merhaba arkadaslar ben güneş gözlüğü takmayı sevmezdiz önceden ama simdi erkeklerde çok karizmatik kızlarda da çok çekici olduğunu düşünüyorum.
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
karizmatik ve seksi bakış açısı psikolojik bence. gizem yarattığı için olabilir aslında. hani transparanın seksi gelmesi gibi bişi bu. detaylarını düşünebilirsiniz. gözlükle sınırlandırmayın. bana kalırsa şu geniş çerçeveli gözlükler kızları sevimli gösteriyor :)
link bunu giyen insanları sineğe benzetiyorum
aynen bende :)
evet bazı erkeklere yakışıyo bende takıyorum hoşuma gidiyo gözlük varken karşından gelenlerin sana nasıl baktığı seni nasıl süzdüğünü izlemek ayrı keyif*-*
Yani Gözlük bahane diyorsun Turtam <3
Orjinal olmadığı halde bir köşesinde Rayban, D&G, Gucci, Chanel, Roberto Cavalli, Christian Dior yazmasın başka bir şey istemem. Ben de yakıştırıyorum.
Cevap
9Cevap
güneşin zararlı ışınlarından koruyor... örn: uv. kullanırım severim. kullanana göre değişir tabi... her yüz şekline uygun gözlükler var. bu seçimler doğru yapılırsa, seksi de gösterir çekici de...
Ben eskiden takardım ama şimdi takmıyorum . Çünkü artık güneş gözlüğü takanlara sokakta falan tuhaf bakılıyor. '' Havan kime '' falan diye :) Gözlük takanlar artist ve havalı sanılıyor ama ne alakası var biz güneştek korunmak için takıyoruz :)
Sadece arabada güneşli havalarda takıyorum. Oda yolda güneş gözümü almasın diye. Zaten hep arabada duruyor.
Bulutlu ve akşam gün batımında güneş gözlüğü takanları anlamıyorum..
gozluk gozumuzden dusmesınkı onlarada yukarıdan bakmayalım dımı ama :D:D:D
Bana yakışan tek bir gözlük çeşidi var. Onu da zevkle takıyorum.
birazcık öyle oluyo ayrı bi havası var ya
Bebegim Biz Gençler Artık Kaynakcı Olduk Kaynak Gözlük Üst Düzey Seviyede Takıyoruz Saclar Havada Dar Tshirtler Trend Pantolonlar ORtam Cix araba altta sorun yok o bar benim su bar senin :D
Yatak odasında veya merdiven boşluğunda gözlük takıp foto çekinenler yüzünden soğudum
gözlük takan kişinin triplere girdiğini düşünüyorum
ölek mi güneşten gözlerimiz pörtlüyooo
yok onu demek istemedim.
yakışan var yakışmayan var.
takma sebebeim = ileride göz çevrem geç kırışsın
wayfarerler artık kalkmalı çok sıktı
Bazılarına iyi oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar