Moda & Stil Düğünde giyilir mi Hangi şal olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşımın düğünü var malum pandemi dolayısıyla sadece gelin alma olacak böyle bi tunik giysem nasıl olurBunun üstüne hangi renk şal gider? Düğünde giyilir mi Hangi şal olur? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet guyilebilir krem rengi şal ile kombinleyebilirsin şalin kumaşida medine ipegi olursa kpmbini birazdaha şıklaştirabilirsin krem ayakkabida giyersen kombinin tamamlanir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Açık renk şal yakışmaz bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm anladim Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Bunun üzerine ekru renk çok güzel durur. 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bu pudra rengi daha doğrusu, ya böyle bir renk şal, ya da aynı tonda ama bunun daha açık rengi bir şal. Yorumla
Bugrakagan67 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 95% +1 yıl Pantolon tunik kombini şık olurLila, beyaz , metalik gri, vizon, zümrüt yeşili şal uygun olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Vizon olabilr Yorumla Bugrakagan67 +1 yıl Ayakkabınızın renginde de olabilir Yorumla
oguzzzz7 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl 10 numara 5 yıldız çok güzel işte sade kendine yakışanı giy her zaman bu kıyafet gerçekten çok güzelmiş 0 0 Yorumla
dijitalturist Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl Ne kadar zarifmiş fotoğraftaki kıyafet, kıza da çok yakışmış. Krem rengi şal çok güzel durur bence. 0 0 Yorumla
İtalyankürt Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Beyaz ya da siyah iyi gidebilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Siyah olmaz beyazda bana yakismaz Yorumla Edameda06 +1 yıl Beyaz çok çiğ kalır. Krem rengi, ekru tonlarında bir şal olmalı. Siyah da çok basite kaçmak. Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Giyilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet guyilebilir krem rengi şal ile kombinleyebilirsin şalin kumaşida medine ipegi olursa kpmbini birazdaha şıklaştirabilirsin krem ayakkabida giyersen kombinin tamamlanir
Açık renk şal yakışmaz bana
Hmm anladim
Bunun üzerine ekru renk çok güzel durur.
Bu pudra rengi daha doğrusu, ya böyle bir renk şal, ya da aynı tonda ama bunun daha açık rengi bir şal.
Pantolon tunik kombini şık olur
Lila, beyaz , metalik gri, vizon, zümrüt yeşili şal uygun olur
Vizon olabilr
Ayakkabınızın renginde de olabilir
10 numara 5 yıldız çok güzel işte sade kendine yakışanı giy her zaman bu kıyafet gerçekten çok güzelmiş
Ne kadar zarifmiş fotoğraftaki kıyafet, kıza da çok yakışmış.
Krem rengi şal çok güzel durur bence.
Beyaz ya da siyah iyi gidebilir
Siyah olmaz beyazda bana yakismaz
Beyaz çok çiğ kalır. Krem rengi, ekru tonlarında bir şal olmalı. Siyah da çok basite kaçmak.
Yasına göre kötü seçim.
Giyilir
Giyilir
GüZel canım