Olsun sevdiğin modellerde çok hoş Sevdiğin modellerden hangisini zevkine göre bir kıza nasıl yakistirirsın Mesela nasıl çorap giymeli ayakkabısı nasıl olmali
Mini etek giymek içinde fiziğin beden hatların harikadır Zevk sahibi kız olmalısın Mini etek giymek içinde tarz sahibi olmak farklı kombinler denemek hoşuna gider Bazen braletle deri ceketle file çorapla... Bazen transparan detaylı bluzla , ceketle, ince çorap la Bazen göbeği açık bırakan croptop la Bazende dar body ve pileli mino etek , Ve çekici kombinelerle
Dar mini etek , pileli mini etek Bazen de mini elbise... Bazen de mini sort... Fiziği güzel bir kız için zevkli modeller Her bir modelin duruşu ve kombinlendiginde size verdiği sık ve çekicilik her zaman daha farklı gösterir Her ne kadar mini etek başlı başına çekici gösterse de siyah bir çorap ve kısa bir topuklu Bazen de bir bot ve ya postal la da çekici olabilirsin
Fiziği güzel çekici kız olduğunda ve mini etek giydiğinde mutlaka ilgi çekeceğini bilirsin Gözlerin üzerinde olacağının farkında olursun Önemli olan her zaman kendin için giyiniyorsun zaten Harika bir fiziğe sahip olunca da hakkini vermelisin fiziğinin ve kadın si arzUlarinin
Her seksiligin çekici olmanın bir bedeli vardır Her kız ve erkek bazen günaha girerek bedel öder Ama yine de nefis ister Bazen siz güzel kız olduğunuz için her şeyi göze alıp güzelliginizi doyasıya yaşamak istersiniz Bazen yalnızken evde bir tayt ile Bir bustiyerle Bazende ev dışında mini etek ve ince çorapla...
Ben ne desemde siz ya duygularınıza göre yaşarsınız ya da arzu ettigin erkekle birlikte olurken zevk almak istersiniz Tamam güzel fizigin var Begenilmek ve güzel olmak hoşuna gidiyor... Her ne kadar hataların olsada yanlışların olsada Doğru yu yanlışı kendin bulmalisin
Güzel kızsın. Zaten daha güzel olmak istediğini ve zevkine göre kıyafetler giymek istediğini belli ediyorsun. Sadece biraz daha cesarete öz güvene ihtiyacın var
Hayir ben acik giyiniyorum. Ama allah katinda gunah diye düşünüyorm. Sonucta sokaga çıkıyorum seksi giyiniyorum. Ve bekar evli butun erkeklet bakiyor ben rahatsz olmiyorum. Ama pek etik olmuyor. Yaninda karısı vR ama bana bakiyor mesela
Güzel ve her yönünle çekici olmayı seviyor olman doğan ve mutlaka kadın si hislerini de bir şekilde tatmin ediyor olman , gözlerin üzerinde olması ve Begenilmek önemlidir bir kız icin
Çok cezbedici ve çekici fiziğin kadın si özelliklerin var. Mutlaka kadın olmanın özelliğini kıyafetlerinle ve fiziğine göre çekici de olsa giyinmeyi seviyor olmak kadın olmanın en heyecanlı yonüdür
Abaza teshieciye bak Avrupa'nın aldatmasi ile gerinkafali imiz bedenini sergiliyor sun ileri kafalisin sen tm bem kime laf anlatıyor sam tesirci abazanin tekisin yazma tm by sen ıslah olmazsin
Herkesin kendi kararı hangi dine inanmak istiyosa inanır ne giymek istiyosa giyer buna karışamazsın laf yapıyosun açık giyinen kızlara ama gördüğün zaman sikin kalkıyo nedense konuşma artık seviyesiz varlık
İşte bende onu diyorum giyersin özgürüm diyorsun kadın hakkı var bende diyorum ki bakarım özgürüm göz hakkım var bakincada kalkar tabi insanın doğası dir
Ben mikmek istediğim kıza bacım demem direk ya ismi ya da hamfendi diye hitap ederim o size mahsuz kukunun suyu baktığı erkeğe gidip diyemezsin ancak açık giyin sapik teşhir et sen kursa git ben degik
En İyi Cevaplar