Arkadaş burda kıyafetin basitsizliğinden bahs ediyor. Kıyafet çok basit, biraz daha güzel şeyler giyinebilirsin. Benim düşüncem böyle.. yani ben olsam ilk buluşmaya bu tür kıyafetle gitmezdim ama senin hayatın ve senin kararın
@Aslengerizekalıyım kıyafetin basitliği değil demek istediğim erkekler çok açık giyinen kadınlara (çabuk yatağa atilir) gözüyle bakıyor hepsi olmasa bile çoğu böyle dikkat et erkek arkadaşına güveniyorsan öyle giyin ama guvenmiyorsan rahatsız olursun diyeceklerim bu kadar
@KŞansi görüşümü paylaştıktan sonra gördüm senin ne demek istediğini. Sayfayı yenilemeyince bende, yeni gelen görüşler gösterilmiyor. Katılıyorum ama sana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
İkincisi gayet hoş
Sen bakma Çomar takımının zırıltısına. Bu sıcakta aba giyecek halin yok ya.
Bencedee
çok takma hoşuna gidiyorsa giy gitsin diyecem de burası Türkiye sory
Ya ne varki anlamiyorum zaten aman aman güzel yuzum yok fizigimde minyon dikkat cekcegini sanmiyorm
kara çarşaf giyen birini taciz eden inanların olduğu bir ülkeyiz biz
Bence biraz daha kapalı git açık giyersen gerçi çocuğun niyet i anlamış olursun
Ama hava sıcak ve sahilde takilcaz
O zaman mecbur böyle git niyetininde anlamış olursun hem iyi olur
Ne çok çomar varmış ya la. Gayet güzel kanka
Sorma ya bugün pantolon t shirtle sahile gittim yandım sicaktan herkeste şort giyiyordu çok garip düşünüyor bazıları
beyinleri kulaklarından akmış
Boyle ilk bulusmaya bir kiz gelse aklima ilk gelecek soru ben bu kizla bu kilik kiyafetle nasil uzun bir hayat surdurebilirim? Eksiii
Giyime karışan biri değil okadar ve hava çok sıcak ne giyebilirim sahilde olucaz
Ayrıca sevgilim
Biraz da guzelsen tadından yenmezsin ben olsam icim duserdi de benim içim fesat beni çok dinleme sen ehdheh
Giderim var fizigimde minyonum sence begenirmi
Baya uğraşmışsın ya bu kombin için sen.
Seni ilgilendirir mi?
En çoi beni ilgilendirir
Kısaca olmaz falan de orda fikir sordum boş yorumlar yapmayin pls
Yoo olur niye olmasın
Yorumları görmedinmi napcagimi sasirdim
Çok dikkat çekmezmiş zaten giy nolcak
şort olmaz ılk bulusma ıcın
Sadee ve rahat gayet iyi.
Evet, güzel kombinlemiş olursun
İkinci resimdeki kombinle gidilebilir
İlk buluşmada basitim sinyali verme
Açık giyinince basit mi olunuyordu
Erkeklerin gözünde öyle olursun emin ol Türkiye burası
Gelen kişi sevgilim ama aylardır konuştuğum biri
Arkadaş burda kıyafetin basitsizliğinden bahs ediyor. Kıyafet çok basit, biraz daha güzel şeyler giyinebilirsin. Benim düşüncem böyle.. yani ben olsam ilk buluşmaya bu tür kıyafetle gitmezdim ama senin hayatın ve senin kararın
Önemli olan rahat olmam sahilde olucam ve hava çok sıcak olucak
@KŞansi haklı aslında, ilk buluşmada çok açık giyinmemek lazım.. ama karar yinede senin, içinden ne ve nasıl geliyorsa öyle yap
@Aslengerizekalıyım kıyafetin basitliği değil demek istediğim erkekler çok açık giyinen kadınlara (çabuk yatağa atilir) gözüyle bakıyor hepsi olmasa bile çoğu böyle dikkat et erkek arkadaşına güveniyorsan öyle giyin ama guvenmiyorsan rahatsız olursun diyeceklerim bu kadar
Anladim ama gelen kişi sevgilim ve gittiğimiz yerde herkes şortu falan yazlık yer oyuzden
@KŞansi görüşümü paylaştıktan sonra gördüm senin ne demek istediğini. Sayfayı yenilemeyince bende, yeni gelen görüşler gösterilmiyor. Katılıyorum ama sana
Buluşma yerini kim seçti peki?
Ben sectim sahil de
Anladım, bilemedim.. içinden nasıl geliyorsa öyle giyin. Sonuçta senin hayatın, bize düşmez söz hakkı ama @KŞansi’nin dediği de aklında bulunsun
Bluzun linkini atsana çok beğendim
Googleden buldum canım omuz dekolteli tshirt yaz çıkar karşına
Teşekkürler, bu arada siyah şortla bu bluz boğucu olabilir. Daha açık bir renk iyi olur
Zaten o bluzu giymicem sadace benim giycegimle modeli aynı desenleri farklı:)
İkinci kombin diyorum
Dört dörtlük kombin
Yanı siyah sortta örnekteki gibi omzu açık bluzum var begendim ama kararsız kaldım
O kadar kararında bir kombin olmuş ki üzerine tek kelime daha söyleyemedim :)
Of inş beğenir buğday tenliyim saclarim kahverengi uçları sarı umarım güzel olur
Bence muazzam olacaksın
Beğendiğini giy işte
Normal...
Kafana göre takıl.
Güzel
Üst güzel değil ya
Üst o değil zaten modeli o deseni benimkinin daha güzel
He iyi oyleyse
Onu bir giy
Olur
B
🤔🤔