Moda & Stil Kilolular da fntezi giyim yapabilir mi? 6ɨʝӄɛ Takip Et Xper 3 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Özeniyorum ben de giymek istiyorum. Ama kilo verme sürecinde olduğum için biraz abes duruyor. Acaba kilolu olup da giyen var mıdır? Güncellemeler+1 yıl Estetik açıdan çok iğrencim Kilolular da fntezi giyim yapabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
iyilik_melegi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl giyen vardr illa ki 0 1 Yorumla 6ɨʝӄɛ +1 yıl Güzelmiş. Yorumla
quantuum Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 63% +1 yıl Niye yapamasın. Tabiki giyebilir. İstediğinizi yapmakta özgürsünüz. Toplumun dayattığı şeylere kulak asmayın. 0 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Sen kendine yakıştırdıktan sonra gerisi kimi ilgilendiriyor ki 0 0 Yorumla
kissBee Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl Başkası için değil kendin için giy emin ol yakışacaktır 0 0 Yorumla
atom_ıplıkcı Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Balıketli ve fantazi geceliği var çok seksi oluyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
giyen vardr illa ki
Güzelmiş.
İsteyen giyer
Niye yapamasın. Tabiki giyebilir. İstediğinizi yapmakta özgürsünüz. Toplumun dayattığı şeylere kulak asmayın.
Sen kendine yakıştırdıktan sonra gerisi kimi ilgilendiriyor ki
Başkası için değil kendin için giy emin ol yakışacaktır
Balıketli ve fantazi geceliği var çok seksi oluyor
Giyebilir neden giyemesin ya.
iğrenç deme kendine ;)
Giyebilirsin neden abes olsun
Kiloya baglı bişey bu
Evet yapabilir
Kilolu sevenler var
Yoo sizede yakisiyor giyinin lutfen
😂 😂 Özenme kolayı var yani
Giyer tabiki