Bazı insanlar yanımdan geçince çok güzel kokuyor banyodan yeni çıkmış gibi, ben de bebek gibi kokmak istiyorum. En kalıcı duş jeli, şampuan, saç kremi, saç kremi önerir misiniz? Ya da güzel komam için ne yapmam lazım? En iyi duş jeli hangi marka?

Bazı insanlar yanımdan geçince çok güzel kokuyor banyodan yeni çıkmış gibi, ben de bebek gibi kokmak istiyorum. En kalıcı duş jeli, şampuan, saç kremi, saç kremi önerir misiniz? Ya da güzel komam için ne yapmam lazım? En iyi duş jeli hangi marka?

Selamlar 😍 Ben de hayatımın her anında misler gibi kokmayı sevenlerdenim. 😎 Bunun yanında tam bir duş keyfi düşkünüyüm. Durum böyle olunca da isteklerimi karşılayacak bir duş jeli arayışına kapıldım. Hem isteklerimi karşılayacak hem de cildime zarar vermeyecek bir duş jeli bulmak çok zor sanıyordum. Birçoğunun içerisinde paraben, alkol, silikon, PEG, parafin/mineral yağlar vardı. Meraklı arayışlarımın ardından sonunda Hobby Fresh Care Duş Jeli ile tanıştım.
Hobby Fresh Care Duş Jeli’nin paraben, alkol, silikon, PEG, parafin/mineral yağ içermediğini bilmek beni kullanmaya teşvik eden ilk özelliği oldu. Tam da bir duş jelinde olması gerektiği gibi cildime özen gösteriyor. Duş jellerinde en önem verdiğim ikinci şey ise kalıcı koku... Gün boyu kalıcı parfüm kokusu sayesinde duşun verdiği ferahlık hissini üzerimde taşıyorum. Duştan sonra cildimi nemlendirmesi de benim için çok büyük avantaj. Fresh kokuları sayesinde büyüsüne kapılmamak elde değil. 😍 O kadar güzel kokuyor ki anlatamam, çeşitlerinin her biri bende var! 🥰 Sizinle tüm çeşitlerini paylaşmak istiyorum.

Deniz mineralleri ile buluşan duş jeli adeta harikalar yaratıyor. Dinlendirici deniz mineralleri sayesinde cildinizi gün boyu yumuşacık tutuyor ve kokusu bir efsane.😍

En sevdiğim çiçeğin bir de duş jelini yapmışlar. Eeee kullanmamak mümkün değil 🥳 Zengin orkide kokusu gün boyunca beni yalnız bırakmıyor. Bu kokuya aşık olmamak elde değil.

Sanırım kokusunu duyar duymaz gözlerimden kalpler çıkmaya başladı.😍 Canlandırıcı meyveler sayesinde kokunuzu metrelerce öteden duymamalarına ihtimal yok. 😂😂 Canlandırıcı meyveler tam kendimizi şımartmalık bir koku.
Siz de uygun ve kaliteli duş jeli arıyorsanız, duş jelim cildim için en iyisini düşünsün ve zararlı maddeler içermesin diyorsanız vee tabii ki kokuların büyüsüne kapılıyorsanız Hobby Fresh Care Duş Jeli'ni denemelisiniz. 😍
#HobbyFreshCareDuşJeli
#Hobbyilekontrolsende
Merhabalar
Hem kalıcı hemde güzel kokmak için sadece duş jeli yetmez kullandığın şampuan ve bakım kremleri duş sonrası kullanıldığın bakım ürünleri de önemli fakat hepsi ayrı telden calmamali tek bir markanın takım olarak ürünlerini kullanırsan daha kalıcı kokular elde edebilirsin. Duşta rahatlatıcı ve hafif kokuları seviyorsan Hobby Fresh Care Duş jelinin deniz minerallerini tavsiye cildi yumuşacık yaparken aynı zamanda rahatlatıp misler gibi kokmani sağlıyor ❤️
Selam,
Senin için harika bir duş jeli önerim var. Hobby markasının orkide esanslı duş jelini denemeye ne dersin? Ben de çok kısa bir süre önce aynı senin gibi düşünüyordum ve nihayet doğru ürünle kavuştum. Duştan çıktıktan sonra da etkisini gösteren bu koku hem parfüm gibi, hem de kalıcı kokusuyla her zaman sanki yeniden duştan çıkmışsın hissiyatı veriyor. Memnun kaldığım için sana da önermek istedim, mutlaka denemelisin.😇
Cevap
33Cevap
Saç için mavi su, iki renk şeklinde oluyor gratiste. Parmolive çilek rüyası duş jeli ve benim parfümüm Zara’dan ama bayan öneremeyeceğim, sıcak duştan hemen sonra üzerine sıkabilirsin ya da çamaşır makinesinin yumuşatıcı yerine parfüm sıkarsın tüm eşyaların kokar.
bak ben koku ve kozmetikde çok ilgilenirim ve bu güne kadar bir sürü duş jeli kullandım her koku ve çeşidi neredeyse kalıcı olanını bulamadım henüz yahu lif e sıkıyorum duş jelini köpük köpük o konu tüm banyoyu sarıyor o derece ağır ve yoğun koku oluyor banyodan çıkıyorum gram koku yok vücudumda :(
şampuan ve saç kreminde ise yıllardır saçımda kokusu kalan bir şampuan aradım ve sonunda buldum elidor ışıldayan parlaklık şampuanı bu akdar mı harika kokar yahu :)
Vücutta güzel bir koku bırakıyor. Hem şampuan olarakta kullanabiliyorsun.
Palmolive kesinlikle efsane bir duş jeli hepsi ayrı güzel kokulu ben beğeniyorum. En çok aroma sensations u seviyorum sonra çilekli olanı ama hepsi ayrı hoş kokuda. Denemelisin.
Kaşıntı yapıyor diye duymuşum o yüzden almamıştım. arkadaşım da kaşıntı yapıyor dedi.
kalıcı kokusu olan duş jeline , saç kremine , şampuana gerek yok. cildinize krem sürün ya da vücüt losyonu sürün yeterli her zaman hoş kokulu olursunuz.
Valla nerdeyse hepsini kullandım hepsinin kokusu en fazla 1 saat sonra uçuyor. Vücut parfümü kullanabilirsin
Peki konusunu sevdiğin bişey var mu
Salt dus jeli ne marka olursa olsun birkac saat sonra ucar zaten. Bundan mutevellttir ki set olarak al kremi parfumu deosu vs.
Ben kullandığım parfümün duş jelini set olarak kullanıyorum. Parfüm, jel ve vücut nemlendiricisi.
Günde bir kere duş almak o kadar da zor olmasa gerek gizliciğim :)
Sanırım anlamıyorsun. Bende o koku kalıcı olmuyor diyorum hayatım
Ah hayatim belki sen kendine kokmuyorsundur amaa dove sampuanlari felan cok hos ve kalici tavsiye ederim birde kremleri dene bir
Doveu herkes oneriyor bende bir deneyecegim
Aynen ben onu kullaniyorum saclarimi surekli koklayip duruyorum
Eda Taşpınar queen of cool aqua vücut spreyi kullan gün içerisinde fazlasıyla kalıcı.
aslında bana da güzel kokan bir erkek duş jeli lazım be bir el atın bu duruma da :D
Biraz otlakçılık oluyor ama idare et be :D
eyvallah be sana minnettarım :D
@IşıLLL34 eyvallah gurucum
Insallah satilmicak olan palmolive body butter vanilla değildir
Dikkat çeken kokun yok mu? Kokarca gibi etrafta dolaşanlardan mı olmak istiyorsun yani? Iyyk
İnsan kendi vücut kokusunu algılayamaz ki? Beslenmene dikkat et uyduruk yumuşatıcılar deterjalar ve içinde bir sürü zararlı kimya dolu duş jelleri şampuanlar kullanma. Genel olarak yaşam tarzının insanın vücut kokusu üzerinde etkili olduğunu biliyorum. Düz yıkanmak ve fıs fıs parfume sıkmakla bitmiyor iş. Karakteri kötü insanların vücut kokuları ağır oluyor mesela ıyyk. Ya da hijyenine uzun süre dikkat etmeyen insanlar. Derinin altına bakteriler yerleşiyor ve yıkanmakla da gitmiyorlar. Bir tür hastalık bu.
Pureline markasi bir harika 6 ,7 saat kalici kokusu al bana dua edersin lutfen al🤸♀️
Hergün duş al, duş jeli kullan, duştan sonra da krem, losyon vs sür çok güzel oluyor mis gibi
Yapıyorum ama koku bana gelmiyor, duştan çıkınca bile gelmiyor
Yani bende o kadar cok kalmiyor koku gidiyor hemen
Duş jeli kalıcı olmaz, vücut pudrası var ve kremi var
Araştır onları,
Senin kokun en güzel olanı değilmiydi. Senin kokundan daha güzel bir koku yok
geçengün gratisten aldım ufak pempe bir ambalaj da çok iyiydi ama ismini hatırlamıyorum
kalıcı bir sır vereceğim:
Chloe Love misssss gibi temizlik kokan harika bir parfüm.
Duştan çıkan insan şampuan kokar. Sürekli şampuanmı kokmak istiyorsun :D
Onlar bi' ton kozmetik ürün kullanıyorlar, vücutlarına güzel kokulu kremler, vücut spreyleri, saçlarına kokulu krem, parfüm filan sonrası mis kokulu geziniyorlar...
kokun vardır da sen o kokuyu alamıyorsun genelde insan kendinde olan kokuyu alamıyor
"Her zaman duştan yeni çık."
O zaman her zaman duştan yeni çıkmış gibi kokarsın.
Oriflame çilekli çok güzel
Pure Line Misket Limon.
Fa"nın duş jelini öneririm.
Palmolive. Hangi koku sana hitap ediyorsa.
Palmoliwe çilekli veya oriflame çilek rüyası.. çilekli olan herşey çok güzel aslında🥰
Palmolive so sweet 😍😍😍
Palmoliveler fena degil duru 👎
Durunun duş jelleri var. Onları deneyebilirsin.
Ben hiç görmedim güzel kokan birini 😏
kalıcı diye bir kavram yok koku bu uçar gider.
Parfümler ne o zaman
çok da kalıcı değiller.
5 TL'ye alırsan kalmaz zaten
500 tlye de alsan kalmaz.
Palmolive seviyorum bu sıralar
en iyi markalardan biri sayılır nasıl kokusu kalıyomu baya
hmm anladım
ya siz kızlar gündelık duş almıyormusunuz zaten?
Alıyorum ama o koku kalıcı olmuyor
Teşekkürler
hiçbiri kalıcı değil sprey kullanmalısın
Duru marka al Duruu 😁😊
En iyisi A101 dalan sabun 😂
kaç günde bir duş alıyorsun
o zaman kıyafetlerini değiştircen günlük iç çamaşırina varana kadar
ya her parfüm alınmaz çünkü cilde zarar veren parfümler var cilde göre değişir tabi
Rica ederim
Çikolatlı olanlar çok hoşumaa gidiyor
Bim den al hem ucuz hem iyi
Bulursan bana da sole
Haci şakir
Saka bir yana bunun dus jeli var 😅
Senin kokun daha güzeldir
çok kokma zaten
Ben...
Koku neden önemli
elidor kullan
Her zaman duş al.
Neredeyse her gün duş alırım. Ama o koku hep kalıcı olmuyor terliyorum koku gidiyor
Valla bulursan bizede söyle. İstediğin kadar duş al leş gibi ter kokuyor insan, bu havalarda
Haklısın
hic biri
Defne sabunu ile
Koklamam lazım
yeni duş almışlardır
:D çok zekisin
senden fazla olamam :)
Parfum alcan o zaman
Beyaz sabun
Ne kokusu peki

En İyi Cevaplar