Moda & Stil Erkekler, Sürekli crop top ve tayt giyen kız hakkında ne düşünürsüniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor 167 boy 55 kilo için kojuşuyoruz Güncellemeler+1 yıl Neden illa akla seks geliyor arkadaşlar Güncellemeler+1 yıl ... Erkekler, Sürekli crop top ve tayt giyen kız hakkında ne düşünürsüniz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
tequilaolmeca Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Boy kısa. Saçma durur üstünde diye düşünürüm. Taytın içine basmışlar gibi. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Boyum kısa değil ortalama üstünde yakısıyor yani bacagım uzun zaten Yorumla tequilaolmeca +1 yıl Bacak boyun uzunsa olur. Güzel olur başarılı kombin. Yorumla
Daddy41 Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 48% +1 yıl Müthiş diyorum, karantina olmasa da görsek seni diyorum. Belli ki vücut bu tarzı taşıyacak kadar iyi. 0 0 Yorumla
InFlames1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 64% +1 yıl bu vücüt ölçülerinde tayt giyenleri çekici buluyorum 0 0 Yorumla
MinimalistRüyalar Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl aranıyordur başka şey demem konu tartışmaya kapalı tayt nedir mnk? 0 3 Yorumla MinimalistRüyalar +1 yıl niye seks? abicim bedenini sıkıyor mu bu şey? evetçamaşırınız belli oluyor mu?evetbu ister istemez insanı uyarır bunu siz bilerek yapıyorsunuz zatensonra gelmiş bana niye seks diyorsun Yorumla Soran +1 yıl Zayıf sayılırım yani kalçam wow ölçüde çıkık değil gmstermek için giymiyorum yani içimden geliyor rahat kombin Yorumla MinimalistRüyalar +1 yıl ben de sana olanı anlatıyorum Yorumla
Secretman005 Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Erkekler tarafindan dikmat çeken seksi ve seks düşkünu olarak gorulebilirsiniz 0 0 Yorumla
çıldırmışlar Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Ne düşüneyim ki insanları giyimlerine göre yargılamam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Fizik iyi diye düşünürüm. Merak edip görmek isterim. Mümkün mü 😊 0 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 744 cevap paylaştı. Maşallah 😂 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Boy kısa. Saçma durur üstünde diye düşünürüm. Taytın içine basmışlar gibi.
Boyum kısa değil ortalama üstünde yakısıyor yani bacagım uzun zaten
Bacak boyun uzunsa olur. Güzel olur başarılı kombin.
Müthiş diyorum, karantina olmasa da görsek seni diyorum. Belli ki vücut bu tarzı taşıyacak kadar iyi.
bu vücüt ölçülerinde tayt giyenleri çekici buluyorum
aranıyordur başka şey demem konu tartışmaya kapalı
tayt nedir mnk?
niye seks? abicim bedenini sıkıyor mu bu şey?
evet
çamaşırınız belli oluyor mu?
evet
bu ister istemez insanı uyarır bunu siz bilerek yapıyorsunuz zaten
sonra gelmiş bana niye seks diyorsun
Zayıf sayılırım yani kalçam wow ölçüde çıkık değil gmstermek için giymiyorum yani içimden geliyor rahat kombin
ben de sana olanı anlatıyorum
Erkekler tarafindan dikmat çeken seksi ve seks düşkünu olarak gorulebilirsiniz
Ne düşüneyim ki insanları giyimlerine göre yargılamam
Fizik iyi diye düşünürüm. Merak edip görmek isterim. Mümkün mü 😊
crop top nedir cahilliğime ver..
Güzel boy kilo yerinde
Tam yemelik diye düşünürüm
Giyebilir yakışıyorsa giysin
Tatli seksi gosteriyor
Cameltoe oluyormu diye
Olabilir
Sexy bulur