1.5 senelik evliyim 22 yaşındayım sevdiğim bir Kız arkadaşım var arada gelip bende kalıyor ben evimin içinde rahat giyinirim şort vs normalde arkadaşım giyinmez ama şu ara her bana geldiginde göbegi acık felan giyiyor eşim de oluyor eğildiginde felan açılıyor her yeri kapatmıyor da dikkatimi çekti eşim bile farketti onu nasıl bir dille uyarmalıyım kırmadan?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerşeyden önce bunları onun düşünmesi lazım, bence çarpık düşüncelere sahip bu arkadaş.. Eşin evdeyken neden kız arkadaşın eve geliyor ki çift gelirse gelir, bir erkeğin tek gelmesi yakışıksızsa kızın da gelmesi yakışıksızdır.. Uyarmakla kalma biraz sert bir üslupla konuş.. Eşim olmadığında eve gelirsin demeyi de ihmal etme.. Eşin sağlam iradeli olabilir ama bir ruh halinde ya da moralsizlikte ya da alternatifim olsun diyerekten bu kızla birşeyler yaşasa ne yapacaksın.. Hem eşinden hem arkadaşından oalcaksın, arkadaşı s. ktir et de boşu boşluna eşinden olacaksın eğer ayrılırsan ki senin yüzünden olmuş olacak bir nevi..
01 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten aşıksa aldatmaz
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormalde giymeyen biriyken giymeye başlaması şüphe uyandırıcı bence. Onu da geçtim biz öğrenciyken üç arkadaş eve çıkmıştık normalde erkek kalmasına karşıydık arkadaş yalvar yakar ikna etti bizi ama gel gör ki ben ve arkadaşım normalde kısa açık şeyler giyerken evde onun sevgilisi evdeyken uzun eşofmanlarla gezdik o sıcakta. Bu da kişilik meselesi. O çocuk bize bakar ille değil sadece arkadaşımızı da düşündüğümüz için aynı zamanda. Ama senin arkadaşının iyi niyetli biri olduğunu düşünmüyorum. Bence seni kıskanıyor ve kocanı kendisine çekmeye çalışıyor. Aranı açmazsan onunla ileride başına iş açabilir...
21 Yorumla
Soran+1 yılBende tam olarak sizin yaptığınız gibi yapardım arkadaşımdan da bunu beklerdim teşekkür ederim.
+1 yılEvinde kalması problem değil sen güvendiğin için evinde kalmasını istiyorsun ama o giydiklerine dikkat etmiyorsa tavrını koy ben de yıllara dayalı bir arkadaşlığım vardı evlenmişti evine gidip kaldım ama hiç bu şekilde giyinip eşinin karşısında durmadım ki senin arkadaşının da niyeti farklı sanki bunu çözecek olan sensin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
74Cevap
+1 yıl- Evet, uyarmalısın ki
eşine/arkadaşına güvenmeyecek kadar
sorunlu olduğunu anlayıp senden uzaklaşsın.
- Kırmadan bunu söylemenin bir yolu yok, bana göre
yani onun evinde daha kapalı giyinmemi söyleyen arkadaşıma
"Eşine bu denli güvenmiyorsan ilişkini gözden geçirmelisin, bence.
'Arkadaşın' olarak bunu söylemem gerekti, diye düşünüyorum ama
sorunun eşinle değil de benimleyse, bana güvenmiyorsan görüşmeyelim zaten." derim.
Arkadaşın senin zihniyetindeyse ve bu imanı kendisine yedirebilecek genişlikteyse de
"Bizde kalmaya gelirken yanına bir şey almana gerek yok, benimkilerden giyersin." de
istediğin gibi giydirirsin, açık/kapalı giyindi gibi bir derdin de olmaz, istediğin buysa.26 Yorumla
Soran+1 yılEşime güveniyorum fazlasıyla dış çevreye güvenmiyorum
- +1 yıl
"Dış Çevre" dediğin "arkadaş"ın (güya)
Senin gibi "arkadaş" olmaz olsun.
Benim "arkadaş"larım, kardeşlerimdir.
Benden böyle bir nedenle şüphe etseler
bir daha yüzlerine bakmam, ağır yıkım.
Soran+1 yılArkadaşlarına güvenmeye devam et olurda bir gün darbe yersen bu lafını hatırlarsın umarım 😉
- +1 yıl
Olur da bir gün darbe yersem, diye düşünmekten paranoyak olacağıma
o darbeyi yesem de hala güvenilebilecek birileri olduğuna inanacak kadar
kendine güvenen, güçlü biri olmayı yeğlerim ki "Kişi, kendinden bilir işi." derler
yani ben asla arkadaşıma kazık atmam ki türümün de son örneği değilimdir
yani dünyada yalnızca kendimin böyle olduğuna inanacak kadar delirmedim.
Arkadaşlıklarım en az 4 senelik ve en yakın kız arkadaşımla 18 senedir arkadaşız.
Kız kardeşim yok da olsaydı, ondan şüphelenmem ne demekse, ondan şüphelenmem de aynı.
Ya "arkadaşlık"tan anladığın yalnızca günlük, çıkar ilişkileri ya da kız kardeşine bile güvenmezsin.
O derece güven sorunu yaşamak da psikolojik sorundur. %100 kimseye güvenmemek gerek.
Söz ettiğim %100 güvenmek değil. Matematiksel olarak babanın tecavüz etmesi de bir olasılık.
Bu şekilde bakarsan babanı da eve almaman gerek. Söz ettiğim, gereken güveni duyabiliyor olmak.
Erkek arkadaşlarım var. Aynı evde kaldık. Aynı yatakta uyuduğum bile oldu, arkadaşlığımız bozulmadı Erkek kardeşimle aynı yatakta uyuduğumda nasıl güvenle uyuyorsam onlarla da aynı şekilde uyudum İlla bu denli yakın olmak gerekmiyor, bu bir zorunluluk değil ama bu denli güvenebiliyor olmak önemli - +1 yıl
Çevrenin kalitesi senin kalitenle doğru orantılı. Sen doğru, sağlamsan çevren de doğru, sağlam olur.
Sen doğru, sağlam, akıllıysan kız arkadaşın da doğru, sağlam olacaktır ama diyelim ki o öyle değil.
Eşine güveniyorsun ve en azından eşini doğru seçebilecek kadar akıllı olduğunu varsaydığımızda
kız arkadaşın, eşine tecavüz etmeyeceğine göre -bu olasılığı düşünmeli miyiz- sorun olmayacaktır
eşin zaten gereken tepkiyi verir, sana anlatır, sen de onunla arkadaşlığını bitirir, yaşamını sürdürürsün
yani "arkadaş"ından kazık yemiş olsan bile her an olabilecek duygusal yıkım dışında bir sorun olmaz.
Sonuçta, öyle biri eşine göz dikmemiş olsa bile başka bir durumda sana kazık atabilecek biridir zaten Eşine yeterince güvensen arkadaşından korkmazdın, diye düşünüyorum; tehlike, eşinin tepkisi çünkü.
Seni arkadaşınla aldatırsa bunun yıkımından kurtulamamaktan korkuyorsan yine sorun sende, bence
çünkü sana bunu yapabileceğine matematiksel olasılık dışında olasılık verdiğin biriyle olmamalıydın. - +1 yıl
Soran o halde niye arkadaşım diyorsun?
En yakın arkadaşın dahi olsa evine alma kalmasına müsaade asla etme. Sert tepki ver burası benim evim ben evliyim kocamla birlikte yaşıyoruz gördüğün gbı giyimine tavrına dikkat et evime yatılı değil müsafir olarak gel karşında BENİM ERKEĞİM var. Amacın nedir bilmiyorum kötü düşünmekte istemiyorum hakkında ama lütfen bu kendine çeki düzen ver yoksa seninle olan arkadaşlığımız olumsuz yerlere gider kalp kırmayalım. De.
32 Yorumla- +1 yıl
Bana böyle dese arkadaşlığımı bitiririm bana güvenmeyen biriyle niye arkadaş olayım sen olur musun?
+1 yılNe enteresan yaşantılarınız var yeni evlisin ama arkadaşın sende kalmaya gelebiliyor. Zemini sen hazırlamışsın. Yediğimin içtiğimin ayrı gitmediği kardeşim gibi olan insanlar var hayatta bir gün evlerinde kalmam herkesin kendi düzeni kendi özeli var bence rahatsız oluyorsan önce kendi iç hesaplaşmanı yapmalısın.
10 Yorumla
+1 yılDirekt söyle yüzüne çekinme açik giyinmesin yani sonuçta ben olsam bakmam ama hani göz kayar sonuçta ama tabii ben böyle bir durumda olsam hiç bakmam gerçekten ortami terk ederim daha iyi öyle bir ortama denk gelsem mesela
10 YorumlaBence sert bir şekilde uyarın, baktınız sizi kayle almıyor kalmaya çağırmazsınıs (müsait değilim falan diye 2-3 bahane bulursunuz ) o anlar zaten hatasını. Bu konuda arkadaşınızı uyarmanız size yakışır. Sonuna kadar siz haklısınız.
10 Yorumla
+1 yılKendini bilen zaten nasıl davranacağını bilir ama kardeş sen arkadaşını bırak babana bile güvenme valla bırak çağırma arkadaşını falan eve olmaz öyle şey sen çağırma ısrarla size gelicem sizde kalıcam mı diyecek der mi? 😒
10 Yorumla
+1 yılEvliyken bekar arkadaşlarınız evde yatılıya almayın insanoglu nefs taşıyor şeytana davet çıkarmaya gerek yok
30 Yorumla
+1 yılBu soruya denk gelmem iyi oldu ben de göbeği açık falan giyerim hep yeni evli arkadaşlarım var. Onlara giderken dikkat edicem artık güzel farkındalık oldu teşekkür ederim :D
13 Yorumla- +1 yıl
@By_Modern Kocasının dikkatini çekiyorsa kıskanıyor olabilir ama ya yeni evliler bide çok normal hak veriyorum. Ben olsam onun yerinde ben de rahatsız olurdum belki bilemedim
+1 yılBence evliyseniz tek başına bir kadını veya tek başına bir erkeği evinizde gece kalacak şekilde misafir etmeniz doğru değil çift olsa neyse eminim eşin de rahat etmiyordur o evdeyken, bir daha yatıya kabul etme. Ev senin evin bunu söylemekten çekinmemelisin.
10 YorumlaO arkadaşında var belli ki bir niyet mesafeni korursan kendin ve eşin için iyi bir seçim yapmış olursun.
20 Yorumla
+1 yılHiçbir arkadaşının evinde kalmasina müsade etme eşin yokken görüş kiminle istersen ama eş varken sakın yapma bunu fırsat verme insanlara yoksa güvendiğin insanlar seni aldatır hayal kırıklığı ile kalırsın...
10 Yorumla
+1 yılBenim arkadaşım böyle olsa kesinlikle evimde kalmasını istemem xkdmmd kibar veya kaba bir tabirle dolaylı yoldan kalmaması gerektiğini söylerim o anlar zaten anlamazsa da kalma derim. Ben kesinlikle kaldıramazdım.
10 Yorumla
+1 yılBöyle arkadaştan hayır gelmez bence bir daha çagırma
20 Yorumla
+1 yılYanlış hareketler de bugün
Arkadaşına mesafe koy.✂️10 YorumlaModa & Stil konusunda 543 cevap paylaştı. Kocan yokken gündüz görüş arkadaşınla.. Bir daha da Eve yatıya felan alma.. gelmek istese dahi musait değilim de..
23 YorumlaGeçmiş olsun.. Yakında kulağına aldatma haberi gelir.. Öyle arkadaş mi olur.. kov gitsin evden.. ne işi. sizin evimizde!
10 Yorumla
+1 yılBak sana bir tavsiye. En yakin 40 yillik arkadasin da olsa eşin olan eve onu yatiya almayacaksin. Insan oglu bu.
11 YorumlaKırmadan ne demek gerekirse evine bile almayacaksın. Sert bir dille uyar. Bir Kadının en büyük düşmanı yine bir Kadındır unutma
10 Yorumla
+1 yılKıza bir şey söylemen ayıp olur. Sakın bir şey deme. Pek görüşme artık o kızla
20 YorumlaModa & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı. kıyafetlerine dikkat et dostum evde erkek var dersin
hatta sen de o gelince rahat giyinme ki örnek ol
sonradan sen açık giyiniyorsun ben de giyerim demesin00 YorumlaEvde fare varsa kedi atmak lazim iceri kocan bir arkadasini getirsin aralarini yapin senin kiz arkadasinin ciftlesme donemi gelmis 😀
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşım utanmıyor mu ya benim evli arkadaşlarım var eşleri gelince bir toplanıyorum üstüme başıma dikkat ediyorum yane.
00 Yorumla ya eşin bakmasa olmuyo mu direkt.. göbek açık falan normal değil mi
019 Yorumla
Soran+1 yılGöbeği açığı bende giyiyorum ama adamın önünde egilmesi kıçına kadar gözükmesi normal değil bence madem giyiyorsun giydiğin kıyafeti taşımayı bil. Ben giysem bile dikkat ediyorum eğilip kalkerken
Soran+1 yılTatil ayrı orda herkes bikini giyiyor ki o hoşlandığı çocukla beni tanıştırırken üzerimde ki kalın askılıyı kıskanıp hadi sende üzerine düzgün bir şey giy dedi ben ne yapim 😂
Soran+1 yılYa göbegi açık gıyinince beli açık oluyor ya yere oturdu komple açıldı yani daha ne kadar canlanabilir 😂
Soran+1 yılUyarıcam ya bana dert olcagına ona olsun
Soran+1 yılNeyse duruma göre bakacağız artık teşekkür ederim fikirlerin için 😉
Soran+1 yılBence gerek yok o kadarına boşver
Ya eşini gönderecen ya da arkadaşını. Bu kadar rahatlık olmaz. Sonra cırlama buralarda aldatıldım diye
00 YorumlaEvine alma, gencisiniz kocanin hormanlarinin tavan yaptigi zamanlar, sana belli etmesede arkadasin baya tahrik ediyordur. Firsat yaratma.
00 YorumlaDikkatli ol erkeklere güven olmaz o kız gidince evden bidaha görüsme
10 YorumlaBelli ki giyim ve hayat hatta yaşam tarzı bu gayet Doğal önemli olan esinin sana sadakati
10 YorumlaMesafeni koy uyar direk net ol
25 Yorumla
Soran+1 yılBir de eşimi aramış bayramını kutlamak için eşim hemen arkasından beni aradı haberin olsun diye
- +1 yıl
Oooo baya tehlike yani amacı ne bunun yaptığı hiç hoş değil ya eşin de çapkın biri olsaydı kötü biri olsaydı nolurdu senin bir şeyden haberin bile olmazsı sana geliyorum diye eşine gelirdi belki de
Dünyada neler oluyor bence hemen mesafeni koyy ben bile sinir oldum sen kimsin yani
Soran+1 yılEvet haklısın net bir şekilde uyaricam teşekkür ederim.
- +1 yıl
Bayram kutlamak suç mu pddndprbro bir daha kimsenin bayramını kutlamicam
Moda & Stil konusunda 922 cevap paylaştı. eşinin öyle birisi olmadığını söylüyorsun o zaman dert edecek bişey yok bence
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvli birinin evinde genç bir kadının kalmasını tasnif etmiyorum
30 Yorumla
+1 yılEşine ortak olmak istiyor olabilir arkadaşın 🤭😀😂uyarma arkadaşlığını bitir
00 YorumlaUyar tabi erkeklerin ilgi alani aman akli karismasin sonra
00 Yorumla
+1 yılNE ZAMAN GİDECEK.. BUGUN GİDECEKSE BİDAHA ÇAĞIRMAZSIN OLUR BİTER
00 YorumlaArkadaşını kibarca uyar devam ediyorsa bir daha evine davet etme
00 Yorumla
+1 yılTabi uyarmalısın rahatsız olduğunu söylemen yeterli olacaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni de al o eve ben onun hakkından gelirim skfhsshsj
30 Yorumla
+1 yıluyarmayı boşver bir daha eve alma. bir gün kocanın etinden sütünden faydalanırken yakalarsın
20 Yorumla
+1 yılUyarma mesafe koymalısın hiç hoş ve doğru birşey değil bu, sonuçta yabancı bir insan düzgün edepli giymeli.
03 Yorumla- +1 yıl
O göbek zamanla mini etek, yok denilecek şekilde şort, göğüs dekoltesi diye gider.
Kalmasına müsade etme eşin evdeyken gelmek isterse de müsait olmadığını söyle.
00 YorumlaEvet yanlış bir durum olabilir. Tabi ki kime göre? Belli ki siz ve eşiniz rahatsız olmuş. Bence kötü bir niyeti yoktur ama siz yinede tatlı bir dille "eşim biraz rahatsız oldu" diyebilirsiniz. Yani nasıl diyeceğiniz size bağlı :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekar bir kız arkadaşının sizin evinizde ne işi var habire
Ben olsam kabul etmezdim hele de bu tarz birini.00 Yorumla
+1 yılben evli çiftlerin evinde bekarların kalmasını uygun görmüyorum..
sizde böyle düşünün bence..10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGörüşmeyi kes. Sizin için olduğu insanı değiştirmek zorunda bırakma.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen arkadaşa karşıyım heleki evde kalmalısına hiç gerek yok heleki bu zamanda
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO arkadaşına burdan acil erkek bul yoksa kocan elden gideyaahhhh :)
00 Yorumla
+1 yılGüzelce uyar kırmadan eşinde rahatsız oluyormuş madem sende güzel bir dille çek kenara konuş olmadı çağırmazsın bir daha eve dışarda görüşürsünüz ya da sen ona gidersin falan
00 Yorumla
+1 yılBence arkadaşını evine davet etme artık, bilerek yapıyor olabilir. Edeb yahu insan biraz dikkat eder.
00 Yorumlayarsan alınır uyarmasan riskli ama arkadasınında böyle davranması supe uyandırıyor esine göz koymuş olabilir
00 YorumlaUyarma , direk mesafe koy.
20 Yorumla
+1 yılkocanı azdırıyordur belki aralarında bir çekim vardır
00 Yorumla
+1 yılYobazmısınız yahhhh diyenler niye yorum yazmamış hayret!
02 Yorumla- +1 yıl
Her seyin siniri var sonucta
- +1 yıl
@milyonuncuhesabim yooo Almanya'yı Amerika yı örnek almıyormu çağdaş milletimiz Git bakıyım onlara misafirliğe. Ne oluyor. Onların umrunda değil çağdaslar güya. Sonradan görme milletimiz işte.
+1 yılkırmadan biraz zor kibarca gelme de eşim istemiyor dersin
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 493 cevap paylaştı.
+1 yılNe kirmamasi be. Kov gitsin
30 Yorumla O dusunmuyorsa sen uyarma eve cagirma.
10 Yorumla
+1 yılİnsan evli arkadaşının evinde niye kalır ya
21 Yorumla
+1 yılSen böyle giyinmezdin hayatında değişiklik mi var?
10 YorumlaOrospluk yapmaya gelmiş
10 Yorumla
+1 yılKolundan tutup dışarı at
10 YorumlaEve bidaha alma bence
20 Yorumla
+1 yılBence uzak dur yoksa eşin anla işde
00 Yorumla- Devamını Gör (63)
Devamını Gör(108)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi