Arkadaşlar sizce zayıf olmak mı daha güzel yoksa her istediğini yemek mi? Her istediğini yiyerek şişman olmak mı? Yemekten kısarak her istediğini giymek mi daha güzel? Yorumlarınızı bekliyorum
:)
:)
zayıf olmak ve her istediğini yeterince yemek tabiki de ;)
abartmadan yediğinde kiloda almazsın...
ya bu deveyi güdecen ya da bu diyardan gidecen yani :) :)
sende 1 dilim pastayı yediysen eğer o kaloriyi yapacak kadar enerji sarf et yan gel yat yapma veya hafta 1 gün felan ye
1 dilim çikolatalı pasta mı?
Özellikle kadınların vazgeçilmezi çikolatalı pasta? Geri çevirmek nasıl da zordur pek çoğu için! Ama yemeden önce bir kez daha düşünün. Zira 70 gramlık bir dilim çikolatalı pasta yaklaşık 275 kalori ediyor. O pastanın kalorisinin size kilo olarak dönüşünü engellemek için ortalama 2 buçuk saat aktif bir şekilde ev işi yapmak gerekiyor.
olabilir laz kızı :D :D
her istediğini yiyebilir (abartmadan) ve iyi bir kiloda kalabilirsin. spor denen birşey var.
saglikli beslenerek saglikli sekile guzel giyinmek :) herseyin fazlsi zarar yemeginde kilonuda
ondanda az yemek en iyisi :) tadimlik :)) eger yok bn bir dilim pasta yiycem illa diyorsanda baska bir yemekten kısıp ona gore dengelersin :)
Cevap
5Cevap
yemekten kısma , şişmanlamada, şişmanken rahat hareket edemezsin çokça terlersin kokarsın, zayıf ve diri olanın tadı başka olur spor yap spor
Her istediğini yesin ama aşırıya kaçmadaan :D
Kafam kadar güzel misin bağyan?
orta kiloda olmak daha iyi gibi :))
Ben her istedigimi yiyorum 65 kiloyum :D
Sağlam olmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar