimdir bacigardaaaş :D
3 de bana hitap etmiyor kızıl çilli olması gerekiyor bir kızın 😁😂😂
kızılı tercihlere koymamışiz evet kızıllar da iyi
ben esmer sevmiyorum ya kız dediğin açık tenli olacak kumral sarısın parlayacak resmen esmerler bir tuhaf geliyor
1- 0 olsun bizim olsun bazen esmerler pis oluyo şu anki fikrim sarışın
Hafif balık etli ve kumral kızlar gerçekten her erkeğin tartışmasız gözünü alır
Kim demiş esmerler daha cok seviliyor diye sarisin kız candir yahu beyaz tenli kızlarda öyle :)
cunku esmer oldukları ıcın kanks bı dusun neden bağyanlar solaryuma gırıyo neden gırıyo bende bılmıyorum
Bncede esmrler dha cok sevliyr sari olmk hic hos degil :(
Hicte bile sarisin kiz can ya can
katiliyorum ama bazı sarilar kumral karışımı oluyor onları seviyorum
Bncede esmer guzel oluyr bir ara siyaha boyatmistm ama dipten sari glnce hic hos durmuyo. d napalm kader :)
evet doğrudur :)
Siyah renk her zaman daha asildir daha ağırdır ondan olabilirmi esmerlerin sevilmesi.
Kumral daha iyi gibi her ikisinden de var biraz karışım gibi birsey :)))
aslında insan sevince esmer kumral farketmiyor yanyana çok gördüm arap ve türk
Alakasi yok esmerler sevilmiyor. Sarışınlar daha cok revaçta
baby face erkekler çok çocuksu geliyo açıkçası. esmer erkek candır
erkek dediğin taş olacak:)
aynen, erkeksiliğini yansıtacak. feromonlarını açığa çıkaracak :))
sende bendensin ;)
şimdi arkadaşlar tenlerini uyumu önemli favorim esmerin adı sarışını tadı :D
Kızları bilmem ama biz Kumral sarışın beyaz tenli seviyoruz genelde :)
bende esmerimdir. güneşte yandıgımda zenci olurum ben
Ben ne esmeri ne sarısıni seviyorum alayi itici. Kızıl olsun çilli olsun lan :D
ilginç ilk defa duyuyorum bir erkekten böyle birşey:)
Niye kızıl sevmek suç mu :)
yok kızıl hiç aklıma gelmedi :) onlarda sevilir niye sevilmesin
Dislamayalim ayip :))
yok canım ne dışlamasi :)
Sarışın , esmer, kumral farketmez Türk erkeği affetmez.
kadınlar esmer erkeklerden hoşlanır erkeklerde kumral ve beyaz tenlilerden.
evet yorumlar da tam dediğin gibi:)
Çok sıcak kanlilar ve çok çekiciler tabiki esmerler
Sarışın ve kumralın adı esmerin tadı da ondan :)
hm beyaz ten sevilmiyor demek öyle mi :)
Sevilmezmi ya sevmeyen ölsün
@ortampandasi sen ol
kızılları yaşatma derneği!!
yok sayılıyoruz resmen :D
Kizilda candir onlarsiz omur gecmez ya
alakası yok ben sarışın seviyorum bilader..:)
Kumral candır, esmer de sarışın da tırt
Ben en çok sarışınları seviyorum.
Yok Açık kumral candır :D
amele yanıkları olmadığı için :D
Bende esmerim kumral severim ama
sarışın veya kumral kız..
Sarışın ve beyaz ten:)
kumral da güzel sarışın da ne desem şaştım
sarisindan vazgecmem shjsh
Beyaz ten?
Kumral tabiki.
Ben kumral seviyorum