Arkadaşlar Dalin çocuk şampuanı kullananlar var mı banyoda? Dalin şampuan bu şampuanın içinde kimyasal madde yokmuş saçlara faydası var mı nasıl bir kokusu var? Dalin Bebek şampuanı kullananlarin yorumları neler?

Arkadaşlar Dalin çocuk şampuanı kullananlar var mı banyoda? Dalin şampuan bu şampuanın içinde kimyasal madde yokmuş saçlara faydası var mı nasıl bir kokusu var? Dalin Bebek şampuanı kullananlarin yorumları neler?

Dalin'in birçok ürününü ben de kullanıyorum. Özellikle bebek yağı cildimi nemlendirmek için çok iyi oluyor. Bebekler için üretilen ürünleri yetişkinler de güvenerek kullanıyor. Bunlardan biri de elbette ki Dalin şampuan :) Dalin şampuan kullanan yetişkinler doğru yapıyor mu?

Bebekler için üretilen ürünler tamamen onların vücut yapısına uygun olarak tasarlanıyor. Dalin şampuan da tamamen doğal, bebeğin saç derisine göre yapılmış. Bebeklerde saç derisine ve saça zarar vermiyor, derinlemesine temizliğin kapısını aralıyor :) Dalin şampuan kullanmak saçlarınıza zarar vermez ancak aynı etkiyi yetişkinler maalesef alamaz. Çünkü bizim saç yapımız, saç derimizle bebeklerinki aynı değil. Kendilerine ayrı bir şampuan alsın derim :) Ben Dalin şampuan evde varsa yüz yıkamak için kullanıyorum, cildimi yumuşacık yapıyor :D

Dalin şampuan tamamen doğal içeriğe sahip ama saçlarımız? Çok fazla işlemden geçtiği için Dalin şampuan saçlarımızın ihtiyacını karşılayacak nitelikte değildir. Bu yüzden saçlarınızda sertleşmelerle karşı karşıya gelebilirsiniz. Bu tamamen saç yapınızla ilgilidir çünkü normalde sertleştirmiyor. Saçlarınıza uygun ürünü seçerek yumuşaklığa kavuşabilir, saç kremi kullanmayı tercih edebilirsiniz.
Bu konu da çmerak ediliyor. Özellikle Brezilya fönü yaptırdıktan sonra, saçları korumak için tuzsuz şampuan tercih etmek gerekiyor. Bunun için de bebeklere uygun üretilmiş olan Dalin şampuan tüm ihtiyaçlarınızı karşılamayacaktır ama kullanmanızın da bir zararı yoktur elbette :)
Yetişkinler için şampuan tavsiyelerini burada bulabilirsin: En iyi şampuan markası hangisi?
İçeriği tamamen doğal ve çocuklar için özel olarak tasarlanmış. Kokusu da harika :) Üstelik göz yakmıyor, bu yüzden Dalin annelerin 1 numaralı tercihi oluyor. Kullananlardan olumsuz bir yorum gelmiyor.
kokusu vs çok güzel.. ancak dalin şampuanı paketi üzerinde organik olduğuna dair bir belge ya da logo yok.. gerçekten organik ürünler kullanmak istiyorsan ECO CERT sertifikalı ürünleri tercih edebilirsin..
pahalı ama güvenılır mı bilmıyor ilk senden duyuyorum ama?
hmm tsk ederim
Kokusu çok güzel. bebe şampuanları dışında şampuan kullanmasın kimse zaten. bence.
wooooowwww yapıstır dım bu sözü :D
benim saçlarım çok çabuk dağılıyordu nereye yatırsam orada duruyordu anlayacağın. 1 sene kullandım yanına eczaneden aldığım ek şampuanları da kattım şu an istediğim durumda saçlar kullanabilirsin yani.
sağol bende dusunecegım pantene elveda daline merhaba
saçlarım ipek gibi koKkum bebek gibi cik cik cik bütün millet dalinci var mı dalin gibi ahjsdgajfsd
o değilde reklamdaki o kız kim bilir ne afet olmuştur şimdi ahahahaha
var mı dalin gibi :)
Cevap
1Cevap
Cocuklarda cinsel istegi artirici bir madde varmis icinde ben oyle duydum :)
alemsin :)))) artırsın :) oda yasasın kücük yaşta
Bu kotu bisey bence kullanmamak gerek
sebep fikir düşünce neden kullanılmamalı...
En guzeli bitkisel urunler benm kanaatim
kanaat önderi bitkısel ürünlerde denedım ama vucut kabul etmıyor saclar genc yasta seyreldı
Genetiktir biobelinda diye ni markanin sac dokulmesine karsi sampuani var ama kullanan birinden duydum memnunmis bir arastr istersen
yardımlar için tsk ederim ama ben kimyasal madde içermesın istıyorum ilerleyen sürecte hastalıga sebebıyet verebılıyor
uzun bir dönem kullandım kokusu için sonra sonra farkettim saçları sertleştiriyor ve matlaştırıyor. :)
bende sertlestırsın uzatsında tek ama bayanların sacıyla erkek sacı nasıl olur acaba arada fark var sen farklı bırsey kullanıyormusun?;;?
okey bende pantene kullanıyorum ama sadece yumusak kalıyor
Bazı bayanlar göz makyajı temizleyicisi olarak kullanıyor :))
her türlu kullanıyorsunuz :)
Bence sadece bebekler kullanmalı yaa. Bebeklera has birsey sonucta. Onların gelisimiyle alakalı bı maddelerde vardır dıye dusunuyorum adı üstünde bebek sampuanı onlar ıcın uretılmıs. hem yuze goze surulmesınıde yanlıs buluyorum.
fıkrıne saygı duyarım sen özgürsun fıkrını soyleyebılrısın ama parayla ne olacak sampunınımı bitırecegız bizde kullansak dısarıda fark edılırmı :) sence
yok ya bellı olmaz
iyi yaaa bundan sonra bır de ben kullanayım katkısız gözümüzde yanmasın :)
dene bakalım:)
sanada tavsıye ederım :)
Reyis denedin mi memnun musun
ben onun koklayınca şampuanı yalayasım geliyo içesim geliyo ondan kullanmıyorum
sevgılın varsa ona kullandır belkı ıcın acılır onunla iletişim kur :)
kokusu güzel, küçükken hiç kullanmadın mı
kullandım ama büyüdük malum cocuk kokusu farklı anlasılırmasın istıyorum
yok ya bişey olmaz kullan bence
saclarıma aklar düştü pantene saç bırakmadı :) berberın bırınde cırak soyledı :) takıldı bundan sonra kullanayım bende belkı saclar yerıne gelır belkı
inşallah ya, kaç yaşındasın, jöle falan kullanma saç kremi vs
hıc bısıy kullanmıyorum kı sadece yıkıyorum pantenle 23,2
hım dene bakalım dalini inşallah geçer ya, badem yağı da kullanabilirsin saçına yıkamadan önce sür, biraz bekle yıka
ben cörek otu yagı duydum faydalı diye ama soru işaretlerı var tskler düşüncelerın için kişisel gelişim teknikeri :)
rica ederim :D
Saçlarinizi keratin bakimli 100% doğal içeriklerle üretilmiş sùlfatsiz ve tuzsuz sampuan ile yikayin. Bunu yaparsaniz zaten bakima vs baska biseye gerek kalmayacak
Not:Dalin tuzludur.
sarı renk boya var ve abartı parfüm konsantresi daha nasıl doğal olacak bu , eski kalite yok artık, makyaj temizleme olarakda etki yapmıyor.. saçları normal sabun yıka bundan ıyı gelecektir.
Vazgeçilmezin mi
Ben yüzümü yıkıyorum onunla 😄
etkisi ne?
Temizlemesi bide saç için kuaförlerin kullandığı ürünler var ondan kullan sende tuzsuz mavi suyduda tam adını hatırlamıyorum ben sipariş verdim bundan sonra ondan kullanacam
sizın kuaforler bakımlı bizimkıler ucuza kacıyor maalesef mavi suyun adını söylede onunda kimyasal maddesı yoksa kullanalım
Hatırlamıyorum 😃 aklıma gelir ise yazarım krem kullanma bide onun içinde kuaförlerin önerdikleri var krem saçı inceltiyor
tamam tsk ettım şimdi sıra geldı en iyi cevaba kime virsem herkes faydalı sözler güzel kararsız kaldım :)
Hahahh 😂😂 bana verme yoksa herkes saç sırrımı öğrenir 😄
kararsızım :)
göz makyajı temizlemek için kullanıyorum ama saça kullanılması işe yaramaz.
elimi yüzümü yıkarken dalin kullanıyorum :D
Uni baby kullaniyorum cok memnunum
Yüzüme kullanıyorum.
yarayıslı :)
Yüzüm için kullanırım belki.
belkılerle ibaret yani ihtimal
Kullanmıyorum da kokusu çok hoş :D
Kullanıyorum
güzellll :)
sarapla yıkanıoz biz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar