Güzel bir yüzüm var ama aşağıda resim gibi kısa boyluyum, boyun kısmım uzun ve kafam büyük. Lolipop gibiyim. İnternetten okudum bu benzetmeyi ve özgüvenim sıfır. Dürüst olun dost acı söyler. Böyle biriyle sevgili olur muydunuz? Kızlar siz böyle bir kızı güzel bulur muydunuz?
Herkesin itici bir tarafı var dürüst olacağım, fiziğini harika bulduğum bir kız vardı, masmavi gözleri upuzun saçları ama kafası büyüktü ve itici buluyordum
Hiç "kafası büyük olanın beynide büyük olur" diyip edebiyat falan yapmayacağım. Çünkü alakası yok. Bu söz, insanların teselli etme çabası sadece. Valla benim zamanında çok sevdiğim bir kız vardı. Detaylı bakınca onunda kafası büyüktü, ama kafasının büyüklüğü hiç gözüme çarpmıyordu, çünkü çok seviyordum. Bir insan seni gerçekten sevdiği zaman sana aşk gözüyle bakacağı için hiç önemli olmaz o kişi için senin kafanın boyutu. Kimimizin burnu büyük, kimimizin kafası büyük, yani herkesin bir kusuru var. Benim eski sevgilim bence güzel bir kızdı ama dişlerinde tel vardı mesela, ama benim için hiç önemli değildi bu, çok seviyordum onu. Eğer kafanın büyüklüğünü takıntı haline getirdiysen, seni çok seven biri karşına çıktığı zaman bu takıntın yok olup gidecek emin ol. Bende yaşımdan büyük duruyorum. Bu temmuzda 21 yaşıma gireceğim. Eski sevgilimin yanında abisi gibi duruyordum. Ama el ele geziyorduk dışarda. Mesela o benim yanımda kardeşim gibi duruyor diye ondan hiç soğumadım. Bende onun yanında abisi gibi duruyorum diye oda benden soğumadı. Ayrılma sebebemiz farklıydı. "Hiç kafana takma boşver"de demeyeceğim. Çünkü biliyorum kafana takmaya devam edeceksin. Ama takıntı haline getirdiğin şeyin genelde hiç bir önemi yok bundan emin ol.
En İyi Cevaplar