Selamünaleyküm kardeşlerim hayırlı akşamlar! Ben sağlık ocağında boyumu ölçtürdüm ve 171 çıktım sizce boyum nasıl?
#gündüzüngüneşisoruyor
#kizlarsoruyor
#gündüzüngüneşisoruyor
#kizlarsoruyor
171 boy, bir erkek için ortalamadır. Ancak, kişisel olarak boy, sadece fiziksel bir özellik olmanın ötesinde kişisel özgüven, duruş ve pozitif bir kimlik duygusuyla ilişkilendirilebilir. Herkesin farklı beden tipleri ve boy uzunlukları vardır ve bunların hiçbiri bir kişinin değerini veya çekiciliğini belirlemez. Önemli olan, her bireyin kendini sağlıklı ve mutlu hissetmesidir. Bence de normal
Çok teşekkür ederim abi evet ortalama boy sokakta bütün erkeklerin 10'da 8'i hep 170-180 arasıdır
Rica ediyorum kardeşim
İyi..
Ya zaten Türk insanları uzun da değil erkek ortalaması 172 kadın ortalaması 161
Ben 1.80
Çok iyi 180 bir kadın bana boy iyi diyorsa bence çok sevinmeliyim
Cevap
4Cevap
Normal boy
Teşekkür ederim
Kısa
Türkiye'ye göre değil ama İskandinav Coğrafyasına göre kısayım evet
Turkiye erkek boy ortalaması 176
Yanlışın var aga 172 cm Türk erkek boy ortalaması kadın boy ortalaması ise 161
10 erkekten 8'i 170-180 arasıdır 2'si ise 185 ve üzeridir
kisa ben 172yim benden kisasin mesela
Şöyle bir açıklık getirelim Türk erkeği ortalaması 172-173 Kadın ortalaması ise 161 falandır yani Türk erkeklerin toplasan yüzde 15'i 185 ve üstüdür
kardesim dunyanin erkek boyu ortalamasi 2023 verilerine gore 176dir kadinlar icin ise 164tur sen her iki ortalamaya gore de kisa kaliyorsun zamaninda keske uzatmak icin hamlelerde bulunsaymissin
Aga Türk erkek boy ortalamasına bak sokağa çıktığında 10 erkekten 8'i hep 170-180 arasıdır 2'si de 185 ve üstüdür
He Hollanda ve İskandinav erkekleri gayet de uzundur evet
erkek boy ortalamasina baktigimda da kisa oluyorsun ozur dileyerek soyluyorum ki 180-185 arasi erkekler de var ve onlar da uzun sayiliyor haberin olsun
Bu kız s@lak boşversene
Kısa
Senin boyun kaç bir de Türk erkeği ortalama boyu 172 kadın ortalaması 161
Benim boyum 1.70
Sen ortalamadan uzunsun işte sokağa çıktığımız zaman 10 erkekten 8'i 170-180 arasıdır
13 cm penis gibi
Ne s*laksın
senin boyun kac
@melikegosling 190
kac numara giyiyorsun peki
@melikegosling 45
ne guzel ne guzel
@melikegosling yani merak ettin dimi beni Şu an sjskskjs
sayilir
@melikegosling nasilimda sordum kendimi bak gorursun
Kısa
Hayır bence gayet ortalama
Tamam Hollanda'da yaşasaydık anlardım da burası Türkiye
Knk ben 177' yim kendimi kısa hissediyorum 10 erkekten 5 i benden uzun 4 ü aynı 1 i kısa
Kardeşim Türkiye erkek ortalaması zaten 173-174 cm falan kısa değilsin daha doğrusu değiliz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar