Selamünaleyküm hayırlı akşamlar
Herhangi bir ürününü kullanıp memnun olan var mı?
Hangi ürün onu da yazarsanız sevinirim.
Herhangi bir ürününü kullanıp memnun olan var mı?
Hangi ürün onu da yazarsanız sevinirim.
Aleykümselam sanada hayırlı akşamlar...
Bir tanıdığım bu konularda bilgilidir de ona soraraktan öğrendiklerimi sizinle paylaşıyorum.
Nars'ın renkli nemlemdiricisi ve nars sheer glow fondoten güzeldir Fakat fondoten olarak makeupforever hd fondoten çok iyi dedi. Ayrıca narsın en ünlü ürünleri allıklarıymış.
Eğer far ve ruj alıcaksanız da kesinlikle mac'i öneriyor. Nars'tan far almasın dedi.
Eğer sorunuz olursa öğrenebilirim.
Makeupforever fondötenin kralını yapar zaten onu biliyordum
Macin rujlarinin iyi olduğunu da tecrübeyle sabit biliyorum
Fakat farlarinin iyi olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim gerçekten :) özellikle ilginiz için
Yok ne demek. Ablam bu konulara düşkündür de soruyu görünce direk kendisine sormam gerektiğini düşündüm. Eğer bilmek istediğiniz bir nokta varsa sorabilirim, kendisi seve seve bu konularda yardımcı olur. :)
Çok mutlu ettiniz beni yahu :) teşekkür ederim yine aklıma gelirse bir şeyler sorarım size sorun olmazsa sizin için?
Yok tabiki sorun olmaz. Sadece sorduğunuz zaman cevap süresi biraz bekleyebilir. Bu arada
inançlı bir insansınız yaşadıklarınız tesadüf değil tevafuktur. Ukalalık olsun diye söylemedim tabiki sadece söylemek istediğimden. :)
Aslında tevafuk yazacaktım yazmadan önce bunu düşündüm fakat çoğu insan anlamını bilmiyor tesadüf yazayım bari dedim :)
Siz yinede yazın, İki kelime arasında uçurumlar var. Profil resmindeki fotoğraf weheartit'ten seçilmedir. Umarım beğenirsiniz çünkü seçtiğiniz fotoğraflar genellikle bana uyuyor. Özellikle şu an kullandığınız kedi resmi tamamıyla weheartit adlı programı kullanmama vesile oldu. :)
Profil resmimdeki olucaktı.
Dediğim gibi anlık bir şeydi..
Kedileri seviyorum ne diyebilirim ki. En sevdiğim hayvan.
Güzel fotoğraf
Anlık bir şey olduğunu anladım zaten umarım kızdırmamışımdır. Zaten bilgiçlikte taslamam böyle konularda asla. Çünkü bilgisiz sayılırım, sadece anladığım kadarıyla inançlı bir insansınız. O yüzden öyle söyledim.
Açıkcası kedileri severdim ama fazla bir sempatim yoktu. O kullandığınız resim sonrası gerçekten, ciddi anlamda kedilere vurulmuş bulunmaktayım. Hiç evcil bir hayvanımda olmadı aslında birini alıp bakma gibi bir niyetim var ama sonuçta oda bir can ve bakım istiyor, bakamamaktan korkuyorum. Vebali ağır da olabilir.
Hayır yahu kızmadım. Elbette söyleyeceksiniz.
Ben çok kedi baktım yıllar önce bir kedim vardı dördüz doğurmuştu hatta. Çok severdim. O kedim ve yavruları gittikten sonra uzun sure kedi bakmadım. Geçen sene bir kedi aldım yine fakat alerjim olduğu ortaya çıktı solunum yollarım nefes alamayacağım kadar tıkandı ve hastanelik oldum. Sadece uzuktan sevebiliyorum..
Bence almayın kedi. Onlar evde yapamıyor. Özellikle apartmanda yaşıyorsanız kesinlikle almayın. Villaniz varsa çok rahat edersiniz benim kedim çok rahat ediyordu. Ama yine de almamanizi tavsiye ederim.
Yok bizimkisi de apartman değil zaten ve oynayabiliceği çok hoş bir bahçe var. zaten almak istesemde annem karşı çıkıcak gibi, çok titizdirde bu konularda. Demek hastahanelik oldunuz, geçmiş olsun.
Zaten hayvanı eve alıp beslemenin fıtratına aykırı olduğunu düşünüyorum ama gerçekten yavruları inanılmaz tatlı şeyler. Birde kedimiz olsa bizim evin neşe kaynaklarından biri olurdu tüm kardeşler oynarız onla. Gerçi şimdi bize bir yeğen gelicek nasipse onunla doya doya oynama niyetimiz var. Her zaman minik bir kız kardeşim olsun istemiştim fakat olmadı.
Şimdi kız bir yeğenim olucak inşallah bende dayı konumuna geçiyorum. Her zaman yeğenlerimi şımartmak istemişimdir. Üstelik birde kız olunca eşarp, kıyafet tarzı şeyler inanılmaz hoşlarına gider diye düşünüyorum, iple çekiyorum hanımefendiyi...
Teşekkür ederim
Bence onlar dışarıda çok daha mutlular. Ama elbette size kalmış. Çok küçük alırsanız bakımı ilk başlarda zor olur.
Allah bağışlasın.
Ben teşekkür ederim efendim, yardımım dokunduysa ne mutlu. Kozmetik ile ilgili sorularınız olursa sizin için yine öğrenebilirim.
Saolun... Yeni resminizde hayırlı olsun.
Aslında yeni değil, bu benim ürünüm.
Hayırlı geceler.
Fotoğrafçılığa ilginiz var sanırım öyleyse? Kahvelerde sizin ürününüz mü?
Evet fotoğrafçılık yapıyorum arasıra.
Hayır bir cafede içmiştik.
Sevindim sizin adınıza. Güzel birşey böyle uğraşlarınızın olması.
Sizide hayırlı geceler.
nars sheer glow fondöten kullandım. nars markası zaten güzeldir kalitelidir. verdiğin parayı sonuna kadar hak eder.
Hiç farlarindan kullandin mi peki onlara bakiniyordum
Fontodenleri nasıl peki
Tamam teşekkürler bilgi verdiğiniz için..
Simli istemiyorum zaten :)
Nars'a sağlam para verirsin ama en iyi markalardandır. Rahatlıkla alabilirsin :)
Cevap
2Cevap
Nars en sevdiğim kozmetik markalarından bir tanesidir.
Favorilerim
Nars orgasm blush (hayatımda kullandığım en güzel allık)
Nars turkish delight lipstick
Nars pro-prime
Teşekkür ederim.
Nars cok kaliteli ama pahalı olabilir, mac ve sephora markalarini da kullandim begendim.
Fiyatının farkındayım
Mac bende kullandım sevdim
a..s. nars ıyıdır ne kullanıcanın bı onemı yok
kullanmadım
Hiç işim olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar