Mutlaka vardır ama sürekli makyajlı alısınca yapmadıgında kötü gozukebiliyor, ya da sen denk gelmemişssindir ya da gözün çok yükseklerdedir. Ayrıca cevaplara yaptıgın yorumlar kırıcı ve kaba olmuş , insanların dış görünüşlerine direk laf sokmuşsun. Ve de insanlar kendi resimlerini koymadılar diye ''güzel olsaydın özgüvenin olurdu kendi fotografını koyardın..'' gibi yorumlar yapmışssında madem cok özgüvenlisin soruyu gizli sormasaydın sende. Gizli sorup sonra insanlara 'salak' diye hitap etmek ne kadar kolay değil mi
13 Yorumla- +1 yıl
Yüz güzelliği Türkiyede hakikaten çok az bunu küçümsemek için sölemiyorum Yurt dışına çıktıysan anlarsın beni
Soran+1 yıl1- O kişinin kendi salaklığına bakmadan bana salak demesini görmezden gelmişsin. Adaletsizsin.
2-Ben yakışıklı olduğuma dair bir iddia da bulunmadım. Gizli sorup sormamamın sorumu ilgilendiren bir tarafı yok. Kızlardan da, hiç yakışıklı erkek yok gibisinden sorularla karşılaşabiliyoruz. O kendi görüşüdür, bu da benim görüşüm.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇirkin olan her tür çirkindir.
Makyaj var olanı ortaya çıkarır kuş beyinli.
Kasada yoksa yoktur. Çirkin her türlü çirkindir.
Sizin gibi kekokarın burada gelip havlamasına kıl oluyorum mk.44 Yorumla
Soran+1 yılS. ktir lan. Kadınların da kabul ettiği
Çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır.
sözüne ne demeli o zaman.
Soran+1 yılSözüme karşılık olabilecek bir cevap verememiş,
"Makyajsız güzel kız görmedim"
gibi küfür ve hakaret içermeyen bir söze karşılık en ağır küfür ve hakaretleri etmişsin.
Sen daha kundakta iken ben o küfürlerin çok daha ağırını öğrendim ama dile getirirsem senden bir farkım kalmaz. Ben ise farkım olsun istiyorum.
Benim annem 4 çocuğunu büyütmek için evinden dışarı adım atmamış, 5 vakit namazını kılan, bıkmadan usanmadan Kur'an-ı Kerim okuyan saliha bir annedir.
Bunu söyleyen sen, bir de anne (!) olacaksın öyle mi?
Seni affetmiyorum. Dilerim ahirette bu sözlerinin cezasını çekersin.
Soran+1 yılAnneme ettiğin ağır küfürler sayfadan kaldırılmış olsa da amel defterinde hep duracak, benim hafızamdan da çıkmayacaklar.
Makyajsız kız 1 numaradır.. Çok iyi makyaj yapmış fıstık gibi olmuş kızlara gözlerim takılır yalan söyleyemem ama aklım sade güzellikte kalıyor.. Türkiye'de makyaj yapmayıp güzel olan çok kız var.. Tv de gördüğün makyaj kızları kafanı karıştırmasın onları makyajsız görsen altına yaparsın korkudan..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar da sana yok. Benim hatun hiç makyaj yapmaz taş gibi hatun Allah bağışlasın maşallah tütütü yerim onu ben. Sapına kadar doğaldır. 1000 tane kız gelir hergün cok sanslısın bu kız cocgüxel der. Huyu da kendinden güzeldir vesselam. Biraz da kendinizde arayın :)
02 Yorumla
Soran+1 yılKardeş başkasının karısına bakmayız biz. Güzelse sana güzel. Beni alakadar etmez. Sana karınla mutluluklar dilerim.
Cevap sahibi+1 yılSevgilim, adamsın. Ama öyle bir kız yok. Keske olsaydı. Hayal ediyoz biz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bu bitek bizim ulkemizde degilki, turkiye nedense takmis dogalkiga, almanyada 13 yasinda basliyo kizlar fondoton falan surmeye, iyi degil ama belli bir yasta dogru buluyorum guzel ve cekici duruyo, kadin kadin gibi durmali, makyajsiz tek guzel esmer guzelleridir bence , bronz tene sahip olup cirkin olan gormedim hic
11 Yorumla
Soran+1 yılEsmerleri güzel bulmam. Beyaz tenliler güzel olur.
+1 yılBu göz alışmasıyla alakalı bişey bence belkı de cevrende makyajsız guzel olanlar var ama senın gozun makyajlı gormeye alısmıs tuhaf gelıyordur. Ben sadece eyelıner kullanıyorum mesela bı gun surmesem kendımı tuhaf hıssedıyorum onun gıbı bısey senın de :)
03 Yorumla
Soran+1 yılEyeliner de makyaja dahildir.
Soran+1 yılBenim uzun müddet gördüklerim makyajsızlardır. Yani yanlış tesbit. Göz alışması olsaydı makyajsızlara alışmam gerekirdi.
Bu sekilde makyajsiz cirkin oldugumuzu bilinc altimiza kabullendiriyorsunuz. Makyajsiz sokağa çıkamiyoruz sonra makyaj yapmayan guzel kiz yok.
İyide makyajsiz halimizi goremiyorsunuz ki arkadas.23 Yorumla
Soran+1 yılKimi zaman makyajsız da görebiliyoruz sizi. Makyajla gelen güzelliğe güzellik demem ben.
Soran+1 yılBu soruda birkaç tane eşdeğer en iyi cevap var. Senin cevabın da onlardan biri. EİC seçilmemiş olsa bile...
+1 yılVar.
Googleye Beren Saat Makyajsız Yaz.
Çok Güzel Beren Saat.
Her Türlü ;)11 Yorumla
Soran+1 yılBu soruda birkaç tane eşdeğer en iyi cevap var. Senin cevabın da onlardan biri. EİC seçilmemiş olsa bile...
+1 yılYüksek Sadakat grubunun bir tane şarkısında şu sözler var ; '' hayvanlar konuşamaz insanlar duymadıkça''.
Sende güzel bakmadıkça göremezsin güzel olup olmadığını. Herkesin kusuru yerine güzelliklerini görmeye çalışsan bu kadar çirkin kızların içerisinde kalmadığını anlarsın belki^^00 YorumlaBence var bende hiç doğru dürüst makyaj yapmıyorum ama arkadaşlarım felan beni begeniyor bende kendimi begenmek gibi olmasın ama diğer eyeliner süren kızların yarısından güzelim bazılarına yakışıyor ama bazıları fena abartıyor.
14 Yorumla
Soran+1 yılSeni beğenenler kız arkadaşların ise onların ne dediğinin bir kıymeti yok. Onlar sana güzelsin derler ki sen de onların çirkinliklerini yüzlerine vurup onları üzmeyesin.
Üzgünüm! Resmine baktım ve güzelsin diyemeyeceğim. Ayrıca yüzüne ışık vurduğundan tam seçilemiyor yüzün.
Soran+1 yılÜzgünüm! Burnun güzel değil. Ama sen bu sözü dikkate alıp da estetik falan düşünme sakın.
+1 yılbir rahat bıraksa insanlar kendilerini hep makyajlılar illa makyajsız cıkmıyolar o cilt leş oluyo leş.
12 Yorumla
- +1 yıl
olsun sağol
aynen ya bazılar var ki sanki makyaj onu sürmüş gibi duruyor :D
11 Yorumla
+1 yılçirkinler cırkınlıklerını makyajla kapatmaya calısıyorlar sonra gelıp bız erkeklre cok cırkınsınız dıyoralr kevaseler
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen. Sonra makyajsız kız yok diyorlar. Ben de makyajsız güzel olanınız yok da ondan diyorum. İtiraz ediyorlar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmina koyim moda oldu kekolarin kizlari asagilamasi
Kimse bakmiyo dimi lan cirkin herif
İssiz pislikler ya
Allahin kamili, sanki ulkedeki butun kizlari makyajli/makyajsiz gordu
S. ke surulecek aklin yok, aptal gay44 Yorumla
Soran+1 yılNe o çirkinliğinin yüzüne vurulması hoşuna gitmedi mi?
Aksine benden hoşlananlar mevcut. Olmasaydı da bunun sorduğum soruyla bir alakası yok.
Bütün kızlar için konuşmuyorum elbette. Soruyu dikkatle okursan
"Ne büyük şehirde ne küçük şehirde hiç bir yerde görmedim."
diyorum.
Gay de değilim.
"sanki ulkedeki butun kizlari makyajli/makyajsiz gordu" diyerek beni akılsızlıkla suçlarken beni görmediğin halde çirkin, gay, işsiz... olarak suçlamışsın.
Bu da akıl seviyenin yerlerde süründüğünün açık delili oluyor.
Hadi yine iyisin senin gibi bir akılsızı kaale alıp cevap verdim.
Cevap sahibi+1 yılTam bir beyinsizsin.
Bak iyi sok kafana bunu, GEREKSİZ Bİ BEYİNSİZSİN.
Cevap sahibi+1 yılMillete oran guzel degil, buran guzel degil yazmis bide kibirli götoş.
Sen koy lan fotografini? Adim gibi eminim cirkinlik akiyodur her yerinden
Ergen ergen milleti asagiliyor bide, kamil
Soran+1 yılÇok şanslısın. Yine seni kaale alıp cevap veriyorum. Ama geri zekalı olduğunu lütfen anla artık.
Geri zekalı olduğun şuradan belli ki;
Ben, güzel olduğunu iddia edenlere bunu söyledim. Yani kusurlarını bildirdim.
Ben sorumda güzel veya yakışıklı olduğuma değinmedim, bunu iddia etmedim ki, kendi resmimi paylaşayım.
Bu saatten sonra resmimi paylaşsam da benim hakkımda objektif bir yorum yapmazsın.
ben turkiyeli degilim ama bizim ulkede az yapiyorlar ama herkes makyajsiz'a alisti.. tabiki yapanlarda var ve az'da degil ama bunlar ilgi cekiyor ben mesella makyajsiz o kadar ilgi cekemezdim
00 Yorumla
+1 yıl20 yaşındayım şmdiye kadar yüzüme fondöten sürmüş değilim o derece. gözlerim renkli cildim beyaz bu beni güzel kılmaya yetiyor :)
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki eyeliner olsun sürmüyor musun?
- +1 yıl
makyajı sevmem özel günlerde ablamın zoruyla hafif bir ruj sürerim o da parltıcı falan olur.
Soran+1 yılBir resmini görseydim belki fikrim değişirdi.
Ama resmini paylaşmayınca beni haksız çıkarmamış oluyorsun.- +1 yıl
amacım haksız çıkarmak değil istediğini düşünmekte özgürsün :)
+1 yılhayır tam aksine öyle güzel kızlar var ki makyaja gerek yok sen alışmışsın artık etrafındaki herkeze o yüzden makyajsız hali çekici gelmıyo
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim uzun müddet gördüklerim makyajsızlardır. Yani yanlış tesbit. Göz alışması olsaydı makyajsızlara alışmam gerekirdi.
- +1 yıl
nerede yaşadığını bilmiyorum ama benim etrafımda yüzü güzel makyajsız bir sürü bayan var belkide i nsan kalbının gördüğünü kalp gözüyle görür
Soran+1 yılBelki de herkes kendi güzelliğine göre değerlendiriyordur. Sen onları güzel buluyorsun çünkü senden güzeller. Ben bulmuyorum çünkü benden güzel değiller. Olamaz mı?
