AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
131Cevap
http :// i.hizliresim.com/YP6WyE.jpgben daha güzelim :D:p esmerlik baska ama tenin fazla koyu ya...
Kafan olmasa güzelsin aslında. :P :D
Sendecanm :D
Doğru bende kafam olmasa yakışıklı çocuğum aslında. Ama üzülme bizimde bir alıcımız vardır elbet. :D
Gzl oldgm icin ole bir derdim yok canım sen dusun kendink :)
Ahahah... Sen güzel değilsin ki. Sen kendini beğenmişsin sadece hepsi bu. Önemli olan senin kendini beğenmen değil seni başkasının beğenmesi. Bunuda ben söylemeyim. Kusura bakma bir dost olarak söylüyorum dost acı söyler. Ayrıca benim öyle bir derdim yok çünkü hayatımdan kaç defa sevgili geldi geçti. Yine gelir ve geçerde... Ben sen yalnız kalma diye teselli etmek istemiştim ama çok kibirlisin dostum. Keskin sirke küpüne zarar aman dikkat et. :D
Ne kibiri olum ha ben burada disari cikip gezemiyorum it gbi bakiyolar diye. Rahatsiz oluyorum bukadar abartilcak ne var diye sordum bu soruyu. Cirkin deme yemem allaha sukur cokguz, im guzelligiminde farkindayim. Modellik ajansinda valisicaktim istemedim. Git hakan abiye sor. Size bisey kanitlamak zorunda degilim. Mutlu bir insanim hicbi allahin kuluda beni uzemez gardas :D
Madem bize birşey kanıtlamak zorunda değilsin neden buradan "Sizce ben güzel bir kız mıyım?" diye bir soru sorma ihtiyacı duyuyorsun? Demek ki birşeyleri kanıtlama peşindesin. Ama bize değil kendine kanıtlama. "Ben güzel miyim ya?", "Yoksa değil miyim?" kendine bu sorularla birşeyleri kanıtlayamamışsın bizim sayemizde kanıt arıyorsun. Ayrıca güzel olan bir kızın ben kendisini beğenip "Ben çok güzelim." dediğini görmedim. Çok çirkin bir davranış kendisini topluma karşı ben çok güzelim diye tanıtmak. Güzel olan bir kızı toplum kanıtlar zaten sen çok güzelsin diyerek. Anlaşılan sana bu cümleyi kuran pek insan olmamış. Mankenlik ajansından da kovulmuşsun ve yedirememiş adına da ben istemedim onlar kovmadı demişsin. Tıpkı onlar kovmadı ben istifa ettim diyen işçi gibi... :D
Okumadim okumayida dusunmuyorum. burada bir insana laf sokmaya calicak kafar ezik veacizsiniz. Insan begenmedigi soruyu donup okumaz yorum yapmaz. Kaşinani kasirlar herkesin bir sinirivar hadfini bil. Insan gbi sodu sorulmus adam gbi veap ver. Yafa defol git acik mi?
Buraya böyle bir soru sorarsan olumsuz eleştirilerede hazırlıklı olarak olgun davranmayı bileceksin. Yorum özgürlüğü denen birşey var. Senin hangi paylaşımına yorum atıp atmayacağımı sana sormak gibi bir kural yok. İstediğim gibi yorum atarım. İster olumlu ister olumsuz. Kaşınanı kaşırlar doğru çünkü kendini beğenmiş insanlardan hiç hoşlanmam. Kendini övdüğünü gördüm ve kaşımak istedim. Ben kendimi övmem şahsen ben çok yakışıklı biri değilim %99 kadar felan değil yani. Ancak kendi çapımda bir yakışıklılığım var ve beğenilmek için illa ki tip gerekmiyor. Baştan kibirsiz bir insan olursan her türlü beğenilirsin zaten. Ben haddimi biliyorum düzgünce fikrimi söyledim. Ancak sen haddini bilmiyorsun ki olumsuz yönde olan bir yoruma olgun davranamıyorsun. Anlaşıldı mı? Konu kapanmıştır.
burada insan gibi bir soru sorulmus. Birine ben guzelmiyi diye sormanin neresi kotu. Cogu zaman sizde yapiyosunuz. Kanka ben cirkinmiyim bu kiz bana niye bana bakmadi lan ayaklari.kopek gbi havlamaya gerek yok havlayan kopekde isrimaz.siz ne derseniz uzulmem cunku ozguwenim yerinde.ama burada cogu ben cirkin diyenlere uzulmuyoru gulup geciyorum diye cirkinsin felna yayiyo. ya da laf sokma cabalari. Begenmedin soruyu da neden yorum ypiyosun demezler mi insana? ? Buda benin sorum istedigimi sustururum.gule guleee :) ve cewremxede coooooook sevilirim. Kanks :)
Senin soruyu sorman sıkıntı değil. Sen hala anlamamışsın altına "Ben %99 güzelim" diyerek milletin %99'unun seni güzel ilan etmediği halde kendi kendini ilan etmen sorun. Mal mısın nesin? Hala soruyu sormamda ne sakınca var diyor. Orada kalmış. Beğenmediğim soruya yorumda yaparım yapmamda benimde kendi özgürlüğüm var sana mı soracam hangi soruya yorum yapacağımı? Keyfimin kahyası mısın? Kahya?
* hitlan o* evladi :D
Sistem yasaklamış yazmanı ancak sanırım bana "oros*u evladı" dedin. Ben senin çocuğun değilim.
helal olsun 15noob okurken zevk aldım :D çok haklısın
Eyvallah. :D
daş daş :D
Ahaha saol canm sende oylesin
rica ederim :D
gayet güzelsin canım :)
Sende saclarin cok guzel kanks :)
tesekkürler canım :)
10 üzerinden 5 sin -,-
9 yapalim onu o.O
her fotoğrafta insan farklı çıkabilir başka fotoğraf koysan belki daha farklı çıkabilirsin bu fotoğrafın makyajlı olarak bu şekildeysen doğal halini çok merak ediyorum açıkcası.-,- 9 yapmanın imkanı yok zevkler tartışılmaz tabi -,- 5 den yukarı çıkılmaz malesef -,-
Fena değilsin yüzün ince duruyor biraz daha dolgun olsa daha iyi olur.
Kısaca giderin var
Hmm
Bak yeni resminde çok daha güzelsin :)
Mükemmel değilsin normalsin bence.
Sende canım
Kötü anlamda söylemedim ama yanlış anlama esmer güzelisin sadece. Ben değilim zaten onu en iyi ben biliyorum :D
Bende guzel oldugumu biliyorum canem :D
Bu kendini beğenmişlikle pek güzellikte kalmıyo ama :D
çok zayıf duruyorsun ama güzelsin bencee
Saol kanks :)
rica ederim kuzu :)
resımdekı sensen güzelsın
Teskkurler:)
teşekkür gerek yok gerçekleri söylüyoruz:)
Ben senden güzelim la bir erkek olarak egonu çabuk yere bırak ateş edecem yoksa
Yok sen cok crkininsin be canım
O nasil ego la ben güzelmiyim al aha deilsin bence kotan yetmiyo napcas al nooldu biraz olgunlaş kuzum ya gel sana fal bakiim son soruma yorum yapta :)
Kanks tklma bkdr guzelm ben :D cirkin diyene bKiyorm cokmtipsiz ama olmuyo bole :D
Ossuruumla döverim kız seni şapşik musallat olurum bak şırıngalı sapıım ben
Siringani kendine somarsin anca :D
Güzel kizlardan nefret ediyom hahaha
Gel kes beni :D
Kaçak et kesmiyoz sapiksakta namustan ödün vermeyiz ama
Kaç yaşında kızsın yapma böyle şeyler be
Manyak misin be :D ne var bu soruda :D
burada 10 kısı sana guzel dedıgınde guzel mı oluyorsun? Bızım ulkede damacanaya tecavuz edıyorlar pek cıddıye alma burdakılerı ha ego dıye bırsey var onu tatmın etmek ıcın yazdın buyuk ıhtımal o konuda sorun yok. :))
Asla milletin dedigine onem veren bir insan degilim guzel oldugumu biliyorum samata olsun diye yazdim :) guzsk oldgumu biliyorum ozguwenimde yerinde. Kimseyi takmam yani guler gecerim :)
Ya şimdi tam olarak öyle değil de göreceli bir kavram diyelim.:D
Guzel herkese gore guzeldir ;) crkin diyen gormedim burdakinlerde sokakta gorseit gbi bakarlar :D gercek diye bisey var ortada
Hadi öyle olsun bakalım :D:D
Eeee Bunların Çoğu Görmemiş... )
çok çirkinsin keşke ölsen :D
Amin canım sende :D
ben zaten güzel değilim :D
Güzelsin ama çok zayıfsın..
kafan vücuduna göre cok buyuk bence
tersi kaşık kadar yuzum var
vucudun zayıf ama vucuduna göre dedim dikkat edersen ve seclarının buna etkisi cok... sacların cok kabarik ve bas tarafının buyuk gorunmesini saglıyor
Sen yanlis goruyon :D
işine gelmezse yanlıs görüyorsun oluyor nedense benm fikrim neyse
Gayet güzelsin bence
Saol canim sende :)
Çirkin değilsiniz ama tipim de...
Tipinmiyim diye sormadim zaten :D
Güzel diyen erkeğin size kur yapması gerekir, mantelite olarak dünya tarihi bunu söyler. Bu açıdan bakmanızı isterim.
Korum canım ben bakamiyorum :D
O zaman güzel değilsiniz, fikrimi de umursamayın. İyi eğlenceler.
Sen kimsinki ben umursiycam seni kib canım :*
Maşallah tütütü at cayına karıstır
Değilsin
yorulmayin bende değilim.
böyle sorulari soran kizlar genelde kezbanlar. Sende öylle. burada sanki mankensin gibi yaziyorsun amaa disarda cok erkek sana bakmiyor herhalde...
ahhaahhahahaha
Yok kanks ya herkes bakiyor ben sevmiyor dikkat cekmeyi ama bakiyorlar pesimde kul kole hepsi ama ben sevmiyorum anladin mi? HDi canım kib :D
he he ondan ;) bukadar üsteledigne göre senin kezbanlik ruhuna islemis :DD
Ben cok gzlm masllah yurudugumde yer yerinden oymuyo simdi git kezo :D gizlemis bide kendini silik :D
ya he he ondan kezbancim sen bir git estetik ol belki ondan sonra erkekler sana bakar artik ne bilim sans kader kismet kezbaanuuus
Senyaptir bence kisligini gizleme boyle uzulme canım ya sonra guzellesrsin belki :D
Yanıma yakışırsın:):)
İyimis :)
Eh fena değilsin. 5 üzerinden 4...
:D heheh
Tam göremedim kusura bakma. Belki beş bile olabilrdin.
Saol sende :D
Güzelsin ve dudakların çok iyi
Saol
Boy Kilon Kaç
177. 50
Kilon çok az erkek elini atsa kırılır bir tarafın
biraz daha büyük olsaydın alırdım seni :)
Kader :D
şaka şaka gayet şık ve hoş görünüyorsun
Kaşların dışında fena değilsin.
Bu soruyu soruyorsan çirkinsin demektir
burada insan gibi bir soru sorulmus. Birine ben guzelmiyi diye sormanin neresi kotu. Cogu zaman sizde yapiyosunuz. Kanka ben cirkinmiyim bu kiz bana niye bana bakmadi lan ayaklari.kopek gbi havlamaya gerek yok havlayan kopekde isrimaz.siz ne derseniz uzulmem cunku ozguwenim yerinde.ama burada cogu ben cirkin diyenlere uzulmuyoru gulup geciyorum diye cirkinsin felna yayiyo. ya da laf sokma cabalari. Begenmedin soruyu da neden yorum ypiyosun demezler mi insana?
Okadar nefret kusmana gerek yok be gülüm ^^
Demek istediğimi anlasaydın keşke
Yok malesef Kanka Sana oyum 0 :D
Peki kanks :D
esmer ve güzelsin işte net :)
Saol :)
bir çay demlede egonla karşılıklı için canım
Sende gel canım beraber icelim :( :D
Çok yakışıklısın riis
dudişler orjimi şeker
izmirli olupta güzel olmayana rastlamadım
Helal ya :)
nam yapmışlar. ama bunda biraz göçmen olmalarının da etkısı var
amaç ne saçmalık tamamen.
Senin bu yorumunda sacmalik arkadasim
sanırm cok zayıfsın...
Yok normal :)
resımde oyle gorunuor ozamn omuz kemıklerın sayılıor:))
sana çirkin diyen çirkindir arkadaşım
Aynen cok saol:)
evet ortalama bir güzelliğin var yani beğendim.
hiç sevmediğim birine benzettim seni
Bende seni ya :D
harbi mi
benceeeee...güzelsin:)
Bencede :D
artık değilsin noldu değişmişsin baya
Giderin var. Kilo almalısın.
Alamiyorum ya hep sabit 43 kiloyum
uu 43 çok zayıfsın ya makarnaya yüklen. İğrenç ama dene
Fotoğraf güzel çekilmiş. seni tam çıkaramadım.
Ortalamanın üzerindesin.
Kalbin güzel olsuN... arğaaş (:
oldukça sade bir güzelliğin var
hiç bişeyin olmasa orada 35 yazıyo o yeterli ;)
Allah sahibine bağışlasın. Ama tipim değilsin.
Sol canım sende benimm
Eyv eyv.
Senin tipin nasil?
Yorumumu yanlış anlama kötü niyetle söylemedim. Profil fotomda var işte idare eder.
Hayir yanlis anladin :D tipim deglsi dedin ya sen nasil seviyosun dedim
haaa pardon :D kızıllar daha çok hoşuma gidiyor aslında. Ya senin?
Saclarim kizil :D kumrL ver esmer hosuma gidiyo
şu an ki saç renginden bahsetmiyorsun sanırım. Açık ton kızıl varya :D
Yo şu an saclarim kizil :D kranlikta siyah gbi cikiyo kamerayada bagli :D
hmm o zaman fikrim değişti :D
Burdan biri evlenmis biliyomusun :D burdan bir kizla erkek evkeniyolarmis ;D
Olur bu iş kesin ;D Hayret ediyorum valla burada biraz zor gözüksede
Dalga geciyolardir bence :D
Doğru site manyak kayniyor :D
kim kırdı özgüvenini geliyon burada soruyon?
Kimse kiramaz ozguwenimi verdigim cevaplardanda anlasiliyo nekadar ozguwenli oldugum kanks :*
güzelsin.tanıdığım bir kıza çok benziyorsun
Hmm
kaderin benzemesin inşallah :D biraz kilo alsan hayrına olur.
bana kim neden eksi verdi hemde kadın kıskanç kadın.
Seni kaciran at hirsizi olur diyim :)
O nedemek
At gibi kizsn yani :)
Eyw :D
Rica ')
Bence güzel başkanı bilmem.
Fena degilsin yani orta:)
nasıl yazmayalım ki:))
Dünya güzelide olsan esmersin iste:)
bence gayet hoş hatunsun omuzdaki ne dövmesi
değilsin.
Saol sende :D
thanks ^^
çekiciliğin olduğu kesin. bence güzel sayılırsın
İzmir güzelisin daha ne olsun
:) saol:)
ben de izmirliyim yaş kaç senin:)
18 :)
hmm maşallah büyük ve çekici duruyorsun. lise son musun?
izmirin neresindensin?
Aliaga. Evet lse son
hmm ben de göztepe petkimde falan çalışan var mı aileden?
10 üzrenden oylarsak 5 veririm
Sanada kanks ;)
Iyisin bence
tatlısın bebiş
kımsede demıyor kı aga bu nedır