Amaç teşhir ve bu mantık ile bile isteye yapılan bir eylem ise oldukça basit ve ucuz geliyor bana ama fark etmiyorsa kişi çok önemsemem hatta uyarabilirim bile. Ben de tik olmuş durumda, o el mutlaka eğilirken oraya gidecek😂
Yaşadığım için tecrübemi aktarıyorum evli kadınlar da başıma geldi sanırım hoşlandığı erkeğe sergiyi esirgemiyo doğru mu yanlış bence belki de kocasına artık beğendiremediği için kendini ya da artık güzel değilmiyimin cevabına düşmüş olduğu için de olabilir ucuz numaralar bence her seferinde kafamı cevirdim her seferinde ki de karşımdaki daha da komik duruma düştü gözümde 😅
Merhabalar bu gibi durumlarda insanların zihniyet kavramları ve düşünce tarzları önemlidir yani burada en büyük etken niyet giriyor onu yapan bayan haberi bile yoktur karşısındaki insanda her şey bitiyor kimisi argo kelimeler kullanır kimisi aldırış bile etmez önemli olan kendini geliştiren insandır sevgilerimle
Neden kisiliksiz oluyormuş. Dekolte zaten gorunsun diye verilir. Kisiliksizlige nereden not veriyorsun? Dekoltesinden beyninimi kisiliginimi gordun kadinin. Yoksa dekolte verdi diye onu kisiliksiz olarak yaftalayarak sen kendi kisiliksizliginimi gosteriyorsun
@Elfprincess bir insan başkalarından üstün özelliklere sahip olmadığında, eksikliğini gidermek için vücudunu kullanıyorsa ben o insanın kişiliğine laf ederim.
Bir insanın davranışları, olaylara yaklaşımı o kişinin beyni hakkında da kişiliği hakkında da bilgi verir. Sen bunu sezemiyorsan bu senin sorunun. Bir insanın psikopat kişiliğe sahip oldugunu anlamak için birisini öldürmesini beklemekle aynı şu an senin söylediklerin.
Evet verecek cevabin olmadigi icin kadinlari kisiliksizlikle suclayan bir insan evladi soyluyor bunu. Ilk olarak kadin memesi sizin abartdiginiz kadar buyuk anlamlar tasimaz bizler icin. Dekolte giyip catal gostermek modern toplumlarda her kadinin yaptigi birsey. Ha senin gibi kadin gormenis koylu garibeler kadinlari sacma sapan yaftaliklarla etiketlemeye calisabilir. Gogusle kisiligi nasil bagdastirdigini sorsan aciklayamaz sekil a da goruldugu gibi. Ama kendi dusunce kiliflarini hic tanimadigi kadinlar hakkinda soylemekden de cekinmezz hatda soylemez birde cirkince ve ahmakca karalar. Yazik gariban seni
@Elfprincess göğüslere sahip olmak fizyolojik bir özelliktir. Varlığının temeli yavru beslemek içindir. O nedenle senden daha fazla anlam yüklemiyorum memeye emin ol.
Sorguladığım şey göğsün varlığı değil, kullanım amacı. Bir kadının sahip olduğu göğüslerini fark edilmek, kendine baktırmak için kullanıyorsa bu kişiliğini yansıtır. Sen bağlantı kuramıyorsan o senin sorunun. Nasıl bir modern ortamda yaşıyorsun bilmiyorum ama benim yaşadığım ortamda insanlar vücutlarını sergileyerek dikkat çekmek yerine, fikirleriyle, faydalarıyla, konuşmalarıyla dikkat çeker.
Senin herhangi bir fikri ayrıcalığın yoksa, sende modern toplumlarda ki gibi memeni kullanabilirsin. Emin ol buyuk bir kitle tarafından da fark edilirsin.
Böğrünü açıp ortalıkta gezen erkeğe kimse bir şey demez ama bir kadın dekolte giyince aranıyordur. Cinsiyet eşitliği var, aynen.
4
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu durum vücutlarımız eşit olmadığından kaynaklanıyor. Kadın göğsü besleme, mahremiyet gibi şeylerle özleşleştirildiğinden sergilenmesi nedensizce hoş karşılanmıyor. Toplumdaki normların çoğunun elle tutulur bir nedeni yok gerçi, çok da takılmamak lazım
Fiziği güzelse giyer buna sapık zihniyetle yaklaşılıyorsa yanlıştır cinsellik olarak değil güzellik olarak algılanması gerekilen bir konu her şeyi cinselliğe çekmeye lüzum yok.
Herkesin kendi hayatı neden bunu insanlara sorup söz hakkı veriyor sun ki? Hepsi ahlak kisvesi diye bağırır ama aslında en ahlaksız şeyleri yapan kendileridir. İnsanları giydikleri şeye göre yargılamayı bırakın artık.
Bunun ahlaksızlık olduğunu nereden çıkardın? Dikkat ettiysen sorumun kategorisi Moda& Stil. Kendim de bazen bilerek hoş durduğunu düşündüğüm için dekolte veriyorum ve burada insanların fikirlerini soruyorum. Aşırı hassas ve duyar kasmaya çalışan bünyeleri bir kenara alalım. Sorunun sizle alakası yok...
Bir kadın olarak bir başka hemcinsin hakkında aranıyor demen bu kadar ince detaylardan bu denle çıkarımlar yapman senin pis düşüncelerini ahlaki değerlerinin ne derece düşük olduğunu gösterir bence
Aranmanın sözlük anlamına bir bak derim burada bana sallayacağına. Bunda herhangi bir art niyet veya hakaret yok, ifadem üzerinden duyar kasmaya çalışman da senin ne derece düşük olduğunu gösterir. Bence.
Muca seni tebrik ediyorum. Malesef ulkemizde kadin kadinin dusmani ve kadin kadini cekemiyor o yuzden bu soruyu soran lafta hemcinsimiz ki kadinlik vasfina yaksitigini bile dusunmuyorum soruyu nasil bir kafayla sordugu tahmin edebiliyorsun. Cevap vermeye bile degmez.
Bu üslupla konuştuğun sürece seninle diyaloğa girmeyeceğim aranıyorun sözlük anlamıyla senin ima ettiğin şey çok farklı ne hoşturki insan olduğu hali sorgular sana hayatında başarılar canım Allah karşına senin gibi insanlar çıkarır umarım🦢