- +1 yıl
benden güzel ya da çirkin benim için önemli olan o değil evet bnden çok güzellerde var ama herkezin oldgu gibi onlarında kusurları var belkide sen kendini çok güzel görüyosun sadece ;)
Ben makiyaj kullanmam. Gerçi güzel değilim:)) kullansam daha da kötü gözükürüm.
06 Yorumla
Soran+1 yılDoğru değilsin.
Soran+1 yıl"Gerçi güzel değilim"
demişsin.
Ben de ona cevaben
"Doğru! Güzel değilsin."
demek istemiştim.
Soran+1 yılBen de makyajla gelen güzelliğe güzellik demem. Ancak bir eyeliner görünüşte büyük farklara yol açıyor.
Yani
"makyajla güzellik olmaz"
yanlış. Doğrusu,
"makyajla sahici güzellik olmaz"
olmalıydı.
+1 yılDoğallıktan yanayım ki bazı kızları görmeden böyle bir duruma nasıl vardın?
01 Yorumla
Soran+1 yılMakyaj ile güzel görünene güzel demem ben. Güzelliğine güvenen makyaja gerek duymaz. Ben makyajsız gördüklerime istinaden görüşümü bildirdim.
gözünüz hep makyaja alştğı için aynı kız makyaj yapmaynca garip geliyor
01 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok. Benim daha çok gördüklerim makyajsızlardır. Yani yanlış tesbit. Göz alışması olsaydı makyajsızlara alışmam gerekirdi.
+1 yılAllah böyle yaratmış napalım kardeş, bir yerden kurtarmaya çalışıyoruz. d forever eyeliner
10 Yorumla
+1 yılben pek makyaj yapmam. ama cogu kişi yapma zaten böyle daha iyisin der. ama makyajda yakısıyor bana
11 Yorumla
Soran+1 yılKızların ne dediğinin bir kıymeti yok. O sana güzel der ki sen de ona güzel diyesin ve moralini yükseltesin.
Makyaj yapmadığım zamanlardada güzelsin diyenler var.
08 Yorumla
Soran+1 yılKim bunu diyenler kızlar mı? Öyleyse onların ne dediğinin bir kıymeti yok. Onlar sana güzelsin derler ki sen de onların çirkinliklerini yüzlerine vurup onları üzüp rezil etmeyesin.
Soran+1 yılÖyleyse resmini paylaş da bir de biz görelim. Resmini paylaşmadıkça makyajsız güzel kız görmedim sözümü çürütmüş olmazsın.
Soran+1 yılÜzgünüm! Hakikaten güzel değilsin.
Soran+1 yılNe güzel.
Cunku turkiyede makyajsiz guzel erkekte olmadigi icin hahahaha
08 Yorumla
Soran+1 yılTürkiye'de yaşamıyorsan benim tesbitime dahil değilsin canım. Soruyu iyi oku.
Zaten makyajsız kız yok ki neyin kafasını yaşıyorsun? Adriana lima bile 24 saat makyajlı salağa bak
11 Yorumla
Soran+1 yılSalak Adriana Lima zaten bu ülkede değil. Yani güzel olsaydı da kategori dışı olurdu.
Makyaj ile gelen güzelliğe güzellik demem ben. Güzelliğine güvenen makyaja gerek duymaz. Ben makyajsız gördüklerime istinaden görüşümü bildirdim.
Ayrıca ülkemizdeki kızlar da 24 saat makyajlı değil.
Turk olarak ben varim ama dedigin gibi ulkenizde degilim asdhj
04 Yorumla
Soran+1 yılResmindeki kız isen makyajsız halin berbat.
Soran+1 yılOlmuşsun, olmamışsın farketmez. Güzel olsaydın kendi resmini paylaşacak bir özgüvenin olurdu.
bıyık kaşlım otoban saçlım
nerdesin yarim döşü kıllım00 Yorumla
+1 yılhayır var TÜRK KIZLARIMIZ makyajı her zaman abartır :d Siz alışıyorsunuz öyle makyajsız tuhaf geliyor olbr
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim gördüklerim daha çok makyajsızlardır. Göz alışması olsaydı makyajsızlara alışmam gerekirdi. Yani yanlış tesbit.
+1 yılBakışta perde varsa göremez.
33 Yorumla- +1 yıl
Vaaaay
Soran+1 yılGöz kapağımdan başka perde yok.
- +1 yıl
Sen benim nedemek istediğimi çok iyi anladın kardeşim gözlerinle bak kalbinle gör ozaman söylediğin ve sorduğun sorunun nekadar saçma olduğunu kendin anlıyacaksın.
Moda & Stil konusunda 541 cevap paylaştı. Bizi de öyle seveceksiniz.
20 YorumlaTek eyeliner sürüyorum onuda beceremiyorum -.-
22 Yorumla
Soran+1 yılSürebilsen de değişen bir şey olmaz. Hiç giderin yok.
+1 yılKör müsün kardeş. Ona göre cevap yazıcam da.
35 Yorumla- +1 yıl
Vaaaay
- +1 yıl
Güzel cevap.
Soran+1 yılGözlük dahi kullanmıyorum kardeş.
- +1 yıl
Tanrı kızlardan güzelini yaratsa, kendi yanında saklardı kardeş.
Soran+1 yılNe saçma bir söz. Bu söze göre yaratılanların en güzeli kızlar oluyor, peki kızlar neden Tanrının yanında değil.
+1 yılkesinlikle katılıyorum. slav ırkı bu konuda süper
10 Yorumla
+1 yılmakyajsız güzel kızlar azınlıkta
10 Yorumlaülkemizde diyo ya başka yerler de var mı?
04 Yorumla- +1 yıl
bir kızı yürekten sevdiysen makyaj yapsın yapmasın zayıf olsun olmasın o kız senin için aynıdır.. seviyorsan eger.. gerçi sevmekte karşındaki kıza yetmiyor gene üzüyorseni de...
Soran+1 yılÜlke dışına çıkmadığım için onlar hakkında görüş bildiremem. Rusya ve Kuzey Avrupa'da olabilir.
Soran+1 yılTek tip diyemem. Güzelleri var sanki. Ama makyajsız olduklarından emin olamıyorum.
Allah boyle yaratmis sen neyin kafasindasin
00 Yorumla
+1 yılHiiiic biseeey surmuyom valla bak
21 Yorumla
Soran+1 yılResimdeki sen isen öndeki dişlerin ayrık.
Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok nadir be dostum...
10 Yorumla
+1 yılEyeliner sürüyorum bir tek
13 Yorumla
Soran+1 yılEyeliner de makyaja dahildir.
- +1 yıl
Biz onu makyajdan saymıyoruz ✌️
Soran+1 yılBir kızı güzel kılan uzuvların başında gözler gelir. Bir kızın eyeliner kullanmış haliyle kullanmamış hali arasında belirgin bir fark vardır. Eyeliner tek başına bile makyajın alasıdır. Eyeliner kullanmadan yapılan bir makyaj sırf eyelinerin kattığı güzelliği katmaz bir kıza.
Ben; tıpkı erkekler gibi hiç boyasız yani sıfır makyaj halinize göre değerlendirme yapıyorum. Burada siz kızların ne düşündüğünün bir kıymeti kalmıyor.
+1 yılEyeliner olsun yeterli bana.
112 Yorumla
Soran+1 yılBen eyelineri de makyaja dahil ediyorum. Biz erkekler gibi 0 makyaj olacak.
- +1 yıl
0 makyajli da guzelim be :D
- +1 yıl
Rimelsiz uzun kirpik yani :D
Soran+1 yılHiç sanmıyorum.
- +1 yıl
Nasil yani?
Soran+1 yıl0 makyajli da guzelim diyorsun ya hiç sanmıyorum. Öyle olsa resmini paylaşacak bir özgüvenin olurdu.
- +1 yıl
Özgüvenim var yeterince ama boyle salak sacma sitelerde kendi resmimi ifşa etmek istemiyorum.
Soran+1 yılÖyleyse yok, görmedim demekle beni haksız çıkarmamış oluyorsun.
- +1 yıl
Hahahha tesekkürler :D
Güzellik anlayışını bir gözden geçir.
00 Yorumla
+1 yılvardır elbet kenarda köşede bir yerde panpa
01 Yorumla
Soran+1 yılVarsa da ben görmedim.
+1 yılGüzel görmek istiyorsan herkes güzeldir.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok canım. Her erkek de yakışıklı öyleyse sana göre.
En az aylaynır sürüyo millet
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılvardır kardeşim, bizim kızları beğeniyorum ben
00 Yorumla
+1 yılvardır da görmemiş olabilirsin
10 YorumlaBen varım yav :D
12 Yorumla
Soran+1 yılHa! Ha!
+1 yılBen var m ya genelleme yapma
00 Yorumla
+1 yılvar lan var ama nadir
00 Yorumlamakyajsiz tatli olan kizlar var
00 YorumlaGüzellik baktığın yerde değil, bakan gözlerdedir.
00 Yorumladogal olanlarda vardır ısnısnalar
00 YorumlaBen varım :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D
:P
+1 yılEmin misin kanki :D
08 Yorumla
Soran+1 yılBen görmedim. Diyebileceğim bu.
- +1 yıl
Senn gormedin
Soran+1 yılResimdeki misin?
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılO resimde makyaj yapmışa benziyorsun. Yapmadıysan bile bu tarafa bakmadığın ve gözlük taktığın için tam anlaşılmıyor güzelliğin. Bu durumda görmedim sözüme karşılık beni haksız çıkarmamış oluyorsun.
- +1 yıl
Ben genelde eyeliner ve ruj surerim orada sifir makyaj var ki genelde makyaj yapmam yuzum tertemizdir gerek duymam.
Soran+1 yılEyeliner de makyaja dahildir. Hatta sırf eyeliner makyajın alasıdır.
- +1 yıl
Neyse ya.
Ben varım:))))
02 Yorumla
Soran+1 yılHe! He!
Gizli Üye(30-35)+1 yılRuj verin yeter.
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok benim uyuyor. Bir rujum var gören numarasini soruyor.
Cevap sahibi+1 yılBilmem dikkat etmiyorum pek
Soran+1 yılİçi boş özgüven.
Cevap sahibi+1 yılEnee makyaj yapmamak ozguven mi oluyordu
Soran+1 yılEvet! güzelliğine güvenmektir. Senin bu sözün de kendini kandırmaca oluyor.
Cevap sahibi+1 yılNeden makyaj yapmıyorsun diyen insanlar vardir. Tek ruj surerim. Noktağğ
Soran+1 yılRuj sürsen de sürmesen de ben sende bir güzellik göremedim.
Cevap sahibi+1 yılEvet hep derim godzillanin kendisiyim diye :/
+1 yılsen denk gelmemişsin
00 YorumlaVar var
10 Yorumlaerkekler de öyle
00 YorumlaVar la olma mı
00 YorumlaSana öyle geliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben varım :P
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D
Anlıyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılyoo ben varım :D
05 Yorumla
Soran+1 yılGüzel olsaydın resmini paylaşacak bir özgüvenin olurdu.
Cevap sahibi+1 yılreklamcı değlim k. bakma seni inandırma gibi bir amacım da yok
Soran+1 yılÖyleyse, "makyajsız güzel görmedim" demekle beni haksız çıkarmış olmuyorsun.
Cevap sahibi+1 yılsanane kardeşim insanların güzelliklerinden ya Allah yaratmış kişinin elinden gelen bişey değil bu
Cevap sahibi+1 yılsen allahın yarattığını sorguluyorsun
Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. var olmazmı
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler