+1 yılÇok güzel bir düşünce bu.
Esmer ten, baskın özellikte olduğu için beyaz insanlar esmerlerle evlendiklerinde kalıtsal özelliklerini yitirmektedirler. Bu yüzden dünyanın büyük kısmı koyu ten rengine sahiptir.123 Yorumla
Soran+1 yılbeyaz iyidir.
- +1 yıl
Her zaman iyidir. Dişisi de erkeği de hoştur.
Ben de buğday-beyaz arası birşeyim.
Soran+1 yılDissine karsımam erkegını severim
- +1 yıl
Haha beni de seversin o halde.
Dişilerde de esmer ten hiç güzel olmuyor, kirliymiş gibi görünüyor. - +1 yıl
Bak mesela:
2.bp.blogspot.com/.../...6733_165652_1605148_n.jpg
3.bp.blogspot.com/.../2004a-eva-mendes-400.jpg
hangisi daha güzel? :)
Soran+1 yılBu biraz haksızlık olmus megan fox adriana lima es degerinde bir kadın.adriana lima cok güzeldir mesela gerci gene de Megan fazla güzel
Soran+1 yılHatta bır tık daha iyi
- +1 yıl
Hangi esmer böylesine güzel olabilir ki? :)
galeri2.uludagsozluk.com/.../...%C4%B1z_432443.jpg - +1 yıl
Olamaz yani :)
Soran+1 yılFrancisco Lachowski gibi erkek de ben görmedm ya bir bir Bradley cooper.Cok severim
- +1 yıl
Beyaz ten evrimsel olarak en son evrilen ten rengidir. Bu yüzden biyolojik üstünlüğü bulunur.
Soran+1 yılo kadarını incelemem ama iyidir iyi
- +1 yıl
Beni görmüşsündür fotoğrafımda, sen ne kadar beyazsın bakalım?
Pale skin dedikleri de var, normal beyaz da.
Soran+1 yılben bayagı beyazım bayagı da beyaz severim.:) Acık ten iyidir.
- +1 yıl
Gözlerin, saçların nasıl?
Soran+1 yıl.saclarım acık daha cok gozlerim kahve yesil isterdik ama olmadı :)
- +1 yıl
Yeşil veya mavi çok güzel olurdu ya :)
Soran+1 yılBenim en yakın arkadsım da benim gibi.Beyaz seviyor ama cok güzel bir yesil gözlü kız.Sevgilisi de oyle.Cok tatlılar.Söylüyorum yüzüne kzım senin gözlerini cok kıskanıyorum dye:DNasip tabi
Soran+1 yılben bile yazdıklarımdan anlamadım pardon :)
- +1 yıl
Ben anladım problem yok :D
Bir arkadaşın var sevgilisi de kendisi de beyaz tenli-yeşil gözlü :D
Soran+1 yılevet :)
- +1 yıl
Ne hoş.
Lens takabilirsin sen de.
Soran+1 yılheh iste o konuda katıyımdır malesef.Lens takınca özgüveni düsük, sürekli sadece kendni begendirmeye zorlayan kadınlar geliyor aklıma.Ben de onun yerine gözlerimin seklini begeniyorum onu ortaya cıkarmaya calısıyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılBen nedense hiç dikkat etmedim karşımdaki zenci veya sapsarı olmadıgı sürece bakmıyorum yakışıp yakışmadıklarını bile anlamam :) Ben neyim esmermi kumralmı onu bile bilmiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılbugday sanki
- +1 yıl
Oda güzel :) Heralde :D
ben bir beyaz tenli olarak, esmer erkek lere bayiliyorum.Hatta sarisinlara nefret ediyorum)) tabi buda senin fikrin
71 Yorumla
Soran+1 yılniye ya Bradley Cooperi dusun mesela :)
ben de öyleyim ya. beyazlık candır..
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
+1 yılneden sevmiyorsun esmerleri?
bende beyaz tenliyim ama esmerlerden hoşlanmıyor değilim mesela aksine insan kendinde olmayanı daha çok beğeniyor yani ben esmer hatunları daha çok beğenirim mesela elbette beyazlık güzel ama esmerlikte güzel her tenin güzelliği vardır
hem ne alaka beyazla esmerleri yakıştırmıyorsunmuş illa beyaz beyaz tenliyle esmer esmer tenliyle mi olmak zorunda alaka kuramadım :D21 Yorumla
Soran+1 yılyok benim acımdan sevebilrsin tabiki ama zerrre sevmiyorum yahu.Esmer kadınlar cok güzel olabilir erkek degilim ilgi alanım degilama esmer erkek sevmiyorum.Gene de goruntu olarak sırıtmıyorlar bence en azından
+1 yılKızlar babalarına, erkekler de annelerine benzeyenleri güzel bulurlar. Çekicilik demiyorum bak yüz güzelliği vs olarak. Muhtemelen senin baban beyaz tenli.
14 Yorumla
Soran+1 yılAmanın nerden bildin :D
Soran+1 yılbak tuttu bu
- +1 yıl
Herkes kafasını kullanamıyor tabii ki.
Soran+1 yılneden laf atma cabasınıa girdin acaba
+1 yılilk defa kıymete binen bir özelliğim olduğunu duydum :)
11 Yorumla
Soran+1 yılBence gayet de kıymetli
+1 yılisteyen istediğiyle olsun da yani ben de çok çok güzel olmadıkça esmerleri pek beğenmem. hevallerin her hali güzeldir o ayrı ^^
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım?
Zevkler ve renkler. Çok klasik ama, doğrusu da bu :S
13 Yorumla
Soran+1 yılevet cok klasik :(
Soran+1 yılaynen napak :D
+1 yılÖlümle Yaşamı Ayıran çizgi Siyahla Beyazı Ayıramazki Her Yolun Sonunda ölüm Olsada Sevenleri Kimse Ayıramazki
14 Yorumla
Soran+1 yılkimseyi ayırmadık sadece dusuncem bu:D
- +1 yıl
bir an Beşiktaş'a bağladım :)
Soran+1 yılOlayı anlamadım bilem :D BJK
- +1 yıl
:) neyse uyudum ben. Hanım'dan gizli bu kadar yazabiliyorum :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de esmerim ama esmer kız sevmiyorum ya beyaz ten de beyaz ten bana ne :(
29 Yorumla
Soran+1 yılbence zamanla seversin
Soran+1 yılhem esmer seven de var gayet de hattta
Cevap sahibi+1 yılya severim zaten esmerler çok güzeldir ama ben kız teninde beyazı seviyorum kız dediğin beyaz olur.
Soran+1 yıldiyorum ya seveni var gayet
Cevap sahibi+1 yılevet beyaz tenli kızlar esmer erkekleri severler zaten. sarışın, mavi gözlü, bembeyaz tenli sevgilim vardı 1-2 ay öncesine kadar ki kara kuru bir şeyim simsiyah saçlar, siyah mı kahverengi mi çözemediğim gözler falan. tenim öyle zenci gibi değil ama beyaz de değil onu biliyorum.
Soran+1 yılaynen yani ben hiç sevmiyorum ama seveni de var.Ölü gibi dedikleri erkekleri seviyorum.
Cevap sahibi+1 yılerkekte hiç yakıştırmıyorum aşırı beyazı. bence beyaz ten kesinlikle kızlar için bir ayrıcalık ve her türden erkeğin beğenisini alıyorlarsa bu en iyisi olduklarını gösterir. sarışının adı, esmerin tadı lafını da sakın ciddiye alma çünkü o lafı söyleyenler, sarışınlar kendilerine bakmayacağı için esmerlere yol yapıyolar :D
Soran+1 yılYok canım gayet de esmer kız da sevebilirler bununla ilgili sorunum yok :) Sadece beyaz tenli erkek sevdigimi belirtim genelde aksi olunca
Cevap sahibi+1 yıldoğrudur herkesin kendi tercihi yani dediğim gibi ben de esmer halimle teni beyaz ve pürüzsüz olan kızlar sadece ilgimi çekiyor.
- Moda & Stil konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılAmma çok seven varmış bizi... Ben de kızların esmer kıllı tüylü barzolardan hoşlandığını zannederdim hep...
10 Yorumla esmer kızlar fazla çekici olmuyor :) beyaz kızları tercih ederim bnde esmer değilim :) ama birçok kişi esmer erkekleri severler bnde anlamadım gerçi :)
04 Yorumla
Soran+1 yılheh onu dyorum ya beyaz erkek iyidir.Bosver:) Esmer kızlar cekicidir bence ama kız olarak yorum yapmıyacagım
Soran+1 yılBence zaten var ama ben erkek olarak sevmiyorum
+1 yılşükürler olsun esmer takıntısı olmayan bir dişi çıktı
16 Yorumla
Soran+1 yılyoo cok var
- +1 yıl
denk gelmiyoruz belli ki
- +1 yıl
ten esmer olmayacak saç siyah ten beyaz oldummu oyy mıncır yanaklarından:D
Soran+1 yılsaclar koyu aam siyah degil...
- +1 yıl
bizde ki olsa iyi olur hesabı önemli olan kafa uyumudur..
Soran+1 yılorası sart zaten
+1 yılBende bembeyaz ya da sapsarı çocukları kız gibi buluyorum. Erkek dediğin koyu renk teni olur. O ne öyle hortlak gibi. Zencimsi olmamakla beraber esmerleri severim :)
10 YorumlaBen sarişin ve yesil gözlüyüm ;)
Kendim gibi bir sevgilim olursa tabiki daha mutlu olurummm :)) ;)10 Yorumla
+1 yıl-kesin eski sevgilisi esmer bir hatun buldu -,-
asdmşkjj21 Yorumla
Soran+1 yılyok lan ben esmer kızlar begeniyorum :D Erkek olarak dedim beyaz tenli erkek severim.Hani o beyaz tenli erkegin esmer ya da beyaz sevmesi umrumda degil.Bir de sevgili yapmadım hiç takıntım yüzünden
+1 yılKumralım sütlerden nefret ederim çokesmer olmasin ama sarışin olmasın çok egoist çogu
27 Yorumla
Soran+1 yılolsun benim olsun.
- +1 yıl
Al senin olsun biz toptan kurtulak
Soran+1 yılKurtulun valla :D
- +1 yıl
Aynen dicemde sevdigm sarışin diyemiyorum
:D
Soran+1 yılbence sen sevgilini sevmiyorsun sevseydin ondaki hersey en güzel gelirdi.
- +1 yıl
Sen niye esmer olmasin diyosun hem buna dikkat etseydim sevmezdim kimin kimi sevdigindn sana ne süt degil teni kumral bir kere
Soran+1 yılsevdiginin her seyi güzel olmalı onca yerledin
+1 yılkumralım ama erkek dediğinde azıcık esmer olucak öyle yeni kaynatılmış süt gibi renkli erkek itici bence, çoğu kız içinde böyle olduğunu düşünüyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılKaynatılmıs süt gibi erkekge asıgım zaten asıl
+1 yılBen de sevmiyorum.
Ve bana göre biz daha avantajlıyız.
İstersek esmer olabiliriz ama onlar beyaz tenli olmak için yıllarca uğraşırlar.04 Yorumla
Soran+1 yılesmer tenli kızlara garezim yok :yani onlar istedikleriyle cıkabilirler :) Esmer erkek istemiyorum :)
- +1 yıl
Ben kız demedim zaten. Ten açısından değerlendirdim.
Soran+1 yılyok yani biz deyin kızlar anlamında anladım :) aynen
- +1 yıl
esmerlik dediğin doğuştan olur senin dediğin bronzluk öğren önce
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabiki doğru. Bende mesela beyaz tenli güneş görmemiş ceset gibi görünen kızlardan hoşlanmıyorum.
21 Yorumla
Soran+1 yılben de ''ceset gibi'' erkekleri seviyorum iste.Cunku bbana ceset gibi gelmiyorlar.:) Acayip de tatlı oluyorlar.
beyaz iyidir :) bende genel olarak beyaz kızları tercih ediyorum. esmerin yanında çok sırıtıyorum çünkü
03 Yorumla
Soran+1 yılsırıttıgı ıcın mı sevmiyorsun. Yani güzel bulmadıgın için degil bundan hoslanmadım.
Soran+1 yılaynen
Bunda özgürsün tabiki :) Ben de Burak Özciviti sevmem ama yakısıklı esmer cok bence
10 Yorumla
+1 yılEsmerim, esmer erkekleri sevmem o nasıl olacak şimdi :D
15 Yorumla
Soran+1 yılbeyaz tenlilerle takıl engel olan yok sonucta :D
- +1 yıl
esmer kızlarla esmer erkekler birlikte olmalı demişsin ya ondan dedim :D
Soran+1 yılolmaı dedim ben oyle deyince oyle seyler yapmak zorunda degilsiniz tabiki:) kimim ki ben
- +1 yıl
:D:D:D Bende dalga geçiyorum zaten sjkdfgjdfs
Soran+1 yıl:D:Dahaha
Bende beyaz tenli olarak esmer kızlara ilgi duymuyorum. açık tenli olması daha hoş benim için
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZevkler tartışılmaz :) ama bir gün evleneceğin kişi esmer olabilir fazla soğuk olma derim ben :)
11 Yorumla
Soran+1 yılistemiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılinşallah karşına şöyle kara kuru esmerin kömür karası bir erkek çıkar karşına da görürsün elin dilin bağlanır da hayır demeden nikah masasında alırsın soluğu
16 Yorumla
Soran+1 yılSankı evlilik benden bagımsız bir seymıs gibi bahsettin ahaha :)
Cevap sahibi+1 yılbazen Allah insanın karşına öyle bir kısmet çıkarır ki ne olduğuna şaşarsın o yüzden yazdım bazen hayat istemediğimiz şeyleri karşımıza çıkarıyor o yüzden yazdım
Soran+1 yılAllahın isine bir sey demem elbet sadece sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılsevmiyor değilsin seviyorsun ama o anki düşüncen sanki seni esmerleri sevmiyormuş gibi düşündürüyor bir empati kurmayı dene bir düşün sen esmer bir kızsın ve karşındaki seni sarışın olmadığın için sevmyor üstelikte karakter sahibi birisin öyle bir düşün tene değil taşıdığı beyine bak derim
Soran+1 yılYa o konuda cok haklısın.Ben boyle olsun demedim.Allah'ın neyi dogru gorecegini bilemez hiçbir varlık
Cevap sahibi+1 yılyani :)
Esmerim esmer seviyorum.
Kesinlikle esmer biriyle olmalıyım.21 Yorumla
Soran+1 yılkısmet :)
+1 yılBeyaz tenli kızlardan hoşlanan biri olarak bu düşünceyi hemcinslerine aşılamaman dileğiyle.
16 Yorumla
Soran+1 yılhayır esmer kızları begeniyorum ama esmer erkeklerle daha cekiciler.Hem esmer kızlar esmer erkek sseviyor.O yüzden dedim :(
- +1 yıl
Valla çok üzdü bu kız beni
Soran+1 yılo senin düsüncen kamelia hem ben kendi fikrimi belirttim sadece
- +1 yıl
Kavga etmeyin kızlar hepimiz esmeriz.
Soran+1 yılSadece siz belki :D
+1 yılbende öyle. sevgilimm de beyaz tenli. esmerlere ölüm
10 Yorumla
+1 yılben sarisinim bildigin sari ama brad kivanc caner erkin sarisi yani ;-)
011 Yorumla
Soran+1 yılBradley Cooper ve Brad Pittin gencligi.Gayet de yakısıklıdır yani.
- +1 yıl
gozlerim de yesildir hani ama maalesef kiloluyum zamaninda agirlik calistigimdan kilo abartili bir gobek degil komple bir kalinlik var guresci fizigi var yani kilo da verirsem cok iyi olacak ama maalesef tek eksigim
Soran+1 yılkilo vermek zor degil uzmadan yardım al
- +1 yıl
aldim almasina ama yetmedi bir ara 75e indim yeniden 95e ciktim simdi 87iyim vucudumda al ver yapmaktan yoruldu ama yazin yuzerken 74e falan inerim diye umuyorum
Soran+1 yılBoyun kac
- +1 yıl
173 ama goren 80den fazla olamazsin der kilo icin cunku omuzlarim genis bacak falanda kalin bu yuzden 74-75 benim icin ideal kilo oluogonul isterdiki 190 olayim :-)
Soran+1 yılHayır onun icin degil boyuna gore kilon 75 falan olmalı zaten bence de
- +1 yıl
iste kiloya genetik olarak musaitim buda o kilolara inebilmeme ragmen korumami zorlastirior
Soran+1 yılhım bence saglıgın adına onemsemelisin kilonu
- +1 yıl
ordan onem vermio mu gozukuo fitness diyet bodybuilding hepsini yaptim ama guzel taraf mevcut kilomda bir suredir sbt kalmis olmam verirsem de koruycam bu sefer :-)
Soran+1 yılkoruyabilirsin tabiki
Dediklerine bakilirsa sende ırkçılık var. insan sevgilisini ten rengine gore mi belirler yahu?
01 Yorumla
Soran+1 yılsevmiyorum bir tane bile o yüzden dedim
+1 yılben esmer seviyorum, bembeyaz tenim var :D
32 Yorumla
Soran+1 yılben degil:)
- +1 yıl
bir ben kadar beyaz degilsindir eminim :D eger albino deilsen
Yapılan araştırmalara göre dişiler erkekte kendinden koyu ten ararmış.Şöyle bir çıkarım yapabiliriz belki : çok beyazlar buğday ten sever, buğday tenler esmer
01 Yorumla
Soran+1 yılBen asırı beyazım ama olu gibi de kabulumdur.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeyazlar sevilirmi ıyyy en iyisi kumral..
Birde büyük konuşma yüce rabbim sana zenci birini sevdirir..02 Yorumla
Soran+1 yılYok beyaz iydir asktır.Takıntılıyım bu konuda
Cevap sahibi+1 yılNe diyim büyük konuşma bence..
Öyle birşey olur ki kendine gelmezsin..
+1 yılkim kiminle birlikte olursa olsun.zevkler tartışılmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yıltabi orası oyle
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyiki amerika da değilsin burada beyazların tonunu ayırt ederken orada ne yapıcaktın acaba melezdi zenciydi derken
01 Yorumla
Soran+1 yılyok be hani ırkcılık falan degil nasıl siyah sac sevmiyorsam koyu ten de sevmıyorum
Moda & Stil konusunda 615 cevap paylaştı. ben de beyazım. eda taşpınar ya da çağla şıkelın teninin nesı güzel anlamıyorum. :D
01 Yorumla
Soran+1 yıliste esmer erkekle uyum saglayacagını dusunuyorum.Esmer secmeliler
+1 yılBarmen biraz daha önyargı koy şu bardağa
11 Yorumla
Soran+1 yılönyargı degil bu
esmerleri coğu kişi sevmez ama bazen tatlı olurlar bruno mars gibi ya da rihanna :)
02 Yorumla- +1 yıl
onlar melez sen melez ile esmeri karıştıracak kadar moron birisin işte.
Hayret şimdi buna üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim :)
02 Yorumla
Soran+1 yılne bakımdan
Ben esmerim ama sarisin seviyorum :) Zevkler farklidir
02 Yorumla
Soran+1 yılzaten kızların hepsini begeniyorum
- Moda & Stil konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılRenkler ve zevkler, herkes senin gibi olmak zorunda değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılorası oyle
yahu sevelim ya da sevmeyelim allah yaratmış tercih edemedik ki yoksa ben kızılderili olurdum yeminle :D
00 YorumlaSanırım sitede bir ilk :P
25 Yorumla
Soran+1 yıl:D:D bence degildir
Soran+1 yılyok ben de esmerleri dıslıyorum :)
Soran+1 yıl:D Ahaha
+1 yılKız arkçı çıktı beyler dağılalım :D
11 Yorumla
Soran+1 yıldagılın :D
Beyaz ten candır gerisi heyecan..
11 Yorumla
Soran+1 yılyess
Zıt kutuplar birbirini çekiyor sanirim
110 Yorumla
Soran+1 yılaksıne beni cekmiyor
Soran+1 yılBen her özlligimden memnunsam peki?
Soran+1 yılneden boyle ibr seye ihityac duyayım ki zevklerim bunlar ama
Soran+1 yılBu zamana kadar hep dedim bir kez bile olmadı.Sevmiyorum o yüzden yani.Oyle kinim yok * sadece sevmiyorum
Soran+1 yılinsallah :) tesekkur cevapladıgın için
+1 yılBen de öyleyim maalesef :)
12 Yorumla
Soran+1 yılne bakımdan?
- +1 yıl
Esmerler itici geliyor
Tamam sen Burak Ozciviti bana ver
11 Yorumla
Soran+1 yılElimde olsa sana verirdim yeminle.
Hoşlanmıyorsan hoşlanmıyosundur buda problemmi şimdi
10 Yorumlabeyaz ten balık et candır :)
11 Yorumla
Soran+1 yılBalık et sevmiyorum ince zarif iyidir
kişisine göre değişiyor ya
16 Yorumla
Soran+1 yılbende degismiyor
Soran+1 yılhe oyledr tabi
Soran+1 yılsorun degil :D
+1 yılneden ya bizde esmeriz insan değilmiyiz yani he
11 Yorumla
Soran+1 yılYa bir sey mi dedim sevmiyorum dedim sadece hatta esmerkadınları cok begeniyorum sizinle yakıstıyorum dedim daha ne diyeyim
kim kimi severse birlikte olmalı :) gerisi anlamsız
00 Yorumlakim kimden hoslanıyosa onunla birlikte olmalı esmer kumral hikaye
00 Yorumla
+1 yılGönüller Bir Olduktan Sonra, Gerisi Boş :)
17 Yorumla
Soran+1 yılBenden uzak :)
- +1 yıl
Esmerler Mi? :D
Soran+1 yılaynen
Soran+1 yılerkegi yani
- +1 yıl
:), Anladım O Kadarını. Sevmeyebilirsin Tabi. Ben de Beyazım, Rus Gibiyim :D
Soran+1 yılNe güzel o zaman :)
- +1 yıl
:D, Siyah Ten Rengim Olsa da Sıkıntı Olmazdı Ama. Yanlış Anlaşılmasın Yani.
Gizli Üye(36-45)+1 yılesmerler de beyaz tenlilerden pek hoşlanmaz dünyanın kırk türlü hali işte
01 Yorumla
Soran+1 yılheh iste bence olmasını istedigim bu :)
denkler arası ilişki yanı
126 Yorumla
Soran+1 yılyess :)
Soran+1 yılTek kötü yanı o ama seveni de vardır zaten herkes aynı olmasın tabi
Soran+1 yılmelez erkek de sevmiyorum
Soran+1 yılkızlar icin demiyorum zaten bir kız olarak esmer kızları severim ama esmer erkek cıks yani benim icin o anlamda dedigm :) yoksa sevenbilirsiniz
Soran+1 yılsevmesen daha iyi ama sevebilirsin tabiki :)
Soran+1 yılBeyaz tenli erkekler esmer sevemez demedim ki.Sadece beyazım ve esmer sevmiyorum dedim
Soran+1 yılben de diyorum ki kendim hakkında yorum yapıyorum :) Yani ters olan nedir? Ayrıca kumral bnedir bir türlü cözemedim ya o ne ki
Soran+1 yıl:( o ne sacma tanımdı ya :) Neyse kumral erkek de sevmıyorum o zaman.:)
Soran+1 yılDyorum ya sabahtandır :)
Soran+1 yılFrancisco Lachowski diyorum
Soran+1 yılHeh onun teni
Soran+1 yılBiraz:)
Soran+1 yılbulucam insallah :)
Soran+1 yıl:D Supersin
+1 yılBenı tanımamşın daha önce ozaman :)
11 Yorumla
Soran+1 yılfarketmez.
Aynen katılıyorum ve esmerlere bayılıyorum :)
40 Yorumla
+1 yılırkçılık yapmayın arkadaşlar :), esmerin tadı sözünü kullanan tecrübeli insanlardır, ten uyumunun en çok sağlanabildiği esmer tendir...
115 Yorumla
Soran+1 yıltama iste esmer erkekler esmer kadınlarla ten uyumu saglayabilirler izin veriyorum :)
- +1 yıl
genelde karşılaştığım çifler uyumluydu, sizde uyum sağlayacak esmer birini bulursunuz merak etmeyin, beni hatırlarsınız umarım :)
Soran+1 yılülkenin yüzde 80 ni esmer
- +1 yıl
üzgünüzzz maalesef :)
Soran+1 yılevde kalmayı tercih ediyorum simdilik:)
- +1 yıl
erkeklerce tabirimiz :) 18 yaşında kadın futbol topu gibidir, 22 kişi peşinden koşar.
28 yaşında kadın basketbol topu gibidir, 10 kişi peşinden koşar. (İlginç devamı içeride)
38 yaşında kadın golf topu gibidir, 1 kişi peşinden koşar.
48 yaşında kadın pinpon topu gibidir, 2 kişi birbirine atar!!! - +1 yıl
Kadın Coğrafyası
15-20 yas arası kadın Afrika gibidir, yolu keşfedilmemiş ve bakir.
20-30 yas arası kadın Amerika gibidir, tamamı keşfedilmiş ve bilimsel olarak mükemmel.
30-35 yas arası kadın Hindistan ve Japonya gibidir, çok ateşli, bilge ve güzel.
35-40 yas arası kadın Fransa gibidir, savaştan hasarlı çıkmış ama hala çekicidir.
40-50 yas arası kadın Almanya gibidir, savası kaybetmiştir ama hala umutları vardır.
50-60 yas arası kadın Rusya gibidir, geniş, sakin ama kimsenin gitmediği.
60ından sonra kadın Türkiye gibidir, şanlı bir geçmişi vardır ama geleceği yoktur ! bence çok geç kalma !! :)
Soran+1 yılsoyle soylıyım hiç bir erkek olmadan da yasayabilirm.Yani sizin erkekler arası konusmalarınız beni ilgilendirmiyor.Biriyle olmam icin hoslanmam gerek
Soran+1 yılGec kalmayı tercih ediyorum.
- +1 yıl
ooo kızdırdım galiba, peki güldürmek için yazmıştım dürüst olayım, kadın heryaşta güzeldir, ama esmer olanları :)))
Soran+1 yılheh iste sevebilirsiniz ben de severim esmer kadınlaırı sadece bana yaklasmasın esmer erkek yeter :) Sarısın ve kumral seviyorum ama ten acık olacak
- +1 yıl
:) bu kadar katıysanız gerçektede biraz zor yaklaşır zaten
Soran+1 yılyok istemiyorum :)
- +1 yıl
peki :) iyi sabahlar size..
Soran+1 yılaynne :)
+1 yılTamamen tercih meselesi.
20 Yorumlabende beyaz tenliyim beyaz tenliler dikkati çeker
19 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılBen zaten kendime yapılan elestirir umursamıyorum.Sadece erkek olarak beyaz ten cok seviyorum
Soran+1 yılartık sivilcelre pek cok cozum var sana oneri verebilirim :D
Soran+1 yılOriflame sos gele bir baksana internetten biraz fiyatı pahalı gecen ay fiyatı daha uygundu.8 saatte sivilce izini azaltıyor.Olmadı haftada iki kez elma limon peelingi de olabilir ardından su bazlı nemlendirici.İmnternetten bakabilirsin.He lorealin de derinlemesine jeli var.Bunlar iyi gelebilir.Bunların hepsini kullan demedim tabi
Soran+1 yılarastır olmadı leptaya git mutlaka hallediyorlar
- Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne