Tabikide öncelik olarak kendi tarzına rahatlığına uygun olarak giyinmeli. Ancak bu zamana kadar karşılaştıklarım ceket pantolon takımı ve spor tişört ufak minik takı yüzük kolye olarak kombin yapıyorlardı. Hem şık ve renkli hem spor hemde oldukça rahat temiz bir görüntü oluyor.
Öyle giyinenleride var bu da oldukça temiz ve şık bir görüntü oluyor. Söylediklerimden tek eksik olanı ceket mesela ki o olmasa da olur takılarınla ve saç modelinle de her şeyi halledebilirsin😄😂
Psikologlar hastaları tarafından en çok aşık olunan veya hoşlanılan meslek dallarından birisi. Eğer bu konudan muzdarip olmak istemeyen bir psikologsa, fazla albenili olmayan, daha sade ama zarif kıyafetler tercih edebilirler.
Gerçi bu aralar corona yüzünden doktorların giydiği koruma önlüklerinden giyiyor kuzum. Benim arkadaşım da psikolog aslında ama ben işte ne giydiğini bilmiyorum. 😊 Kimsenin buna bir şey söylemeye hakkı yok. Fakat bu benim sorunum değil, onların sorunu diye düşünüyorsa elbette istediği zaman, istediği tarzda giyinebilir.
Bir öğretmen nasıl giyiniyorsa oda öyle giyinsin tutupta beyaz önluk giyip ameliyata girer gibi girmesine gerek yok. . Sorun çözüyor bağırsak değil :))
Beyaz önlük mübalağa zaten anlatılmak istenen olay rahat özgür şekilde giyinmeli. . Hastasida bu şekilde kendini daha rahat hisseder psikolojik extra baskı yaratır aksi türlü. .
İddialı olacak bir meslek değil psikologluk bence. Karşındaki insanın derdini dinlerken meme dekoltesi vermek profesyonelliğin aşırı zıttı bir şey gözümde. Ama zevk meselesi elbette :)