AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
BEBEK GÖTÜ GİBİ OLSUN.
cok gıdersen olur
Davranışları çok saçma. Erkek olarak tam vücut kıl aldırıyorum. Adam sanki ilk defa g*t görmüş gibi
patladım ya :)
Tüylerin tamamen bitmesini beklerim
Tuylertın tamamen bıtmesı faktorunun anlayısı degıskendır. Ancak Vucutta tuyler teknık olarak tamamen Bitemez. Ayva tüyü seviyesine Ulasılabilir.. Epilasyon sisteminin Esası , renk pigmenlerı ve ısık ieltimi gıbı krıterlere dayalı calısıtıgı ıcın avuc ıcı temızlıgıne ulasılmaz.
dukkanmı accan abı hayırdır? ;))
20- 30 Yılardır Dukanım var zaten :) :)
sızın yerınız nerde hangı sehırde?
ozel olarak yazabılırım. reklam amaclı sormadım bu soruyu. kusuruma bakma lutfen.
tamam sorun degıl ozel yazın
Teşekkur ederım
Merhaba epilasyon için bir yer buldum 12 seans fiyatı 600₺ ama çok uygun olduğu için pek de guvenemedin kullandıkları cihazında Clen Lite buz lazer Vortex plus olduğunu söylediler bu konuda ki görüşünüz nedir çok kararsız kaldım çünkü 😊
Arkadaşlar merhaba brn bugün lazere başladım. Clean life cihszın adı. Cihszls ilgili bilgisş olan kullanıp sonuçlsrını paylaşmak isteyen olursa sevinirim. Birde lazerden sonra vazelin markasımın kremini kullanıyorum önetirmisinşz?
Sonuç alabildinizmi
Ben de vertoxa başlamış bulunuyorum genital bölge için, kısıtlı zamandan dolayı sadece 3 seans alabileceğim. 3 seansda ne kadar memnun kalırım, tekrarlama oranı ne olur merak ediyorum?
Oldukca Seyrelme goruelcektır tabıkı durum tamamen kılınızın yapısına ve tenınız baglı olarak degısecektır. @gozzy
Vortex lazer cihazını kullanırken diğer seansa kadar tüylerimden nasıl kurtulabilirim ağda jilet epilasyon makinesi? tüylerin dökülmesini beklemek 2 3 haftayı alıyor çünkü
cevabımın gec oldu kusurua bakmayın.
Vortex ile islem sırasında tamamen yanmayan , yanıp ıcerıde kalan tuylerın dısarı atımı dedıgınız gıbı 2-3 haftayı bulabılıyor.. mevcut tuyler sizi rahatsız ediyor ıse kısaltma Cıhazı veya Kısaltma cıhazı yok ve temın edemıyorsanız kuru bır jılet ıle kısatmanız makuldur. ancak yınede zor durumda olmaıgınız surece kısaltmamanızı tavsiye ederim.
Agdayı veya epılatoru kesınlıkle onermem. cunku sonrakı seasn ıcın etkılenecek tuylerri de beraberınde alabılır , seasnlarınızın olumsuz sonuclanmasına neden olabılırsınız.
Cok tesekkurler. Hic sıkılmadan insanlarin boylesi onemli bir konuda merak ettiklerini cevaplayarak inanilmaz bir iyilik yapiyorsunuz. Ellerinize saglik
Adanada onerebileceginiz yerleri ogrenebilmek icin size ozelden yazmak istedim. Yalniz mesaj gonderebilmek icin 2Xper olmak gerekiyormus. 150 puani nasil toplayacagim ben yaa
Rica ederim. Seve Seve Cevaplamaktayım Soruları..
İletişim İçin ise Size Mesaj yazdım @selinnazz hanım
Bu konuda uzman oldugunuz çok belli. Peki alex ve vortex arasında bir ikilemde kalsam hangisini seçmeliyim? Kaldığım yerde alex çok pahalı vortex ise çok uygun
Geç cevap verdim Kusuruma Bakmayın.. Eger Sonular üzerine bir tercih yapmanız gerekir ise.. ; TÜyleriniz Koyu ve kalın ise , Alexandrite ile başlayı- tüylerini inceldiginde VOrtex ile devam etmeniz uygun olacaktır.. ANcak Ekonomiyide Göz onunde Buulundurmak durumunuz var ise. VOrtex İle BAslayabilirsiniz. Vortexin baskın özelligi , Alexandrite lar gibi etki gosterip , ince tuylerde etksini deva ettirmesidir.. ..
Tşkler. Ben 4 seans alex ile basladim aslında tüylerde inceldi ve azaldı. Şimdi çok kararsızim fiyat için o yüzden vortex i dusunuyordum
Alex Sonrası Vortexle devam etmeniz Fazlası ıle ıyı bır karar.. ince Tuylerı Alexın gormesi zorlasıyor.. vortex ona nazaan ince tuylerde ustunluk saglıyor.
Cvbiniz için gerçekten çok tsk ederim. Çok ikilemde kaldığım ve cok arastirdigim bir konuydu. cvbi bir sizde sakliymis
Rica ederim. Güzellik sektoru ıle ıle ılgı sorularınız olursa beklerim..
Bende düşünüyorum bu olayı.
Temızlık her zman ıyıdır.
Çok memnumum gittiğim yerden
ONemlı olan memnunıyetınız sirmaesra hanım. herhangı bır sorunuz olacak olursa cekınmeyın lutfen
Gittiğim merkezden memnunum.
Memnunıyetınız En onemlı krıter
Hiç gitmedim gidersemde mutlu son isterdim
yanls adres. mutlu son ıste sen klıneegere sana yukse joule versınler
Niye seans bitince mutlu olmuyormu insan oda mutlu son oluyo biliyorum sen başka anladın ama neyse
çok tehlikeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
neresı tehlıkleı.. :) lazer cıhazları ıle starwars oyunu oynamıyoz kı :)
başka hastalıklara davetiyedir, lazer epilasyon
Hangi hastalıklara davetiyedir. . Hangi Hastalıklara sebep olmustur. BUnu yazarken hangi kanıtlara dayanarak yazıyorsunuz? Lutfen Lazer epilasyonun sebep oldugu hastalıkları yazın.
şimdilik belki yok kanıtlayamamda ama kanıta ihtiyacım yok , biraz aklı olan okuyan araştıran mantıklı düşünen bunu tahmin edebilir, sadece lazerde değil bu dediğim genel konuşuyorum ki zaten genital bölgeye zararlı olduğu biliniyor (yumurtalıklara zararlı) siz bilmiyorsanız bilemem tabi ya da bilmezlikten gelebilirsiniz bu işi yapıyorsanız,
Lutfen epilasyon sıstemlerı ve Cilt anatomısı hakkında bilgi edinin karalamadan once..
Epilasyon amaclı Cihazlar Cilt katmanlarından biri olan Dermisi geçemez. kı gecen bazı nonometre deki cıhazlar derinin son katmanını gecemeyecek sekılde uretılırler..
derıyı gecebılecek cıhazlar Cerrahi lazer sınıfına gırmektedirler.
BU Yüzden YUMURTALIK lara ulasabılmesı Soz konusu degıldır. Lazer epılasyon veya foto epılasyonun Goz ıcıne atıs yapılmadıgı surece zarar veren bır yapısı yoktur.. LUTFEN Bulgular ıle Konusalım. Hurafeler ıle degıl.
He he seni çok iyi anlıyorum
He he Gıbı UCUZ hafıfe alma tepkılerı ılede olsada.. Sistemleri az cok anlaabildiysem eger ne mutlu bana.. Anlamadıgınız bolumler var ıse sıze Anatomiden - teknık prosesslere kadar her konuda açıklama yapabılırım. Anlayıp anlamama , arastırıp arastırmama durumun Sana kalmıs..
Proses falan yabancı kelimelerden anlamam ben bildiklerimi biliyorum onlar bana bu gibi ürünlere güvenmememi sağlıyor çoğu insan gibi salak değilim bu tür konularda, kullanır mıyım mecbur olduğum için kullanmayı düşünüyorum ama görüşlerim şimdilik böyle değişebileceğini de sanmıyorum
Prossess - Süreç.. Hiç bir canlıya Salak Demek istemem uzgunum.. Size su ana kadar bu sistemler uzerındekı bilgileri anlattım.. Duyduklarımı Değil, Yapılan ve Yaptıgım arastırma sonuçlar , 35 Yıllık Meslek kokenı ve 14 Yıllık Kişisei Tecrübem ile beraber Elimdeki verilere dayanarak Konuştum. . Benim Anlatımlarımın yanlı oldugunu SADECE yanlış oldugunu Kanıtlayarak İnakar edebilirsiniz. Teşekkür ederim.
Merhabalar vortex ıce cihazına gidiyorum biraz bilgi alabilir miyim bilen varsa şimdiden teşekkür ederim :-)
Vortex markalı cıhaz kullnanan salonları önerirseniz çok sevinirim
İstanbul Avrupa yakası ben Yenibosna /Bahçelievler bağlı yerde oturuyorum.
Merhaba sporano titaniuma başladım çok iyi diyolar sizce nasıl cihaz ilk defa lazere gidiyorum işe yararmı dçkğlürmü kıllar
Merhaba clean lite ile işleme baslayacagim memnun kalan var mı şimdiden teşekkürler
Markayı yenı duydum ama sistemine baktım 808 nm diode lazer. jelle uygulanması sorun degıl ıse ıyı bır cıhaza benzıyor
Cevabınız icin tesekkur ederim uygulama esnasında losyon yağ tarzi birsey kullandı acı hissi azdı jel kullanmamasinin nedeni zaten başlığın buz olmasıymış makinayi gezdirerek degilde tek tek atis yaparak işlem gördü umarım memnun kalırım suanlik bir sıkıntı yok dökülmeler mevcut beklememsurecindeyim
Sonuç alabildinizmi
@darkmessiah88 merhaba, Ankara için salon Öneriniz var mı? Özelden mesaj atamadım yeni üye olduğum için sistem izin vermiyor
Yaptırmayı düşünüyorum çok pahalı mı
klınık ve merkezlere gore fıyat degıskendır ama temızlık sevıyesını goze alınca cokta pahalı degıl
Mesela göğüs ve göbek kaç seyansa tamamen kurturulur
su kadar seasn demek yanlıs olur. genel tanım 6-8 seas olsada ozellıle erkelerde bulunan testestoron kesınlıgı onluyor.. kılların yapısına goee sonuc sursı degısıyor.. erekeklerde gogus kımınde 3 seasta bıterken kımınde 10 seasnsı bulabılıyor
Teşekkürler 18 yaşındayım ama çok tüylüyüm ama uzun ve yumuşak düz kıllar ileride yaptırıcam ama
Iyı bir uzman eslıgınde sorun cıkmaycagını dusunuyorum..
erkekler de mi yaptırıyor artık
sen hangi yy dasın kı. pek cok erkek lazer epılasyon yaptırıyor artık..
luksten ziyade ihtiyac halıne geldı
emin misin her erkeğin yaptırdığına
sen yaptırmaya bılrısın veya bır baskası - ancak lazer epılasyon yapılan erkek sayısı kadınların sayısına yakındır.
vay be kadınlar kılsız mı istiyor yani
koltuk altı , elmacık kemıgı en cok tercıh edılen bolgeler. sporcular bacaklara da yaptırıyor cogunlukla
eyw
Clean life diye bir merkeze lazere baslayacagim , hilginiz var mı? Buz lazer
@darkmessiah88 yardımcı olur musun :)
Sonuç alabildinizmi
hic yaptırmadım bilmiyorum
Muhtesem Temizlık hissine kavusacagınızı garanti ederim.. ozellıkle en sık tras edılen bolgelerın temızlıgı ıle ugrasacagınız zaman tamamen sıze kalıyor.
temiz olmaları tüylerin bir daha çıkmaması :)
Cıkmak zorudndadır. Epilasyon sıstemlerı tuylerı etkılemektedır kıl kokunu ,(sogancık) Pulpayı etkılemek ımkansızdır
Meslek mi bu?
Tabıkıde meslek
Sorun çözülsün yeter :D :D
ıyı bır fırmada cozulu mutlaka
Çok zararlı olduğunu biliyorum?
Nereden bılıyorsun? 60 yıldan fazla kullanılan teknolojıde oşum vakası olmamıstı r ya da kanser vakası..
Isterseniz detaylı bir şekilde anlatayım?
Lütfen Zararlarını yazın. Bılmedıgım bır durum var ıse ogrenmıs olurum.
bidaha çıkmasın
Mumkun degıl. Cıkmak zorudndadır. Epilasyon sıstemlerı tuylerı etkılemektedır kıl kokunu ,(sogancık) Pulpayı etkılemek ımkansızdır
Tüylerimi alamamasi
durumu acıklarmısınız?
Hicazkar a katılıyorum
biraz okşaması en değişmez kuralım
hijyen 1 numara
neresı oldugunu merak ettım acıkcası.. hıjyen ve uygulama sonuclar tatmın edıcı ıse , adınızaa sevndım
sssssssssssssssssssss
Guzel
Tesekkruler
Hijyen kank
en onemlı krıter budur
Evet kesinlikle
diyot ve vortex ıpl kıyaslarsak?
pekala İPL tercih ederım.. Diodelara pek ısınamadım ama dıodların gercekten pahaı modellerının sonuclarını da begendım.. ancak ıkı cıhazdada ve Tum cıhazlarda gecerlı olan İLK kural uzmanın tecrubesi ve dogru tanılaması.
size en kotu cıhazda en ıyı sonucu almanızı saglayabılırım. ılk baknanız gereken işletmenın tecrubesı.
Salon için bilgi alabilir miyim
Tabiki. Buundugunuz Sehri ozel olarak yazabilir iseniz size ve buundgunuz Bölgeye en uygun Salonu Öneremeye çalışırım
Gitmedim ki
gıtmelısın belkıde
Güzel ya.
Kıllardan kurtulmak
Iyı merkezlerde kurtulursun
eyw
iyidir heralde :D
tamamen temizlik.