göğüsleri dolgunlaştırmak için çörek otu yağını veya farklı bir yol kullanan var mı?
seviyeli cevaplar verin lütfen
seviyeli cevaplar verin lütfen
Daha büyük ve dolgun göğüsler birçok kadının rüyalarını süslese de Dr. James Duke “Yeşil Eczane” adlı kitabında, hiçbir zaman göğüs büyütmeden yana olmadığını söylüyor. İşte daha büyük ve dolgun göğüsler için mucizevi bitkiler…
“Eğer gazete okuyorsanız, silikonlar hakkında birçok tartışma olduğunu biliyorsunuz demektir. Birçok kadın ve bilim insanı, silikonların tehlikeli olduğunu savunurken, bunların karşısındakiler silikonların ciddi bir risk içermediğini söylüyor. Ancak kızım gelip göğüslerini büyütmek istediğini söylerse, ona mutlaka doğal yolları denemesini söylerim. Çünkü doğada göğüsleri makul oranda büyütmeye yarayabilecek bitkiler var.” diyor Dr. Duke.
Deneyen kadınlar şaşkın
Dr. Duke, bu konuda yazdığı makaleyi ve sonuçlarını şöyle anlatıyor:
“Yazımda, çemen otununun diyabet hastalarının kan şekerini kontrol altında tuttuğunu ve kadınların göğüslerinin büyümesine neden olduğunu gösteren bir araştırmayı özetlemiştim. Yazının yayınlanmasından bir süre sonra ulusal herbalistler toplantısına davet edildim. Havaalanında karşılaştığım bir bayan bana şu hikayeyi anlattı. O ve arkadaşları, birkaç ay önce bitkisel gıdalar festivalinde tatlarına bakmak için birçok tohum filizi satın almış. Tohumlardan bir tanesi de çemen otuymuş. Kadınlardan biri, yediği birkaç porsiyon çemen otu filizinden sonra göğüslerinin daha büyük göründüğünü fark etmiş. Gruptaki arkadaşlarından bir tanesi, benim yazdığım makaleyi eline tutuşturuncaya kadar da neler olup bittiğini anlayamamış.”
Göğüs büyüten bitkiler
Çemenotu (Trigonella foenum-graecum)
Çemenotu tohumları yüksek oranlarda diosgenin (kadın cinsiyet hormonu östrojenin yarı sentetik formunu elde etmek için kullanılan kimyasal) içerir. Östrojenin başlıca iki etkisi göğüs büyümesiyle ilgilidir. Hormon, göğüs hücrelerinin büyümesine yol açar ve su tutulmasına neden olur.
Gerçekten de, birçok kadının doğum kontrolü için aldığı ve östrojen içeren hapların yan etkileri, göğüslerde büyüme hissi ve vücutta su toplanmasıdır.
Meme, Penis Büyümez
Meme, penis büyümez
Meme, penis, hap, pompa, doğal ilaç vs, gebelik, oradan buradan herhalde biraz yoruldum ve daha az çalışmalıyım, en çokta bu tip tekrar tekrar gelen insanların kendilerine zarar vereceklerini gördüğüm sorular beni yoruyor. Biraz paylaşmak ve rahatlamak istedim sanırım.
Meme hapla büyürmü?
Önce kadında memenin yani göğsün nelerden oluştuğunu inceleyelim;
Meme en altta adele (kas) dokusu, süt bezleri ve yağ dokusundan oluşur. Adeleyi fazla çalıştırdığınız zaman oradaki yağ dokusu erir ve meme ufalır.
Peki göğüs büyümesi hapla nasıl olacak?
Hap nereyi büyütecek? mantıklı olarak bakarsak;
ya yağ dokusunun artması gerek,
ya da süt bezlerinin büyümesi gerek,
yağ dokusunun artması için oraya yağ gelmesi gerekiyor, nereden ve nasıl gelecek bu yağ? tabii ki bu olmuyor,
süt bezlerinin büyümesi içinse hormon gerekiyor!!!
Bildiğiniz gibi adet öncesi (mensturasyon kanaması öncesi), gebelikte veya doğum sonrası memede süt varken göğüslerinizde büyüme veya sertleşme olur, doğum kontrol hapı kullanan bazı bayanlarımızda da bu olur.
Bunun dışında nasıl olur? - OLMAZ
yani olması için hormon gerekir!!!
Tabii üçüncü bir yöntem olarak çeşitli maddeler vererek oradaki - memedeki dokuda ödem (şişme - su toplanması meydana) getirebilirsiniz ama bunu düşünmek veya konuşmak dahi istemiyorum.
Demek ki kullandığınız şey doğadanda olsa bitkiselde olsa hormon içeriyor!!
Hem nedir bu son on yılın modası; ben doğal ilaç kullanırım, o sentetik, bu bilmem ne, falan filan doğal olmayan dediğiniz şeyler uzaydanmı geliyor?
Hayır sadece doğadaki maddeler içinden kullanılması gerekli olmayanlar
Tatlım ben badem yağına bal karıştırıp, akşamdan suya ısladığım nane ve ebem gömeci otununun tanelerini 45 derecede bir saat fırına sürdükten sonra gögüslerime kuşluk vakti uygulayarak formda tutuyorum
Ahan bu da gögüslerim
https://www.halepkecisi.com/images/resim33.jpg
Not: Bu mesajı da ahırdan yazıyorum
Cevap
10Cevap
Salatalığı ortadan ikiye kır ve suyunu her sabah uçlarından itibaren iki göğsüne de iyice yaydır :) hem cildi rahatlayacak hem hücrelerin canlanarak göğüslerin dolgunlaşmasına yardımcı olacak sonra da bana dua edeceksin
Kasma memelerle o kadar. Büyütüp niye eziyet çekesin.
ballarla yağlarla tereyağlarla uğraşma estetik yaptır şikayetçiysen
Bunun bir çözümü olsaydı kız milleti sırf büyük olsun diye bıçak altına yatıp slikon taktırmazdı.
buzla masaj yap her gün eski kız arkadaşım yapardı füze gibi memeleri vardı
Bırak doğalı kalsın... En güzeli doğal olanıdır...
Yapamazsın ancak estetikle
Ben hep avuçlarımı kullandım:))
kac beden kıı sonra pısman olma bır de
ben denedim çok faydalı nişadirda sür
ayağını araba ezdi mi? x
slikon taktır bence
portakal kullan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar