Benim dudaklarım ne ince ne büyük hiç memnun değilim
Bazı kızlara bakıyorum çirkin olsa bile dudağı kalın olduğunda güzel gibi görünüyor anlamadım?
Bazı kızlara bakıyorum çirkin olsa bile dudağı kalın olduğunda güzel gibi görünüyor anlamadım?
Benim dudaklarım paça gibi, bununla alakası yok. Yüzün simetrisi önemli, ayrıca senin ''çirkin'' sandığın kişiyi bir başkası çok beğenebilir. Ben bilirim sizin ''çirkinlik'' anlayışınızı. Bana bile ''tipsiz, muşmula'' dediğinize göre, nasıl bir zevkiniz olduğu belli lan.
Ya da en basiti ''elaoztrk''.
millet onun icin sisiriyor dudaklarini iste, ama bence dogal buyuk olan dudaklar cok daha guzel cekici ve yakisiyor, benim dudaklarim da baya dolgun begeniyorum :)
duduş onemli ama kalın dudakta ınsanı baska dusuncelere sevk eder ıyı degıl senın dudişler nasıl anlayamadım ama ılk baktıgım her hep dudaktır. bir resim cek gonder bakalım
dolgun dudak çekici yapabiliyor ama iş dudakla bitmiyor tabiki kiraz gibi dudağı olup çok tatlı kızlarda gördüm ben
Cevap
19Cevap
Her kalın dudak güzel görünmez bence. Estetik görünüm olmalı.
sadece dudak olarak bakarsan evet ama illa kalın dudak değil olay yani mavi göz de herkeste güzel durmaz mesela kendini belli etmez
Yok canım dudakla ne alaka.. orantılı yüz hatları önemli olan bana kalırsa..
Yok ya. bende ince dudakları daha çok severim. Bu değişken yani.
Dudak yüz hatlarını çıkartıyor ve ayrıyeten erotiklik yaratıyor
2 buyuk dudaklı tanıdım birine aşık oldum birinden nefret ettim
Erkek ilk baktığında bütün dikkati kızın dudaklarında olduğundan diğer çirkin taraflarını göremiyor. sanırım bundan olsa gerek...
büyük dudak denmez kalın dudak denir büyük ağız olur
normal olsun ne büyük ne küçük sence y... büyügümü yaoksa küçügümü makbul
benim dudaklarım miniciktir :) çirkin miyim ki :D
amannnn dert ettigin seye bakkkk :)
bazılarına fazlasıyla yakışıyor bile
Ben daha da itici buluyorum aksine :)
Kız dediğin dudakları göğüsleri büyük olur
Kalın dudak öpüşürken harika oluyor.
Dudağım kalın ama alakası yok bence
kalın dudaklar harikadır
benm de dudağım kalın we çokda güzel
Bakım bir :)
Ben buyuk dudak sevmiyorum
Eeee erkek ilk baktigi yerlerden biri
At agizli olurlar adi ustunde at :)
Ne dudağı la dudakmış, kimin umurunda...
dolgun dudak iyidir
Alakası yok
Nefes alsan yeter :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar