Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel değilsin maalesef bilmiyorum belkidecok güzel gördüğümden:) güzelsin diyenler en iyi cvb icin demiş.Bu kız bn değil rakibim diye fotonu atsaydin görürdün o zaman yorumları. Burasi böyle biyer İşte
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHe he canım he kız görmesem yutacamm, kıb kemik torbasi şımarik, güzel kızların böyle şeylere ihtyaci yok ;) iki üç abazanin lafiyla cosmaz
Cevap sahibi+1 yılYürü demeni belkiyordum ya çok sağol kezbanim çirkin ama güzeld olduğunu sanan kezban cok umursamaz cvb verme o zaman ;)
En İyi Cevaplar
+1 yılgüzelsin ve bunu biliyorsun. neden egonu tatmin etme ihtiyacı duydun anlamış değilim. biliyorum sadece insanların ne düşündüğünü merak ettin ama saçma yani bence kusura bakma.
00 Yorumla
+1 yılgcube.milliyet.com.tr/.../...ayli-caps-1413698.jpg
_____________________44 Yorumla- +1 yıl
ne güzel bir genç kızsın, NE ALAAAKA yani bunu sorman gelip burada :)) Hele hele kendi resmini afişe ederek ona buna. Çok cahilsin keşke ölsen! Dikkat et bir dahakine.
- +1 yıl
:))) iyi bakalım
esmerin güzelligi bir başka :)
44 Yorumla- +1 yıl
beğenmeyen 2 bayanın rengi belli oldu ;) esmer candır can
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
129Cevap
+1 yılGüzellik göreceli bir kavramdır. Kimisine göre güzelsindir kimisine göre değilsindir.Guzellik kavramı elle tutulup tartilabilen bir şey değildir maalesef.Guzellik o anlık göz ucuyla bakılıp hissedilebilen ve o anda karşısında ki şeyden haz alabilme isteğidir.Lakin asıl güzellik dıştan bakışlarıyla sezilen değil derinlerdeki sevgi duyusudur.Bu yüzden bence oldukça iyi birisindir ve umarım istediğin cevabı verip yardımcı olabilmisimdir sana.
10 Yorumla
+1 yılÇok silik bir tipsin, bugün görsem yarın unuturum
Etkileyici değil suratın haliyle bizimle değilsin55 Yorumla- +1 yıl
Bekir arslanca gibi karısın çenenin oluşumu tamamlanmadan doğmuşsun, hala gelmiş seni beğenmeyenlere laf çakma peşindesin
Kalk zühtür git köşe başı gençlerine beğendir kendini - +1 yıl
Sen ne anlatıyorsun la ben sana değil, sen bana sordun güzel miyim diye
Laf mı soktun şimdi, de haydi işim gücüm var tutmayın beni
+1 yılyüzün biraz daha dolgun olsa çok daha iyi olursun. evet güzelsin :)
21 Yorumlaaynanın karşısında kendini güzel hissediyorsan, bu beden benim diyebiliyorsan"bize degil ilk önce kendince güzelim diyorsan o zaman bizlerde sana katılırız..)
01 Yorumla
+1 yılAğa bakıyorumda Adamlar yorum atmış ne mükemmelsin ne kötüsün diye Ne yani çok güzel değilsin insanlar yalan mı söylüyor + sende felan demişsin ben güzel olduğumu biliyorum demişsin karşımda soyunsan çavuş kalkmaz la sen ne diyon
08 Yorumla- +1 yıl
sen yaşını 2 ile çarp o kadar kız altıma yattı ;)
- +1 yıl
Senin gibi Mal değildiler en azından kör de değildiler çok baktım birşey olmuyo merak etme
- +1 yıl
Ulan harbiden acıdım şimdi Sana Bana köylü diyo Oglum bende laz kanı var doğma büyümede iç anadolu luyum Varoş diyen ağzına veririm senin :) haberin olmaz
- +1 yıl
bir sus la garfield ben vermekten sıkıldım sen almaktan sıkılmadın :D
sence yakışıklı mıyım :( ühüü.yahu sen niye kendini onaylatma isteği duyuyosun ki sen kendini beğeniyosan sorun yok cins cins insan var şerefsizlik olsun diye çirkinsin der sende alınırsın üzülürsün yapma etme :D
04 Yorumla
+1 yılHayır, güzel bir kız değilsin. Ten rengin en büyük dezavantajın konumunda.
Ayriyetten fazlasıyla Şark toplumlarını andıran bir görünüşün var.19 Yorumla- +1 yıl
Efendim?
- +1 yıl
Ben, Pakistanlıları andırmıyorum maalesef; üzgünüm.
- +1 yıl
+1 :D
- +1 yıl
Sus ve.. devam et.
- +1 yıl
Zevkle.
:D D:: D sen güzel olsan ne çirkin olsa ne bize bir yararı var mı yok :D kendine itifat edecek birileri bulamadğın için mi yapıyorsn böyle şeyleri :D
15 Yorumla- 02 Yorumla
+1 yılFizik anlamında tek bir fotoğraftan bir insan güzel ya da çirkin denemez. Profilden görünüm vücut tipi ve şekli gibi. Kendine has bir güzelliğin olduğu kesin
02 Yorumla- +1 yıl
Okuma sorunun var sanırım? bana ne senin orandan burandan terbiyesizleşme
Sendeki su kibri söndürmek bir kıcına tekmeye bakar...
22 Yorumlabanada normal geldin:) ama çirkin değisin benim güzellik ölçütlerimde hafif çekik göz var iri gözler hoşuma gitmiyor.
00 Yorumlabirkaç ay önce ayrıldığım kız arkadaşıma benziyorsun esmer kızlar çok daha kışkırtıcı oluyor
02 Yorumla4 kilo falan Alsan yüzün dolgun olsa gayette güzelsin. Kara kaslı kara gözlü diye tabir edilenlerden.
00 Yorumla
+1 yılevet ilk bakışta hoşlanılacak kadar güzel bir bakış
içten bir kişiliğin var
biraz meraklı bir yapıya sahipsin kişiliğen
bir o kadar da yorgunsun : )020 Yorumla- +1 yıl
sende eyv :D
- +1 yıl
eğer sizi gerçekte tanıyor olsam numaranızı istemeyi düşünürdüm :)
- +1 yıl
yanlış anladınız numaranızı isteme gayretinde değilim...
eğer yakın bir çevrede olsaydınız demek istedim...
ama deli kendine deliyim demez, unutma :D - +1 yıl
sen malın tekisin
şizofreniksin
resmi değiştirip kendini ne sanıyon
amık gerizekalı
Ayrıca başkalarının resmini kullnmaya utanmıyon mu? - +1 yıl
eşgali (nedeni) çözülemeyen bir insansın
ne niyete yapıyon - +1 yıl
delirme safhasında olduğunu anladım :)
neyse sağlıcakla kal diyelim... - +1 yıl
bence de öyle kal :D :D :D
- +1 yıl
can sıkıntısı insana neler yaptırır, birde senden gördüm :)
- +1 yıl
ama itiraf etmeliyim ki güzelsin,
resmini değiştirmedikçe :D - +1 yıl
dün değiştirdin farketmedim mi sanıyon :D
- +1 yıl
benim güzel demem yetmedi mi ki :))
siyah saç siyah göz açık ten ve güzellik bence harikasın - +1 yıl
niye soruyorsun o zaman başkalarından duymak mı istiyorsun yani :))
+1 yılsade ama etkileyici bir yüze sahipsin ki en çok tercih edilendir sadelik aynı zamanda güzellik :)
02 Yorumla- +1 yıl
rica ederim
Mal amk.
yorumlara bak ben guzel oldugumu biliyorum zateb yazmis. madem biliyon niye soruyon at?15 YorumlaGözüm açıkken rüyama girdin o derece güzelsin.Afrodit gelsin de güzellik görsün
00 Yorumlayok güzel değilsin, belki biraz şirin. (bengüzelimnokta)
24 Yorumlahergün aynı soruyu soran birileri çıkıyo ya.
sıradansın yani fotoğrafına bakmaya bile gerek yok11 YorumlaSıradan.. Olağanüstü bir güzelliğin yok. İhtiyacın da yok..
10 YorumlaOldukça güzelsin, umarım iç güzelliğinde dış güzelliğin gibidir.
00 Yorumla
+1 yılbir insanın ben güzel miyim diye kendini oylatması :)) ne kadar güzel olabilirsin ki? :)
05 Yorumla- +1 yıl
oylatabilcek kadar kompleksli olduğuna göre kesin öylesindir :))
- +1 yıl
belli ozguven fıskırıyoe :)) kufur falan :)) sen baya baya ezosun ya..
Kötü şeyler yazmayın sadece güzelsin diyin diye m isoruyorsun anlamadım :P
03 Yorumlaben bu soruda güzelliğin dışında başka bişeyi fark ettim :D
07 Yorumla
+1 yılOrtalamanın biraz altında bir güzelliği var bence.:D değişik bir siman var aama
11 Yorumla
+1 yılNormal. Ne çok güzel ne de çok kötü. Yüz hatlarını sevdim, biraz zayıfsın galiba az daha kilo al yüzün çok ince, ozaman daha iyi olursun.
00 Yorumladehşetül vahşete ramak kala kapıdan kovmuşlar seni bacım :) .. ama giderin var yinede yalan olmasın :) .
00 Yorumla
+1 yılbu sitede güzel kızmıyım diye sorulan gecilmiyor artık :D sende biliyorsun güzel oldugunu aynaya bak ! :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğilsin. Şimdi verse nefessiz diyenler falan olcak, orası ayrı bir mesele. Ama değilsin.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEyvallah ablacım.
guzelim desene nedir bu ozguvensizlik anlamiyorum millet kor topal kendini nasil begeniyor az Kendine Guvensene
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyisin iyi ümükten inersin işte :) ağzın burnun düzgün
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevet
+1 yılGözlerin çok hoş
kahve siyah arası mı resim de öyle?00 Yorumlasiyah tonlar sana yakışıyor...siyah birde elbiseyle görseydik keşke..
00 Yorumlaıyyy, yıldız Tilbe gibi :D hatta yıldızın araba çarpmışı :D bu sensen gerçekten çirkinsin :)
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzelliğinin gideri varda ah keşke zeka seviyeninde gideri olsa.
12 Yorumla- +1 yıl
burada insan gibi bir soru sorulmus. Birine ben guzelmiyi diye sormanin neresi kotu. Cogu zaman sizde yapiyosunuz. Kanka ben cirkinmiyim bu kiz bana niye bana bakmadi lan ayaklari.kopek gbi havlamaya gerek yok havlayan kopekde isrimaz.siz ne derseniz uzulmem cunku ozguwenim yerinde.ama burada cogu ben cirkin diyenlere uzulmuyoru gulup geciyorum diye cirkinsin felna yayiyo. ya da laf sokma cabalari. Begenmedin soruyu da neden yorum ypiyosun demezler mi insana?
Cevap sahibi+1 yılah canım destan yazmandan belli özgüvenin. Arkadaş çevrene sorabilirsin tabiki burada sorma amacında belli tatlım.Hadi sana kolay gelsin ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbıktım ya egonuzdan yeter bu sorulardan cidde SI KIL DIM
01 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıloff amannn yan-dan yan-dan :D
https://www.youtube.com/watch?v=VASO9VZi5hU11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok zayıfsın bide gözünü seviyim sormayın şu soruları.
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyisin iyi.. güzellik fotodan belli olmaz sadece. hayat görüşün davranışların insnalarla iletişimin falan hepsinin ağırlıklı ortalamasında çıkar güzellik
00 Yorumlayani ama ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca...offfffffffff yakıyorsun
00 Yorumlasenin kendi fotonu görmüştüm bence güzel bir kızsın
06 Yorumlaben gözlerden ve dişlerden etkilendiğim için gayet güzelsiniz hanımefendi
04 YorumlaBöyle bir sevgilim olsun dünya kadar borcum olsun :)) :D
02 YorumlaModa & Stil konusunda 9,1b cevap paylaştı. bir güzellik var sanki de fotoğraf çok kötü çıkmış.
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel olabilirsin de mütevazi değilsin olamamışsın sen azıcık
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTaş gibisin vallahi :D seninle sevgili olabilirim sevgilin yoksa?
01 Yorumla
+1 yıl40 küsür erkek beğenmiş ben de beğeneyim bari, güzelsin.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 348 cevap paylaştı. amaç ne ego tatmınımı?
15 YorumlaKonu kapandi da nerden gordu de bu insanlar seni guzelligini oyladı :)
00 YorumlaTavus kuşu olsan , biraz vicdan olsa toprağa gömmezsin o suratı :)
00 Yorumlaşimdi alınma ama güzel değilsin yinede bir çekicilik var sende çekici duruyosun
21 Yorumlaeh işte çirkin değilsin ama çokta güzel değilsin yoklukta güzel olabilirsin belki
04 Yorumla- +1 yıl
şu yokluklarda olmasa :)
- +1 yıl
dünyadaki tavuk sayısından bile daha cok, yokluk var
Guzel degilsin ama yuzun Fransiz kadinlari gibi ve biraz farkli, sade, hos.Ondan sevesim gelebilirdi:)
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFena değil. Abartılacak bir güzelliğin yok.
Sıradann yanii10 Yorumla
+1 yılşahsen ben beğenmedim
44 Yorumla- +1 yıl
bence kendini fazla beğenme
- +1 yıl
acıyorum ya sana ne espri yeteneği var ne güzellik var kendini beğenmişlik var yazık çok yazık
makyajsız resmini yükle öyle karar verelim :) makyajlı güzel
14 Yorumla- +1 yıl
dudagın pembe lan yalana bak.d
Gizli Üye(30-35)+1 yılizmirlisin galiba o yüzden resme bile bakmadan iyisin diyorum bir bornovalı edası var sende
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılağzın resimde mi yamuk çıkmış yoksa normalde yamuk mu
10 YorumlaModa & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. hayırdır Biri Egonu mu inciltti burada ego Toplamaya çalışıyosun
00 Yorumla- Devamını Gör (116)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat