Sevgilim evlenme teklifi edicek ama evlenme teklifi edeceği zaman ne giymeliyim sizce aklıma birşey gelmiyo
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Sade düz dizüstü elbise
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
5Cevap
- +1 yıl
Eğer nerede teklif edeceğini bilmiyorsan bir ajan edasıyla arkadaşlarından gizlice öğren :D
Çünkü seçeceğin kıyafet mekana ve konsepte uygun olmalı. Örneğin bir kumsalda evlilik teklifi edecek ise uçuş uçuş çiçekli veya pudra tonlarda bir elbise tercih edebilirsin :)00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Öncelikle teklif alacağın mekanı baz alarak kombinini ona göre ayarlayabilirsin.
10 Yorumla - +1 yıl
Benim bildiğim habersiz surpriz olarak yapılıyordu evlenme teklifi kombinini de ilk kez duydum😅
20 Yorumla Bence düz sade bir elbise tercih etmelisin midi boy olması hem senin rahatın için hemde sadelik için güzel olabilir saçlarına hafif bozuk dalga ve hafif bir yaz makyajı
00 Yorumla- +1 yıl
Nerede olursa olsun elbise , spor topuklu ayakkabıyla kombine ede bilirsin , yazlık canlı renkler , beyazda ola bilir, biraz abartılı aksesuarlar cıvıl cıvıl görünmek için
00 Yorumla - +1 yıl
Siyah bir elbise kilotlu çorap az topuklu ayakkabı
00 Yorumla en iyi hissettiğin kombini yap
00 Yorumla- +1 yıl
Haberli mi olacak. 😊
00 Yorumla Spontane gelişmesi gerekmez miydi sjfjsh
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Evlenme teklifi kombini bunu da ilk kez duydum
00 Yorumla - +1 yıl
Evlenme boş ver
00 Yorumla - +1 yıl
Rahat ve doğal.
00 Yorumla - +1 yıl
Boşver evlenme. Sonunda aldatiliyosun
00 Yorumla - +1 yıl
Olmamalı
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba,
Teklif alacağından haberin var ise, mutlaka zamanından ve yerinden de haberin vardır ;) Bu sebeple gideceğiniz yere göre bir kombin belirlemen doğru olur. Kapadokya'da bir uçan balonda teklif alacaksan ayrı, plajda kumsalda teklif alacaksan ayrı.
En önemlisi kendini strese sokma ve buluşacağınız yere uygun, kendini içinde en güzel hissettiğin kombinini giy.
Sevgiler