Esmer olunca ne oluyor illa beyaz tenli olmak mı lazım yani?

benim boyum uzun fitim bacaklarım duzgun uzun vesaire herseyim dörtdörtlük yüzüm agzım dişlerim (beyaz) hersey kusursuz burnumda küçük yani kendimde buldugum hiç bir kusur yok. ama tek bir sorunum var ve cok dert ediyorum esmerim tenim bronz saclarım siyah hep sarısın renkli gözlü olunca daha guzel olacagımı düşünüyorum kısın bile bronz tenli olmaktan nefret ediyorum erkekler illa beyaz olsun derler nedenki esmerlerin hiçmi sansı yok özgüvenim gitti valla bu kadar orantılı bir fizigin yüzün üzerıne birde beyaz ten olsaydı ya o zamn derdım olmazdı ve asla sarısın bir erkek kumral bir erkek sevsem bile benimle olmaz diye düşnüyorum cıkma teklifi aldıgım halde sarısın bir erkkele cıkmadım özguven sorunum oldugu için ona sürekli tenim koyu oldugu için yakısmayacagımı düşünür ve beyaz teenli kkzıları görünce beni cirkin görür diye takıntı gibi geliyo * adegil kız arkadaslarımda beni hep eleştiriyo esmrsin falan diye napıcam ben esmerlik dısında hiç bir kusuru olmayan kız için ne dersiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
esmer derken adrınana lima nın teni gibiyim işte türkiyede bu tende olmak cok kötü hep beyazlar seviliyor
Güncellemeler
+1 yıl
Sorumuuuu sikayettttt edinnn kaldirilsin soruyu siteden kaldiramiyorummm herkes sikayet etsin uygunsuz icerik diyeeeeeeeee
Esmer olunca ne oluyor illa beyaz tenli olmak mı lazım yani?