Kesinlikle giydirmem. Benim partnerimin bacaklarina kimse bakamaz benden başka. Ayrıca erkeklerin cinsel açliğiyla oynamayin boyle giyinipte otobuste kenarda kosede taciz ediyor sakiplar skliyorlar. Tabi giyinde az değiil oda bunu istiyor.
Beğen
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 ay
Bundan haz alan erkekler oluo onlari seviormm
Beğen
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla 2 yorumu gör
Soran
1 ay
Sende onlar gibi misin
Görüş sahibi
1 ay
Hayir ben saglam kasli yakisikli bull um onlarin kadinlarini mutlu ederek onlari mutlu edenlerdeb
Neden olumsuz tepki vereyim ki kendine yakışanı kendisini mutlu edeni giyiyor nihayetinde onun kendisini iyi hissetmesi, kendisine yakışanı, onu daha da güzel gösterecek seçimler yapması çok doğal değil mi
Aynen genel olarak birbirimize çok benzedigimizi söylüyorlar. Ama asıl fark eşimin dünyanın en güzel kadını olması benim ise onu güzelliğine hayran kocasi olarak normal bir tipim olmasi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
36Görüş
Giyenlere saygım var. Sayelerinde gözüm de hormonlarımda mutlu oluyor. Sadece bu
Çılı çırpı gibi bacaklarıyla mini etek giyince midem kalkıyo'.
Neden kısıtlayayım ki? Yazın ben kısa giyiniyorsam kız arkadaşım neden giyinmesin?
Bunu neden diğer erkkkler senin gibi düşünmüyor ki
Ya onlar genelde öyle kızlar görünce "bu aranıyor, bu ateşli" dedikleri için, diğer erkeklerin de aynı düşündüğünü sanıyor ondan ötürü.
Çok severim mini etekli kızı. Partnerim giydin isterim
Eşin peki
Giysin tabi
Kesinlikle giydirmem. Benim partnerimin bacaklarina kimse bakamaz benden başka. Ayrıca erkeklerin cinsel açliğiyla oynamayin boyle giyinipte otobuste kenarda kosede taciz ediyor sakiplar skliyorlar. Tabi giyinde az değiil oda bunu istiyor.
Bundan haz alan erkekler oluo onlari seviormm
Sende onlar gibi misin
Hayir ben saglam kasli yakisikli bull um onlarin kadinlarini mutlu ederek onlari mutlu edenlerdeb
Kimin ne giyeceğine karismak iyi netice dogurmuyor
Giydirmem ama giyeni görürsem de çakmak için uğraşırım
Ben çok kıskanırım be beybi. Sevdiceğimin bacaklarını benden başka kimse görmesin isterim
Kıskanırım ama giyimine müdahale etmem. sınırlar zorlanmadıgı sürece
Evli misin
Evet sen?
Bekarım
Hmm nasıl giyinirsşn genelde?
Öyle
Öyle derken? Bişey anlamadım
Eşimin giymesini severim
Giyer mı
Evet genelde giyiyor
Nerde işte mi
Evet isyerinde giyiyor
ya da haftasonlari yemekler vs bir yere gideceğimizde
Senin de olumsuz tepki vermemmen harika ya
Neden olumsuz tepki vereyim ki kendine yakışanı kendisini mutlu edeni giyiyor nihayetinde onun kendisini iyi hissetmesi, kendisine yakışanı, onu daha da güzel gösterecek seçimler yapması çok doğal değil mi
Evet ama diğer erkkler senin gibi medeni düşünmüyor. Eşin de seni bulunca basmış nikahı hemen :D
Olabilir teşekkür ederim nazik sözleriniz için aslında ikimizde birbirimizi kaçırmadan evlendik diyelim 🙂
Birbirinize de benziyorsunuzdur kesin fiziksel olarak da
Aynen genel olarak birbirimize çok benzedigimizi söylüyorlar. Ama asıl fark eşimin dünyanın en güzel kadını olması benim ise onu güzelliğine hayran kocasi olarak normal bir tipim olmasi
Vay be bravo sana herkesin başkasının eşine baktığı bu dönemde böyle düşünmek harika
Teşekkür ederim ben bana doğru geleni yapıyorum. Böyle düşünen ama söyleyemeyen birçok kişi vardır
İsterseniz gizliden çıkın ekliyim
Ok
Mini etekli kızlar çok çekici o yüzden giymeyin 😡
Ciddi ilişkide giydirmem.
Etekle aram yok, sortlari seviyorum.
yerine göre giyebilir
Neymiş yeri
bi akşam yemeği olur meesela ya da bi davet olur oralarda aile yemeği değil tabi
Nasıl bir model mesela
baldırı hizasın da bi elbise olabilir mesela
Kıskanılmayı hiç sevmem istediğimi giyerim
O tabiki her kadının hayali
başkalarını tahrik edecek şeyleri sevmem
Giyin kızlar off
Kızlar giysin tabi
Sevdikleriniz
Fark etmez giyebilirler
Eşin sevgilin kız kardeşin var mı
Kız kardeşim var
Kombin önerisinde bulunuyor musn