Benimde boyum 171 banada yardimci olurmusun bu konuda cok takıntılıyım cevremde hep uzun boylular var selamlasırken operken felan parmak uclarima kalkıp opuyorum ne yaptiysan yazarmisin daha yasim 16 belki uzar belki uzamaz bizim ailede babam kısa amcalarimin cogu uzun ama ben isimi şansa birakmak istemiyorum ilerde uzarsa tamam eyvallah derimde uzamazsa kücukken sunlari yapsaydim daha uzun olurdum demek istemiyorum lutfen yardim edersen cok sevab girersin su anda senin yasadiklarini yasiyorum kısa diyorlar bana nedense boyum cokta kisa degil senin gibi 180 lerde olsam :(
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTom cruise' de kısa ama dünyanın en yakısıklı aktörleri arasında. Dert etme dış görünüme önem veren kızdan zaten hayır gelmez ;)
14 Yorumla
Soran+1 yılSoru güncellendi
Soran+1 yıldert etmiyoorum s1kmedigim kız yok...
- +1 yıl
170 den 183 e cıktın nedenini anlamadım?
Soran+1 yılgüncellemeye bak
Erkek dedigin uzun olmali ama kiza gore degisir benim boyun kisa o yuzden cok uzun olmasi sacma olur 1.83cok uzun 1.78 ideal
02 Yorumla
Soran+1 yılsenin kısaysa canım erkeginde kısa olması makbuldür.davul bile dengi dengine.
Yani çıkacağı karı 1.50-1.60m arasında değişkenlik gösteriyor be.
15 Yorumla
Soran+1 yılsoru güncellendi
Soran+1 yıl+1 verdim
Soran+1 yılBu hatun gibi uzun olun benim gibi uzun isteyin.160lık boyunuzla kısa dediginiz için depresyona girmiştim.Allah yardım etti 183üm.Hedef 190.175 altı ve 180lik erkek isteyen kızlar lütfen bir ölün yahu.
- +1 yıl
Hıyarlık etme canım 172 yim. 180 iyii
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılhocam tebrık ederim öncelıkle 13 cm boy uzamıssın bısyler sorcaktm özel benımde yaşım 19 extra bır caba harcadınmı boyunun uzaması için ben mesela hergun basket oynarım bende bıraz geç girdim ergenliğie ve sutte ıcerım her gun tek sorunum gece geç yatmam (3-4 gibi ) sen neler yaptın bro gece geç yattınmı ne bıleym extra bıseyler yaptınmı sımdıden saol yorum ıcın kardesm not:boyum 176
01 Yorumlaeğer yaşın 21 altındaysa barfiks demiri al günde 10 dakka asılı kal uzarsn bide gerekli vitamin ve yaşlar var onlarıda araştır al
(ciddiyim çok faydalı kısa olan arkadaşlar denesin ben 180 den 1 yılda 4 cm uzadm03 Yorumla
Soran+1 yılsoru güncellemesine bak
- +1 yıl
hocam 18 yaşımdayım 173 falanım, dediğiniz yöntemle uzar mıyım?
bir de ben de barfiks borusu yok, doğalgaz borusuna aslıyorum ve ayaklarım genelde yere değiyor, ayaklarımı kendime çekerek asılsam sorun olur mu?
Türkiye'de 1.55-1.65 kızların çoğunlukta olduğunu düşünürsek iyidir yine.
01 Yorumla
Soran+1 yılyani.
+1 yılBiri de demiyo neye gore kisa kizlara goreyse uzunsun erkeklerde tam idealsin bende 171 im 175 ten uzunlar genelde aptal olur. bu da hep karsilastigim gercektir.170den uzun kizlarinda tipi degisik oluyo itici oluyorlar iyyy :))
11 YorumlaHerkes kendi boyuna göre birini istemeli. 1.50 lik kızların 1.80 erkek istemeleri kadar saçma bişe yok bence.
116 Yorumla
Soran+1 yıl160lıklarında öyle.hatta 175e kadar saçma.
Soran+1 yılyapıyorum çünkü kızlarda yapıyor kusura bakma.en minik sevgilim 178di :D
Soran+1 yıldev görmesek inancaz :D senem kuyucuoğlunu topuklu görmüş biri olarak cidden miniksiniz.size 178 civarı gider.
Soran+1 yıltakıntım yok allaha şükür.yakışıklıyım, tıp okuyorum.zenginim param var kalbim temiz ki bazı dalga geçen fahiş3leri morarttım.arada bir açarım böyle bir soru.benim o eski tatlı halimi begenmeyen ve 180 altı erkek degildir diyen kezbanlara basarım -yi engellerim.öyle arkadaslarımın olmasını istemem çünkü
Soran+1 yılyaşayan bilir.engellemek şöyle dursun elime geçse boğarım hepsini.bir yılım aglayarak geçti hergün.resmen kalbim temizmiş.19 yasımdan 21 yasıma kadar 13-14 cm uzadım.ve 30 kilo verdim
Soran+1 yılkusura bakmayın üzülecegim çok şey yaşadım sadece burayla sınırlı degil.onun için böyle düşünen zihniyeti nerde görsem s.kesim geliyor
- +1 yıl
Bence sen iğrenç bir insanain (!)
- +1 yıl
TM Vazgeçtim sen insan değilsin
- +1 yıl
@hazardoğa sana demedim ben
+1 yılBiliyorum biraz geç yazıyorum buraya ama kusura bakma bende senınle aynı durumdan muzdaribim kardeş yav. Demişsin ya 19 dan 21 e 13 cm uzadım diye o nasıl oldu
00 YorumlaBen de 1 70 im hiç dert etmedim.Sokaktaki sakat insanları görünce şükrediyorum, öyle olsaydım nasıl olurdum diyorum.Bu boy olayı artık aşılmalı.
05 Yorumla
Soran+1 yılhacı astım zaten.boyum şu an 183.ama şöyle birşey var ben 19 yasındayken baya takıntılıydım bu 180 altı erkek degildir diyen fahis3ler yüzünden.arada açarım böyle bir soru.hepsini engellerim.böyle arkadaşlarımın olmasını istemem çünkü
Soran+1 yılaynen.ama cok zevkli oluyor o eski günleri düşündükçe.sana şöyle söyleyeyim kardeşim kısa boylu kızlar kadar fitne bücür insan yok.erkegin kısasıda uzunuda ve kızın uzunuda takıntı yapmaz bunu.ama bu birbucuk metrelik insanlar bazı insanların psikolojisini bozabilior.benim gerçekten cok bozulmustu.artık engellemekten zevk alıyorum
- +1 yıl
Yeni yetme onlar zaten hangisinde kalp sevgisi kalmış ki, son olarak her şeyiyle seven annelerimiz kalmış.Bazı eski kişilerin boyuna baktığımızda çok uzun olmayıp sevilenler de vardı.Bu nesildeki bazı kişiler amaçsızca yaşamaya devam etsinler.Yok saçı şöyle olsun, yok ayakkabısı şu renk olsun, hayatımı onlara endeksli yaşayacağım sanki.
Gizli Üye(36-45)+1 yıl165 ve 170 arasındakı gencler gayet normal ne uzun ne kısa
21 Yorumla
Dalga geçen erkeklerin çoğu 1,90 ve üzeri, kadınların ise 1,75 ve üzeri :)))))
01 Yorumla
Kardeş bende 170 boyundayim gizli topuk aldim ayakkabi tabaninida uzun seçtim 176 anca oldum ama benimde moralim bozuldu Allah askina nasil uzadin yardim et uzama plağın acikmiydi kapalimiydi gözünü sevim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir erkekte 1.70 boy çok kısa yaa =( 1.83 gayet ii ondan fazlası çok kıska ya benim gözmde
05 Yorumla
Soran+1 yılben o halimi daha cok seviyodm.sizin gibi fhiseler yüzünden depresyona girmiştim hiç unutmuyorum.Allah dualarımı kabul etti artık 175 altına bakmıyorum.coguda kezban ve 175 altı cüce kızlardı beni üzen
Cevap sahibi+1 yılyav şak mısın oğlum? derdin ne snn yorum istedin yaptık kfür etmene ne gerek war ib neeeee
Soran+1 yılhayır genel yorum yaptım.fok balığı gibi konuşma
Soran+1 yılaçta sunu bir engelleyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılHocam bana mesaj atar mısın? (benimde bu konu yüzünden psikolojik durumum pek iyi değil)
00 Yorumla
+1 yılBende 1.83 üm ama 1.68 lik bir kız bana çok uzun geliyor
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıl173 ym benden uzun kiz gormem cok zor. 100 kizdan 90 i nenden kisa.
00 Yorumla
+1 yılDostum bana özelden yazar mısın? Bu deprosyandan kurtulanın tek yolu sen olabilirsin yoksa kafayı yicem
00 Yorumla
+1 yıl2 yıl önce demişsin 170 yazdığın zaman yaşın kaçtı ve kaç yılda 183 oldun? ve n asıl
00 YorumlaModa & Stil konusunda 615 cevap paylaştı. hiç olmasın daha iyi sdadasad
27 Yorumla
Soran+1 yılbilmem.170kende benden uzun kız yoktu.erkeklerin hepsi benimle aynıydı.183üm hepiniz cüce kaldınız
Soran+1 yıl175 üstüysen uzunsundur.
Soran+1 yılengellendiniz
Türkiye şartlarinda kısa sayilmaz
02 Yorumla
+1 yılallah senin gibi mallara nie boy veriyo anlamıyom
21 Yorumla
+1 yıl170 boy kısa.
183 ideal.011 Yorumla
Soran+1 yıleyv
- +1 yıl
2 senede 13 cm nasıl uzadın öyle sen?
Soran+1 yılevet..19 yasımdaydım. babam 188. üstelik 30 kilo verdim.bir soru sormustum hatta.resimlerimi koymustum 300 küsür yorum almıstı
Soran+1 yılgenetik yani.dahada uzarım hedef 190
- +1 yıl
hahaha, tamamdır tamam hatırladım seni. O sorunu da biliyorum
- +1 yıl
Egzersiz falan mı yaptın da uzadın?
Soran+1 yılhayır.doktora gittim daha uzarsın rahat ol dedi.geç ergenlik
- +1 yıl
Başarılar dostum.
Uzun boylu olmak avantajdır, biz uzun boylular çok şanslıyız. Kıymetini bil.
Soran+1 yılhacı kısa boyluyken ve şişmanken o kadar cok moralim bozulmustu ki.hepde minik kısa bodur şişko kızlar 180nin altında erkek erkek degil diye yorumlar yapıyorlardı.nasıl moralim bozuluyordu.birde kiloluydum.Allaha hergün dua ettim.oda kabul etti.artık o güdük kızlara bakmıyorum.manken gibi ve temiz kalpli bir kız buldum.inş evlenecegim onunla
- +1 yıl
İyi etmişsin, ne güzel bak.
Soran+1 yılilk bilerek güncellemeden yorumları bekledim.arada açacagım böyle.beni üzen lafları söyleyenler tek tek düşüyor.hepsini engelliyorum sonra güncellemeyi basıyorum.
+1 yılBena mesaj at, sorum olucak
00 YorumlaBen bile 173 um. Kisa. 183 iyi
06 Yorumla
Soran+1 yılen kısa sevgilim 178 di kızda 175 altını sevmiyorum
Soran+1 yıliki yıl önceki 170 dim simdi 183. :D 30 kiloda verdim
Soran+1 yıllaf soktum evet
Soran+1 yılnasıl anlıyosan
Soran+1 yılengellendiniz
orta bir boy
20 Yorumla
+1 yılKisa bence:(
11 Yorumla
Soran+1 yılengellendiniz.
180 ve üzeri iyidir
024 Yorumla
Soran+1 yıliki sene önce 19 yasındayken 170dim :D şu an 183.180 altı erkek degil diyen 175 altı kezbanlara nasıl gıcık oluyordum nasıl.simdi hiç birini göremiyorum yukardan.onun içinde bakmıyorum
Soran+1 yılben 175 altına bakmıyorum.hatta en kısası 178 olmustu.komik oluyo asagısı.
Soran+1 yılgöz göze bakmak lazım
Soran+1 yılyatagadamı topukluyla giriyosunuz
Soran+1 yılhehehe.minik ve güdüksün avut kendini.ben bacaksız kız istemem yanımda
Soran+1 yılaltına tahta alıp dolasan kızlar cok komiksiniz haberiniz olsun
Soran+1 yılminiksin evet.175 altı miniktir.
Soran+1 yıluzunumu neye göre söylüyorsun ki ? sen hiç senem kuyucuoğlu diye bir afet duydun mu
Soran+1 yılhıhı öyledir.ben bile kendime ortayım diyorum sen neyine uzunum diyorsun anlamıyorum.
Soran+1 yıl5 ve 10 woww.arada 5 cm var.maksimum 5 cm uzun olsa yeter.
Soran+1 yılAma gönül işidir bu.bi bakmıssınız begenmediginiz 170 boyunda biriyle evlenmissiniz.büyük konusmayın
Soran+1 yılabartıyorum.ben 170 ken ve 105 kiloyken bu fahis3ce düsünen zihniyetin yüzünden psikolojim bozulmustu.arada böyle keklemek için 170 nasıldır diye açarım.senin gibi düşünenleri engellerim çünkü böyle arkadaşlarımın olmasını istemem.çünkü o küçük mustafa daha temiz yürekliydi.buraya bakıp aglardı salak salak.onu aglatanları engelliyorum işte :D
- +1 yıl
Ben kısa boylu olan kimseyle dalga geçmiyorum ama bu da kısalarla çıkmamı gerektirmez. 173 olduğum için çıktılarımın hepsi 178 üzeriydi ayrıca 170likler sap gezecek diye kural mı var 160 lık kızlar da var bu ülkede ama 160lıklar da tutup 170e kısa derlerse bişey diyemem zaten
Soran+1 yılengellendiniz.
- +1 yıl
"Ben bile kendime orta diyorum" sen orta değil bucursun
- +1 yıl
reis nasıl öyle oldun bende 170 im 19 yaşındayım neler yaptın aynısını uygulayacam bir yardım lütfen?
Gizli Üye(36-45)+1 yılbayanda 150 nasılsa erkekde de 170 öyledir
14 Yorumla
Soran+1 yılben o halimi daha cok seviyodm.sizin gibi ipn3ler yüzünden depresyona girmiştim hiç unutmuyorum.Allah dualarımı kabul etti artık 175 altına bakmıyorum.coguda kezban ve 175 altı cüce kızlardı beni üzen
Soran+1 yılaçta bir engelleyeyim
+1 yılBoyunu nasıl uzattın o kadar kaç yaşındaydın?
00 Yorumla
+1 yılnasıl uzadın o kadar 2 yılda?
00 YorumlaEn SEVDIYIM.
13 Yorumla
Soran+1 yıl:D keske 170likken böyle diyen hatunu bulabilseydim :D
Soran+1 yıl:D bir mesaj atabilirmisin.tek bişi yazacagım :)
+1 yılkısa.
02 Yorumla
Soran+1 yılengellendiniz
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat