İncili giysi ve aksesuarlar, ispanyol paça pantalonlar ki hala giyen var, converse bence artık miladi doldu yani, taşlanmış gibi beyazımsı lekeli kotlar, klasik takım elbiseler, kösele denen topuklu klasik erkek ayakkabı türü vs vs.💎
Etrafta görüp de demode bulduğunuz parçalar neler?
Düşük bel pantolonlar , neredeyse her erkeğin taktığı 🙄 yuvarlak taşlı bileklikler , dolgu topuk spor ayakkabılar ve kısa dar paça sımsıkı saran kot giyen erkekler. 🤮🤮🤮
Demode değil , özellikle avrupa da elit kesimin dahi tercihleri olabiliyor saydıkların. Önemli olan yakışması, yoksa moda denen çirkin şey 6 aya bir değişmezdi.
Geçen gün burberry , hermes gibi çantaların en çok orta doğu ve arap yarım adasında rağbet gördüğünü okumuştum, firmalar resmen gösteriş budalalarına satıyorlar moda diye kakaladığı ürünleri.
Modada demode kavramı yok bana göre, bir parça günlük moda kavramının içine girince aniden patlayıp trend olabiliyor. Eskiden çok tutulan herkesin görmekten sıkıldığı parçalar da birkaç yıl sonra tekrar ortaya çıkıp geliştirilip farklılık kazanarak moda olabiliyor.
Converse miladı hiçbir zaman dolmaz, incili takı ve giysileri çok kibar buluyorum, ispanyol paça uzun ince kadınlara yakışıyor. Soruya gelince; Göz kalemi ve eyeliner çok arabesk duruyor modern değil, çiçekli ve karman çorman giysileri de demode buluyorum. Dövmeli vücutlar da artık çok yavan gelmeye başladı bana. Son 1-2 yıldır takılan altın rengi turkuaz boncuklu her takıdan gına geldi. Bir zamanların Fatmagül kolyesi gibi.
Kot desenli tayt leopar icine tshirt giyip üstüne gömlek giyme Erkeklerde yüzük Ve zincir koşye converse çakma çantalar mango gibi😂 erkeklerin dar paça ve tayt giymesi Sacma sapan tüm vücuda dövme yapılması 😂
Demode severim, sonuçta onlar da zamanında seviliyordu ve bana yakıştığını düşündüğüm her şeyi zaten sınıf ayırt etmeksizin giyerim;yaşadığımı devrin zaten hayranı değilim bir de ona ayak uydurmakla hiç uğraşmam.
peki benim o saydıkarının hepsine bayılmam :D özellikle ispanyol kotlar pileli ekoseli eteklere üst üste giyimlere ve converselere bayılıyorum bence moda dediğimiz saçmalıktan ibaret herkes iyi hissettiği şekilde giyinmeli
İnsan istediğini giymeli, sevdiğim bir şeyi miladi doldu diye giymezsem ya da böyle düşünürler diye giymezsem mutlu olamam. Benim için önemli olan kendi mutluluğum