Moda & Stil Büstiyer ya da braletlerin gömlek içine giyilmesi iç çamaşırı görünüyor gibi mi oluyor? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 46 Yapay Zekaya Sor Sizce?#EdamedaPenti 🤍 #İçgiyim 👙 Güncellemeler+1 yıl Günceller Büstiyer ya da braletlerin gömlek içine giyilmesi iç çamaşırı görünüyor gibi mi oluyor? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl bence görünüyor gibi oluyor. ama şık 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Önde Bralet ve büstiyeri öğretsek sorun kalmayacak. 1 7 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bana mı? 🤔 Yorumla guapomorena +1 yıl Sen bu işin duayenisin, sana niye öğretelim. Millete. Yorumla Edameda06 +1 yıl Hıı iyi o zaman 🤨🤣🤝🏻 Yorumla guapomorena +1 yıl Sana desem vay halime :) Hemen atar. Yorumla Edameda06 +1 yıl Yok yani benim bilmeme gibi bir durumum olamaz, çünkü bildiğim şeyleri soruyorum burada :d Yorumla guapomorena +1 yıl Biliyorum, biliyorsun :) Yorumla Edameda06 +1 yıl :) Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Şık görünüyor fakat bu şıklıkta bile bir seksapel gizli olduğu için yine de her yerde herkese karşı giyilebilir değil..🙂🍀🗝️ 2 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bence öyle durmuyor ya bralet olduğu belli oluyor 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Zaten görüntüsü iç çamaşırı gibi. Ayırım yapmak çok zor. 1 0 Yorumla
_GeceMuhafızı_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Sonuçta herkesin kendi tercihi kadın bedeni üzerinden yorum yapmak yanlış 0 0 Yorumla
keremkayar Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl bence zaten büstiyer veya bralet iç çamaşırı kıyafet değil 1 0 Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl biraz öyle ve fazlasıyla çekici de duruyo r 1 0 Yorumla
Kadirkrn06 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Bende sana bir soru sorayım ayak fetish hakkında ne düşünüyorsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
bence görünüyor gibi oluyor. ama şık
Önde Bralet ve büstiyeri öğretsek sorun kalmayacak.
Bana mı? 🤔
Sen bu işin duayenisin, sana niye öğretelim. Millete.
Hıı iyi o zaman 🤨🤣🤝🏻
Sana desem vay halime :) Hemen atar.
Yok yani benim bilmeme gibi bir durumum olamaz, çünkü bildiğim şeyleri soruyorum burada :d
Biliyorum, biliyorsun :)
:)
Şık görünüyor fakat bu şıklıkta bile bir seksapel gizli olduğu için yine de her yerde herkese karşı giyilebilir değil..🙂🍀🗝️
Bence öyle durmuyor ya bralet olduğu belli oluyor
Zaten görüntüsü iç çamaşırı gibi. Ayırım yapmak çok zor.
Sonuçta herkesin kendi tercihi kadın bedeni üzerinden yorum yapmak yanlış
bence zaten büstiyer veya bralet iç çamaşırı kıyafet değil
evet ama güzel görünüyor bence..
Hayır bence gayet şık bir görüntü
biraz öyle ve fazlasıyla çekici de duruyo r
Gibisi fazla görünüyor net.
Bence evet ve iyi görünüyor
Bence gömlek olmamalı. d
Tabiki belli oluyor görünüyor
Bende sana bir soru sorayım ayak fetish hakkında ne düşünüyorsun
Ben beğendimmm
bence guzel ya