Seksi giyinemiyorum. Açık filn giyinmek bana göre değil. Fiziğim filan fena sayılmaz ama hoşuma gitmiyor. Öyle kızların talibi çok oluyor. Bende çok mu yanılıyorum diye düşündüm.
Cevabın nedir?
Her şeyin yeri ve zamanı olduğuna inanıyoruz değil mi? Oysa bazı şeyler vardır sadece özel kişiye mahsustur. Örneğin Seksiy giyinmek; Bunu eşine giyinmen en doğru harekettir bence. Bir bayan başka bir erkeğin iç geçirerek kendisine bakmasından hoşnut olmamalıdır. Tabi günümüzde bayanlar; Aman yaaa ! Bakmasın abazalar diyorlar. Peki sen neden öyle giyinirsin diyen olmuyor. Her şeyin başında ahlak gelir. Ahlak seviyesi yüksek olan toplumlarda ar edep duygusu yoğun olur. Her birimiz Ana ya da baba olacağız. Çocuklarımızı erkek, kız diye ayırt etmeden ahlaklı arlı edepli yetiştirmeliyiz. Çok uzun oldu biraz kusura bakma her daim hanım hanımcık olan bayan tercih edilir. sorunun cevabı bu :)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Genelde bayanlar kendilerinde eksik gördükleri yerleri olunca o eksikliği dikkati başka yere Çekerek kapatıyorlar.
Seksi giyinmekle etrafındaki aç erkekleri çekersin bunuda pek istiyceğini sanmıyorum.
Mühim olan oturup kalkmasını bil, saygılı ol, bilgini ve kültürünü konuştuğun zaman herkese hissettir.
Gerisi gelir zaten :)00 Yorumla
Erkekler her zaman olduğu gibi yine aç gözlü davranıp her ikisini de isterler. Tabi ne zaman veya hangi durumda ne istedikleri ayrıca bir konudur. Tabi bana göre hanım hanimcık olmalı..
Erkeklere göre sokakta hanım efendi yatakta seksi bir kadın isterler
Hele ki bunların her ikisini de barındıran bir kadınsanız el üstünde tutulursunuz…02 Yorumla- +1 yıl
Sen olayi çözmüşsun :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılbak bu bayanda kapalı giyinmiş, hanım hanımcık mı sence?
https://i.hizliresim.com/7mOY2r.jpg02 Yorumla
Soran+1 yılya kitabı yüzünden okumayın elbette kastım bu değil. Kapalı olup usturuplu da giyinmek aynı zamanda. Bu çok spesifik bir durum yani bu nadiren çıkar. Normal adaplı usturuplu ama şık giymek. Bluz altına ispanyol pantalon gibi örneğin.
- +1 yıl
poposu çok güzel <3
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
63Cevap
+1 yılasırı acık gıyınenler benım hıc ılgımı cekmez zaten öylelerı aranan tıplerdır. ılgı cekmek ıcın hersey muabhtır onlara. bence gıyınmeyı bılen kadın herxaman ılgı ceker ben mesala güzel spor gıyınen kızlara cok begenırım. kendımde spor gıyınırm. bazen denk gelıyor 20 lı yaslardakı kızların 40 lı yslardakıler gıbı gıyınmr cabaları ve makyajları cok komık gelıyor bana
10 Yorumlabence her şeyin yeri ve zamanı olmalı. Ayrıca seksilik bence açık saçık giyinmekle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Açık saçık giyinmek, seksi olmak uğruna bana biraz teşhircilik gibi geliyor. Seksi olmak vücut ve en önemlisi de kadında ki hava ve tarz önemlidir. Yani açık giyinmek seksi olmak manasına gelmiyor ve gelmemeli.
Benimde sevdiğim kız tipi hanım hanımcık giyinmeli birazda bebek yüzlü olursa en yakın zamanda evlene bilirim :)12 Yorumla- +1 yıl
bu cevap cok ıyı ;)
talibi çok oluyor derken çıkmak isteyeni çok oluyodur. sen birde o taliplerin kaçtanesi evlilik niyetiyle yaklaştığını test et. evlilik düşünen erkeklerin yüzde 95 hatta daha fazlası hanım hanımcık giyinen kızları tercih eder. öyle oluyomuş diye sakın sende açılma.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence hanım hanımcık kibar utangac olusun. o kızın 10 numara bir hatun olduğunu gösterir :) seksi giyinirsen bir erkeğin aklında her zmn farklı biri olarak kalırsın. mesela 20 sene sonra bile erkekler arasında şöyle bir muhabbet geçer.
- Şu kızı hatırlıyormusun
- Hangi kız
- Hani şu x cafede takılan kızdan bahsediyorum
- Hee omu kaşarın tekiydi o
Yani aslında seni değil şöhretini hatırlarlar. o yüzden lüzum yok hiç bozma ağırlığını :)10 YorumlaHanım hanımcık giyinmek seksi giyinmek göreceki bir kavram senin üstünde nasıl taşıdığın önemli hanım hanımcık giyinip afedersin orası burası oynayanlar var sen bence burada nasıl taşıdığın üzerine yoğunlaş gerisini aldırma
10 Yorumla
+1 yılcenazeye seksi
diskoya bara hanım hanımcık gidersen neyi nerede giymeyi bilmediğini gösterir
sınırını bulup giyinmek en mantıklısı aşırı zaten saçmalık
ama seksi giyinmek talip arttırır mı? kesinlikle evet ama kuru kalabalık bişeye yaramaz10 Yorumla
+1 yılGiyinirsin ama evde yani.
Açıkçası dışarıda öyle açık saçık giyinmeyi hoş bulmuyorum.
Bu özelliği yalnızca eşin, sevgilin bilmeli.13 Yorumla
Soran+1 yılbende o fikirdeyim. Çok ucuz geliyor.
- +1 yıl
Kesinlikle
öyle giyinmek istiyosun ama bir yandan da için elvermiyor, alışkın değilsin , aslında istiyosun da.
senin bileceğin bişey nasıl mutlu oluyosan öyle giyin.02 Yorumla
Soran+1 yılhayır aslında istemiyorum ama racon bu gibi artık o yuzden uyum sağlayamaıyorum.
birt kıza hanım yakışır seksi giyinmesi onu o kadar asagılar cünkü ne derler onu yetiştiren vay anasına babasına derler olan sana olmaz anana babana olur ne biçim evlat yetiştirmiş derler. sen sonra anlarsın vay keşke bunu demeseydim.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Rahatsız olduğunuz bir kıyafetin içinde güzel görüneceğinizi hiç zannetmiyorum. Ama yine de yerine göre giyinmek en güzeli derim.
00 Yorumlaseksi giyinince güzelliğini pazarlıyor bence.. Baksinlar ne kadar çekiciyim ne kadar ilgi görüyorum vs
00 YorumlaAçık giyinip talebini arttırırsın, hanım hanımcık giyinip reytingini düşürürsün
12 Yorumla
Soran+1 yılo ne ya çok saçmaladın
+1 yılyeri ve zamanina gore degisir. Antalyada farkli giyiniceksin giresunda farkli giyiniceksin. Tutup da giresunda seksi giyinirsen s.. erler
03 Yorumla- +1 yıl
Memleketim giresun antalyada yasadigim yer
- +1 yıl
demekki bunu skmişler ondan biliyo hahahsd :AS:D AS
+1 yılEvde istediğin gibi giyin ama dışarda hanim hanımcık tabikide. Ne diye millete oranı buranı gosteresin kii
00 YorumlaGüzel kız açık giyerse seksi, resmi giyerse iş kadını, daha kadınsı giyerse hanım hanımcık olur.
00 Yorumlaeğlenincek kızlar var onlar seksi giyinsin biz hanım hanımcık iyiyiz :)
00 Yorumla
+1 yılacık kızla cıksam hevesim icindir kibar hanım bir kızla cıksam cii şeyler dusundum icindir
00 YorumlaAğırbaşlı insan her zaman sevilir. Hanım hanıımcık giyinmeli :)
00 Yorumlaseksi kızları herzamn dikkatimi çekmiştir , fiziğin düzgünse seksi giyin
028 Yorumla
Soran+1 yılçok ucuz ama. Ben zaten ruhumda yok kısacık şortla rahat edemem.
Soran+1 yılseksi herkesin baktığı bir kızla sana mutluluklar o zaman :)
Soran+1 yılben sana bakar mıyım?
Soran+1 yılBen bu rahatlığı anlamıyorum ya insanın kendi bedenine saygısı vardır bu dinle filanda alakalı değil. Her yerimi açıp gezmem ve başka birinin bedenimden zevk duyması benden izinsiz bu beni üzerdi. Kendi bedenimin değerini biliyorum. kendi kişiliğimle yaptığım işlerle sokağa çıkmak istiyorum. O kızların birçoğu da zaten namuslu da olmuyor. Çok rahat yaşamaya başlıyorlar ir süre sonra böyle bir kız nasıl tercih edilebilir? Tüpçüyle aldattı olayları vardı :D
Soran+1 yılyok hayır çirkin değil. mesela seksi değil ama saçları gözleri güzel tatlı bayanlar oluyor onlar mesela.
Soran+1 yılwww.google.com.tr/imgres
gibi mesela bence çok guzel bu kadın :d yukarda birine daha bu linki verdim :D
Soran+1 yıloha ya sen neden begenmedin?
Soran+1 yıl-_- bu kız gibi bulda o seni begenecekti sanki -_- nesi var işte küçücük burun orantılı yuz hatları. illa aşifte mi olması gerek :P
Soran+1 yılçirkin değilim.
Soran+1 yılyok.
Soran+1 yılne? çok tuhaf az önce neler diyordun?
Soran+1 yıltamam ama netten biriyle tanışmak pek istemiyorum. Kendine iyi bak :)
Soran+1 yıl:D :D Ne arıyordun :D
Soran+1 yıliyi madem :)
+1 yılhanım hanımcık tabi ne öyle açık saçık giyineceksiniz tam bir faişe olarak ortaya çıkıyorlar direk namussuzun teki diyoz biz aramızda açık saçık giyinenlere
00 Yorumla
+1 yılCok ddoğru ddüşünüyorsun kardes kimisi öyle bir giyiniyorki yari ciplak edebiyle olunca herşey daha güzelolur dimi ;-)
02 Yorumla
Soran+1 yılvalla ben anlamıyorum gerçekten gidişatı. Tüm kıyafetller moda filan değişti eskiden ispanyol pantolanlar vardı şık güzel , şimdi deri tayt , mini şort... ve herkes te bu şeyleri giyiyor.. Çok ucuz ya.
- +1 yıl
Ucuzlugundan değil canım o teshirciligi sevdiklerinden çünkü dikkatlerini üzerinde olmasini istiyorlar ;-)
+1 yılTalibi olmayan kızlar talibi arttırmak için seksi giyinmeye calısırlar fakat felaket gibi görünürler en iyisi hanım hanımcık gibi bence ama arada seksi olmakta kötü deildir
00 Yorumlayerine göre giyineceksin canım. ortam ve zamana göre giyimini seçeceksin.
00 YorumlaYerine göre seksi yerine göre hanım hanımcık olmalıdır..
00 YorumlaArada Sexi Giyinmek değilde. Böyle Normalin Dışında Tayt Mini etek Arada bir Giymen İlgi Odağı Yapar seni :)
00 Yorumla
+1 yılBir kız nerde nasıl giyileceğini biliyorsa eksik bir şey yok demektir.
00 Yorumla
+1 yılHerkes istediğini kendini yansıtanı giyebilmeli bence !
00 YorumlaSexi giyinirsen erkeklere göz zinası yaptırırsın bol bol. hanım hanımcık giyinirsen kalp kazanırsın dahada açık olamadım k. bakma
00 Yorumlaklise erkek mantıgı sudur sokakta ki giysin bakayım evdeki ya da eldeki giymesin katil olmayayım dır
00 YorumlaSexi giyineni tercih ederim çok asii gözükenler var asilikleri çok çekici.
04 Yorumla
Soran+1 yılYa asillikten anladıgın o mu senin mesela www.google.com.tr/imgres bu kadın asil bence ve seksi değil yani.. Melek gibi hanım hanımcık bence bu güzel olan?
Soran+1 yılohaa bence çok guzzel o kadın şaşırdım baya nasıl yok ya :D gayet güzel bir kadın :D
+1 yılBayan dediğin aklıyla akılları baştan almalı memesiyle değil
00 Yorumla
+1 yılhanım hanımcık ol bir şey kaybetmezsin aksine kazanırsın..
00 Yorumlakendini nasıl iyi hissediyorsan öyle giyin ayrıca seksi olmak için açık giyinmek gerekmiyo
00 YorumlaÖzellikle açık giyinmek yerine rahat olduğun, kendini iyi hissettiğin şekilde giymelisin.
00 Yorumlaİlgi istiyorsan biraz adım atmalı.
Hanım hanımcık tarzını bozmadanda seksi olabilirsin.00 Yorumlahanım hanımcık giyinsin kanka seksi giyinmesi mantıken iyi şeyler getirmez adamın aklına :D
00 Yorumla
+1 yıl:) eğlenmelik-evlenmelik.. Doğru yoldasın bacım değişme
00 YorumlaSevgilimse hanım hanımcık giyinsin diğerlerine pek dikkat etmem
00 YorumlaHanım hanımcık tabı. Seksıyse sadece bana seksı olsun dısarısına gerek yok
00 Yorumlaİkisinin ortasını bulmalı. Ama madem ikisinin arasında tercih yapılacak, hanım hanımcık.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıltatilde istediği gibi giyinsin ama normal yerlerde herzaman hanım hanımcık
00 Yorumla Kızdan kıza değişir ama hanım hanımcık tercih edilir :):):)
00 YorumlaHer taş yerinde ağırdır bazi yerde seksi bazı yerde hanim hanimcik olmak şart
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeksiysen cinsellik hanım hanımcıksan normal şeyler düşünürüz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHanim hanimcik. kizlar daha az ragbet gorur cunku ciddi dusunulur onunla acik giyinenlerlede seks dusunulur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVücudu pürüzsüz ise sexi giyinmeli. Göbeği bacakları felan.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılseksi giyinenleri genelde kullanıp atıyolar ve hnım hanımcıklarla evleniyolar canım.
00 YorumlaDostum sa sexi. Sevgilimse hanim hanimcik
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılseksi giyinmek itici olur normal giyin
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılkapalı olmalı türbanlı tesettürlü olmalı <3
11 Yorumla- +1 yıl
aynen
Evde seksi disarda hanim hanimcik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhem çekici hemde hanım hanımcık kıyafet olamaz mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılPek göremiyorum. Mesela?
Cevap sahibi+1 yılyani şunu demek istiyorum, kapalı olmak = hanım hanımcık olmak değildir
dekolte vermedende çok seksi olunabilir, örneğin üstüne iyi oturan ve fiziğine uyumlu, yakışan bir kapalı kıyafette çok seksi gösterebilir
Hanım Hanımcık Elbette bilader :d
00 Yorumla
+1 yılçok iyi düşünüyorsun arkandayım
00 YorumlaYerine göre, bakımlı olucaksın
00 Yorumla
+1 yılnerede ne giyeceğini seçebilmesi.
00 Yorumlaseksilik önemli tabi :D
00 Yorumla
+1 yılHanım hanımcık ol ki alayım seni ;-)
00 Yorumla
+1 yılHanım hanımcık kapalı giyine
00 Yorumlahanım hanımcık tercihimdir
00 Yorumla- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?