Bir kızın memeleri yoksa minnacık'sa yok o kız güzel değildir bence ya sizce?
Yok güzel değildir bence'de
Güzeldir...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aslında bu konuyu sadece memeye bağlamak yanlış olur. Mesela Milla Jovovich'in de memeleri yok ama hatun taşlığından bir şey kaybetmiyor. Alice diye ün salmış bütün Racoon City'ye fakat yine de bana hitap etmiyor. Ben asıl Sienna Guillory'ye aşığım. Nam'ı diğer Jill Valentine! Ayakları çok seksi ve açık topuklu giydiğinde dayanılmaz oluyor. Buyurun siz de bakın.
pics.wikifeet.com/Sienna-Guillory-Feet-334210.jpg
www.fanpop.com/.../jill-valentine-photo
Güzellıkle goguslerın alakası yok dıye dusunuyorum...yuz tıpı vucut hatları superdır fakat goguslerı kucuktur sımdı bu kısı cırkın mı sayılıyor...sadece nasıl soyleyım dısılıgı yok denılebılır...Onunda cozumu sılıkon :)
Kanser olupta kaybeden var hormonsol bozukluğu olanı olur ya da allah öyle istedi günah değilmi karaktersizlik değilmi senin sorun? Her halina şükür. M
kızı ondan ibaret görüyosan güzel deildir görmüyosan güzeldir kişiye göre değişir
Cevap
11Cevap
belki makara konusu yapıyorsunuz ama bu durum kadınlar için çok kötü bir durum. şimdi bu soruyu gören bir bayan arkadaşımız eğer böyleyse morali bozulabilir. bir sürü soru gördüm böyle nasıl büyütebilirim gibisinden. bizden örnek vermek gerekrse penisinizin 10 cm olduğunu düşünün? yine de siz bilirsiniz ama bence elinde olmayan şeylerden dolayı insanlarla dalga geçilmemeli
kız dediğin böyle olmalı...https://i.imgur.com/f1TbS3w.jpg
ya guzeldır de meme sart be abı =( meme sonucta =/ memesız kadın olmaz =( meme bı cok ıs ıcın gerek =( meme lan o =( :D
Meme kadında doğurganlığı, kadınlığı temsil eder, olmazsa olmazdır.Ta*aksız erkek olur mu hiç?
memeleri olmayan kız yarın 11-12 halı saha maçımıza gelip sol açık oynasın.
yüzü güzelse güzeldir bence birçok ünlünün özellikle hollywood yıldızlarının bile göğüsleri minnacık olabiliyor bence çok önemli değil
Ne memeler gördüm kadını yoktu ne kadınlar gördüm memesi yoktu
Kolu bacağı olmadan sevende var, kişiye göre değişir yani
Gardaş büyük konuşma gün olur eşin memesini aldırmak zorunda kalır zor zamanlar geçirir o zaman karına aman diyim böyle bişi deme..
Memeleri olmayan kızları kızdan saymıyorum. hakan kakız bile ondan daha kız
Memem yok beynim var. Yeterlidir diye düşünüyorum.
Meme kanserinden koru..
yüz paralık adam olacağına düz memeli kadın ol.
gögüslere göre güzellik değişmez
Erkekten pek bir farkı yoktur
Ya çok büyükse :(
nadıde sultan gıbı 105?
Olsun'da büyük olsun, olmamasından iyidir tabi fazla kiloya karşıyız.
Tuzsuz yemeğe benzer
güzel olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar