Davranıslardan memnunmusunuz?
Bilgilendirmeler yeterince yapılıyormu?
eksik gorduugunuz unsurlar oluyor mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben 2-3 aydır gidiyorum çokta memnunum. Tüylerimde azalma var çok olmasa da. Onun dışında yapan kız çok tatlı. Güler yüzlü. Mekan çok temiz. Başta çok çekineceğimi düşünmüştüm ama öyle cana yakın davrandı ki hiç çekinmedim. Güneşe çıkmadığım için leke falanda yok. Ama gel gelelim canım baya yanıyor. Tüylerim zor dökülen cinsten olduğu için yüksek akımla yapıyor. Bunun bir zararı olur mu? Clean life mı ne öyle bir marka lazer cihazı kullanılıyor. İyi midir ki bu cihaz. Acaba cihaz kötü de ondan mı dökülmüyor. 1-*15 gün sonra havalar iyice serinleyince iğneli epilasyona başlanacak. Canım çok yanar mı? Uyuşturucu krem sürecekler ama yine de korkuyorum. Bacaklarım baya acıyor çünkü. Sivilce yapar mı? Bir de son olarak tüylerin hepsi biter mi? Çünkü bir sürü tüy var. Hepsini nasıl yapabilir ki.
Ignelı epılasyon sonucunda sıvılceler gorulebılır. lazer epılasyon sonrasıda kısmen gorunur ama cok azdır.. kullanılan cıhazı bılemıyorum.
clean lıfe sadce markadır , epilasyon turu degıldır. agrı olması normaldır. ozellıkle ılk bı kac seasn tuy yogunlugu fazla oldugu ıcın koklerde daha fazla patlama olacagından acıda yuksek olur. ama acı eşıgınız dusuk ısse emla turevi kremler ısınıze yarar. mumkunse Alexandrıte (candela veya apogee) cıhazları kullnanan merkezlere gıdın.. bu cıhazla pahalı olacagından Vortex markalı cıhaz kullnanan salonlarıda tercıh edeblırsınız
Gittigim yer vortex ipl lazer kullaniyor ilk seansa gore gayet iyi aci fazlaydi bazi bolgelerde ama gittigim salon beni uyarmisti bu konuda. Yuz bolgesinde kesin sonuc alamadiklarini ilettiler o yuzden yuz bolgesini yaptirmadim. Vortex konusunda tam net bilgiye ulasamadim acikcasi burada da gorunce yazayim dedim. Tuy dokme konusunda birkac arkadas verim alamamis ve tuylerde cogalma olmus bu mumkun mu gercekten? Benim ilk seansim olmasina ragmen cikan tuyleri tutup cektigim zaman elime geliyor direkt.
vortex hakkında ılk elden bılgı verebılırım ıstersenız.
oncelıkle yuz bolgesı tum cıhazlar ıcın oldukca zorlu bolgedır. dogru tanılama ile uygun guc ayarı yapılmaz ıe dunyadakı en ıyı cıhaz bıle tuylenme yapabılır. .
tum sıstemlerde oldugu gıbı vortexte yogunalstırılmıs ısık sıstemı temelınde calısır ancak teknolojısı fıltrelerden oturu bırraz farklıdır.
ayva tuyu - koke dogru pıgement kaybı yasamamıs cılt veya bronz tenden oturu uygun joule verılemeyen tuyler harıcınde tum tuyler etkılenırler. tabıkı etkıleneyen veya gerek uzan gerek se hormonel faktorlerden oturu etkı gormeyen kımseler mevcuttur.
bu durum ılla sızde gerceklesecek veya bu durum sadece vortex markalı urunlerde oluyor seklınde yanlıs anlasılmalara sebp olmalıdır.
tuyu dokulmyene arkadasınız mustı ıse benımle ıletısıme gecebılır. bu seılde gorererek en dogru cevabı kendısne ulastırabılırım ç
kendı yuznuz ıcınde eger tuyelrınız cok ınce ve neredeyse renksız ıse uygulamadan kacnıp uzmanınıza bununla ıl.
Acikcasi benimde sikayetci olsugun durum var. Daha once bir cok kez epilasyona yeltenmissemde sadece vitrin camina baktim. Yani hi. aradtirmadim. yardimci okursaniz sevinirim.
Benim elmacik kemigimdeki killarin alinmasini istiyorum. Cikmamasini istiyorum. Cok fazla cikmiyor ama rahatsiz oluyorum. Bunu basarabilir miyim. Ayrica omuz bolgemde cok az killar var. Yine koyu renkli. bunlarda. bu ikisini yaptirabilir miyim. Ortalama fiyat neyr gore degisiyor. Degiskenler nelerdir? vortex pro lazer kullananlarin yorumlari? Tesekkurler simdiden.
Elmacık kemıgı bolgesını epılasyonu oldukca hızlı sonuc veren bolgelerdendir. yınede bu durum yine tuy yapısına gore degıskenlık gosterır..
bir daha cıkarmı soruna cevap ise : çıkar. dunya uzerınde hıc bır teknolojı omur boyu cıkmayacak garantisi vermez..
ancak tuyelrın tekrar olusum veya teetıklenme surecı de kısıye gore degısır. ozellıkle erkekelrın testeron hormonralı kır uretımını cabuk tetıkleyebılır..
kalıcı sonuclar alrısın ama omur boyu yok olacak tuyerın olmaz. ama eskıye nazaran daha gucsuz ve zayıf cıkarlar..
aynı durum omuz boglgesı ıcınd gercerlı.. fıyatlar ıse salona goe degısır ama. ıyı bır salonda elmacık kemıgını 30- 50 TL arası yaptıraılırsın. daha fazla veya daha azda olabılrı. ozelden bulundugun sehrı yazarsan uygun salon onermeye calsırıım..
dostum verdigin bilgiler icin tesekkur ederim. Ben yurt disindayim su anda ve bir donemde turkiyeye gelicem. O arada yaptirmayi dusunuyorum. Acikcasi o dobrmi tamamrn kendi bireysel bakimima harciyacam. Sana ozelden de yazarim merak etme :))
Bütün cihazları denedim. 4-5 farklı salona gittim hiçbirinden yeterince memnun kalmadım. Elemanlar yeterince bilgili değil. Sorularıma her eleman farklı cevaplar veriyor. 20 seanstan fazla oldu yüz için gidiyorum hala yeterince azaldiklarini düşünmüyorum
Cevap
32Cevap
ben 10 seans ıpl e gittim çalışanları her gün değişiyordu. cahilliğimden kaynaklandı. hop diye hemen yaptırdım kaydımı sormadan soruşturmadan. çünkü bıkmıştım bütün vücudumun erkeksi olmasından. bir tüy bile incelmedi kesin konuşuyorum. sonra urfada bir yerle anlaştım dioda girdim. baya azaldı.10 seans anlaşmıştım.10. sunda vortex cihazı gelmişti. yeni olduğu için son seansımı da boşa atmamak için diod la yaptırdım. sadece kollarıma vortex ile yaptırdım deneme amaçlı. memnun kaldım. yeniden kayıt olmayı düşünüyorum. ama bakalım. toplam 20 seans gittim. ilk 10 seansı hiç saymıyorum. gitmek isteyenler diod a gitsinler. uzun ama güzel sonuç. vortex daha bir ay önce atış yapıldığı için sonuç şimdilik anlaşılmaz diye düşünüyorum.
Diode ıyı bır cıhazdır ancak ufakta olsa yan etkılerı mevcuttur.
Bunun dısında onemlı olan Bir cıhazın kalıtesınden once Uzmanın Tecrubesı ve Uzmanlığıdır...
Vortex etkı anlamında oldukca ustun bir cihaz. Alexandrite sısmtemlerı gıbı pahalıda degıl ancak benzer etkılerı gostermektedır.. Bunlar dısınca tavsıyem , olabıldıgınce sabıt uzman ıle ve mumkun ıse Tuylerınız cok ıncelene kadar Vortex ıle calısmanız olacaktır veya Mumukun ıse Alexandrıte sıstemler ıle.. Bunların dısında tuy kalınlıgınız ve rengınızı ogrenebılrımıyım ?
yani siz şimdi vortex cihazı için garanti mi veriyorsunuz. tüylerim ince rengim de buğday tenliyim ama vortex cihazıyla yapılan analizde açık tenli ve tüyler orta seviyede çıktı.
peki vortex mi alexandrite mi
Renk yogunlugnuz yuksek ıse Alexandrite. Renk yogunlugnuz dusuk ıse Vortex. Acık tuylerde IpL türevlerı Alexandrite sistemlerıne gore daha etkılıdır.. Vortex ıse IpL sıstemının bı kac adım ılerısındekı bı teknolojı.. Yanı Hem Alex gıbı tuylerı yukarıdan asagı yakar hemde Ipl etkısı gosterır.
Fıyat konusuu ıınde Vortex oldukca uygun olacaktır.
2 yıl önce 2 cihazda da lazere gittim.
İlk gittiğim alex. sanki vücudumda daha iyi etki gösterdi ve daha ucuzdu özellikle kollarımda 1 seansta 1 yıl boyunca hiç çıkmadılar fakat sonra aptallık yapıp başka bir merkezde dioda geçtim ve onda gördüğüm etkiyi görmedim ve 2 yıl önce tüm vücut tek seansı 780 tl ödedim.
Aslında Diod daha iyi olmasına rağmen öyle bir etki almış olmam bu işin açık açık ticari boyutunu gösteriyor ve bu işi yapan kimseye güzenmiyorum. Yüzdeki (allahtan yüzüme tek seans dışında yaptırmadım) kuzenim de dahil etkilerini artık hemen hemen herkes biliyordur fikrimce. Bu iş bu kadar ticarete dökülmemeli.
GÜVENMİYORUZ.
Çoğu güzellik merkezi kullandiklari cihazin diod ya da alexandre olduğunu söylüyor inanmayin sadece hastanede yaptirin
Diode daha iyidir diye bir durum soz konusu degıl. Alexandrite ocellıkle kalın tuylerde en etkılı cıhazdır.. Diode ta ıyı bır cıhazdır ancak Alexandrite kadar degıldır.. Halen lazere devametme nıyenızı var ıse bulundugunuz yerde merkez onerebılrım
Doğru bilgi yok ortada sorun bu umarım anlatabiliyorumdur. 3 kuruş fazla koparmak için insanların yüzü ne hale geliyor. Tüm vücut ödeme yapan bir insandan 100-150 tl fazla almak için bir ömür kullanacağı ve öz güveni derinden sarsılacağı için yüze uygulama yapılmasını doğru bulmuyorum.
Seanslar bittiğinde yeniden çıkmaya başlıyor bunu kimse müşteriye söylemiyor oysaki bize seaslar bittikten sonra 2yılda bir kere tekrar bir atış olacağı söylense daha dürüst bir yaklaşım olur.
O zaman deriz ki ''aa bak benim gittiğim yer doğru söylüyor başımıza ne geleceğini , ne olacağını biliyoruz.''
Ankara'da Çankaya bölgesinde önerebileceğiniz bir merkez var mı?
Bu durumdan bu sektorde ısını gercekten severek ve ustalıkla yapan Salon ve merkezlerı yaralıyor.. yuze epılasyon yapmak o gorsellıgı etkıme durumu oldugunda rısklı olbılrı ancak gercekten bu ısın ehlı yapan uzmanalınrn bulndugu klınıklerde sorunsuzca sonuca bulasılabılır. kıyı kose ısını gızlı gızlıyapan yerlerden bahsetmıyorm.. ve bu işi bılmeyen fırma sahıplerının sıze dogru bılgı vermesi imkansızdır.. Sahsen bız musterılerımıze tum Tuy anatomısnı ve lazer sıstemlerını anlattıktan sonra, kendılerının de arastırmasını rıca ederız.
Salon tavsıyesı ıcın ozel mesaj atabılırmısınız? Reklam olarak gorunmesını ıstemıyorum. Burada blunan meslektaslarım adına
Bu piyasada doğru bilgiyi bulmak zor ve deneyimleyerek öğreniyoruz daha çok. Bazılarının sonuçları da gerçekten tam bir facia.
İstedigin her bılgıyı tarafsızca verebılrım.. pıyasada bulunan pek cok ısını bılmeyen salon , bu konu hakkında bılgı sahıbı olmadıgından bılgı veremezler zaten..
Alexandrite lazer sistemleri gunumuzde Sadece Doktorların kullanıı ıle sınırlandırıldı. ancak yınede uygulayıcılar guzellık uzmanları.. Bu sebep ıle Doktorlarlar ıle beraber salonlarında kullanaılecegı Hem Alex etkısnı gosterıp hemde Ipl in avantajlarını bır aarada toplayan Vortex sıstemlerı mevct.. En onemlı krıter Bu ısı yapan Uzmanın Tecrübesi ve Bilgisidir..
Dakmesiahh88 sana sorum var. bilgine güveniyorum. Okudukca Kafam dahada karışıyor. Kimi yerlerde ipl kesin sonuç vermez, modern ağdadir deniyor. Kimi yerde ipl cerrahi girişim sayılır kesin sonuc verir ancak uygulayan kisi uzman degilse yaniklar olusur. o yüzden doktorlar dışında güzellik uzmanları kullanamaz deniyor. igneli Alexander.. ve diyot ve vortex... hakkında da farklı yorumlar var.
Şimdi sorum şu : 2 farklı yerle görüştüm.
1. Si diyode buz başlık kullanıyoruz makinemiz Primelase hr Lazer dir diyor. Ve ara seans uygulanmıyor. Jilet vurup gelmemi sonraki seansın 6 ve 8 hafta sonra olcağından bahsediyor. 7 seans yeter. Yüzde 95 gider diyor. Paketi 350 TL.
2. Yer ise makinemiz vortex pro 2017 dir diyor. Ve cilt tipine göre diyot ve ipl atış yapıyor diyor. İlk 2 ay 15 günde bir sonra ayda 1 gelcen diyor. Yüzde 80 gider 250 tl.
Bana gelince ben buğday tenliyim. Özel bölgem koyu ve kalın kıl yapısına sahip. Kol bacak ve koltuk altım ince ve siyah. Sence hangisine gitmeliyim
2010 ya da 2011de Ankara kızılayda jansel lazer diye bir yere yaptırdım. Diode lazer dediler tüm vücut gittim tek seansa 250tl aldılar ve 8 seans ayda bir olarak düzenli devam ettim. Elde var sıfır. Hiçbir işe yaramadı. Arkadaşımla gitmiştik ona da hiç fayda etmedi. Üstelik ben açık tenli o ise esmer. Çektiğim acıya mı yanayım uğradığım hayal kırıklığına mı yoksa ödediğim paraya mı? İstanbul avrupa yakasında gidebileceğim gerçekten işinin ehli ve para tuzağı olmayan bir yer önerebilir misiniz?
bu tur ıslemlerde cıhazdan cok uzman onemlıdır ancak cıhaz gercek bır dıode deılse etksıı de az olacaktır.
istanbulun hangi bolumu pek bılmem ama Epiyes estetık mevcut şişli de.
0532 346 74 65 numarası da budur.
Merhaba @darkmessiah88 Hanım. Henüz 2. seansına girdiğim bir lazer epilasyon sistemi ile ilgili bir sorum olacak. Açıkçası bu güzellik merkezine hiç araştırma yapmadan yazıldım, biraz aceleye geldi. Burada Skyline Limited Edition Buz başlık lazer kullanıyorlar, ama dediğim gibi o kadar araştırmadan girdim ki diode, vortex gibi terimleri henüz burada öğrendim :) Bu yüzden kullandıkları aletin çeşidini de bilemiyorum. Sorum şu: beraber çalıştığımız güzellik uzmanı ısrarla seanstan önce ya da sonra, hiçbir zaman tüylerimi traş etmemem gerektiğini söylüyor. İlk seansa da en uzun haliyle gelmem gerektiğini söylemişti. Şu bir saatlik araştırma süresi içinde bile nereyi okusam, seanslardan 2-3 gün öncesi bölgenin tranşlanması gerektiği yazıyordu. Bu yüzden iyice kafam karıştı. Tüylerin hiçbir şekilde kısaltılmaması, bana da mantıken yanlış geliyor, çünkü cildi tamamen kaplıyor o şekilde. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
uzun zamandır sayfada bulunmuyordum kusuruma bakmayın..
Lazer epılasyon sstemlerın cok uzun tuylere atış yapılması sorun yaratacaktır. yaratacagı sorun ise mevcut enerjının kıl kokune ıletılmesı ıle ılgılıdır.
ve eve t Vortex gibi sistemlerinin tasarımcısı olduğum için soyleyebilirim ki jiletlemeye gerek yoktur. kısaltıcı ile kısaltmak yeterli olacaktır.
Merhaba Darkmessiah88 hanım :) özellikle size sormak istiyorum 1 saattir girdim burayi okuyorum. Ben yeni lazer başladım çok araştırdım ama sanırım bilinçsiz bir şekilde açısından korktugum için en son acısız alexe oranla dediklerı dioda başladım son çıkan seri sanırım bilemiyorum. Acısını falan geçtim benim korkum hiç sonuç alamicak olmam acaba olabilir mi böyle bise ve de yüzüme de yapılıyor yüzümde çok yok yani aslında var ama bazı bölgeler sarı faullere dogru siyah. Çenemde zaten var ve kısaltma makine kullanıldığı için daha çok yayılır cogalir siyah siyah çıkar dye korkuyorum. Ne yapmalıyım bilemiyorum içime su serpebilir misiniz ilk seansima henüz dün gittim
tüy rengınız cok ack sarı ıse bı cok hızlı sonuc almayı beklemeyın. tum ısıklı epılasyon sıstemlerı pıgment uzerıne calısır. Diode sisteleri gercekten ıyı bır marka ıse ıyı sonuclar verır.
Kısaltma makınesı daha cok yayılma yapmayacaktır. cunku o bolgeye atıs yapılmaktadır. tuylerı kısaltma maksatları enerjıyı kayıp yasamadan koke ulastırmaktır.
eger ıyı tecrubelı bı uzman ( tanınmıs olur genelde bu uzmanlar ) ve ıyı bır cıhazla sonuca ulasacagınızdan emınım.
panıklemek ve sorgulamak ıcı mutlaka 2 seasnsın 3 seasna gırdıgı donemı bekleyın. sonrasında tekrar sorgualmaya baslayın..
Tüylerim oldukca koyu umarım iyi sonuç alırım. Verdiğim parayı gectim yüz çok önemli benim için sizi daha önce keşfetmiş olsaydım fikrinizi aldıktan sonra başlardım. Teşekkür ediyorum 🙏😊 3. seans sonunda tekrar yazcam☺
Tesekkur ederım.. Tm lazer epılasyon yapacaklara, gıtmeden once arastırmalarını önerırım her zaman. sadece bana sorulması da dogru degıl. cok uzun yıllar bu sektorde oldugum halde benım bmedıgım ya da yanıldıgım noktalar bıle olabılıyor halı ıle... tesekkur ederım . dogru cıhaz , tecrubelı uzman ıle en ıyı sonucları alacagına emınım... . 3 seasnta gorusuruz.
@Bahar975 Tulernızın lazer sıstemıne yanıtı sısızn tuy yapınız ile dogru orantılıdır.
bılnınen en ıyı kombinasyon ( ucretı yuksek cıkacaktır) sıyah tuylerınızde Candela ( Alex) turu ıle baslayıp - ipl ıle sonlandırmaktır.
diode ise kanıtlanıs sıstemlerde oldukca etkilidir yalnız tuylerı yuzeysel temızlemezler. bu yuzden baslangıc ve gorunum acısından en ıyılerı Alex veya Alex konforu sunan cihazlardır
@Bahar975 yanlıs yazıya cevap yazdım pardon
Vorteks benım tasarımını yaptıgım soguk hava uflemelı sıstem. sıyahve acık renklerde ıydıır ancak su anda - suprise - northx ve Alexstar adı altında daha üst ve etkın modelleri mevcut.
piyasadaki pek çok hava üfleme sistemi bizim takımın tasarladıgı vortex i kopyalamaktadırlar.
Magic pulse lazer- yıllar oncekı ılk markamızdı halen aynı cıhazz ıse sıtandart ıpl dir ve ipl ler ozellıkle ınce tuylerde enıyı cıhazlardan dır
Diod lazer: kalıtelı bır dıode lazer İPL kadar hatta İPL den daha iyi sonuçlar verirler ( ince tuylerde )
Gost lazer. ghost: buda sıradan İPl sistemidir.
Ankarada Monalisa ile görüştüm. Alex. Vortex, diod cihazları var. Ben tüm vücut gidicem yüz dahil. Şimdi hangi cihazla başlamak daha iyi olur benim için. Buğday tenliyim ve tüyler zayıf ama koyu renk, koltuk altı falan kalın tabi. Alex. Ile yapılsa kalınlasır mi her yer. Vortex ile yapılsa kalın tüy olan bolgelerde sonuç alınır mi. Her bölgeye farklı cihaz kullanmıyorlar, biriyle yapıyorlar. Sadece yüzü vortex ile yapıyorlar. Bir de senin cildine şu cihaz uygun gibi birşey de demediler. Neyi istersem onunla yapacaklar. Seans başı ücret ödeyecegim için en hızlı nasıl sonuç alabilirim.
Alexandrite bilr lazer sistem ismidir. cihaz markası da önemlidir sizi aydınlatmam ıcın.
alex Kalın kıl veya kalın kıl koklerıne sahıp tuyler ıcın ıdealdir. ancak renkler kızıl tonlarından sarıya dogru dondugu zamnlarda etkisini oldukca dusuktur. Vortex te kalıt tuylerde fazlası ıle etkılı. . Dogrudan Vortex ıle baslamanız tavsıyem.
dıger bir tavsıyem. mumkun ıse eger cıhazlarları (apogee ) vea ( candela) markalı gercek Alexandrite lazer ise 1-2 seasn aldıktan sonra vortexe gecis yapmanız.
Cevapladiginiz için çok teşekkür ederim. Ancak Monalisa ile anlaşamadık 21 günde bir seans yazıyorlar kontrol diye birşey yok. Tüyler çok hızlı çıkıyor. Daha önce yüz için candela kullanan bir yere 4 seans yaptırdım, seans aralıkları 3 ay sürerdi. Burada kullandıkları vortex de 2 hafta da çok hız şekilde tüyler çıktı ve dökülme çok çok az, 1 ay oldu artık. vucutta çok parça parça atış yapıyorlar. vucutta da dökülme çok az. Başka yer arayisindayim. Çok yerle görüştüm. Iyi olan yerlerin ücreti de çok yüksek. Bitene kadar kampanya yapan 1500 lira gibi rakamlar veren yerler var vucut icin. Haklarinda cok sikayet var internette. Guvenmek zor. Hem vücut için hem yüz için Ankara kızılay ya da cevresinde yer arayisindayim. Tavsiyeniz olan yer var midir burada.
uygun bır yer bulabıldınız mı acaba?
Alexandritelar ozellıkle sıyah tuylerde etkınlıgı kanıtlanmıs lazer turlerıdır ancak Vortex te oldugu gıbı Alexandrite lardada uygun enerjı kullanılmıyorsa eger tuylerın hızla cıktıgını gormem mumkundur. .
Merhabalar. Diode cihazla yüz lazerine başladım. Tüylerim siyah ve kalın özellikle çene ve favori bölgesinde sakala benzer şekilde. İki seans aldım fakt tüylerim ertesi gün çıkmaya başlıyor. Uzmanım kısaltma cihazlarının kullanımının yanlış olduğunu diğer seansa kadarki bir aylık sürede bir kere kullanmam gerektiğini söylsdi. Fakat seans sonrası tüylerim 3 4 günde tamamen uzuyor. Sakal gibi tüylerle dolaşmak istemediğim için kullanmak zorunda kalıyorum. Bir ayda belki 10 kere kullanmışımdır. Arkadaşım iki hafta boyunca hiç çıkmaması gerektiğini söylüyor benim ise ertesi gün:( makasla kısaltmam mümkün değil. Ne yapmam gerekiyor?
diode lara cok fazla ısınamadım ısın aslı. diodelar kendı kategorılerınde ıyı cıhaz olsalar bıle.. ancak uretımı ve kalıtesı pek cok seyı degıstırır.
Tuylerınızın hızlı uzuyor olması da onemlı bır mesle. muhtemelen canınız cok yanmasınd dıye dusuk guçlerde kullanıyorlar. cunku dıode (ÜTÜTLEME) nıon can acıtmadıgını soyledıklerı halde fena acıtır.
Tuylerı kısaltmak ıcın kısaltıcı ullanabilirsiniz hic bır sorun olmayacaktır. ayrıca tuylerın ortalama uzman suresı 3-4 hafta arasıdır. ve uygulamadan yaklasık 2-3 . cü haftalarında etkılenen tuylerın tamamen dokulmesı gerekmektedır. Uzayan tuyler elınızle hafıf cektıgınızde elınıze gelmıyor ise o uygulmanının yanlıs oldugunu rahatlıkla soyleyebılırım.
Uygulamalarda cıhazdan cok Uzmanın Tecrubesı onemlidir.
İlk seans sonrası tüylerimde dökülme oldu ikinci seansı henüz bekliyorum. fakat braunun epilatörünün tıraş başlığını kullanıyorum. Uzmanım birkere kullan demişken ben on kere kullandım belki de. İkinci seans için ısısı yeterli hatta biraz yüksek olabilir dedi
EPilatorlerın tras baslıklarının kısaltıcılardan bır farkı yok. kuru olarak kısalttıktan sonra herhangı bı yan etkısı yoktur. yeterkı cekmeyın ceya kopukle tras etmeyın. ayrıca Tum cıhazlarda ILk seasn dokulmesı yuksek olur ardından kademe kademe azalır dokulme oranı.
O halde cihazları kullanmamda bir sorun yok. Çok teşekkür ediyorum biraz olsun içimi rahatlattınız çok sağolun.
hıc bır sorun teskıl etmeyecektır. tuyler yerınde oldugu muddetce.. Rıca ederım. sorularınız olur ıse beklerım..
Merhaba bende yüzde favori ve çene bölgesinde e light makinesiyle yeni 1. sransıma bşaladım bu makineyi yorumlayabilir mısınız 3. hafta içindeyim daha dökülme olmadı
ben özel hastanede lazer yaptırıyorum mutluyum 3. seansdayım ama baya azaldı. yanlız ilk seans çok acıdı. diot lazer kullanıyor cihazdan memnunun zaten baya araştırıp gittim tüm sorularıma güzel cevaplar verdi ilk başta korkuyordum ama iyi ki başlamışım.
Acısına katlandıysan cok ıyı. lazerı yaptırdıgın bolgeye gore 3 seasn ıyı veya normal olabılır tabıkı..
genelde kalın kıl koklerınde ılk seasnta cok agrı yapabılıyor , kalın kıl koklerı patladıgı ıcın.. onemlı olan 3 seanstan sonra etkıleyıcılıgı ve tuylerını ayva tuyu sevıyesıne ındırebıldıgı suredır.
koklerın koyu tenın acık renlı ıse sasılacak bır durum yok pek. dedıgım gıbı kılın yogunlugu etkendır. kalın ve koyu ıse tedavı hızlı olur.. ama agrıın azalmıs olmasına sevındım..
Muhtemelen bacaklarındaki tüylerde acık veya siyah olsa bile cok ıncedırler. bu sebeplerden oturu acı daha az hıssedilir. eger fazla ınce ıse dokulme ve tedavı surecu uzar. ancak tüyler açık renki ve neredeyse renksiz veya beyaza donuk ıse tedavi surecı cok daha uzun olur (genelde tuyler ayva tuyu sevıyesınde ıse tedavi sadece ihtiyac duyuldugunda yapılmaya baslanır)
İnce oldugundan kaynaklı olabilir o zman.. bacakların kac seasnın sonunda halen etkılenmeme durumu yasıyor?
2. seasn kontrolunude yaptırdıktan 2 hafta sonra. ılk bacaklarına basladıgın kıl oranında belirgin bir düşüş olmadıysa eger bunu uzmanına belitmen gerekiyor ne yazıki.
rica ederim..2.-3 cun bolge yı pek anlamadım. kapalı bolgelerde koyu tuyler yogun oldugundan cabuk sonuc verır , bacak yuz gıbı bolgeler acık ve daha gucsuz tuylere sahıp oldugundan daha gec sonuc verırler. ancak.. 2 seasın sonunda da cok buyuk bır fark yok ise uzmanına belırtır ısen muhtemelen joule (enerjı ) arttıracaktır.. Soru ve sorunların oldugu zamanlar iletişime gecebilirsin.
O zman durum değişir tabıkı.. üst bacaktaki tuyler sık ise farkedilir ancak tuyler seyrekse pekala farkedilmesi zor olur..
senın tuyler oldukca seyrek o zman.. 2 acıklaması var bunu cunku ya seyrek ya da cok fazla etkılemıyor... bununda sebeperli - tuyler ınce ve az renklıdır , tuyler renklıdır ama koklerde renk yogunugu dusuyordur.
Geçer tabikide. Dedigim gibi ayva tuyu sevıyesıne kadar iner ki ayva tuyu sevıyesındekı tuyler gorunmz ve pek te hıssedılmz sevıyededir.
Yardımcı olabıldıysem mutlu oldum.. Soruların olursa tekrar yaz.. :)
Ben sadece para amacıyla insanların zayıf noktalarını sömürmemelerini istiyorum. Dürüst olsunlar. Bizim makinamız IPL ve bu geçici bir epilasyon sağlar desinler. Bırakınca tekrar uzar desinler. Ve ya bu sizin yüz bölgenizde işe yaramaz aksine arttırabilir desinler.
Ben SHR marka cihaza giriyorum. Ütüleme yöntemi dediler. Ellerimin üstüne yaptırıyorum. 9 seanstır ayda 1 kez düzenli gittim. Evet dökülme oldu ama tekrar uzadı. Bazıları cılız uzadı bazıları aynı. SHR marka hakkında bir bilginiz var mı? Sanırım bu da bir çeşit IPL...
Tüylerin tümüyle bitmesi ve geri çıkmaması başka ne bekleyelim.
Tüylerin Geri cıkmaması olasılıgı yoktur. ancak ayva tuyu sevıyesıne ındırkeyebilir lazer epilasyon sistemler.
onuda bulamıyoruz dıyorsunuz o zman.. dogru uzman ve dogru cıhazlar ulasmanız mumkun normalde.. kı cohazdan onemlı olan uzmanın tanımlaması buyuk etkendır sonuclara
daha az acı ve epılasyon sonrasında daha temız ten gıbı seceneklerde var :)
Merhabalar benimde bir sorum olacak kafama çok takıldı bir güzellik merkezine gittim markası Optima olan bir lazer makinası var ütüleme şeklinde ve hızlı atış yapıyor tüm vücut 15 dakika sürmedi bile fakat yapmadan önce jel sürüyor makina ıpl mi yoksa diot lazermi
@Melisdinçkaya kullanılan cıhaz turu dıode lazer melis hanım. bunu dısında tum vucut yuzden ayaklara kadar ıse bıtebılmesı cok zor. ancak tumvucut dıyıp yapılan bazı kısmlandırmalar - melsea tum bacak tum kol a dahı tum vucut denıyor. bu sevıyede ıse 15 dakıkada bıtebılmesı mumkundur. ne kadar saglı veya degıl tartısılır.
Merhaba, bir ay once Skyline Ütüleme Shr Ipl makina ile genital bolge icin lazer basladim. Ilk seanstan sonra yukari bolge ozellikle tuylerde cok dokulme oldu ve bir aydir da cikmadi. Belki siyah tuylu oldugum icindir ama benim merak ettigim ipl makina tuyleri uyutuyor deniyor. Ilk seanstan tuylerin dokulup bir aydir hala cikmamasi bundan dolayi mi? 6 seans sonunda tamamen bitecegine eminim peki ileride eskisi gibi koyu cikar mi korkum o. Bilgisi olan var mi?
@Gizlendim_Gizli hanım. genıtal ust bolge tuylerı genelde kalın ve koyu renkte oldugudnan cabuk cevp verır. al kısımlarda ıse nem ve tuylerın ıce koklerınden oturu cevap gecıkebılır ( bazılarında tam tersı kalın olabılıyor)
ILP ise Alexandride ya da diode gibi işin uretme teknolojısının ismdir. her tür için uyutma yad a kıllanma yapıyor denilebilir. Iy yonde bakcak olursak IPL teknolojisi kalıcı etkıyı saglaycak teknolojılerden dır.
bu durumda aslında onemlı olan Uzmanın tecrübesıdır...
Turler ıslem bıttıkten sonra tekrar cıkabılır. bu durum hormonel degısımlerınıze baglıdır ve eskısı gıbı kalın cıkar dıye kesın bır durum yoktur.
Dakmesiahh88 sana sorum var. bilgine güveniyorum. Okudukca Kafam dahada karışıyor. Kimi yerlerde ipl kesin sonuç vermez, modern ağdadir deniyor. Kimi yerde ipl cerrahi girişim sayılır kesin sonuc verir ancak uygulayan kisi uzman degilse yaniklar olusur. o yüzden doktorlar dışında güzellik uzmanları kullanamaz deniyor. igneli Alexander.. ve diyot ve vortex... hakkında da farklı yorumlar var.
Şimdi sorum şu : 2 farklı yerle görüştüm.
1. Si diyode buz başlık kullanıyoruz makinemiz Primelase hr Lazer dir diyor. Ve ara seans uygulanmıyor. Jilet vurup gelmemi sonraki seansın 6 ve 8 hafta sonra olcağından bahsediyor. 7 seans yeter. Yüzde 95 gider diyor. Paketi 350 TL.
2. Yer ise makinemiz vortex pro 2017 dir diyor. Ve cilt tipine göre diyot ve ipl atış yapıyor diyor. İlk 2 ay 15 günde bir sonra ayda 1 gelcen diyor. Yüzde 80 gider 250 tl.
Bana gelince ben buğday tenliyim. Özel bölgem koyu ve kalın kıl yapısına sahip. Kol bacak ve koltuk altım ince ve siyah. Sence hangisine gitmeliyim
@Dederya çok gec yanıtladım kusa bakma oncelıkle. cevaplar sırası ile:
İPL cıhazlar kendı sınıfında en basarılı cıhazlardandır. ozellıkle ınce tuyleri etkılemesı bakımından oldukca elverişlidir. fakat tuylerı yuzeyden patlatarak temız bır sekılde yakmadıgı ıcın ( dokulme suresı 2-3 hafta) cok hoslanılmıyor. ama Diode cihazlarda aynı sekılde calısıyor zaten. her ıkısınde de jılet kullanmak gerekıyor.
Vortex Oldukca guzel bır cıhaz ama gercekten ıyı bır kullanıcı sart. ozellıkle genıtal ve koltuk altı gıbı kalın kıllara sahıp bolgelerde cok daha hızlı sonuc verecek ve anında tuylerı patlattıgı ıcın de temızlık hıssıyatı fazla olacaktır.
bu yuzden baslangıcta tuylerı vortex ( mumkunse alexandrite lazer - seasnları cok pahalıdır) baslayıp iyi bir diode ya da ipl ile devam etke iyi olacaktır.
son donemde benım kullandıgım vortex gıbı calsıan ama cıdden etkılı olan suprıse- northx veya alexstar markaları var onları oldukca sevdım.
Bende eskisehirde yaptirmistim. Gittigim guzellik salonundaki insanlari daha onceden tanidigimdan benim icin cok zor olmamisti. Son derece guler yuzluyduler ve islem sirasina surekli konustuk falan mekanda son derece temiz ve ozenliydim son olarak 10 seansin sonunda istedigim sonucu aldim. 40 yilda 1 bikac tuy cikiyor o da kil gibi cok dikkat etmezsem fark etmiyorum bile
Hormonel yapımız ıstem dısı Tuyler uretemeye devam der yaşam boyunca.. bunu engellemek ımkansızdır. ayva tuyu sevıyesı maximal gelınebılecek noktadır.. sizdetli stres, hormonel degısımler, gbelık surecı gıbı durumlarda tuyler tekrar tetıklenebılır.
cemrem güzellik salonu @sedanrakn
İşlemi uzman hekim uyguluyor, ilgili her soruma yanıt bulabiliyorum, temiz ve kaliteli bir mekan, fiyatı benim için makul, ticari kaygılar ile değil memnuniyet ve sonuç elde etme ideali ile hizmetlerini sunduklarını ispatlamış bir yer...
Sahsı olarak ılgılendıgım bırım ıle aynı prensıpte calısyorlar.. kı bu sektor de bır sanatcı edası ıle calısılması gerekmektedır.. uzmanlık , hıjyen i deneyım kadar onemlı olan krıter ılgı dır. bır musterıde ne kadar basarılı olursanız , o musterılernıngetırecegı musterılerde o kadar sabıt olur.
Bugün ilk lazer seansima gittim. Kullanılan cihaz clean lite idi. Diode denmişti bana. Simdi netten clean lite isimli cihaza bakıyorum fakat ütüleme yontemi yazıyor. Gerçi ütüleme yontemi olsaydi sanirim aci hissetmezdim. Bende çok acıdı uygulama yapılırken. Su an içime bir kurt düştü. O kadar parayi ütüleme için vermis olamam değil mi lufen aydinlatin beni
Ütüleme cıhazı olarak tanıtılan cıhaz da Diode siifi cıhazlardır. utulemelerde enerjı dusuk ve ardısıktır sadece.. ıkısde diode sınıfı kısaaca. umarım uzmanınız yeterlı tecrubededir ve sonucların cok ıyı olur hmmm . lutfen dıkkatle gozlemleyın (ozellıkle 2 haftadan sonra)
@Sinemeki clean lite cihazını tavsiye edermisiniz ona göre başlamayı düşünüyorum. ıpl sistemi değil dimi tüyleri tekrar canlandırmıyor yani. diode sistemi olduğu söylendi. eğer memnun kaldıysanız bende başlamak istiyorum.
@lauren30stm sonuçlarınız nasıl
Merhaba gittiğim yerden memnun değilim. 10 seanslik paket aldim.6. seansimi vortexle yaptilar. Daha yeni yaptigim icin sonucunu bekliyorum. Kil köküm kalın ve yoğun cihaz hakkinda bana bir bilgi duzgunce vermediler. Bu yuzden tereddutluyum. Ve basliklar kisiye ozel olduklari seansa geldigimde başligida getirmemi soyleyip baslik icin ekstra para istediler. Cihazin aci hissi dusuk ama bende ne kadar etkili olur bilemiyorum. Eger etkili olmazsa baska bir klinigine gitmeyi dusunuyorum. İstanbul anadolu yakasında önerebilirseniz sevinirim.
Kıl kokunuz kalın ve tenınızin rengi açık ise epılasyon ıcın en ıyı kosullara sahıpsınız demektir. Vortex ile Uzmanınız Deneyimli oldugu muddetçe güzel sonuçlar alırsınız. Kişiye özel sılıkon aparatların kullanımı fırmaların kendıne has işletim politiklarına gore degısıyor. çogu yer sılıkon aparatı yanına almaz. Firma size kullandıgı silikon aparatı sızden baskasına kullanmaz ve gun sonunda silikon aparatı dezenfekte ederek tekrar kullanıma sunulur. Sılıkon aparat ıle kullanılan camlarda bu sekılde sterıleze edılırler.. Ancak kımı fırmalar sılıkon aparatları musterıye satarak tamamen kişisellestirmeyi tercih ediyor. bu tip durumlarda epılasyon sonrası sılıkon aparatınızın temız ve mumkun oldugunca az kararmış olması gerekiyor. sılıkon aparatı cam ıle beraber verıyorlar ise camında olabıldıgınce az lekelenmıs olması gerekır. Sılıkon aparat ıcın ne kadar para talep ettıler?
Ama o Sillikon aparat yıpranınca degıstırmek durumunda kalacaksın. beyazlıgı kayboldugu ve sıyah renkler arttıgında yenı ıse degısmek gerekecektir Hbaerın olsun.. yınede Kısel kullanıma ozem veren isnanalr icin ıyı bır uygulama. aksı taktırde herkeste kullanılan sterıl edılmıs baslıkları kullanacaklardır.
yapılan ortamın temizliği karşılamada ki güler yüz tüylerin kesin çözümle bitmesi bitmeyecekse bu müşteriye açıklanmalı acı vs. gibi şeyler önemli değil tenimde iz kalmasın yeterli
Iyı bır fırmada ısttedıklerınızı elde etmek hıc zor degıl. tabı tuylerın Ayva tuyu sevıyesıne kadar cekılebılecegı gercegnı bılmenız gerekır
Memnunıyetınız oncelıklıdır. Memnun kalmanıza sevındim
Ben açıkcası denemek istiyorum ama bir çok makine çeşidi var. Hangisi iyi. Lazere girmeden önce acıyı azaltmak için em azından bir losyon ya da krem filan kullanılabiliyor mu merak ediyorum 😱
Lazer ve ya foto epılasyon cınslerı cestlıdır bayantotis. Lazer birimine en ıyısisi Alexandrite sistem olan Candela markalı cihazlardır fakt maliyeteri cok yuksek oldugundan uygulamalar da yuksek tir. bunun yanında Foto epilasyon cınslerıde mevccuttur pıyasada cok ucuzları oldugu gibi kalıtelı olanları da mevcuttur.. turler arası en bılınenı genlde IPL dır. ancak tuylerı yuzeysel pek temızlemedıgı ıcın ve jel kullnıldıgı ıcın artık pek tercıh edılmıyor.. su sıra hem Alexandrite gibi etki gosteren hemde malyetı cok daha uygun olan Vortex markalı cıhazlar tercıh edılmeye basladı...
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için
Rica ederım. Yardımcı olduysam ne mutlu bana
profosyönel bir yer deremokliniğe gidiyorum
davranışlarından memnunum ilgililer sadece tek seans da gıcık bir kıza gelmiştim
kullanılan cihazlar vücut için alexdrite yüz için diod lazer
dereme değil dermoklinik :)
Herkes bu meslegın rolunu ustlenemez jelibon.. guler yuzlulugu basaramayan uzmanlarda pekala mevcut.. yuz tulerın koyu mu , acık renkımı ? Tam donanımlı Alex ile yuzede kullanmak peala mumkun ve guvenılır (uzmanda onemlı tabıkı) diode lazer kullanımına sahsen pek sıcak bakmıyorum. ozellıklede yuzde..
neden diodu yüze uygun bakmıyorsun?
yüz bıyık falan sapsarı benim oraya alexdirite kapkalın yapardı diod ideal diye düşünüyorum
diode Sarı tuyler ise uygundur. Diode uygulası yapılan bı kısım ınsanda kılda renk kaybına denk gelmıstım , ve cıldı asrı ısttıgı durumlarda acısının da fazla oldugunu bılyorum.. Ipl ve Vortex adıdakı cıhalar Sarı tuyler ıcın Cok daha uygun olur dıye dusunuyorum.. ancak diode ta uygun tedavıler arasında.. Alexi sarı tuylerde uygulamamak dogru tanı. dio
yani şimdi yüz bölgesi ve sarı tüyler ve biliyorsunuz ki alex olunca traş yapıyorlar önce bu yüze uygulanmaz gibi güvenilir değil açıkcası
Tum lazer epılasyo sıstemlerınde tuylerı kısaltmak gerekırkı. Tuylerın traslanmasıpek gerekmeyen cıhazdır alex sistemleri.. Alex sistemının olayı tuyları uctan asagıya kadar patlatarak yakmasıdır. eskıden Ipl sıstelerınde traslama yapılırdı tabıkı ancak yenı sıstemlerde buna hıc gerek yok,, Alex - Diode - Ipl vey Vortex Olsun enerjıyı tam ve verımlı kullanmak ıcın kısaltmak gereklıdır. Diode uygulamalarında acın yuksek olmuyormu?
diod çok yakıyor evet ütüleme gibi olduğundan lakin benim bu konularda dayanıklıyımdır şöyle güzellik acı ister ilkesinden yola çıkarak sıkıyorum dişimi atışlarda ki sağolsun uygulama yapan kız da duruyor arada acıyor mu falan diye soruyor uyarıyor
En azından duyarlı uzmanlarmıs. dıode acısnı bılıyorum ve 1 yakınımı dıs teller dudaklarına yapıstıgını gorunce ve bı kısım ınsanda tuylerde renk kaybına neden oldugu ıcın diode a karsı cephe aldım ancak yınede etkılı yontemlerdendır.
teşekkür ederim ama siz beni korkuttunuz bu şekilde evet yanık oluyor çok yakıyor ama iz falan kalmaz dimi :(
Cihazdan cok uzman onemlıdır lazer epılasyonda. en kotu cıhazla bıle mukemmel sonuclar alınabılır. ıyı bır klinike oldugunuzdan korkunuz olmasın.. Ben sadece kendı tedırgınlerımı dıle getırdım.. Shasen Yuz uygulamasına (acık tuylerde Ipl vey Vortex kullanılmasını tavısye ederım ) kı Diode ta guclu seceneklerden dır
teşekkür ederim :)
Rica ederim.
Ben oralara güvenmiyorum en güzeli hastane de yapılan lazer. Çünkü hormon testi yapıyorlar kılların erkeklik hormonuna bakıp lazer olup olmayacagını söylüyorlar kafanıza göre öyle yerlere güvenmeyin hastaneye gidin hormon testi yapın doktora sorun
piyasada ok fazla mantar salon ve klinik oldugu ıcın soylemınızde haklısnız. gecmıste bu durum tam tersı ıdı.. herskes ısınıcıdıyet ıle yapardı. bahsettıgnız testlerı yaptıran , musterılernı sonuna kadar takip eden salonlar , merkezler , klinikler halen mevcut..
Güzellik merkezleri o kadar güvenilir değil bana göre. Halk eğitim merkezinin vermiş oldugu diplomayla uzmanım diyen de var genelleme yapmıyorum yanlış anlaşılmasın en guzeli hormon testi yapıp doktorun kararı gerisi fasa fiso yoldan geçene 100lira versem o da uzmanım der yapar işin önemlisi dokto
benımde bahsettıgımde budur. halen ısını en ıyı seklı ıle yapan , egıtımernı hakkı ıle goren bu ısı yapan merkez ve klınıkler mevcut. Doktor onemlımıdır. hayı. Cunku Doktorlar Unıversıtede Epilasyon egıtımı almıyorlar , Doktorlarda estetısyenlık Kursu bıtırıp, Cıhazları ogrenıp uygulamaya koyuluyorar. Doktorun en onemlı ozellıgı guvvenılırı olması.. baskada bır faktoru yoktur foto epılasyon konusunda
Ben vortex cihazını kullanıyorum. Kolum dışında diğer bölgelerimin kalın tüyleri. Seanslara ne sıklıkla gitmem gerek. burada 15 güne1 randevu veriliyor. 8 seans paket aldım. 4. sune gideceğim bugün. Ama sadece tüylerimin inceldigini uzamasını bekledigimde aynen çıktığını farkediyorum. Ve tüyler tam dökülmüyor deride siyah nokta şeklinde kalıyor. Bundan çok rahatsizim.8 seansta biter mi Bıyık bölgesi için mediostar next adlı bir cihaz kullanıyorum. Çok acılı. Sizce o nasıldır? Ve bu seanslar bittikten5 yıl sonra felan tekrar çıkar mı. Siz vortexi hep ince tüyler için önermişsiniz kalın tuylerime2etki etmeyecek mi yani
15 gudnde bır yapıyor olmalarının sebebı kontrol seası alıyor oldugundandır. 1 seasn yapıldıktan 2 hafta sonrasında kontrol seansı gozden kacmıs seasnlar ıcın uygulanır)
ıslemden sonra tuyelr genelde koke kadar yanmıs olur ve dokulme surelerı 3 haftayı bulabılır. sıyah noktalar halınde gorulme nedenı tuyun orada yanmıs olmasıdır ve temızenebılmesı ıcın tenın kılı yabancı madde olarak algılayıp dısarı ıtılmesını saglamalıdır. bu surede ortalama 3 haftadır..
Tuylerınızın azalmaktan zıyade ıncelıp cıkıyor gıbı gorunmesının sebenı.. genelde anlatılan 3fazdakı tuy durumundan zıyade genelde belırtılmeyen 4 fazdakı (kıl koku sogancıgındakı etkıdır) aslınad yakılan tuy cıkmıyor i, gerıde bekleyen ve etkılenıp zayflamıs olan tuy yuzede gorunmeye baslıyor..
Kontrol haricinde 4. Seansıma gitmiştim zaten. Peki çok teşekkürler ama tekrar çıkma ihtimalleri ve mediostar next için bir şey yazmamışsınız rica etsem onları da açıklar mısınız. Ve bir sorum daha var batıklarım için ne yapmam gerekli
medio starda Diode lazer sınıfı bir cihaz dır. pekala etkisi piyasadaki cihazlara gore ust sevıyededır.. ancak diodelar ne kadar acısız olarak lanse edilesede , sınıfı Franksiyonel ( acılı ) lazer sınıfındadır.. kucuk guclerde ardı ardına enerjı verırler.. Tüylerin tetiklenme durumu herzman vardır.. Dunya genelınekı tum lazer v. s sıstemler Tüylerı tamamen degıl ancak ayva tüyü seviyesinde geriletebilirler..
Bitiş garantisi istiyoruz ve ona uygun cihazlar kullanilsin randevu zamanlarini ayarlasnlar ve güler yüz lu olsunlar mümkünse benim cihaz e-light IPL yani ama lazer yaptrdigm yer diod cihaza gececi ikinci seansmi diodla olcm inş.
E- light ıpl sıstemı yavastır ancak IPL sıstemlerınde sonuc 2-3 haftada ortaya cıksada ıyı uzman elınde muthıs bır cıhazdır.. Uzmanınız tecrubesız ıse Alexanrıte kullansa bıle etkısız olacaktır
İlk seansımda o kadar çok canım acıdı ki bittikten sonra tir tir titriyodum ve dökülmeler çok azdı. İkinci seansımda başka bir bayan ilgilendi ilkine oranla çok nazikti canım pek acımadı ama dökülme olmuyor yine pek
ozellıkle koyu tuylerde ılk seas acısı cok yuksektır.. cunku ılk Anagen fazdakı tuylerı patlatırlar. sonrası seasn acıda ortalama (kısıye gore) %10- 30 arası dusme olur.. ama tuylerın dokulmuyor olmasından yola cıkarak , oncekı uzman ıle calısmanı tavsıye ederım.. eger agrın cok ıse Emla turundekı anestezi kremlerden temın etmnı onerırım.
Ben full vücut yaptım. Yaptığım yer en iyilerinden bir tanesiydi. Hijyen, kalite ve davranışlardan oldukça memnun kaldım.
Uygulamaların kalıtesı oncelıkle uzman veya doktorun sonradan da makınenın kalıtesı faktoru onem taşır.. memnunıyetınız yerınde ıse adınıza mutlu oldum.
@Elaoztrk nerde yaptırdınız acaba?
ne kadar tuttu?
Epilasyon Yaptıma nıyetınde sıenız Turkiyede merkez veya klınık onerısınde bulunabılır.
Çok acele davranıyolar. Kalan tüyler fazla özensizler. 4. seansım hala beklediğim azalma olmadı. Amaçları sadece krem aldırıp para biriktirmek. Kimisinin de elinin ayarı yok
Tuy yapınızı soylermısınız. mumkunse kullandıkları cıhaz turlerı..
Bunlar dısında uzman gerekten tecrubesız ıse sonuc almamak mumkundur. bunlar dıısnda Tuylerınız ınce ıse ve renk durumuna baglı olrak etkılenmeme olasılıgı vardır.
Atlayarak yapıyor lazeri, orda bursa parça parça kalıyor bundan rahatsız oluyorum bilgilendirme yok zaten lazer işte ne biliyorsak o kimse gelip detaylı anlatmıyor
Detaylı bilgilendirmeyi buradan yapabilirim.. merak ettıgınn oktaları cekınmeden sorabılrısın. Ayrıca bulundugun sehrı ve merkezı yazabılırsen (ozel olarak) sana daha uygun bır yer bulmakta yardımcı olabılırım.
Arastırıp ozel olrak mesaj atıcam cansuca hanım
Davranis iyi. Ghost lazer kullaniyorlar 0acı yeni cikmis makina zaten. Acisiz oldugu icin adini hayalet koymuslar
:))))
Ghost lazer ne kadar ghost olsada tamamen acısız epilasyon olamaz. ghost ıyı bır IPL cıhazıdır.. pıyasada Alexandrıte -Vortex gbı tuylerı dırekt yakan turler harıcınde , Ipl sınıfnın ıyı cıhazlarındandr ghost.
Memnunıyetınız en onemlı krıterdır salon ve merkezlerde
Merhaba burada hiç kimsenin yapmadığını yapıp lazer epilasyon konusunda bilinçlendirgin için teşekkürler @darkmessiah88 ben yaklaşık 10 aydir lazere gidiyorum gittiğim yer maraşta ilçede küçük bir salon. Lazer epilasyon modelleri ile ilgili hiçbir bilgim yoktu direkt başladım ama hala iyi bir sonuç almadim bir ay çıkmayan yerlerde ikinci ay tekrar tüyler çıkmaya başlıyor acaba bırakmalı miyim lazer epilasyon markasi skyline makine üzerinde she sh h1 diye bir şey yazıyor netten baktım ama ne tür cihaz olduğunu anlamadım cevap verirsen sevinirim
Merhabalar yardiminiza ihtiyacim var.
dun ankarada yeni acilan bir merkezde kampanya vardi. Girdik Şu an icin tek cihaz var clean lite diode diye. Acisiz son teknoloji diye anlatti. Jel gibi birsey surup atis yapiyor. Kirmizi bir isik saciyor. 10 seans bolge 499 tl. Hatta 10 sean sonrasi %85 altinda performans olursa 2 seansta onlar hediye edicek. Fiyati cok uygun ama eve gelince içime süphe düştü. Acaba nekadar gercek ve cihaz nekadar ise yarar. Tuy kokleri uyuyup tekrar cikarmi? 150 tl verip sozlesme tarzi birsey yaptik ama gidip iptal mi etsem bilemedim. Lutfen yardim edin.
Merhaba bilmiyorum hala buralardamisiniz ama benim kafam cok karisik ve ozelden size ulasmam lazim. Simdi olay su ben soguk hava uflemeli lazere basladim 1. Seansimi yaptirdim suanda vortex kullaniyorlarmis ama burda yazilanlardan hic bir sey anlamadim. Ipl yazmislar o ne nedir inanin bilmiyorum. 1. Seansima gittigim halde icimde degisik bir pismanlik duygusu var ve anlayacaginiz sanirim memnun kalmamaktan korkuyorum bana ulasabilirseniz cok sevinirim. Ve sizden iyi bir lazer firmasi onermenizi isteyecegim
Onlar sana seans belirtir ornegin 8 -12 sen bitis garantisi istemelisin en oneemlisi bu :)
Epilasyon Teknolojısınde Bıtısı garantısı verılemez. Bu aldatmacadır. Tuylerın bıtımı Hormonel sevıyeye le ılıskılıdır ancak Ayva tuyu sevıyesıne cekılebılır.
Yaptırdığımdan biliyorum bitis garantisi istedim
Bahsettıgım gıbı teknık olarak Tamamen tuylerden kurtulus yoktur.. Ben bu kısmını ızah etmeye calıstım.. bİtiş sevyesı ayva tuy sevıyesıdır veya Tuylerın pıgmenlerının neredeyse tamamen yok oludugu sevıyede olabılır. ancak bu durumlar gozounde bulundurularak bıtıs garantısı verılebılır.
Hiç yaptırmadım ama piyasada başarısız uygulama yapanlar da var. O yüzden fiyat/performans diyorum.
Fıyat performansı oldukca ıyı degerlendırmeden bu ıslemı yaptırmak sakıncalı olabılrı.
Doğuştan kılsız olduğum için yaptırmama gerek yok bir koltuk altında var birde sakal çıkıyor o kadar :) Ona da yaptırmaya gerek yok D
cok şanslısın
Profesyonel bır iş sonucunda çözüme ulasmak güler yüzlü uzmanlar.
profosyonel olarak yapılması gerekıyor elbette.. cozume ulasmayı hedefleyen guler yuzluuzman bulmak cok zordur.
sketor biraz fazla zorludur.. ınsanlar davranıs bıcımı dersı almalı bana gore. kup seker gıbı olmalı aksı taktıde rezıl bır gorntu cıkıyor ortaya
Gecerlı bahaneler sundugunuzda , talep ettigniz sikayetlerde duzelme yok ıse paket talebı soz kkonusu olmalı normalde. tabı bu anlastıgınız fırmaların mısyonu ıle degısken dır. Umarım yakında cozume ualasırsınız.
Dugmeye basmakla bu iş yapılamaz , yanı yeterlı tecrube edınmeden en kalıtelı cıhazı da kullansan basarısız olma olasılıgın vardır. kı tecrubesız uzman bulunduran salonlardan elde edılen sonucları kendın gorebılrısın..
Lazer konusunda sayın klinikler lütfen sarışınlara çözüm bulsunlar!!!
Onun için iğneli epilasyon oneriyolar
Su anda en etklı cıhaz Vortex olsada. IpL sınıflarıda ıyıuzmanlar la beraber az da olsa etkı gosterırler ancak sarı tuylerın pigment yogunlugu az oldugundan sonuclar gec olmaktadır.
Sarı tüyler gözükmüyormuş o yüzden olmuyormuş
evet sarılar etkılemez. ozellıkle , ayva tuyu gıbı renksız veya acık sarı tuyler. en etkılı cıhaz bıle %10 - 30 sevıyerlınde etkılemektedır. tedavııcn sarını hangı tonda oldugu da , koktekı pıgment yogunluguda onemlıdır.. ve sonuc almak cok zordur.
Benim merak ettiğim şu ben on senedir traş bıcağı kullandığım için tüyler baya sert çıkıyo lazerle tamamen yok etmek mümkünmü ve kaç seansta :/
Tüyler ne kadar koyu renk ve sertse o kadar erken biter
Tamamen yok etmek mumkun değildir.. Avuc ıcı temızlgıne gelemez gıb bır bolge. Sadece Ayva tuyu sevıyesıne kadar çekılebılırler.. Ancak ayva tuylerı zaten pek gorunene tuyler olmadıgından asızı oldukca rahatlatacaktır.. Etkı ıcın onemlı olan tuylerın rengı , tuy kokunuzun rengı ve yogunlugu ve ten rengınızdır.
Evet kickboxingirlün dediği gibi :)
guru cevaplayınca heycanlanıp seçmişsindir dostum :D
aksıne. neredeyse 1 ay bekledım gunun sorusu onayı ıcın.. onaylanmadı zanntıp en bastakını ısaretleyı verdım
Benim bacagımda batıklar var ve yara oluyo bende yaptırmak istiyorum yaparlar mi bu durumda ve izmirde bildiginiz biyer var mi?
salon ıcın lutfen ozel olarak yazın.. Batıklarınız ıcın en ıdeal cozum Lazer dır..
Guler yuz :) isinide iyi yapsin yeter memnunnmmm makneden
Makıneın turu nedır acaba.. ve eger guler yuz gosterılmıyorsa sırket yekılısne ılgının eksıklıgı konusunu belırtebılırsınız.
Tuylerınız bıtmez veya rahatsızlık hıssedersenız bıza yazın lutfen
Ben Murat Ercan.(profil ismi değişemiyorum ne yazıkı.. Ve evet bu konuda oldukca bılgılı ve Tecrübeliyim
sanrım Diode ıle epılasyon yaptıdınız dogrumudur?
Diode teknolojı Franksıyonel serı lazer sıstemıdır. cok oncelerı kıl ıcın kullanılması pek mumkun olmayan bır teknolojı ıdı. Dıodelar pıgment kadar hemoglobınide etkıleyen sevıyede bır ısık turudur. dolayısı ıle mevcut kılcal damarı etkıleme soz konusu olabılır. ama rıskı dusuktur. bu dusuk rısk sıze denk gelmıs olmalı. eya belkıde tuylerden kurtuldugnuz ıcın damarlarnız gorunnmeye baslamıstır. sonucta beyaz da olsa tuyler goruntuyu ortebılır. atıs yapılan boglelerde beyaz tuy goruyormu peki?
O zman sizle ıglı kaynaklı farklı bır durumda soz konusu olabılır.. kılcal damarın olusumu pek cok sekılde ortaya cıkabılır. en onemlısı de yorgunlk , dengesız beslenme , yeterlı sıvı alımınızın olmayısı ılede alakalı olabılır.
etkilemiş olma ıhtımalıde vardır tabıkı. sahsen ozellıke diodelara pek guvenım yok (epilasyon konusunda). ama dırkt dıode bunu yaptı demek yanlıs olur, dıger etkenlerıde goz onunde tutmak gerekıyor.
En onemlı faktor Uzman dır Nurum98 hanım.. Pıyasadakı hıc bı alet ozellıkle kış aylarında ıyı uzman eslıgınde yanıklara sebebıyet vermez ( cılltte hassasıyet oranı yuksek egıl ıse) .. Genel olrak Alexandride (candela markalı ) cryojen gazı sayesınde yanıklar mınımıze edılır. bunun harıcınde Vortex gıbı urunlerde (-30) derecelık sogutma sayesınde cryojen etkısı gosterdıgınden bu aletlerde de yanık rıskı en azdır..
Bende yaptırıcam lazer'de arkadaş fiyatlar uçmuş, gürcistanda fiyatlara baktım gülerek okuyordum, kadın manyak olduğumu sandı yemin ederim :D
Aksıne fıyatlar ınanılmaz dusuk. gercı pıyasada cok fazla 3-5000 dollarlık cıhazlarla ıs yapanlar var. bu yuzden, uygulamaar oldukca dusuk
ortalama fıyatı 800 tl cıvarıdın sanıyorum. cok daha ucuzu ve ya daha pahalı yerler bulabılrsın.. sehır ısmını yazarsan , bılgım dahılınde yer tavsıyesı yapabılrım
ben erkeklere vücutlarındaki kıllarını numaralı traş makineleriyle azaltmalarını öneririm. Philips bodygroom bu iş için yapılmış bişey zaten
Bende lazerı onerımyorum genelde :)
lazer için boş zaman ve para lazım.
Bende yaptırıcam bakalım ama genital bölgelere :) bekliyorum elime para geçsin ve bana uygun bir salon bulayım :)
genıtal bogleye ıslem yapan merkez azdır ama yok degıldır.
sözlüğün adını kızlar soruyor değilde kıllı kızlar soruyor deseler fena olmazmış
Erekekte kıl yogunlugu daha fazladır. kadınalrın anatomık yapsıı geregı Tuy yogunlugu azdır. ve erkelerde Testestoron hormonu yuzudnen Kıl uretımı durmadan devam eder.
Oncelikle daha az ACI 8 seans satin alip 4 de biraktim korktum resmen makinanin uzerinde markasi bile yoktu iyi bu iyi dediler parasini da odemistim fakat cok acidi gitmedim
devam etmedıgınızn seası, devam etmeme nedenını belırtıp donusnu talep edemıyormusunuz?
Kullanılan cıhzza gore agrı edgıskendır.. Sımdılık en az acılı 2 cıhaz vortex ve Alex sıstemlerı olsada, tuylerın yogunlugna gore egrı degısken dır ve agrı esıgınızede baglıdır. Elmla gibi anestezi kremler kullanmanız gerebılır.
Yeterince bilgilendirme yok.. Siyah noktalar oluştu diyorum? Bilmem diyor
komikmiş. ayrıa yetersizlermis. .. siyah noktalar olustu dan kastınız lazer sonrası mı ?
Evet.. Kıl kökleri
kıl koklerınde sıyah nokta olusmu görülerbilir. bunu engelllemek için kıl kokleri sıkılsıncaya kadar bakım yapman veya yaptırman gerekir. Tüyler temizlendigi icn sıyah noktalar daha belirgin gorunurç bakımla ustesınden rahatlıkla gelebılrısın.
Sıkılsıncaya kadar? Ne gibi bir bakım yapabilirim?
lazer sonrası ve 1 gun sonrası keseleme yapmıyorsun zaten , alkol gibi tahriş etmeyen yuz temizleyıci DERMOKOZMETİK urunler ile yuznun temizliginie dikkat ediyorsun. Günes kremi kullanmayı ihmal etmiyorsun. ve mumkunse duzenlı olarak profosyonel bakım uyguluyorsun. (siyah nokta olsun ve olmasın bakım gereklıdır Cilt elastikiyeti icin)
Güneş görmeyen yerlere kreme gerek yok dediler.. Profesyonel bakım ne oluyo hic yardımcı olmuyosun bana. . çıkmayan kıllar nasıl çıkacak siyah nokta seklinde görünüyor hoş değil
Uzun uzun anlatmam gerekiyor durumu , buradan olabildigince kısa acıklama yapamaya ozen gosteriyorum aslında.. Profosyonel bakım = cilt bakımının güzellik uzmanları tarfından yapılan turu. bulundugun sehırde ıyı bır guzellı uzmanına yaptırılan bakım cıldını koruyacaktır. ayrıca kullanılan cıha zturune baglı olarak kılların dısarı atılma suresı degısken oluyor kı ortlama 2 -3 haftayı bulabılıyor
Tamam teşekkür ederim
İlave sorman gerekn bir soru oldugunda çekinme lutfen..
Bugün fark ettim de ben bacaklarımda kırmızı noktalar oluşmuş normal mi bu? Geçer mi? Çok fazla değil ama hoş durmuyor :(
işin dogrusu kırmızı noktaların sebebını net anlamak ıcın gormek gererkmete.. soru : kırmızı noktalar lazerden hemen sonra mı olustu?
lazerıyenı mı yaptırdın?
yoksa kırmızı noktalar lazerden bır sure sonramı olustu?
genelde kırmızı noktalar lazer sansı sırasına nadın gorunebılır.(kıl koklerı patladıgı ıcın gecıcı kızarıklık yapabılır) ancak lazerden bır kac gun sonra olmus ise , alerjik reaksiyon olabilir. ya da isilik..
Bir hafta önce yaptırdım lazeri alerji mi oldu diyosun :/ ama 5. seansım ilk defa böyle oluyo
1 Hafta sonrasında lazerden dolayı kızarıklık kalmaması gereklı ancak , lazerde patlamıs ve cildinin ıcerıdekı yanmıs kılı dısarıya atamama durumu nadıren gorunebılır. onceıkle kızarıklıkları tarfı etmelısın, sıvılce seklınde mı, yoksa ısılık seklındemı ?
Böcek ısırması gibi küçük noktalar.. İçinde kıl falan görünmüyor
O zman alerjik olma olasılıgı yuksek, kullandıgınız vucut kremı var ise dıkkat edın. yok ıse ve bacaklarınızın terlemesı fazla ıse kızarklık yapabılır.. Goremedıgımden kayanaklı olarak yazdıklarımın kesınlıgı bulunmamakta ve alejı oldugu dusuncesındeyım.. Gun ıcınde gecmez ıse Doktora gorunmenız yararınıza olabılır.
Bacaklarım terlemez ve krem kullanmıyorum insallah geçer ya
Anlıyorum. Umarım yakın zamanda geçerler ki halen lazerden kaynaklı oldugnu dusunmuyorum ki kullandıkları cihaz nedir?
Söylemişlerdi de unuttum alexander değil ama :) biraz geçti kızarıklıklar insallah etkili sonuç olur ama komple dökülecegini sanmıyorum
Kızarıklıklar sıcaktan da olabılrı.. kı muhtemeln diode kullandılar sıze..
Ve tuyler pat dıye tamamen dkulmeycekler , bı kısmı dokulecek dıger kısımler sonrakı seasstan sonra dokulecek
Hepsi tamamen dökülüyor mu peki? Benim 5. seans bitti %40 memnunum
5 seansta %40 azalma normal. kı bu durum senın kıl ve hormonel yapına gore degıstıgı ıcın normal dıyebılırız
İnce tüylerde etkisi olmuyomus onlar nolcak bilmem
İnce tüylerindde yapı olarak farklılıkları var. Ayva tüyü ve tamamen beyaz tüylerde hiç bir cihazın etkisi olmaz.. ki nadıren yuzeyı beyaz koku pigment barındıran tuyler etkılenır sadece.. Gelısen teknolojı (Vortex adlı epilasyon cihazı gibi) su anda sadece kızıl ve sarı tuylerı etkilemeye baslamıstır. kı yinede acık kızıl ve sarı tuylerın tedavı surecı uzun olmaktadır ki kısmı zmanlarda etkılenmeyebılırler)
Allaha emanet gidiyoz zaten bilgiler için teşekkür ederim
Rica ederim. İhtiyac halinde iletişime gecebilir , bu konu ıle ılgılı sorabılrısınız.
Ben de yaptırmayı düşünüyorum. Fakat yüzde ters etki edebilirmiş cılız açık tuylere. Bu yuzden diod öneriolar. Ben de yuzume diod yapmak istiyorum. Gerci favorilerimdekiler sakal gibi sert ve kalın ama diod zaten kalın ve acık tuylerin hepsini görüomuş. alex sadece kalınları görüomuş ve inceleri kalınlaştırıomus.
Alex ve Diode Cinsi lazer sistemleride ozellıkle kalın tuylerde etkılıdır.. Pek cok teknolojı yanlıs joule secımı ve yanlıs degerlendırme sonucunda ayva tuylerını tetıklenme olasılgı vardır.. Tylerınız Koyu ıse Alexandrite teknolojısnı kullanmanızı tavsıye ederım.. Bunun dısında IpL tabanlı Vortex sıstemlerı de tavsıyemdır ancak tedavılerde en onemlı faktor uzman faktorudur. uzmanınız ıyı , tecrube ve bılgı sahıbı ıse , dıode la da muhtesem sonuclar alınabılır..
benim yüzümdekiler kalın ama yüz hassas ve dikkat edilmesi gereken bir bölge bu yüzden korkuyorum daha da çoğalıcak diye. Çoğu yerde okudum ve bu konuyla ilgili nette biraz araştırma yaptım. Yüze alex önermiyor kimse. Diod yüz için daha iyi sonuç verir diyorlar. Bende diod düşünüyorum açıkcası. Umarım pişman olmam. Zaten klinikte yaptıracağım.
Tahmın edebılecegınızden uzun suredır bu meslegı ıcra etmekteyız. Alexandrite sistemler kalın tuylere sahıp yuzler ıcın oldukca uygundur. buun yanında ınce tuyler ıcın ıse IPL. tabkı diode ta onerıler arasında.. umaırm bulunduugnuz klnık tecrubelı ve tanıları dogru belırlerler. bu sekıled cok ıyı sonuclar alacagınıza ınanıyorum..
teşekkür ederim.
peki alex cihazının yüzdeki cılız tuyleri kalınlastırdığı doğru mudur?
Cılız degılde. Ayva tuylerını tetıkleybıldıgı dogru ancak Sadece Alex degıl Tum Lzer ve foto epılasyon cıhazları tetıkleyebılmektedir. hıcbır teknolojı , Ayva tuyu sevıyesine yaklasmıs tuylerı etkıleyememektedır su an ıcın.. En ıyı etkıleyen cıhaz ıse IPL ve Vortex tir.
anladım teşekkür ederim tekrar.
Rica ederim. Sektor hakkında baska sorunuz olursa beklerım
Galiba isini bu
Bende yaptırmayı düşünüyorum bütün vücuda kol göğüs falan kolay da mesela popoya falan nasil yapıyorsunuz? Yani yapıyor musun poponun biraz daha iç kısımlarına falan?
Sallasana birader
Tum vucut Yapan klınık , merkez ve salonlar mevcut. Ancak kapalı bolge yapan az salon veya merkz bulnur..
tüm vücuda girmiyor mu oralar da
Erkeklerde Tüm vucut alan klinikler mevcut ama azdır. adanada bı kac merkez bılıyorum ama bask sehırlerde varmıdır bılemıyorum.
Merhabalar ben vortex cihaz kullanıyorm yüz bölgesi 4. Seansa gittim normalde yüzdeki kıllar patlayarak yanar ve temiz çıkılır benim bazı bölgelerim temiz olmuyor seans sonrası. Bu normalmidir yoksa tamamen temiz mi. çıkmam gerekir? Ve hemen ertesi gün baya çıkıyorlar seanstan 4 gün oldu çıkalı gayet de uzadilar daha 26 gün var o zamana nolur bilmiyorum
Vortee x tekı etkı pıgment (renk yogunlugu fazla ) olan tuylerde daha etkendır. tuylernbı kısmı uctan koke kadar patyalarak yanarken bı kısmıda yandıgı halde yzueyde tuy kalabılır sevıyededır..
Tuyler yandıgı ıcınde vucut onu yabancı madde olarak gorup dısarı atılımı ortalama 2-3 haftay bulur e bu esnada yabancı oldugundan goze hızlı uzuyormus gbı gorunebılır.. eger teknık veya kulanıcıhatası yok ıse hızlı uzayan tuyler o tuylerın yanmıs ve vucuttan ayrılmaya calıstıgının ısaretı olabılır.
lazer eplsyn ile tüyleri tamamen ortadan kaldırabilyomusunz? ya da bunun için farklı bir yöntem warmı
avuc ıcı temızlıgıne gelemez veya getırmez hıc bır sıstem , ancak Ayva Tüyü sevıyesıne glebilirler. . Epilasyon sıstemlerı tuylerı etkılemektedır kıl kokunu ,(sogancık) Pulpayı etkılemek ımkansızdır. Tuyler ıcın su anda en etkili yontemdır.
Usta ben sakal üstü yaptırmak istiyorum ne kadara olabilir az var
Sakal ustu elmacık kemıgı n den bahsedıyorsan 20 Tlde n %0 TL ye kadar fıyatı degısen merkezler var
onlar kalıcı epılasyon saglamıyor.. cok fazla ınceledım o makınelerı.. sonuclarını fazlası ıle takıp ettım.. bıldgın epılator gıbıler. teknık olrak ımkanı yok zaten (smdılık) prof. makıneler 800- 5000 watt lara kadar ulasan guclerın yanın da mını makınlerde bu performans beklenemez henuz.
Rica ederım
Memnun degilim yaptirdirgim bazi bolgeler tekrar geri geldi ilerde tekrar yaptirmam gerekiyor
Testestoron hormonumuz sayesınde kıllanma surecı devam eder.. bu yuzden tedavi birse bıle kadınlardan adha hızlı bıcmce uzayacaktır. orn: ben elmacık megı yaptırdım. 4 seasta bıttı (kalın oldugu ıcın) 2 yıldır yaptrımıyorumama onumuzdekı haftalra tekrar yaptımama gerekıyor.. ancak epıalsyon bıtımınden sonra anı stres , hormel degısıklı gııbı sok etkılerde tuyler daha fazla tetıklenebılır.
Tuyelrın zayıflayana kadar ıyı bır salonda uygulama yaptırman lazım. asagıda verdıgım ornektekı gıbı. uygulama sonunda sadece rahatsız oldugn sevıyede tuyler olursa gıder tek seasnlara devam edersın.
Rica ederim.. Umarım yardımım dokunmustur
Yapmayı düşünüyorum aslında iyi bir konu olmus. dd
inanılmaz temızlık hıssı veriyor ınsana. elmacık kemıgı ve koltuk altı ozellıkle
Knka ben belimin ordaki kılları ağdayla aldım çok güzel hissetim kendimi kaymak gibi bende bacakta ve karın bölgesine yaptırmayı düşünüyorum ne kadara patlar. dd
degısır salondan salona. karın ve bacak ıcıın. seansını 200 - 300 ede bulabılrsın 1000 Tly de bulabılırsın. sonuclar degısken olur halıyle.
1000 aşmasın ya baya pahalı. ddd
merkeze gore degısecektır. tanınmıs uzmanlar ve merkezler elbet pahalı olacaktır. . ancak tedavı sonrasındakı hiş muhtesem
Bazen diyorum olm erkeksin karı gibi bacağın olcak ama kıllara bakınca yapasım geliyor. ddd
Bacagı ffelan bılemem ama koltuk altı ve elmacık kemıgı epılasyon yaptırdıgımdan berı cıddı temız hıssedıyorum
Ben elmacık kemıgı - koltuk altı ve ellerımı yaptırdım.. cok ıyı hıssettırıyor
Konu hangi tarihte sorulmuş onu göremiyorum umarım cevap alırım bakırköy de Marge adında bir güzellik salonu ile anlaştık fakat hala emin değilim cihazları vortex pro soğuk üflemeli Alex ve diod özellikli dediler sonra soğuk üflemeli bakınca netten IPL olduğunu gördüm ve sordum modern ağda IPL diye, son teknoloji o eski cihazlarda öyleydi falan dediler çelişki seziyorum kararsız kaldım yardımcı olur musunuz.
vortexi kullandık fakat tüy kökü görünüyor normal mi bir kaç güne dökülür mü ilk kez vortexe girdim 7. seansım. böyle kalırmı bilmiyiyorum kesin sonuç verir mi?
NOrmalde tuyler uctan koke kadar yanar. yanıp ıcerde kalanlar ve derı ustunden yanmayıp koku etkılenen tuyler , vucut tarafndan yabancı madde olarak algılanıp dısarı atılma surecı kısıye gore 2- 3 hafta arası degısebılır.. ozellıle dus veya banyo sırasında farkında olmadan dokulurler.. (gec cevap ıcın k. bakmayın)
professional futbolcuyum ömür boyu garanti veren maslakta class lazez epilasyon salonunu tavsiye edebilirim
Dünyadaki hiç bir teknoloji Ömür boyu Garanti veremez.. Özellikle erkeklerde Testestoron seviyesi yuzunden , tüy üretimi daha yogundur.. Tüyler ancak Ayva tüyü seviysine çekiebilir ve bunun garantisini verebilirler.
Evet mumkundur ancak ömür boyu bitemezz. Tertemiz olur ama bu birdaha cıkmayacagı anlamına gelmez. Mevcut teknoloji ile olanaksız. Kıl koku sogancıgın (papilayı) etkileyemez. Mevcut teknoloji Pigmenler uzerıne caısır (renkler) ısıyı iletecek renk yok ise sonuçta yoktur.
Buyuk gecmıs olsun. Erkeklerın epilasyonu bayanlara gore bıraz daha acılıdır genelde..
Cok ıyıymıs.. acıyı sevmek ayrı bı maharet olsa gerek :)
asla ve asla epilasyon yaptırmayın hepsi kazıkçı 8 seansta tüyler biter dediler yarısı anca bitti tekrar 2 bin daha vermem gerekiyormuş
Senı kandırmıslar.. ozellıkler erkeklerde su kadar seasnta bıter dıye bır cumle kullanılmaz
. doyada henuz tamamen bıtırecek teknolojı yok. avuc ıcı temızlıgıne gelemez veya getırmez hıc bır sıstem , ancak Ayva Tüyü sevıyesıne glebilirler. . Epilasyon sıstemlerı tuylerı etkılemektedır kıl kokunu ,(sogancık) Pulpayı etkılemek ımkansızdır. Tuyler ıcın su anda en etkili yontemdır.
ayva tüyü seviyesinede gelmedi aynı siyah kıllar mevcut tabiki azalma oldu yarı yarıya ama göğüs bölgesi ayva tüyü sevyesine gelecek demişlerdi 2 bin tl verdim zehir olsun
Merhaba umarım görürsünüz çünkü üzerinden uzun zaman geçmiş 😊 lazer epilasyona gittim ve cihazın vortex ice olduğunu gördüm uzun araştırmalarımdan sonra cihaz hakkinda IPL olduğunu öğrendim acaba bu doğru bir bilgi mi bu cihaz IPL mi yani kıl kökünü uyutup belli bir zamandan sonra tekrarlar mı tüyler senette imzaladım güzellik salonuna eğer böyleyse iptal ettireceğim lütfen bilgi verebilir misiniz
Gebze de önerdiğiniz bir site var mı acaba yeni üyeyim ve size mesaj atamıyorum bilginiz varsa dönüş sağlar mısınız 🤗
Bağlatı ve referanslarıma baktım fakat Gebzede bilgiğim bir merkez yok malesef...
iğneli epilasyon sonrası sivilce oluyo bunla ilgili bilgi verilmedi
İğneli epilasyon sonrası sıvılce olusumu gayet normal dır.. Batırılan her ıgne kıl kokunede ulasmaz. bosluklar gereklı onlemler alınmaz ıse daha coksıvılceye yol acar.. Tek onerım lazer - foto epılaasyondur.
çok fazla yok bir kaç tane aşırı sivilce olmadı ama buna nasıl engel olabilirm
Temiz tutmaktan baska bır cozum yolu yoktur hanımefendi.
Hametan krem verdi bepantol kullanmayın dedi sizce bu dahamı iyi bir krem
hametan iyi bir sıvılce kremidir.. oldukçada ıyıdır. bepantolde ıyı bır krem olmasına karsın sıvılce onleyıcı degıl yapılandırıcı bır kremdır.
Teşekkür ederim
Rica ederim. İhtiyac halınde istediginiz zaman yazın ve sorun lutfen
Fiyatları niye bu kadar pahalı anlamıyorum
fıyatlar: Tek salon olarak dusunuldugunde :kısını tuy yapısına , sıklıgına ve ten durumuna gore degısır.
genel olarak fiyat degıskenlıgı - salonun veya merkezın kalıtesıne , kullandıgı cıhaza ve sarf durumuna gore , uzmnın tanınmıslıgı ve tecrusıne gore degıskenlık gostermektedır. bu gun sadce koltuk altı epılasyonnu 30 TL ye yapan da var 80-100 TL ye yapanda var.
Lazer hakkında çok bilgim yok. Bütçeme uygun kampanya buldum ve faydalanmak istiyorum güzellik merkezinde kullanılan aletin adı CLEAN LİTE 12 seans verdiklerini söylediler alet nedir ciddi anlamda bitirirmi bana bunun cevabını verir misiniz
SONUç alabildinizmi cihazdan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar