🤦♂️🤦♂️ sırf rahatsız olmasın endişesi ile gerekirse hızımı iki katına çıkarıp geçerim. O konuda kendimi kötü hissediyorum. Özellikle sakin bir yolda yürüyorsak
@ayshereis Tabiki bu davranışı doğru bulduğum için yapıyorum. Herkes kendine yakışanı yapar. Bana yapılması hoşuma gitmeyen hiçbir şeyi başkasına yapmamaya özen gösteriyorum
Selamlar; Belki ufak bir göz çarpıntısı olabilir, saniyelik bir olay. Lakin dik dik bakıp birde utanmadan şekilden şekile girenler, bu toplumun "imha" edilmesi gereken kesimdir. Ne kadın görmüştür bu kesim, ne medeniyet. Sonra yurtdışında özgürlük var diye ağlıyorlar. İyi günler.
Bir hanımefendiye bakılır. Ama ne bakışlarla ne de başka bir şekilde rahatsız edilmez. Onun varlığını yok sayamazsınız ama trene bakar gibi, içine düşecek gibi, rahatsız edici olmaz.
Kadında çıplaklığı itici ve gereksiz buluyorum. Midi elbise ya da uzun elbise ya da etek bunları gayet güzel hiç gerek yok minicik bir şey giyip dolaşmaya
Neden bakmayayım? İllaki gözüm çarpar. İllaki isteyerekte bakarım. Benim sosyal alanıma girmiş bir kere, rahatsız edecek şekilde asla bakmam. Rahatsız olana da denk gelmedim.