Merhaba arkadaşlar.Ben çok çirkin bir kızım.Kendimi kısaca tarif etmek gerekirse, kısa boylu şişko, vücut yapısı orantısız, yüz yapısı orantısız, gözlerinde dahi eşitlik bulunmayan bir kızım.Maddi durumumda iyi olmadığı için aileme yük olmamak adına fazla güzelde giyinemiyorum.Anlayacağınız tutulacak hiç bir yanım yok.Bazen insanların beni yadırgar gibi baktıklarını düşünüyorum.Biliyorsunuz türkiyede dış görünüm çok önemli.Ama benim güzel giyinecek ne maddi gücüm var nede güzel görünebilecek bir tipim.Sizce ben ne yapmalıyım.Samimi cevaplarınızı bekliyorum.
Cevabın nedir?
+1 yılAsyadaki ülkelere baktığın zaman Türkiyede dış görünüş hiçbir şey kalıyor... Aileler minicik evlatlarına bile estetik yaptırmaya kalkışıyor... Kilolu musun? kilonu verebilirsin. şu an kaç yaşındasın bilmiyorum ama tahminim daha çok gençsin, bir çok insan tanıdım çok çirkin olup (( (!) çirkin kime göre çirkin neye göre çirkin bu tartışılır çirkin tabirinden hiç hoşlanmıyorum buna kendini hoş bulmayan diyelim)) biraz büyüyüp olgunlaştıktan biraz da kendilerine baktıktan sonra ne kadar güzel oldular. Unutma her kadın güzeldir önemli olan kaç kıyafetin var fiyatları ne kadar olduğu değil temiz düzgün ve sade olması bunlarla kendini üzme bu değerli vakitlerini bir adım daha kendini geliştirmek için harca ve bilemezsin belki bu şekilde olmasaydın başına çok kötü işler gelecekti ve yine bilemezsin belki bu sıkıntıların istemediğin beğenmediğin özelliklerin seni hayatında ileride "iyi ki" dediğin yere getirecek..
13 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür çok güzel yorumun için
- +1 yıl
Rica ederim ama bunlar öylesine söylenmiş sözler değil sen her daim inanırsan senin için gerçekten iyi olanın bu olduğuna sonunda haklı çıkarsın
Soran+1 yıltamam çok teşekkürler
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılkilo verebilirsin.. devlet hastanesnde bir diyetsyene görünerek başla işe.. öncelikle insanları takmamayı öğren kimin ne dediği umrunda olmasın.kıyaftlern çok iyi olmayabilir en azından temiz olmasına ve uyumlu olmasını sağlamaya çalış.. renk uyumu ve ayakkabılrn mesela spor diyelimki temiz olsunlar.kilonu ve rönce sonra yakınla kütüphane varsa üye ol sevdiğin tarzda kitplrı bul eğer bulamssnda illaki okunuck bişiyler vardır yani bunları her gün düzenli olark kitap oku bu çok öenmli.okuyor musun bilmiyorum ama okuyorsun derslerine iyi çalış.. sonra zaten bişylerin farklı olmaya başladığını snede anlayacaksın.
312 Yorumla
Soran+1 yılevet temiz kıyafetlerim ama dediğim gibi param olmadığı için annemle babamdanda para almak istemiyorum.Bu yüzden eski herşeyim :(
Cevap sahibi+1 yılmaddi durumun çok mu kötü yani kendine yeni bişy alamıcak kadar mı hani çok pahalı olması gerekmiyor az paraylada normal kıyaftlar alabilirsin..
Cevap sahibi+1 yılkaç yaşındasın okuyo musun evde misin napıyosn hani..
Soran+1 yılokuyorum part-time çalışıyorum ama aldığım para yol parama gidiyor sadece :(
Cevap sahibi+1 yılpeki kaçıncı sınıf? yazında çalışacaksan eğer para biriktirebilirsin..ve artık maddi durumu iyi olmayanlara pek çok yardım yapılıyo onlardn yararlanamıyo musunuz? en azından mutfak masrflrı falan ailenin sana verebilcği yani azıcık bile para
Soran+1 yıl1.sınıfım aileme yük olmak istemiyorum artık.Kazançları evin kirasına faturalara gidiyor.Birde ben üstlerine gelmek istemiyorum.Eminim onlarda üzülüyorlardır halime.Çünkü kimse benle bu halimden dolayı konuşmak istemiyor.
Cevap sahibi+1 yıl1.sınıfa lise mi üni mi söylemessen 1.sınıf la bilememki :/ ve çok değil yani az bir miktar verseler biriktrsen yine durum değişir emin ol 5 tl ile bile değişir.. gerçekten anlıyorum seni ama ikimzde gizliyiz sana ulşasam burdn daha detylı konuşsak olur mu?
Soran+1 yılüniv birinci sınıf ilgin için çok teşekkür ederim.Gerçekten çok ihtiyacım var fikirlere.
Cevap sahibi+1 yıldersle ilgili soruların olduğu bölümde benim bir sorum var bugün sordum akşam hatta.lys fizik bilen varsa cvplasın yazıyor.kullanıcı adım;bulems.ordan beni bulup mesaj atarsan en azından konuşup azda olsa yardımım dokunabilir.. çnkü burdn bir yere kadar konuşablrz mesaj daha rahat olur sen bilirsin yinede
Soran+1 yıltamam bulup atmaya çalışacağım.Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
Cevap sahibi+1 yılyardımım dokunduysa sevindim :)
Soran+1 yılevet çok teşekkürler biraz üzüntüm gitti
+1 yılarkadaşım kendini kilolu , beğenilmez , ve asla ve asla güzel görmeme gibi bir düşünceye kaptırma.sen gibi düşünen , hisseden bir çok kızı düşün.maddı durumun şu an iyi olmayabilir.ama her zaman bole kalacaksın diye bir gerçek yok.ben sana inanıyorum hayırlısı ile bir işte çalış kendi gelirinikazanmaya başla istediğin gibi kıyafetler al ve giyin.istersende zayıflayabilir çok güzel bir bayan olabilirsin.sizler zaman geçtikçe güzelleşir daha zarif çekici bir kadın olursunuz.sana yadırgar gibi bakanlara kendine özen göstererek en güzel cevabı vereceksin.güzel bir bedene fiziğe de sahip olmak senin elinde..sıkma canını hayat yaşadıkça güzel.umudunu kaybetme.umut edersen istersen , inanırsan hayttan muvaffak olursun.seni görmek isterim izin verirmisin.aslında bir çok bayan güzel olmadığını düşünür ama güzelsdinizdir.güzelliğinizi kabullenmeniz zaman alır.
02 Yorumla
Soran+1 yılgüzel yorumun için çok teşekkürler
- +1 yıl
rica ederim.seni görmeme izin verirmisin.bir an olsa bile.
