Nasıl giyildigini arkadaşlar açıklamış. Özellikle orta ve ortanın altında olmak üzere en küçük meme boyutlarına kadar olanların kullanımını çok Seksi ve etkileyicigin ötesinde kışkırtıcı buluyorum. Büyüklerde kötü durduğu için demiyorum, onlara da farklı kıyafetlerde daha çok yakıştırdiklarım olabiliyor. Ayrıca bu manken için meme yok demişler zaten bu ölçülerde daha etkileyici buluyor olmamla birlikte bu mankeninde memeleri çokta minik değil, memelerin belirgin olmaması ve kıyafetinde kıyafet üzerindeyken memelerinde abuk subuk durmuyor oluşu mankenin duruşuyla alakalı. Tamda sizin dediğiniz gibi abuk subuk görünmesin diye çekimler esnasında ürün satilabilsin diye bu tarz kiyafetlerde mankenin duruşu belirlenerek çekimler yapılıyor.
Göğüse yapışan ve bağlanan bir sutyen çeşidi var, üst kısmı aynı olan bir elbise giymiştim o zaman kullandım Ufak göğüslü biriyim ama dediğin gibi böyle durmuyor, zaten durması da mümkün değil anlık bir poz bu. O tarz sutyen ya da meme tutucu (adı her ne ise) birşey işe yarıyor