Aaah mümkünse skinny dapdar bir jean giyinmesin😬🤦🏻♀️ Yırtık bir jean anlarım evet ama tayt gibi öyle ıııı pijamayla gelsin ona da razıyım🤧Birde gömlek ama nasıl gömlek uzun kollu spor bir gömlek tabiki olur, ama kısa kollu gömlek olmasın. Peki siz sevgiliniz ile bulaşacak olsanız yanınıza hangi kıyafet ile gelmesin istersiniz? Siparişleri alalım😬🖐🏻
Bir ilişkiye başlarken ilk buluşmaya dair heyecan, istek ve beklenti içinde bulunmak hoş. Fakat doğru yönetilmesi gereken hislerdir. Ne giyeceğinize, giysi bazında yani yüzeysel bir şekilde yaklaşmak yerine, kendinizi bu insana nasıl tanıtmak istediğinizi düşünerek yaklaşırsanız hem doğru kombini bulursunuz hem de ilişkinize sağlıklı başlamış olursunuz.
Herhangi bir ilişkide ilk intibanın, yani ilk karşılaşmanın önemini anlatayım önce. İlk görüşmenizde birbirinizle ilgili fikirleriniz 2 saniyenin altında bir sürede oluşmaya başlar. Yani henüz merhaba dışında bir şey söylemeye vaktiniz bile olmamıştır. Dolayısıyla, ne giydiğiniz, nasıl hareket ettiğiniz, jest ve mimikleriniz çok etkilidir. İlk intiba, karşıdakine soğuk geldiyse bunu olumlu hale dönüştürmek çok zordur. Bu gereksiz savaşın içine girmek istemiyorsanız ilk karşılaşmanın olumlu bir intiba oluşturması için en azından görüntünüzle ilgili yapabilecekleriniz var.
Jean mi giyeyim, tişört mü yoksa gömlek mi giyeyimden ziyade, "Ben bu insana ne mesaj vermek istiyorum?" diye düşünün. Çünkü bir gömlek ve ceketin verdiği mesajla, bir tişört ve deri ceketin verdiği mesaj aynı olamaz.
O gün için seçtiğiniz kıyafetlere bakın ve "Beni tanımayan biri beni görse ve konuşma fırsatı yakalayamasak, benimle ilgili ne düşünür?" diye düşünün. Aklınıza gelen sıfatlar hoşunuza gidiyorsa bu kıyafeti giyin, gidin. Hoşunuza gitmiyorsa sorun var demektir.
Örneğin; vermek istediğiniz mesaj neşeli, samimi, cana yakın ve eğlenceli ise yırtık dar jean, siyah tişört ve spor bir ceket bunu size sağlayamaz. Böyle bir kombinle ancak asi, serseri, vurdumduymaz gibi sıfatların uyanmasına sebep olursunuz. Vermek istediğiniz mesaj bu ise tabii ki o kombini giyebilirsiniz o zaman. Fakat ilişkiden sağlıklı bir gelecek beklememenizi öneririm. Tabii istediğiniz ilişki türüne göre değişir.
Tabii ki sadece kıyafetle tüm bu yazdıklarımın olması mümkün değil, hareketleriniz ve davranışlarınız da çok önemli. Daha sonra da söyledikleriniz devreye girecek. Fakat görüntünüzle yarattığınız ilk intiba itici olduysa karşınızdaki kişinin size şans vermek ya da dinlemek istemesi çok zor. Kötü bir ilk intibayı düzeltmek için o kişiyle en az 21 olumlu görüşme daha geçirmeniz gerekiyor, ki size ısınamamış biriyle bunu sağlamanız çok zor.
Son olarak en önemli noktaya değineyim: Rol yapmayın. Kendinizi yansıtmayan kıyafetler, hareket veya söylemler ilk buluşmada hayrını göreceğiniz şeyler değil. Biri gibi görünmek, mış gibi yapmak, olmak istediğin kişi gibi giyinmek uzun sürdürebileceğiniz roller değildir. En iyi özelliklerinizi düşünün, bu kişiye hangilerini yansıtmak istediğinize karar verin, bunları destekler bir görüntüyle gidin. İşte o zaman karakteriniz bu görüntüyü destekleyebilecek, ağzınızdan çıkanla görüntünüz bir olacaktır. Bu, karşıda güven uyandıran bir durumdur. Tabii istediğiniz, ilişkiye güven platformunda başlamaksa.
Kendine özen gösteren, ilgili, biraz mesafeli bir tipim. Gizemli olmayı severim.Romantik, hassas, samimi ve eğlenceli biriyim.Rahat ve doğalımdır. Ama bu kendimi saldığım anlamına gelmiyor.Sağım solum belli olmaz, risk alacaksan gel.Geçerken uğradım, çok özen göstermemi bekleme.Doğal, sakin ve canayakınım.Doğal, rahat, dozajında oldukça eğlenmeyi seven biriyim.Dominant, özgüvenli ama eğlenceli bir tipimdir. Biraz uğraştırabilirim.Olgun, ciddi, kurallara önem veren bir tipim. Fazla eyvallahım yok.Deli dolu, yaratıcı, biraz kendi halinde olabilirim.
Bana göre giyim ya da kombin işi biraz da zekâ işidir. Şimdi renk uyumunu bir kenara bırakırsak , yırtık bir jean ile sadece gömlek değil onunla birlikte spor bir ceketlede tamamen daha casual bir tarza bürünebiliriz. Kim demiş beyaz sneakers üzerine ceket olmaz diye? Kesinlikle giyilebilir , hatta çizgi gömleklerle bir dönem ceket uyumsuzluğu durumu söz konusuydu , ancak artık bu tarz da tamamen mükemmel kombinler arasında yerini almış durumda.
Giyilen tarzın kişinin karakterini yansıtıyor olması da söz konusu elbette , ancak gidilen mekanda , kadının giyimine uygun bir seçimde , resmen nokta atışı olacaktır bana göre :)
- İlk buluşma kombini içinde rahat hissettiği, kendine yakıştırdığı, zevkine uygun olmalı. (Partnerinin beğendiği, kullanmaktan rahatsız olmayacağı parçaları kullanması da tatlı.)
- Sevgilimle buluşacak olsam böyle kombinlerle gelmesi hoşuma gider:
Kolsuz Üst + Sweat PantolonYelek + Beyaz/Siyah Gömlek+ Kumaş Pantolon Takım
Bir insanın sana verdiği değeri buluşmaya gelirken kendine gösterdiği özenden anlayabilirsin. O yüzden ben öyle giysin ya da giymesin demem. Maddi durumu da olmayabilir bir şeylere. Eski olur ama temiz, ütülü olur. Yani böyle şeyleri takmıyorum ben
İnanın benim için ne giyindiği önemli değil kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle giyinsin isterim Eee tabi özel bir davet olur o ayrı ya da bugün spora gidiyoruz ya da yemeğe yadaaa alış verişe ben sorarım nasıl giyinmeyi düşünüyorsun diye ondan aldığım cevap doğrultusunda ona uygun bir tarz giyerim ya da o bana sorar demek istediğim ortak karar alınıp çıkılanabilir
Yaz için söylüyorum Düz bir kumaş pantolon siyah veya koyu lacivert üstüne sade spor gömlek kolları katlanılabilir Şık bir saat düz siyah ayakkabı tercihimdir eğer kombini bozmayacak bir tarzdaysa spor siyah olabilir yoksa yine sporumsu kundura tarzı ama ayakkabı zor iyi seçin derim Çoraplar uzun olsun kumaş pantolon giyinelecek sonuçta Kısaca ilk buluşma gösterişsiz sade ama şıklıktan ibaret bende böyle
O değilde, Sevgilimle ilk buluşmamızı dün gibi hatırlıyorum, O gün ilk kez Bir kıza sarılmıştım bir kızla ilk kez el ele tutuşmuştum ve bir kız ilk kez beni öpmüştü. ve ilk kez Doğum günü dışında hediye alınmıştı bana. O Gün en Güzel en mutlu olduğum gündü :)
Kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle. Kendini hangi kıyafetle daha iyi ifade edebileceğini düşünüyorsa öyle. Çok iddialı ya da çok vamp ya da çok salaş. Çok çok değil.
Erkekler dar pantolon ama çok dar değil üstüne uzun unisex bir tisort spor ayakkabı kadınlar siyah etek siyah crop bele beyaz bir zincirli kemer topuklu yarım bot 👌🏻
Gömleginin onunu yariya kadar acmasin ve gömlek cicek bocekli şekilli şukullu olmasın😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kadında da erkekte de dar ve çıplak giyimi itici buluyorum o yüzden benim kadınımsın tayt gibi dar şeyleri giymesin ve çıplaklıktan uzak olsun mümkünse de kalem etek giysin isterim
Ne çok abartılı ne de çok sıradan olmasın. Gündelik dışarda giydiği en beğendiği bir kıyafetle gelmesini isterim bu onu biraz daha tanımamı da sağlayabilir
Kişiliğine göre yön ver ben çok güzel zümrüt yeşili bir elbise giymiştim ama o gün benim yüzümden adamlarla kavga etti birisine ayıp değil mi senin kardeşine annene böyle baksalar diye azarladı adamda yüzsüz sapık "göz hakkı değil mi bakarım" demesin mi zor tuttum elbiseyi bir daha giyemedim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Siyah ya da mavi kot ama dar olmsın üstüne sade gömlek tişörtle gelmesin ilk buluşmada ağzına çarparım onun😂 bir de kaba olmayan ayakkabı
gerçek seni gösteren bir kombinle git yani kendine seçenek sun dene aynada bak hangisi bu çok güzel odu diyosan hangisini yakıştırdıysan bide buluşacağın kişiyi az çok tanırsın nelerden hışlanacağını da
Siyah hafif yırtık jean taşlamalı bir gömlek üste yine siyah bir kot ceket (Erkek için ) Ten rengine uygun mini bir elbise dekolteli sırt veya göğüs farketmez.
hiç kombine gerek yok günlük kıyafetimle giderim beni beğenecek insan beni ben olduğum için seçecek onun için süslenmeye gerek yok ben neysem oyum olmadığım gibi bir görünecek isem ne anlamı var
Bir ilişkiye başlarken ilk buluşmaya dair heyecan, istek ve beklenti içinde bulunmak hoş. Fakat doğru yönetilmesi gereken hislerdir. Ne giyeceğinize, giysi bazında yani yüzeysel bir şekilde yaklaşmak yerine, kendinizi bu insana nasıl tanıtmak istediğinizi düşünerek yaklaşırsanız hem doğru kombini bulursunuz hem de ilişkinize sağlıklı başlamış olursunuz.
Herhangi bir ilişkide ilk intibanın, yani ilk karşılaşmanın önemini anlatayım önce. İlk görüşmenizde birbirinizle ilgili fikirleriniz 2 saniyenin altında bir sürede oluşmaya başlar. Yani henüz merhaba dışında bir şey söylemeye vaktiniz bile olmamıştır. Dolayısıyla, ne giydiğiniz, nasıl hareket ettiğiniz, jest ve mimikleriniz çok etkilidir. İlk intiba, karşıdakine soğuk geldiyse bunu olumlu hale dönüştürmek çok zordur. Bu gereksiz savaşın içine girmek istemiyorsanız ilk karşılaşmanın olumlu bir intiba oluşturması için en azından görüntünüzle ilgili yapabilecekleriniz var.
Jean mi giyeyim, tişört mü yoksa gömlek mi giyeyimden ziyade, "Ben bu insana ne mesaj vermek istiyorum?" diye düşünün. Çünkü bir gömlek ve ceketin verdiği mesajla, bir tişört ve deri ceketin verdiği mesaj aynı olamaz.
O gün için seçtiğiniz kıyafetlere bakın ve "Beni tanımayan biri beni görse ve konuşma fırsatı yakalayamasak, benimle ilgili ne düşünür?" diye düşünün. Aklınıza gelen sıfatlar hoşunuza gidiyorsa bu kıyafeti giyin, gidin. Hoşunuza gitmiyorsa sorun var demektir.
Örneğin; vermek istediğiniz mesaj neşeli, samimi, cana yakın ve eğlenceli ise yırtık dar jean, siyah tişört ve spor bir ceket bunu size sağlayamaz. Böyle bir kombinle ancak asi, serseri, vurdumduymaz gibi sıfatların uyanmasına sebep olursunuz. Vermek istediğiniz mesaj bu ise tabii ki o kombini giyebilirsiniz o zaman. Fakat ilişkiden sağlıklı bir gelecek beklememenizi öneririm. Tabii istediğiniz ilişki türüne göre değişir.
Tabii ki sadece kıyafetle tüm bu yazdıklarımın olması mümkün değil, hareketleriniz ve davranışlarınız da çok önemli. Daha sonra da söyledikleriniz devreye girecek. Fakat görüntünüzle yarattığınız ilk intiba itici olduysa karşınızdaki kişinin size şans vermek ya da dinlemek istemesi çok zor. Kötü bir ilk intibayı düzeltmek için o kişiyle en az 21 olumlu görüşme daha geçirmeniz gerekiyor, ki size ısınamamış biriyle bunu sağlamanız çok zor.
Son olarak en önemli noktaya değineyim: Rol yapmayın. Kendinizi yansıtmayan kıyafetler, hareket veya söylemler ilk buluşmada hayrını göreceğiniz şeyler değil. Biri gibi görünmek, mış gibi yapmak, olmak istediğin kişi gibi giyinmek uzun sürdürebileceğiniz roller değildir. En iyi özelliklerinizi düşünün, bu kişiye hangilerini yansıtmak istediğinize karar verin, bunları destekler bir görüntüyle gidin. İşte o zaman karakteriniz bu görüntüyü destekleyebilecek, ağzınızdan çıkanla görüntünüz bir olacaktır. Bu, karşıda güven uyandıran bir durumdur. Tabii istediğiniz, ilişkiye güven platformunda başlamaksa.
Harika bir görüş bilgilerinize hayran kaldım teşekkür ediyorum