Moda & Stil Gri eşofman giyer misiniz? avokadoxs Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ben hayatta giymem her yerini belli ediyor insanın ve rahatsız hissediyorum ama son zamanlarda enteresan şekilde herkesin ilgi odağı olmuş. Benim burnuma pazarlama amaçlı reklam kokusu geliyor. Siyah renk tercihim. Gri eşofman giyer misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. seviyorum bence güzel bir fizikte baya ilgi çekici duruyor :D 2 2 Yorumla avokadoxs +1 yıl Ben rahat edemiyorum iyi bir fizikte zaten hepsi güzel durur 😀 Yorumla 35ksk96 +1 yıl hayır bazı kıyafet faciaları var en iyi fiziği bile igrenc gösteriyor kesimi rengi filan ama gri eşofman çok seksi duruyor extra güzellik katıyor :D Yorumla
Primamon Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ben eşofman gibi sportif kıyafetler giymem. 1 0 Yorumla
Şizo1frenteyze Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 70% +1 yıl Siyah rengi daha çok severim ama pijama kadar ince durmayan bir gri eşofmanda giyebilirim 1 0 Yorumla
ta00ta Takip Et Master Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Eşofman pek tercih ettiğim bir şey değil fakat giymek istersem gri olması sorun olmaz. 1 0 Yorumla
gecemavisiii00 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çünkü bu ara gündemde herkes prim ve gündem olabilmek için giyiyor bence giyilmemeli 1 0 Yorumla
Poncikgdf Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Zevkler ve renkler tartisilmaz ama dedigin Gibi siyahtan yanayimm 1 0 Yorumla
Sperman34 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Gri esofman seviyorum sahsen ben biraz belli ediyor ve dedigin gibi pazarlama amaçli 1 0 Yorumla
ognamalu Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Kesinlikle ben de sevmiyorum, hoşda durmuyor ayrıca. Siyah en iyisi 🏃🏼♀️🖤 1 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet yazısız bir eşofman takımım var çokta güzel. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
seviyorum bence güzel bir fizikte baya ilgi çekici duruyor :D
Ben rahat edemiyorum iyi bir fizikte zaten hepsi güzel durur 😀
hayır bazı kıyafet faciaları var en iyi fiziği bile igrenc gösteriyor kesimi rengi filan ama gri eşofman çok seksi duruyor extra güzellik katıyor :D
Ben eşofman gibi sportif kıyafetler giymem.
Siyah rengi daha çok severim ama pijama kadar ince durmayan bir gri eşofmanda giyebilirim
Eşofman pek tercih ettiğim bir şey değil fakat giymek istersem gri olması sorun olmaz.
Çünkü bu ara gündemde herkes prim ve gündem olabilmek için giyiyor bence giyilmemeli
Zevkler ve renkler tartisilmaz ama dedigin Gibi siyahtan yanayimm
Gri esofman seviyorum sahsen ben biraz belli ediyor ve dedigin gibi pazarlama amaçli
Kesinlikle ben de sevmiyorum, hoşda durmuyor ayrıca. Siyah en iyisi 🏃🏼♀️🖤
Evet yazısız bir eşofman takımım var çokta güzel.
Evde giyiyorum
Giymem
Giyerim