Sevgilim evlenme teklifi edicek ama evlenme teklifi edeceği zaman ne giymeliyim sizce aklıma birşey gelmiyo
Evlenme teklifi kombini nasıl olmalı?

Sevgilim evlenme teklifi edicek ama evlenme teklifi edeceği zaman ne giymeliyim sizce aklıma birşey gelmiyo
Sade düz dizüstü elbise
Cevap
5Cevap
Eğer nerede teklif edeceğini bilmiyorsan bir ajan edasıyla arkadaşlarından gizlice öğren :D
Çünkü seçeceğin kıyafet mekana ve konsepte uygun olmalı. Örneğin bir kumsalda evlilik teklifi edecek ise uçuş uçuş çiçekli veya pudra tonlarda bir elbise tercih edebilirsin :)
Öncelikle teklif alacağın mekanı baz alarak kombinini ona göre ayarlayabilirsin.
Benim bildiğim habersiz surpriz olarak yapılıyordu evlenme teklifi kombinini de ilk kez duydum😅
Bence düz sade bir elbise tercih etmelisin midi boy olması hem senin rahatın için hemde sadelik için güzel olabilir saçlarına hafif bozuk dalga ve hafif bir yaz makyajı
Nerede olursa olsun elbise , spor topuklu ayakkabıyla kombine ede bilirsin , yazlık canlı renkler , beyazda ola bilir, biraz abartılı aksesuarlar cıvıl cıvıl görünmek için
Siyah bir elbise kilotlu çorap az topuklu ayakkabı
en iyi hissettiğin kombini yap
Haberli mi olacak. 😊
Spontane gelişmesi gerekmez miydi sjfjsh
Evlenme teklifi kombini bunu da ilk kez duydum
Evlenme boş ver
Rahat ve doğal.
Boşver evlenme. Sonunda aldatiliyosun
Olmamalı
Merhaba,
Teklif alacağından haberin var ise, mutlaka zamanından ve yerinden de haberin vardır ;) Bu sebeple gideceğiniz yere göre bir kombin belirlemen doğru olur. Kapadokya'da bir uçan balonda teklif alacaksan ayrı, plajda kumsalda teklif alacaksan ayrı.
En önemlisi kendini strese sokma ve buluşacağınız yere uygun, kendini içinde en güzel hissettiğin kombinini giy.
Sevgiler