Arkadaşlar benim bir kedim var, biraz şımarık elimi durmadan tırmalıyor ve elimde ne yazık ki izleri kaldı. Görenler hem jilet atıyorum sanıyorlar, hem de elimde kötü bir görüntü olmasına sebep oldu. Kedi tırnak izi nasıl geçer? Kedi tırmığı izi nasıl geçer? Yardımcı olur musunuz?kedi tırmalaması izi nasıl geçer?
Kedi tırmalama izleri bazen kalıcı da olabilir ama ilk tedaviyi uygulamak önemli. Daha önce bununla ilgili bir soruda harika bir görüş okumuştum. Muhafazakardeli isimli üye, bu konu hakkındaki tüm detayları açıklamış bence. Dilersen Kedinin ısırma ve tırmalama izleri geçer mi? bu sorudan okuyabilirsin.
Benimki de aynı. Kollara düzenli olarak faca atıyor. 3 yıl önce yanağıma derin bir tırnak yemiştim. Komşu teyze elma kabuğuyla ovalamamı söyledi. Ne kadar sürede yok olduğunu hatırlayamıyorum ama 1 ay sürmemişti, hiç iz yok şu an. Teyze bana jilet izlerini bile geçirdiğini söylemişti.
Ben onun için çok etkili bir krem olduğunu duymuştum ama bende öyle durumlarda pek tırnak izi kalmıyor kafana takma bence geçer yani geçmeyecek gibiyse mikrop kapmış olabilir canım benim o zaman da bir eczaneye görün istersen kremi alırsın. :) geçmiş olsun
ben kedimin tırmladğı yerler için doktora gittiğimde dikiiş bile atılır sen seç dedi ve 1 haftada iyileşti sonra 1 aydada hiçbir iz kalmadı düzenli krem sür yeter
daha önceden beri tırmalıyo ilk aralar izleri geciyodu ama sonradan gecmemeye basladı son izlerde son 6 aydır falan var yenileri oluyo ama diğerlerinin sadece rengi acılıyo gecmiyo
evet yerimde duruken birden koluma yapısıyo saldırgan bayağı :D yürüöeye korkuyorum ayagıma bile saldırıyo :D bide geri itince burnundan soluk alıyo tuhaf bir kedi :D
#Aynen tuhafmış geçrn bizimkide benim kasığa taktı pençeyi kafasına hafifçe vurdum beni kovalamaya başladı oyun oynarken kafasını kaç kere peteğe çarpıyo zaten öküz :)
En İyi Cevaplar