+1 yılİnsanların cilt sorunları var deri hastalığı, bütün vücudu mor ve ya yara. Trafik kazası geçiriyor ağız burun dağılıyor. Sende gelmiş ten rengini problem yapıyorsun.
bir insanı seviyorsan git birlikte ol. Sen esmersin diye gözü sarışına kayıyosa o onun eşşekliği diyecek laf yok.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Moda & Stil konusunda 443 cevap paylaştı.
+1 yıltürkiyede hep beyazların sevilmesi beyaz tenli kızların az olması. aza rağbet çok olur
esmer ya da beyaz olmak değil önemli olan güzel olmak. güzel olan esmerse de güzeldir.
he bu arada ben de beyaz ten severim. ama adam yakışıklıysa esmerse de yakışıklıdır32 Yorumla- +1 yıl
valla ben bugune benden daha beyaz 10 kişiyi gördüm görmedim :D ki benim de bronzlaşmış halim
kumrallık bugdaylık beyaz ten değildir beyaz ten pembemsi açık bir tendir
+1 yılsarışın renkli gözlüyüm umduğum esmersen sen saten benim gibilerin gönlünde taht kurarsın ermeni kızların ten rengi çok hoşuma gidiyor nedense beni çok çekiyor cezbediyor açıkcası gördüğüm güzel esmeri unutmam ama kapalı kitabım işim olmaz kadınlarla dostluk ilişkilerle
00 Yorumla
Aşık olduktan sonra ten rengi ortadan kaybolur merak etme her erkek beyaz seviyor diye kural yok
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Esmerlik kötü bişey olsa magazin basınında seyrettiğin hatunlar boy boy bikinili fotoraf çekinmeden önce neden solaryuma gider? Onca insan denizde biraz olsun esmer bir tene kavuşmak için güneşleniyor.
22 Yorumla
Soran+1 yıltürkiyede esmer seviliyor o dergidekiler yabancı kaıdnlar
+1 yılbenim sevgilim benden önce beyaz ten hastasıydı ama şuanda bir esmer olarak gözü benden başkasını görmüyor yani yok esmer severim yok beyaz severim her şey bir kişiye aşık oluna kadardır sonra aşık olduğun kişinin özellikleri seni tamamlar
12 Yorumla
Soran+1 yılAma p cocuk sarsin ben esmerim cok zit degilmi sence olabilirmiyiz
- +1 yıl
ne güzel işte kızım melez gibi çocuklarınız olur süper :D
esmerlerde güzeldir ki sadece beyaz tenli insan çok olduğu için beyaz tenlilere de genelde sarışınlık gidiyor. Yani demek istediğim beyaz tenliysen saçını sarıya boyatabilirsin ama beyaz tenliysen cildini esmer renge boyatamazsın
19 Yorumla
Soran+1 yılsolaryum var canım
Soran+1 yılariana limaın gibi tenim ne renk oluyor bue smermi bronz mu
Soran+1 yılo zman bendemi bronzum bu renkteyım tam olarak
Soran+1 yılhepinizz aynısnız bir foto at yok mesaj tanısalım bu ne ya bus iteyi soru sormak için kullanıyoruz
Soran+1 yılbye
Esmerin güzeli ayrı bir güzel oluyo aslına bakarsan , sarışın ve beyaz tenli insanların cogu güzeldir, esmerler tekil oldugunda her ne kadar düşünülmüyo olsa da cogunlugun içindeki en farklı güzel olmak daha iyi degil mıdır? Aslına bakarsan olay farkını ortaya koyabilmekte
10 Yorumla
+1 yılKızım sen manyak mısan yahu? Esmer sevilmez mi? Asıl sen sevilirsin sarışın beyaz tenli sevilmez. Seni kim doldurmuş böyle kim senin moralini bozmus böyle. Kuzummm benimm Kıyamam ya sana ben. Uğraşma kimseyle gel evlen benimle. Ben kumralim sarışına yakın. Hem de bembeyazim. Sütlü çikolata gibi çocuklarımiz olur. İsimlerini alpella ve nutella koyariz ne dersin?
14 Yorumla
Soran+1 yılabi ne diyosun ya bu soruyu birlerini bulmak için sormadım sevdiğim cocukla sırf buyuzden cıkmadım kac gndür içim ka aglıyo
- +1 yıl
Ya saçmalama bu nasil bir sebeptir ergen olma. Cocuk senden hoslanmis ki cikma teklifi etmis sen ne diye hayor diyorsun o zaman mallik etmissin. Cocuk hoslanmis ki etmjs sen niye kurcaliyorsun gerisini. Yaşın kac senin?
Soran+1 yıldün 18 oldum. ama etraftakiler ne diyecek ozmana o sarsıın bildign ben esmer. beyaz kızları görünce beni cirkin görücek onalrı görünce benim onlardan ne kadar koyu oldugmu dşünücek diyee offf :/
- +1 yıl
Senin bir psikologa gorunmen lazim bu konuda sende bir cesit anoreksiya nervoza var :) kizim esmerler de guzeldir sarisinlarda kimi esmer sever kimi sarışın sen kendini niye sarisin beyaz tenlilerden aşağı goruyorsun ki? Ben mesele sarışın beyaz tenliyi degil seni tercih ederim anladin? O çocuk da esmer seviyordur sana teklif etmistir. Millet bronz olmak esmer olmak için saunaya solaryuma para yatiriyor sen Allahtan belani mi istiyorsun be yavrum. Yaşın da küçük değil yani 18 akilli olman lazim sacma düşünme. Cocugu reddetmissin bari beni reddetme :)
Sarışının adı esmerin tadı demişler. :) Sıkma canını ünlüler falan tenini karartmak için bronzlaşıyorlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılOnlar unlu ama
Aaaaa olaya bak ya :D
Sarışın için Dünyayı yakarım... Esmer içinse Sarışını :D Geçen burada gördüydüm
Esmer kızlar daha güzel bence :D211 Yorumla
Soran+1 yılSendr esmersin diye boyle soyluyosun dene
Soran+1 yılSadece tahmin ettim tutmadimi :D neden esmer peki
Soran+1 yılKlasik bir cevap iste
Soran+1 yılNefed alsin yetermi kanka sonu buraya geliyor gibi oldu :D
Soran+1 yılBeyin ve nöronlar
Soran+1 yılCam acikti ben okurken
doğrusu ben beyaz tenli ve kızıl saçlı erkek olarak beyaz tenli kız seçerim onlar daha saf temiz ve duru geliyor esmer kızlar çok itici geliyor asla esmer bir kızla çıkmam
12 Yorumla
Soran+1 yılcok agır oldu bu
Esmer beğenen çok merak etme eğer anlattığın gibiysen seni beğenmeyenler gözlerini kontrolden geçirsin net diyorum ben bile kumral olduğum halde çok beğendiğim esmer bayan arkadaşlarım var
14 Yorumla
Soran+1 yılyok ya yolda öyle içime düşer gibi bakarlarda geneli beyaz ten seviyor
Soran+1 yılSaclarini normal rengi neki zaten
ben beyaz tenliyim bir getirisini görmedim, şehir efsanesi bunlar inanma :/
12 Yorumla
Soran+1 yılBeyaz ten iyidjr
+1 yılBeyazlar bana daha temiz ve iyi geliyor ben de beyazim
22 Yorumla
Soran+1 yılevet erkek olsam bende oyle düşünürdüm peki bugdaylar onlar ne oluyor?
- +1 yıl
Onlar da ıyı ten rengıne gore ayrım yapmak hos degıl ama benım oncelıgım beyazlardır. Esmer ya da bugdayla olabılecegımı sanmıyorum
+1 yılO ten bende olaydı keşke beyaz olmak kötü neden kimse bunu anlamıyor ki beyaz ten= kusurların belli olması demektir.
12 Yorumla
Soran+1 yılsende kusurarı maskeyle falan halledersin belli olmaz ama ben nasıl haledicem rengi
- +1 yıl
Sen millete bakma çok şanslısın :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen beyazım ve senin gibi esmer kız bence çok giderlidir:) Çok güzelsin bence. Boyun kaç bu arada? Kıskandım seni :)
13 Yorumla
Soran+1 yıl175
Soran+1 yılBeyaz tenliysen beni niye kiskaniyosun deli :D
Cevap sahibi+1 yılTen rengi benim için önemsiz, boyun posun çok iyi :)
yoo esmer kızı gayet güzeldir çekici gelir insana ama sarışındaki tatlılıgı alamaz :D
11 Yorumla
Soran+1 yılOnu biliyoruz al ya yine sarsi diyo dogri tespit yapmisim valla
+1 yılyakışmazsan yakışma yanındakine sen onu kusur olarak görmüşsün evet bu da senin kusurun olabilir etrafındaki herkes mükemmel kendi istediği biçimde yaratılmamış ki takma kafana güzel kızlar sadece güzeldir ten göz saç rengiyle alakası yok hiç
10 YorumlaOff çok takıntılısın. bir dergide okumuştum erkekler esmer kızlara aşık olurmuş ama sarışınla takılırmış. Cinsel duyguları uyarırmış.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu özelliklere sahipsen beyaz olmasanda olur. bazı beyaz kızlar çok itici olabiliyor. rahat ol ben esmerleri çok severim. bahsettiğin gibiysen seninle tanışmak isterdim.
119 Yorumla
Soran+1 yılCogu erkek peynir gibi seviyor ben adriana limanin tenindeyim , sendemi esmersin?
Cevap sahibi+1 yılEsmer kara kaş kara göz simsiyah saçlar 186 cm boy...
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle bahsettiğin fiziğe sahipsen sen benim için harika bir kızsın... takma milleti bu kadar.
Soran+1 yılBişey sorucam soru nasil kaldiriliyor sayfadan nerden yapicam yardimvi olurmusun
Cevap sahibi+1 yılkaldıramazsın maalesef
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılkurallar :)
Soran+1 yılSorumu sikayet et uygunsuz icerik diye nedenini sec sikayet et kaldirilir belki :/lutfen hadi
Cevap sahibi+1 yıltamam ama seninle sohbet etmek istiyorum ama yanlış anlama sadece sohbet
Soran+1 yılSikayet ettinmi
Cevap sahibi+1 yılevet
Soran+1 yılKralsin
Cevap sahibi+1 yılsağol. senin bir fotonu görmesem bile hayal ettim seni çok merak ediyorum...
Soran+1 yılHayalinde oylece kalsin o zaman
Cevap sahibi+1 yılniye? :(
Soran+1 yılNiye bana taktin bu kadar :D ben sadece küçük bir soru sordum bu yani
Cevap sahibi+1 yıleğer bahsettiğin gibiysen seninle bir sohbet etmek isterdim... esmerleri severim beyazın yüzü damarlı oluyor çok sevimsiz oluyorlar.
Soran+1 yıl:D uykum geldiiiiiiii ben uyuyorum
Cevap sahibi+1 yılpeki o zaman görüşürüz... D
+1 yılhahahha kim demiş beyaz ten diye bende esmerim ve esmer tercihim almayan olursa gel bana :))
16 Yorumla
Soran+1 yılsnaldan yapmıyorum böyle işleri yanlıs anlıyosunuz burada bir soru sorunca hemen
- +1 yıl
olur karşınada cıkarım yani hiç takılmana gerek boşyere üzüyosun kendini
Soran+1 yılonuda istemiyorummm ooo bu ne ya ben tamamen yanlıs anlasılmısım ben derdimi yukarı yazdım sevdgim cocukla sırf b yzuden cıkmadımkac gundur içim kan aglıyo o sarısın ben esmerim ben ona yakısmam diye
- +1 yıl
sırf bu yüzden? abartıyosun ve sacmalıyosun
Soran+1 yılbunu anlaman için benim yerimde olman lazım onunlayken beyaz tenli kızları benden daha güzel ögrnesine dayanamzdım kafamdakni anlayamazsın şu an
- +1 yıl
sevdiği kızın rengine bakam adamdan ne hayır gelir beyaz ten hayranlıgı olan insan başta o kızlarla cıksın madem hiç kafana takma ya herkesin bir güzelliği vardır o beyazlarda morgdaki cesetler gibi duruyo
+1 yılBenden hoslanan erkek sarisin, ben de esmerim. Beni boyle seviyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılbana cıkma teklif eden sarsın diye ben kabul etmedim ben esmerim ona yakısmam o beyzları benden daha güzel görür diye bendede bu takıntı var işte :/ sen onla cıkıyormusun yanı sarısın bir erkekle cıkıyormusun sorun etmiyomusun
- +1 yıl
Niye sorun edeyim ki sonucta benden hoslanmis ve cikmak istiyor. Bos takintilar bunlar.
Ben onu sevmedigim icin cikmiyorum.
Soran+1 yılNeden sevmiyorsun
+1 yılValla ben kendimden esmerim zaten bide denize gittim yandım iyice esmerleştim. Taktığım yok :D
10 YorumlaÜzme kendini boşuna zevk meselesi bu
https://www.youtube.com/watch?v=lkx_cque46o&app=desktop21 Yorumla
+1 yılwww.izlesene.com/.../1966405
esmerin hastasıyız
kışın-yazın03 Yorumla
Soran+1 yılburaya böyle yazıyosunuz ama cogunuz esmerleri güzel bulmuyosunuz sadece lafta bir sarısın görünce hepinizin dibi dusuyor
- +1 yıl
benim için bacak boyu
Soran+1 yıluzun
+1 yılEsmer sevende var beyaz sevende var sıkma canını herkesin sevdiği bir tip vardır. Mesela bende beyaz bir tık daha severim ama sevdiğim kız esmer ve onu deli gibi seviyorum
00 Yorumla
+1 yılErkekler genellikle beyaz ten seviyor ama aslında eserler güzeldir bende esmerim ALLAH c. c bizi böyle yaratmış. bizi böyle yaratmasininda bir sebebi vardır illahi. istermiydin ayağın gözün elin boyunun kisa olmasını bunlardan biri sende olmayabilirdi allah seni beni kusursuz yaratmış birtek esmer yaratmış buna da razı olalım artık.
00 Yorumla
+1 yılbeyaz tenin apayrı bir çekiciliği var ya , ama dediğin gibiysen senin de giderin var hem kendini insanlara beğendirme çabana pek anlam veremiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldevir esmerlerin devri canısıı hiç mi tv seyretmiyosun;))
11 Yorumla
Soran+1 yıltv ne ilgisi var bunun şimdi
Ya bu tercih meselesi bende beyaz tercih ederim ama çok güzel esmerler de var kafana takma o kadarya esmer seven erkekte çok
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltakılma kız sarışının adı esmerın tadı demış atalar.
127 Yorumla
Soran+1 yılyanlıs demişler valla milllet sarısın görünce dibi düşüyor
Cevap sahibi+1 yılnedenını bılıyormusun
Soran+1 yılhadi beni avut nedeni neymiş?
Cevap sahibi+1 yılburada yazarsam diskalıfıye olurum :)
Soran+1 yılya işte ya burdan yaz baska yer olmaz
Soran+1 yılbekiliyorum hadi
Cevap sahibi+1 yılkafaya koydun attırcan beni :)
Soran+1 yılolsun yaz
Soran+1 yılatmazlar ben derdime cozum bulayım siteden gidiyorum zaten yeni üye oldum soruyu kaldırırım atmazlar seni bugun kapatırım hemen hesabımı
Cevap sahibi+1 yılsarışın kadınlar daha dişi görünür erkeği daha çok uyarır esmerler daha mahsum görüntüdeler.
bı erkek sarışını gördüğünde aklından ılk geçen şey seks olur tabii sarışın dediğimiz kişiler sarışın yani öyle yarı sarışın değil.
Soran+1 yılBende disiyim etek giyiyorum
Cevap sahibi+1 yılbak kadın olmak başka şey dişi olmak başka şey. yani şuh olmak seksi olmak arzu uyandırmak başka. bı adrıanaya bak bıde ışın karacaya.
Soran+1 yılAdriana saridon degil ama tsm benim tenimde yani oda esmer ayni tondayiz
Cevap sahibi+1 yılo ıkısını örnek verırken dişiliğe örnek verdım. yanı kadın olmak başka dişi olmak başka bı kadına bakarsın hoşlanırsın bı kadına bakarsın istersin arzularsın.
Soran+1 yılHer neyse
Cevap sahibi+1 yılsen dişimisin :))
Soran+1 yıldüşüyüm etek giyiyorum
Soran+1 yıldişiyim olucaktı o yazmadım
Cevap sahibi+1 yılbı türlü anlamadın her etek gıyen dişi olamıyor. öyle olsa yok esmermı yok kumralmı sarışınmı kısamı uzunmu olayı olmazdı
Soran+1 yılyani demek istediğin?
Cevap sahibi+1 yılbı erkek sana baktığında senı arzuladığını hıssedıyormusun
Soran+1 yılbunu nasıl anlarım bakıyorlar ama ben bunu nerden bilicem ben bu konuda kıt kafalıyım biraz
Cevap sahibi+1 yılbakışlar farklıdır kımı gözlerının içine bakar kımı göğüslerıne kımu kasıklarına
Soran+1 yılban cıkma teklifi eden sürekli gözlerime bakardı gögülerime baktıgını görmedim ya da farketmedim bilmiyorum ama acık giyinmem ki zaten neresine bakıcam normal bir tşört giyerim hep dekolte giymem
Cevap sahibi+1 yılseksi yani dışı kadın ne gıyerse gıysın karşı tarafı tahrık eder üzerınde tshırt olsa bıle eğer göğslerın tahrık edıcıyse kıyafetın önemı yoktur sadece detay olur.
Soran+1 yılBilmiyorum 18 yasindayim bundan dolayi bu konularda hic iyi degilim
Cevap sahibi+1 yılo zaman boyle kal yanı fazlasını zorlama senı hem yorar hem bozar
+1 yılesmerlik daha iyi bence sarışının adı esmerin tadı diye boşuna demiyorlar
10 YorumlaKizim türk erkeklerine bakma sen onlar atar tutar nefes alanla yatar asdhj
27 Yorumla- +1 yıl
Genel konuşmayalım :)
Soran+1 yılaaa suratın benimkine cok benziyo be fotograftaki sen misi n bende böyle bişeyim :D esmersinsende
Soran+1 yıloff be kızım ama sarsın mavi gözlü deglizki türk erekeklri öyle seviyor en cok yanı burnun hokka küçük çenen belirgin falan bunlar bir işe yaramıyo sarısın mavi gözlü olunca hemen guzel diyolar
Soran+1 yılBlue met bir sus ya
Tabii ki beyaz ten candır ama esmer sevenide var dert etme.
10 YorumlaBen de esmer sevmem, ama esmer güzeli denen bir şey var evet.
10 Yorumla
+1 yılesmer seven erkekler gelir şindi bekle
21 Yorumla
Soran+1 yılgelse ne olur ya
siz hatun milleti ne takıntılısınız yaa esmerin tadı başka beyazın tadı başka.
00 YorumlaEsmerler tatlı olur derler şarışınlarda aptal olurmuş Morel olsun takılma buna bence alakasız bence
10 Yorumlaesmer kız olmaz olamaz olmamalı o ne öyle ıyyy ititci soğuk sarışıonsan cansın
10 Yorumla
+1 yılesmer bombasın yani :) merak etme biri çıkar karşına ilerde
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsaçmalama ya, bende beyaz tenliyim, esmer olmak isterdim.
10 Yorumlayo hafif kavrukluk iyidir ama gündüz feneri gibi olmasın yani
025 Yorumla
Soran+1 yılAdriana lima tam bu tendeyim iste
Soran+1 yılBu ton
Soran+1 yılAma sut gibi degilim cogu erkrk oyle seviyor
Soran+1 yılOrdan bakinca neye benziyorum yelloza falanmi tabikide yapmicam
Soran+1 yılTamam susuyormuyuz :)
Soran+1 yılSusuyormuyuz?:)
Soran+1 yılIyyy
Soran+1 yılBeyin felc :D : D
- +1 yıl
vücudumda öyle (belden aşağı) :) tek hayatım burası küçükken 2. kattan düştüğümden beri böyle beyinle ilgili sorunlarımda var evet her ay kanı temizleniyor felçten biraz farklı ve hayatımda yatağım ve ona bağlı bilgisayarım, aynı zamanda buradan ibaret (6 yıldır) ancak ilk defa biri bunu farketti nasıl anladın bilen 2-3 kişi var burada onlardan birimisin?
Soran+1 yılNe dedin sen
Soran+1 yılSeni neredn taniyicam ben dediklerini anlamuyorum senin
Soran+1 yılCok komik hepimiz gulduk
Soran+1 yıl-.-
ben ılla kumral ya da sarısın derım. ama yuzu cok guzelse esmer olabılır.
10 YorumlaModa & Stil konusunda 909 cevap paylaştı. yoo ben mesela esmer severım
11 Yorumla
Soran+1 yılerkekler sevmez
+1 yılbende hayalet gibiyim, gel değişelim :/
11 Yorumla
Soran+1 yılseve seve
Neyin derdindesin sarisinda olsan esmerde olsan birsey farketmiyor herkes ayni yolun yolcusu
10 Yorumla
+1 yılsarışına bakılır esmere tapılır... hele bir de kıvırcık saçlıysann...
03 Yorumla
Soran+1 yılSaclarim dumduz
- +1 yıl
kıvırcık yapp :D
Soran+1 yılKıvırcık sac hic hos degil sevmiyoru.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsmerin teni farklı beyaz tenlinin tadı farklı :P Hele sapsarı olursa vücudu sarışınlar ooooooff varya muhteşeeemm ooy oy ooooy :P
10 Yorumla
+1 yılSen mi istedin sanki esmer olmayı sıkıntı bile etme. Ne var yani ya
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen yani sanki kendmiz secyoruz ona barsan burnumun küçük olmasını falanda ben secmedim
- +1 yıl
Canım arkadaşım sorun etme haline Şükür et tamam mı :) ?
Lan oglum birinizde akıl yok ya teninimi degişcen allahım yarrabim.
Gidin spor yapın sıkı olun bin kat daha iyi hey yarrrabbbimmmmmmmmmmmm.02 Yorumla
Soran+1 yılvoleybolla ugrasıyorum gayette sıkıyım
+1 yılesmer candır panpa yıllardır neden beni bulmadın :D
011 Yorumla
Soran+1 yıldalga gecmeyin ya
- +1 yıl
ne dalga geçmesi hem uzun boylusun hem fitsin hem bacakların güzel bide esmersin daha ne olsun evlenme teklifi etsem kabul edermisin?
Soran+1 yılsiyah scalı beyaz tenli degilimi adriana lima gibi koyu bir tenim var onlamı karsıtırdın sen
Soran+1 yılo özellikler yetmiyor işte uzun bacak falan ten rengine bakıyolar erkekler sarısın olsun diyolar ve bir kız esmer olunca sarısın bir erkek için ölse bile birlikte olamazlar
Soran+1 yılen kötü yanıda bunun ne kadar kötü hisetirdigini anlayamazısız yerımde olmanız lazım
- +1 yıl
alakası yok her erkek aynı değildir bunuda unutma neyse biz yinede evlenek panpa :D
Soran+1 yılbeyninin yemişssin sen en burada kac gündür hoslandıgım cocukla cıkamdım diye ölyorum beyz tenli oslaydım şu an birlikteydik senin keyfıne bak
- +1 yıl
çok takıntılısın sen
Soran+1 yılbiliyorum tkaıntılıyımama düşününce bu mantıklı
- +1 yıl
Bu kadar takintili olma hic gerek yok
Soran+1 yılOyleyim malesef
+1 yılTek esmer senmisin sanki :DD:D:
12 Yorumla
Soran+1 yılo zman sorunumu anlıyosundur
- +1 yıl
Sorun değilki bu :D bende sarısın beyaz tenliyim :d
erkek'ten erkeğe değişir bence kimi açık tenli sever kimi esmer sever
01 Yorumla
Soran+1 yılKlasik bir cevap
ne delimisin sen harikasın bence beyaz yanınca kızarmıs tavuk gibi oluo cikoletaaa :D
02 Yorumla
Soran+1 yılSende esmersin diye boyle soyluyosun deme
Bende esmerlere özeniyorum dkdkd
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden kacikmisin. adriana lima gibi tenin olsunmu istiyosun bembeyaz varken
+1 yılesmerim bicim bicim sarkisi vardi dimi ^^
14 Yorumla
Soran+1 yılEe ne olmus o sarkiya
- +1 yıl
o sarki yeterli esmer candir ^^
Soran+1 yılKendinde esmrr oldugun icin boyle soyluyosun deme
- +1 yıl
Yok beyaz tenliyim ^^ o yüzden esmer olsun diyorum
+1 yılZilli hani resmin nerde
11 Yorumla
Soran+1 yılresim yok derdimi cözeyim siteden gidicem zaten yorumalrınız merak ettim sevdiğim cocogun teklifini reddettim sırf o sarısın diye beni begenemz ona yakısmam dye günlerdir helak oldum ve te paylasabilcegim cözüm bulabilecegim yer burası kaldı
bence hiçte kötü değil her güzelin bir alıcısı vardır merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSarışın esmer farketmez Türk erkeği affetmez !
21 Yorumla
Soran+1 yıloff cok komık ya isnanın sorunlarıyla dalga gecmeyi e cok seviyosunuz
Görsek ya bir seni?
17 Yorumla
Soran+1 yılgörüp napıcaksınız
Soran+1 yılanlattıgım gibi ne eksik ne fazla
Soran+1 yılnapıcaksınız allah askıanaya burada ben bir sorundan bahsediyorum sizin düşündgünüz seye bak
Soran+1 yılBana yavrum deme
tercih meselesi bu ben esmer tenli severim
16 Yorumla
Soran+1 yılburada sallayıp durun zaten dısarda bir sarısın görünce hepinizin dibi düşüyor
Soran+1 yılkarın esmer mi sen nesin sarımı esmer mi? ve neden yatakta ryslar beyaz oldukalrı için mi
Soran+1 yılPeki sen sarisin ya da esmer hangisisin?
esmer candır yaaa bakma sen onlara:)
16 Yorumla
Soran+1 yılburada esmer candır dersiniz bir sarısın görünce hepinizin dibi düşüyor
Soran+1 yılya da kendin de esmersin diye boyle soyluyosun :D
Soran+1 yılBu tutmadi :D
Ten rengi ırkçılığına gerek yok. Beyaz esmer fark etmiyor.
00 Yorumla- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat