Moda & Stil Bu şortu giymem caiz midir? cgjjjhhhhj Takip Et Xper 3 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Erkekler için soruyorum Güncellemeler+1 yıl Eğer günah kul hakkına girer miyim Bu şortu giymem caiz midir? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AlErss Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 56% +1 yıl Yani giymek istiyorsan tabi giyebilirsin fakat dini boyutta diz kapağının altında olmalı 😇🌿 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Değil tabiki kızlar bakıyor sonra neden tecavüz olayları artıyor bu yüzden sen açarsan kız bakar kadınların doğası böyledir 1 0 Yorumla
missdarwin Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Giyme ya oranı buranı açmana gerek yok kendinizi teşhir etmeyin yazık günah iffetli olun lan dbnsnsbdnsnndndbdndnsndbshj 1 0 Yorumla
Walterin Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Bacakların güzelse jsksksks 1 4 Yorumla Walterin +1 yıl De caiz değil Yorumla cgjjjhhhhj +1 yıl Peki giyersem kul hakkına girmiş olurum Yorumla Walterin +1 yıl Bilmiyorum Yorumla cgjjjhhhhj +1 yıl Th as nks Yorumla
Matij Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 64% +1 yıl Normalde diz kapaklarının aşağısında olmalı. 1 0 Yorumla
benbenim123 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Dizinin üstünde giymek caiz değil diye biliyorum 1 0 Yorumla
birçeşitdünyalı Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Diz kapağının altında olması gerekiyor 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 9,1b cevap paylaştı. Bu şort ne ki tayt kullanıyorum ben 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yani giymek istiyorsan tabi giyebilirsin fakat dini boyutta diz kapağının altında olmalı 😇🌿
Değil tabiki kızlar bakıyor sonra neden tecavüz olayları artıyor bu yüzden sen açarsan kız bakar kadınların doğası böyledir
Giyme ya oranı buranı açmana gerek yok kendinizi teşhir etmeyin yazık günah iffetli olun lan dbnsnsbdnsnndndbdndnsndbshj
Bacakların güzelse jsksksks
De caiz değil
Peki giyersem kul hakkına girmiş olurum
Bilmiyorum
Th as nks
Normalde diz kapaklarının aşağısında olmalı.
Dizinin üstünde giymek caiz değil diye biliyorum
Diz kapağının altında olması gerekiyor
Değildir
Çok günah sakın kdkdkdmdk
Bu şort ne ki tayt kullanıyorum ben
Caizn’t
S ggegy4grrgrrhg