Araştırmalara göre erkeklerin bayan vücudunda en çok önem verip dikkat ettikleri yer kalçaymış.
Peki sizin kalçanız nasıl? Beğeniyormusunuz? Nasıl olmasını isterdiniz?
Peki sizin kalçanız nasıl? Beğeniyormusunuz? Nasıl olmasını isterdiniz?
buyrun kalçalarım...aslında memnunum çok şükür yani...
https://i.hizliresim.com/rLzXlV.jpg
ama böyle olmasını çok isterdim.. :)
3.bp.blogspot.com/.../Jen+Selter22.jpg
eğer fotoğraflar gerçekten size aitse mükemmel kalçanız var
tuhaf olan ne biliyormusunuz, birinci resimdeki kalça olmasını istediğiniz kalçadan çok daha güzel
yok yok ikincisi gerçekten güzel...her kimin kalçasıysa, şanslı hatun walla :) tam istedğim gibi hafif çıkık ve yuvarlak. Benim kalçalarım yuvarlak ama çıkık değil bu şekilde. zaten iyice bak resmime anlarsın yani.
Ben çok dikkatli inceledim arkadaşım. Çok net söylüyorum, birinci resimdeki kalça, çok çok daha iyi
tşklerr o zaammannn :)))
Bakın, belinizin en önde olduğu noktayla, kalçanızın en dışta olduğu nokta arasında ki fark kalçanızın dışa olan kavisini gösterir. Ben bu noktaları dikkatle inceledim, sizin kalçanızın dışa olan kavisi gerçekten çok çok iyi. Ama ikinci resimde bu noktalar arası fark normalden çok fazla ve bu size iyi gibi görünsede aslında normalden çok fazla olması hiç hoş birşey değildir.
Bu rsim sana aitse ben b3 yildir bu sitedeyim ceker gider uyeligimi iptal eder giderkende ben salagin biriyim der giderim b kadar iddali konusuyorum
Evet. Sporçu kız daha seksi. Hem beli ince, hem poposu. Sen poponu azaçık arkaya eğerek, bacaklarını yana açarak, omuzlarınla ağırlık kaldırsan, 3 aya kalmaz seninki bundan daha güzel olur. Fitnes hocası çalıştırır seni. Taşların ağırlığını felan ayarlar. Inan bana sıkı bir kardio ile her şey mükemmel olur.
Başkada kim seni iltifat ederse, etsin inanma, ta ki, kendin body buldinge gidene kadar. Kendine iyi bak
Merhaba
şimdi nasıl oldu kalçan merak ediyorum
www.google.com.tr/search
Bir çakma daha
@magnumelegant belkide buna benzerdir, yani ses etme
@Cherie peki hatırın için susayim
@magnumelegant şimdi nasıl oldu kalçan? 2 yıl geçmiş üzerinden?
benimki bunun gibi işte, çok benziyor
https://i.hizliresim.com/596EWD.png
buna benziyorsa mükemmel demektir
Kalça dersen en iyi dikkat eden ve oldukça güzel olan hem de sporcu olan Jennifer Selter derim :)
Benim için mükemmel kalça budur
https://i.hizliresim.com/6qb7lk.png
Bencede mükemmel
Teşekkürler
Cevap
0Cevap
Kalçam aynen bu resimdeki gibi. Memnunun ve böyle kalmasını istiyorum.
https://i.hizliresim.com/El9WdZ.png
şanslısınız, eğer böyleyse, gerçekten harikaymış
kıskanma ne olur, çalış seninde olur :)
aynen bu resimdeki gibimiii :)) benimle evlenirmisin :)))))
Kalça güzelliğinin ortaya çıkması için bel kıvrımının olması gerekir. Yani beli ince olan, daha doğrusu biçimli olan bayanda kalça her şekilde güzel görünür. Tabi domates kasası gibi olmadığı sürece ve basenler abartılı değilse. Benim öyle işte, memnunum aslında ama biraz kilo verirsem daha iyi olacak :)
evet kalçayı güzel gösteren en önemli unsur beldir.
keşke link atsaydınız
Atmammm :D dedim ya kilo vericem. bel kıvrımını tutturmak lazım :D
hımm peki öyleyse, umarım başarılı olursunuz
eğer dediğinizi başarırsanız, görebilmeyi isterdim doğrusu
Kilo verebildin mi?
büyükte değill küçükte tam orta zaten benimkide öyle ama ben pek kalçaymış göğüsmüş takmıyorum
ama erkekler önemsiyor
banane erkekleden
Kalçalarım sıkı ve hoş kıvrımları var ;) birde kalçamda gamze var
Erkekler çok beğeniyor top gibi dışa doğru
link atsanız çok memnun olurdum
Mrh.
pek güzel değil. :/ sporla ve bazı ürünlerle güzelleştirmeye çalışacağım. tabii ki sıkı, kıvrımlı, dik olmasını isterler. güzel ama aşırı derecede de dikkat çekmeyen olmalı. çok ufak ya da çok büyük olmamalı. :)
haklısınız ama şu var ki, çok küçük olmasındansa biraz iri olması daha iyidir.
tabi en güzeli ne çok küçük nede çok büyük olmaması
İyi ki, tahta gibi popom yok. Dümdüz. Öyle dümdüz popoların beli de ince olmaz. Azacık kilo versem, her şey yolunda diye düşünüyorum
umarım başarırsınız :)
burada da foto paylaşsanız?
1 yıldır günlük düzenli squat yapıyorum öyle söyliyeyim
yani çok iyi durumda demek istiyorsunuz sanırım,
fotoğraf paylaşsanız
hayır, aşagıda cevap veren diğer arkadaşlar gibi, sizinkine benzeyen bir kalça fotoğrafı da paylaşabilirsiniz
ah pekala en yakın bu sanırım çünkü kalçalarım çok büyük değil https://i.hizliresim.com/ZNorVZ.jpg
Gayet güzel ve biçimli.
Teşekkür ederim arkadaşım
Rica ederim. Aslında tam cepheden çekilmiş bir fotoğraf var, size göstermek isterdim, özelinizden.Tabi eğer uygun görürseniz
merhaba
profildeki siz olamazsınız değil mi?
lan çocuk neyin peşindesin sen? canım burnumda zaten birde laflara bak yaa.. nasıl bir beyin hücreleri var nasıl bir işleyiş mekanizması var anlamıyorum..
Biraz zayıflarsam gayet güzel kalçalarım olduğunu düşünüyorum. Kıvrımlı kadınlar güzeldir :)
umarım başarırsınız arkadaşım
Zayıflayabildiniz mi?
büyük ama biraz daha kalkık olsa daha hoşuma gider. biraz küçülsün bide
link atsanız?
yok artık
nasıl olsa gizlisiniz, birşey olmaz ki
hayır
peki
Evet guzel begeniyorum
link atsanız çok memnun olurdum
mukemmel
keşke link atsaydınız