reallivetheater.files.wordpress.com/.../...-22.jpg
yoksa bu mu?
www.kino-teatr.ru/acter/album/298186/188774.jpg
Ulan adam haklı. Çirkin insan niye çirkinsin diye yargılanamaz, ezilemez ama bazıları var ki mousem olsa çift tıklamam. Bakımlı kardeşlerim alınmasın;
*Kişi bakımsızdır, Allah beni çirkin yarattı lan benim suçum ne der kendini acındırır.
*Kişi sakallarını çok uzatır, çirkin görünür, sakallarımı sevmiyolar der. Bende bırakıyorum ama saçım kadar uzatmıyorum.
*Kişi üşengeçtir, beni kabul eden böyle etsin uğraşamam ayaklarındadır. Sonrada neden sevgilim olmuyo diye burada soru sorar.
*Kişi dar kafalıdır afedersiniz, erkeğin kaşlarını almasına, muson ormanı gibi olmuş göğüs kıllarını almasına karşıdır, o kişiye yumuşak muamelesi yapar, kıl erkekte olur ama abartmayın estetik diye birşey var.
Şimdi şu adam yumuşakmı?
https://i.hizliresim.com/LdYjnZ.jpg
Sitedeki ilk yorumum buna kısmetmiş.
Öncelikle mantığına hayran kaldım :)
Adam tutmuş dünya nın en yakışıklı adamlarından biri olan Giulio Berruti i sıradan doğulu bir kardeşimizle kıyaslamış. Birde yabancı ülkelerdeki herkes bunun gibi izlenimi vermeye çalışmış. Kaç defa yurt dışına çıktında bunun gibi biryle karşılaştın.
Madem bir kıyaslama yapıcan adam gibi kıyaslama yap mesala bu adamın karşısına bizim 40 yaşındaki kenan İMİRZALIOĞLU nun bir resmin koy. Sonrada sor bumu yoksa bumu diye bakalım hangisi seçilicek.
kenan yakışıklı mı? gözleri yok adamın bence çirkin
Ahahah kenana çirkin mi dedin? kardes keske bu resimlerin altina birde kendi resmini koysaydin
@YelpazeKirpikli ne alakası var aptal karı
O kadar da abartılacak tipler yok kendim trakya da yaşadığım için bir çogu sarışın ve yakışıklı. Ayrıca erkek arkadaşm kumral ve kaslı :D kara kuru şyler ülkeyi basmadı canm az etrafına bak.
Türk erkeği gibisi yok :) Türkün duruşu yeter bence.. güç kuvvet bu kadını içinde geçerli erkeği içinde :)
Duruşu mu var Obezlerin? https://i1.ytimg.com/vi/2-uyyqEEZJA/hqdefault.jpg
Cevap
13Cevap
Jb de kimmis turk erkeklerinin yaninda turke turkten baska dost yok arkadas ayrica trakyaliyim İstanbul'da yasiyorum gel misafirim ol yakisikli deilsem yuzume soyle alnindan operim seni delikanli adamsin derim bizde misafire yanlis olmaz zaten yakisikliyim sorunda olmaz dostum
piyasa yapıcam diye yedin kendini be evladım :D hahah
cevremden uzak dursunlar on tanesinin sekizi tirt ya biktim!
Ohoo şimdide erkeklere mi sardik :D ama haklisin bende slav erkeklerini cok cekici buluyorum en yakisikli onlar
şaşırdım bunu bir erkek söylemiş, mlyon tane neden siz kızlar çirkinsiniz gibi kendi kızlarını ezmeye çalışan erkek konu açıyor sen böyle yazdın iyi valla :)
hadi lan ordan erkek bu adı üstünde sakali olcak ki erkekliği belli olsun tüysüz mu olalım ağdada yapalım istenmeyen tüylerimizi alalım bence sen kiriksin durum vahim :D
Yaa cok haklisin. Kizlar cirkin olsa bile bakimli guzel ama erkekler oyle degil
biz fondotende sürüyoruz herşey beyaz yüzle kalmaz yüz hatları önemli burun kaş göz v. s.
bakımlı olursunda yi değiştirecek makyaj seni dua lipa yapmaz yüz hatları önemli kilo kas lazım boy lazım para lazım sen ne konusun ehee bizde böyle hayata atılmısız nerde adalet nerde lan senin ondan onun senden ne farkı var lan ha
Adriana limada bayan sende bayansın göz var nizam vardır. Erkeklerin çirkinliğine gelince çirkin insan yoktur. Sadece kendini önemsememistir. Oda kezbanlarda yanlz kalmasn diye yani.
Justin? Yok artık. Sen kurban ol türk erkeklerine o tıfılın yanında
Hayir bence o sen kendini cirkin gordugun icindir diyim o zamn justinde kimmis turk erkeklerinin yaninda hic kalir o kiz oglan bizim erkek cok yakisikli karizmatik ayni zamnda mesela benim askim varya coook yakisikli karizmatik o benim dünyam :)
sen bir erkeksin ve bunu hemcinslerine karşı söylüyorsun sen gey misin nesin, bir de gizliye almış
Justin ne aallasen koca göbekli bıyıklıTürk amcası daha cazip yeminle
benim ailemin erkekleri kumral renkli gözlü bebek yuzlu
la git o zaman justinin memleketinde yaşa HARİBOOO..
çirkinistandan mı geldiniz naptınız
yav he he..
Kız yazsa anlarımda hemcinsiniz yaziyorsa artik durum vahim :D
sanki siz çok iyiysiniz ya bir elraene bakın bide siz bu beğenmediğiniz ruslar yani her ülkenin çirkinide var güzelide boş yapmayın ya kezbanları
Ben bir. kiz olarak boye dusunmuyprum sen nasil bu fikre kapildin turk erkeleeri candir :-D
Yaşadığın ortama bağlı durum. Doğuda isen bakimsizlik sonucu öyle oluyor. Ama İstanbul hem kızları hem erkekleri very good ;-)
Fizik çok önemli değil. Kişiliği ve karakteri oturmuş olsun.
Maleseff
Erkek Kadın çok güzel olsa ne değişir ki?
Sen bir izmire gelsene;)
gittim gördüm bir sürü çirkin erkek var
Napak kanka allah böyle yaradıyo :D :D :
o zaman kızlara mal laflar yazmak nedir? benimöde kız arkadaşlarım var hiçbiri öyle değil
yani kızlara karşı hep zıt şeyler yazanlar neden hiçbir yakışıklı bakımlı erkek şeyler yazmıyor bu sitede gördüm
Valla o sensin bence cou yakışıklı yani
Sende gizlenerek sorduğuna göre kendine güvenmiyon
Bu sefer iceriden vuruldukkkk beylerrrrr :-D
İşine geliyorsa bura Türkiye...
Bunu bir erkegin soylemesi garip
Kendilerine bakmiyolar bakimsizlar o yuzden
E ölelim o zaman.
biz ölelim ozaman
Senide gormek lazim
hayırlısı :D
Justin güzel bir kız
haklısın valla