+1 yılhay ben senin allahına kurban oliyim ya üzülme kardeşim kilo vermek maddi imkanlarla ilgisi yok ki sadece belki daha uzun sürede ama nefsine hakim olarak verebilirsin ayrıca giyim kısmına gelince kendine eminim biraz netten felanda bilgi edinerek bişeyler yakıştırırsn heleki kilo verirsen kendini daha iyi hissedersin o sana bakan insanlara gelince düşün ne kadar acizlerki bir insana bu sekılde rahatsız edıcı bakıs atıyolar dememki bunları sallamamayı zamanla ögrenırsn bence ınsanlarn fikirlerine bu kadar kıymet verme saygılar
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler güzel yorumun için ama üstüm başımda çok eski dilenci gibiyim adeta.Çalışan birisi değilim annemle babamdanda para istemiyorum yük olmamak için :( hayat böyle gidiyor işte.Çok sağol yorumun için.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
41Cevap
Bak hersey guzellik degil temiz kalpli kardesim he illa dis gorunus diyosan
Devlet diyetisyenine gidebilirsin
Devlet cilsiyeye gidip istedigin kozmatik urunu yazdirabilirsin
Devlet spor salonlarina gidip bir hobi edinip kendi ozguvenini yerine getirebilirsin
Devlet kütüphanelerine gidip okuyabilirsin
Kiyafet ise derdin haftada 3 gun ayirabilirsen anketorluk yap 500 600 girer cebine gidip guzelce kiyafetler alabilirsin
Minik minik basla herseye ilk once kilo ver sonra evde diş Bakımı yap kendin sonra maske falan yaparak yuzunun tonajini ve yumusakliligini sagla bir arkadasin ya da kuaforden destek alarak makyaj yapmayi ogren
Internetten basit kiyafet kombinleri ile kendine calistigin parayla alicagin kiyafetleri sec
Etrafa dagilan cezbedici bir parfum sec
Saclarini degistir
Farklilik yarat02 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim yorum için
+1 yılbiraz sıkıcı yaşlılar gibi konuşacağım ama kimseyi takma, televizyon ve magazin izleme, iyi bir bölüm oku ve başarılı ol, okul dışındada politika ve felsefe ile ilgili bolca oku ve merak et ama bu konulara kendini kaptırma. kendini belirli periyotlarla ödüllendir. alkolden, ottan ve kimyasallı her türlü uyuşturucudan uzak dur. sağlığına dikkat et. zekanı çevrendeki insanlara fark ettirdiğinde güzel bir kariyerinde olacak mutlu bir hayatında ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılçok sağol kardeşş :))
Tutulacak neyin var biliyor musun..
Farkındalık sahibisin, zekisin.
Karakter sahibisin.
Hislisin.
Şu inci gibi kelimeleri dizmen bile elle tutulacak bir yanın olduğunu gösterir.
Sadece vitrinin kötü diye, kendine bu kadar haksızlık etme.
Yazık.01 Yorumla
Soran+1 yılgüzel yorumun için çok teşekkür ederim.Halime hep şükrediyorum ama üzülmeyide durduramıyorum ne yazık ki :(
+1 yılanne ve babamdan para almıyorum demişsin bence bir işe gir bu hemen özgüveninin yerine gelmesini sağlar hemde para kazanırsın kendine güzel şeyler alırsın
kilo önemli değil verilir..ama senin kendini beğenmen lazım önce..her zaman haline şükret bence senden beterleri vardır bu dünyada...o kusur saydıkların düzeltilir01 Yorumla
Soran+1 yılama okulum var full time çalışmama imkan yok.Part-time çalışıyorum o da yol parama gidiyor :(
Iyy lanet olası fkir.s yaşamayın ya ölün nefret ediyorum sizlerden
şaka bir yana.insan her şeyiyle kotu olduğu vakit tek bir şey kalır akılda. Zeki bir kız değilsen bile zeki ol. Atılgan ol. Fikir sahibi ol. Diksyonunu düzelt. Yaratıcı ol. Lise mezunu isen bir markette işe basla. Başvuruya kuzenden eşten dosttan aldığın güzel kıyafetle git.
yani okul hayatın yoksa çalış.
velhasıl ya da oyle yap ya. Umursamaz ol. İnsanların sana baktığını düşünme. Bence bunu yapabilirsin12 Yorumla
Soran+1 yıltamam çok teşekkürler yorumlar için
+1 yılÖyle can sıkıntısına sevgili yapıp çıkmak filan çok umrunda değilse, gösterişe ne gerek, ilerde hayırlısıyla bir eş bulur mutlu daim yaşarsın inşallah. İlla herşey kıyafet kilo meselesi değil ki kişi kendine çeki düzen verebiliyorsa o yeterli bence. Bunlsrı bu şekilde dile getirebilmen bile çok güzel birşey bence
07 Yorumla
Soran+1 yılyorumların için çok teşekkürler
- +1 yıl
Doğruluk payı vardır sanırım, en azından ben böyle düşünüyorum
Soran+1 yılevet her kelimende haklısın.Birde insanlar beni rahatsız etmese herşey güzel olacak.Çünkü ben Allah'a isyan etmiyorum.Sadece insanlar beni rahatsız ediyorlar.
- +1 yıl
Ne gibi bir rahatsızlık bu eleştirimi yapıyorlar?
Soran+1 yılneden hep aynı şeyi giydiğimi soruyorlar ya da neden yeni şeyler satın almadığımı.Kıyafetlerim çok temiz ama bir o kadarda eski ne yazık ki.Bazen kilolarım ve boyumun kısalığı alay konusu oluyor.Bunun gibi şeyler..
- +1 yıl
Bence önemi yok bunların ama neden hep aynı şeyleri giyiyorsun diyen bir arkadaş çevresine rastlamamıştım gerçekten garip bence onlar
Soran+1 yılüzücü evet
+1 yılöğrenciysen bekleyeceksin başaracağın günü. her şeyi stress yapmamalısın. sonra da değişimlere açık olursan iş hayatının başında süper bir değişim yaşıycaksın ama şimdiden pozitif bak hayata :)
05 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum ki :( evrim geçiremeyeceğime göre :(
- +1 yıl
evrimi devrimi yok bu işin cidden. bak bu sadece makyajı. link koyamadım ama How To Cover Acne & Scars| Simple Makeup Transformation diye arat kızı bir gör
Soran+1 yılevet haklısın ama benim yüzümde çok orantısız yani hiç bir şey işe yaramaz ama genede şükrediyorum kimseye muhtaç olmadan yaşadığım için.Ama üzülmeyide durduramıyorum.
- +1 yıl
üzülme üzülme kendine güven pozitif ol :)
Soran+1 yıltamam çok teşekkürler
+1 yılhiç canını sıkma herkesin gönül güzelligi farklıdır.. eger konuşmak istersen ekle sahte bir face ile dertleşiriz. face ismim --
Duman Kimsesiz Tek02 Yorumla
Soran+1 yılpeki çok teşekkürler yorum için
- +1 yıl
sakın kendini üzme ilk ve tek degilsin. ama eklemeni isterim konuşup sohbet etmek ve sana destek olmak için
arkadaşım sen canını sıkma dış güzelliğe görselliğe önem verenler ile zaten bir ömür çekilmez yaşanmaz yaşatılmaz onun için ne isen o ol senin üzerindeki elbise belki yırtıktır onu herkes moda diye giyer sen kafanı takma tevekkel Allah...
02 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim yorumun için.
Ben yakışıklıyım da noluyor sadece sokakta çoğu kışı bakar bu daha ne olucak + sı veya -si yok bu işlerin konusmaya bakar bu işler :)
03 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler yorum için
Soran+1 yılçok teşekkürler.İyi Geceler sizede
Gizli Üye(36-45)+1 yılNapıcaksın biliyo musun? Bu yayına gelceksin, hiç bir derdin kalmaz.
https://eternumnocturne.listen2myradio.com/01 Yorumla
Soran+1 yılburada ne var ki açılmadı
Bikere öyle böyle deme şükretmesini bil ablacım arkadasın dediği gibi sosyal ortama katıl hastaneye gidip zayıfla devletin ücretsiz kursları var onlara katıl belki iş bile bulursun
13 Yorumla
Soran+1 yıltamam çok teşekkür ederim.Şükrediyorum hep ama üzülmeyi engelleyemiyorum :(
Soran+1 yılhaklısın çok teşekkürler
üzüldüm arkadasım ya takma kafana biraz bakımlı olmayı deneyebilirsin maddi olarak bile yardım etmek isterdim sakın intihar tarzında aptalca seylerde yapma allahın yarattığı bir kulsun sende hayat sınav.
03 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkürler yorumun için zaten Allah'a isyan etmiyorum hiç bir şekilde ama insanların sürükli bana bakıp beni rahatsız etmeleri beni çok üzüyor
Soran+1 yıl21 yaş
+1 yılKendini kabullenmeye alışmalısın. Kompleks haline geldikçe depresyone girer ve cıkamazsın saglıgın bozulabilir.düşünmemey calıs ve imkanın dahilinde kendini sana iyi hissettircek değişimler yap
01 Yorumla
Soran+1 yılmesela neler yapabilirim?
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüzel kıyafet markayla olmuyor ki ben giysi alışverişlerimi kipadanda yaparım öyle durumlar oluyor ki 50 liralık tişörte 30 liralık ceket yakışıyor sadece ve ayrı giyemez oldum ikisini ;)
05 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın ama durumumu belirttim.
Cevap sahibi+1 yılne gibi durum yüzünde apaçık bir anormallik mi var? tahmin ettiğim yoktur kendi kuruntundur bütün bunlar. en iyi cevaptaki arkadaş gayet yardımcı oluyor sana bende destekliyeyim... şişmanlıksa şişmanlık ben gayette şişman bir insanım sevgilim olmasada birçok kız var yanımda gezinen beraber takıldığım vs. biraz iletişimini kuvvetlendirmeni tavsiye ederim..
Soran+1 yılevet yüzüm çok orantısız ne yazık ki :( fiziğimde öyle.Üstüm başımda eski.Kimse selam bile vermiyor bu durumda
Cevap sahibi+1 yılorantısız mı demedim bu yüz nakli gerektirecek bir durum yoksa kendi kuruntun insanlara senin ruhunu tanımaları için fırsat ver konuş onlarla herkesle önce arkadaş ol.. birisi çıkar şu özelliğini sevdim der sana o zaman orantının önemi kalmaz
Soran+1 yılhaklısın kardeş
+1 yılsen öl demicem :D herşey güzellik değil diyenede inanma ister istemez biraz güzellik olması gerekir zayıflarsan bence çok güzel biri olabilirsin doğal yollarla makyaj filan :D
010 Yorumla
Soran+1 yılbence bana hiç biri işe yaramaz, en iyisi ölmek
- +1 yıl
öyle düşünürsen işin var :D güldüğüme bakma ben güler yüzlü bir insanım :D
Soran+1 yılgülmekte haklısınn şu halime kim gülmez
- +1 yıl
cidden sana gülmüyorum ben hep gülerim dün sırf bu yüzden birisiyle kavga ettim benimle dalgamı geçiyorsun diye :D
Soran+1 yılolsun gül boşver
- +1 yıl
en iyi cevapdaki yorumunu okudumda insanlar eski kıyafetlerden yep yeni eşyalar ortaya çıkartabilir unutma :)
Soran+1 yılhaklısın.Peki ne önerirsin bana?
- +1 yıl
doğal yollarla güzelleşmeye çalış elindeki malzemeleri kullan modayı kendin yarat yaratıcı ol biraz benim ailemde zengin değil meslek lisesinde okuyorum bilgisayar programcılığı okudum için benim bazen aylık gelirim oturduğum yerden 5 bin lirayı buluyor bu tür şeyleri öğrenebilirsin boş zaman geçireceğine buralarda program yazar satarsın :)
Soran+1 yılçok teşekkürler
- +1 yıl
rica ederim :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyüz güzelliği yaradılıştandır ama kilo vermek insanın kendi elindedir.Kilo verip, güzel bir vücuda sahip olun, inanın kendinizi çok iyi hissedeceksiniz ve size olan ilgi çok artacaktır
00 YorumlaGel sana yardım eli uzatym ciddi ciddiym ama ben sende ciddiysen at mesaj
02 Yorumla
Soran+1 yılyok kardeş Allah razı olsun.Ama ben yardım istemek için değil, hem derdimi kendime saklamamak için hemde fikir almak için paylaştım durumumu..
sadece başlıgı okudum.. katılıyorum piss her yerimden yaglar akıyor allahım at et beni
00 Yorumla
+1 yılKariyere odaklan hatun...Para olduktan sonra doktor bul seni kıvama getirir o.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:( peki
herşeyden önce şükretmelisin çok sağlıklısın elin kolun kulağın gözün var en güzeli ise bir ailen var bunu kıymeti bil gerisi gelir zaten inşallah
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah çok sağol
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim ekonomik durumum iyi bir sevgilim bile yok.şöyle senin gibi üzülen yanlız bayanları gördükçe daha çok üzülüyorum.neden bukadar yanlız bayan varken ben hala yanlızım diyorum sadece...neden?
00 Yorumla
+1 yılkendini sevmezken başkalarından kabul görmeyi bekleme önce kendini sevmeye başla sonra kendine güvenin gelir gerisi kolay zaten. unutmakı en güzel kadın dahı en fazla 40 sene çok güzel
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın kardeş
Gizli Üye(30-35)+1 yılDert etme arkadasim. Seker hastasi oldugundan kilo verememe durumunu anlamadim acikcasi. bir an once diyetisyene git evde mekik squat falan basla gerisi gelir zaten. 6 ayda kendini yenilersin.
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah çok sağol yorum için
böyle şeyleri kendine dert etme senin canın sağolsun varlığın yeter :))
02 Yorumla
Soran+1 yılçok sağol yorum için
Böyle düşünme, boyun artık değişmez ama zayıflayabilirsin.Her şey zenginlikte kıyafette bitmiyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama çevremdeki insanlar böyle yaklaşmıyorlar bana.Mesela beni hiç bir yere davet etmiyorlar :(
Soran+1 yılhaklısın kardeş.Normalde iyi bir insanımdır benimlede konuşmayı deneseler iyi bir dost olabilirim insanlar için ama beni dilenci gibi görüyorlar galiba
Gizli Üye(30-35)+1 yıljezz adlı arkadaşa bak haline şükret:) ben de tipsizim ama yapcak bir şey yok hayatla dalga geçmek lazım bazen:)
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür yorum için
Cevap sahibi+1 yılsenin gibi tertemiz bir kızı sevmeyen ölsün:) bir şey değil iyi geceler:)
oyle deme cırkın ınsan yoktur kalıbın temız olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkürler güzel yorum için
- Moda & Stil konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılen azından elin ayağın tutuyor bak kompozisyon gibi yazı yazmışsın, internetinde var. daha ne
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler yorumun için
bebeğim şimdi rejime başlıyorsun sonra tığ gibi ince olacaksın zayıfladıktan sonra gerisi gelir
02 Yorumla
Soran+1 yılyorumun için çok teşekkürler ama şeker hastası olduğum için kilo veremiyorum ne yazık ki :(
+1 yılKardeş canın sağolsun.İnsan ol yeter.Herşey giyimmi edep olsun yeter.Allah yolunu açık etsin ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılçok sağol kardeş
- +1 yıl
Eyvallah kanki
Gizli Üye(36-45)+1 yılbazen insanlar sana yadırgar gibi bakıyorya? hepsinin canına kibrit suyu. takma ablacım bunları.
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki öyle yapmaya çalışıyorum teşekkür ederim yorum için
Gizli Üye(30-35)+1 yılhersey dıs guzellıkte degıldır bunu bıl ordaysan mesaj atarmısn
02 Yorumla
Soran+1 yılama türkiyede ne yazık ki hep dış görünüşe göre yadırganıyor insanlar.Hiç kimse benim yanıma yaklaşmıyor selam bile vermeye utanıyorlar.Sadece üstüm başım eski çirkin bir insan olduğum için.
Cevap sahibi+1 yılole bısey yoktur face kullanıyorumusuz acaba
- Moda & Stil konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılallah çirkin şansi versin derler :P
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki
+1 yılAnnem hep yamalı olsun ama temiz olsun derdi.
13 Yorumla
Soran+1 yıltemiz hepsi ama işte insanlar temizliğine değil eskiliğine bakıyorlar
- +1 yıl
fakir olmak eski elbiseler giymek utanılacak bir şey değil sen dişinle tırnağınla yaşıyorsun okulunu bitirip iyi bir meslek sahibi olmaya bak söylenilenleri takma mutlaka öyle düşünmeyen arkadaşların vardır onlar sana yeter diğerleriyle muhattap olma
Soran+1 yıltamam çok sağol
Evlenecek birisini bulup çocuk yapmalısın.
00 Yorumla
+1 yılBunu yazan varya kesin guzeldir ha
05 Yorumla
Soran+1 yılne yazık ki
- +1 yıl
Bak kardes sen bos bir mevzuya kafani takmissin onemli olan ic guzelliktir sen. Sevende her halinle sevmeli
Soran+1 yılöyle tabi kardeş ama gelde birde onu insanlara anlat :(
- +1 yıl
La yemisim insani delimisin.kiz bak ben varya lisedeyken minnacik bir kirisiklik da oolsa gomlegi gitmezdim saclarim icin yarm saat ugrasrdm ama simdi bazi zamanlar aynayabile bakmiyorum evet ustume basma temzligme dikat ederim ama millete hos gorunmek icin hic ugrasmam cunku artik insanlari kaale almiyorum
Soran+1 yılhaklısın
Moda & Stil konusunda 878 cevap paylaştı. Yapcak bir şey yok hacı
05 Yorumla
Soran+1 yılbencede
Soran+1 yılçünkü öğrenciyim zaten part-time çalışıyorum.Full time çalışma zamanım yok.Aldığım parada yol parama gidiyor zaten :(
Soran+1 yıldevam zorunluluğu var çalışamıyorum full zamanlı :(
ya türkiyede kızsan çirkin die birşey yok...
01 Yorumla
Soran+1 yılvar işte örnek ben :(
sevgilin var mı peki?
05 Yorumla
Soran+1 yılyok
Soran+1 yıldilenciden farkım yok ki :(
Soran+1 yılevet
Gizli Üye(30-35)+1 yılyuh kız kardeşimsin galiba :(
03 Yorumla
Soran+1 yılkardeşinizde mi benim durumumda? :(
Cevap sahibi+1 yılyok ben seninle apaynıyım
Cevap sahibi+1 yılaynaya bakıyorum yüzüm bile eşit değil
+1 yılHayatinin kiymetini bil
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam çok sağol
+1 yılkolun var
04 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
- +1 yıl
bende aynıyım merak etme kafanada bir gram takma
Soran+1 yılteşekkür ederim yorumlar için
- +1 yıl
Dilersen gel yayına sohbet ediyoruz soruları cevaplıyoruz kendi halinde bir yayınız :)https://eternumnocturne.listen2myradio.com/
ölmeyi denedin mi
019 Yorumla
Soran+1 yılevet :(
- +1 yıl
medeniyetten önce parayı görünce fakirleri sevemez Jezz e kızmayın arkadaşlar o ve onun ailesi yurt dışında onun bunun adamına uşaklık ederek bu günlere geldiler kolay değil ezikliğin dışa vurumu bu : )
- +1 yıl
loli sen saf mısın?
ulaş bana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHangi şehirdesin?
08 Yorumla
Soran+1 yılİzmir
Cevap sahibi+1 yılHım biraz daha zor senin için
Çünkü İzmirlilet ayrı bir süslüler giyimde.
Üzülme boşver. Herkesin bir derdi var
Bütün derdin bu olsun
Bak 301 kişiye. En doğal yaptigimiz şey olan
Nefes alip vermekten bile mahrum kaldılar:(
Rabbim rahmet eylesin...
Soran+1 yılevet haklısın kardeş.Çok sağol
Cevap sahibi+1 yılEst. Bazı kere en sıkıntılı benim saniriz ama bilmeyiz ki beterin beteri var. .
Bardağın dolu tarafini görürsek mutlu oluruz
Soran+1 yılçok teşekkür
Cevap sahibi+1 yılYakınız birbirimize
Hediye olarak bişeyler alıp
Yüzünde gülümseme görmek isterdim ama
Her istedigimiz olmuyor bu hayatta işte
Soran+1 yılevet ne yazık ki
Cevap sahibi+1 yılSağlık olsun
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı