+1 yılarkadaşım seni incitmek istemem.ilk model beyaz elbisenin göğüs kesimi hiç hoş değil.göğüs destekleri balenleri çok belli.ikinci öodel daha şık bedenine daha çok yakışmış ama biraz ağır bir elbise.balık model tercih etmene gerek yok.ama balık model çok yakışır ama eğlenirken rahat edebileceğin bir elbise tercih etmelisin.
www.adl.com.tr/.../straplez-tullu-elbise_447_29285
mecrea.com/.../109575
www.bakimliyiz.com/.../...e-Mezuniyet-Elbisesi.jpg
resim.forumrenkli.com/.../...uniyet-elbiseleri.jpg
www.fistikforum.com/.../...et-k%C4%B1yafetleri.jpg00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Moda & Stil konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılelbisenin bir kordinasyon sorunu var bnce yani o gögüs yerleri çok ayrık dikilmiş gibi geldi ve senin gögüslerin hiçte öyle ayrık gibi değil o yüzden orda bir potluk bir gariplik var.
Bu mezuniyet değilde ROMA gecesi olsaydi başına zeytin dallarindan bir tac yapar ve böyle bilekten bağlamali bir açık bir ayakkabiyla muhteşem ötesi olurdu amaaaa olmamış üzülerek söylüyorum
BİZIMLA DEĞİLSİN! :p16 Yorumla- +1 yıl
ayakkabi böyle bu tarz bişe olursa vede saçındada dediğim gibi bir tac
acdn1.lmng.net/imgres/161/225061/1_1000_800_4.jpg
buda tac
blog.tomtomella.com/wp-content/uploads/kotinos.jpg - +1 yıl
ivana çakmasi gibi oldu değil mi :P
- +1 yıl
En güzel ve yardimci olmaya çalışan bendim oysaki ama en iyi cevabi birak yorum bile yapamdi soran :P
üzüldüm bak ağlicaam :D
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yorumun için :))
- +1 yıl
:)) dediğim gibi kombin edersen kurtarisin günü, ama o elbisenin dizaynda bir gariplik var özliklede ön kısmında :S
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜniversite mezuniyetine bile güzel değil kaldı ki lise mezuniyetinde böyle birşey asla olmaz. Yaşına uygun birşeyler bak ve o etek kalçanı geniş göstermiş, göğüslerini belirginleştirmiş. Dişilik çok ön plana çıkmış, sana gitmemiş, doğru bir seçim değil...
00 Yorumla
+1 yılFarklı bişeylere baksan? Daha tatlı , daha masum bir şeye? mesela modanedir.files.wordpress.com/.../...f98o1_500.png ya çünkü linkler lise için çok büyük.s
04 Yorumla
Soran+1 yılLinkteki elbisenin göğüs kısmı v gelmeyenini ben geçen yaz internetten getittirdim fakat kesinlikle fotoğraftakiyle aynı değil kumaşını normal hayatta giymezsiniz değil ki mezuniyet bu tarz elbiselerde yaşadığım yerde yok yani sadece internetten alabilirim onada güvenmiyorum
- +1 yıl
Anladım ama farklı tarz bişeylere bakmalısın bence.
Soran+1 yılÖnerin için teşekkürler :)
- +1 yıl
:) Ne demek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
+1 yılarkadaşım eğer fotoğraftaki sensen, vücuduna hiç uymadığını söylemek zorundayım. omuzların toplu ve kolların kalın, üst bedene oturduğu için çok göze batmış bu kalınlık. ayrıca göğüs bölümü elbisenin üzerine sütyen takılmış gibi duruyor. sade bişiler giymek istiyorsan bundan çok daha güzel ve kusurlarını örtecek elbiseler bulabilirsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl elbiseler tercih etmeliyim?
- +1 yıl
straples olmamalı. bel ve basen bölgesi biraz daha bol olmalı. bacakların düzgün görünüyor mesela üst kısmı kapatıp bacakları açabilirsin hem orantılı dekolte olur, hem de daha şık görünürsün.
Gizli Üye(36-45)+1 yılpek yakışmamış sanki, özellikle göğüs kısmını sevmedim :(
lise mezuniyeti de olsa gittiğinde göreceksin herkes uzun tuvalet giyecektir. aralarında sırıtıp sonradan üzülmek istemiyorsan bence uzun şık elbiselere yönel. illa ki balık olması şart değil, içinde kendini iyi hissedeceğin elbiseyi eminim bulacaksın.00 YorumlaBen pek anlamam ama ikinci elbise çok kötü beğenmedim.Ama birinci elbisenin de göğüs kısmı kötü.O tarafını halledersen olabilir o kıyafet.
04 Yorumla
Soran+1 yılTaşları mı sarı olan?
Soran+1 yılPeki tavsiyen için teşekkürler :)
Olur ama üst kısmını hiç sevmedim düz olsa daha iyiymiş. Altına güzel ayakkabı yanına güzel bir çanta ayarlarsın bir şey olmaz. Ama göğüs kısmı böyle olmayan bir elbiseyle...
00 YorumlaElbise çok pot duruyor ve iyi dikilememiş gerçkten.Gögüs kısmı da yukarı çekme yapmış. Bence yine aynı tarzda farlı bir model denemelisin ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekürler :)
Soran+1 yılteşekkürler*
+1 yılHevesini kırmak istemem ama hiç beğenmedim ben. Siyahı çok daha yakışır bide üst kısımdaki altın rengi şey hiç olmamış.
04 Yorumla
Soran+1 yılSiyahı yok ki ama tek renk bu
- +1 yıl
Siyah elbise bulamazmısın o zaman bunu aldınmı? Ya çok kötü demiyorum yanlış anlama buda güzel beyaz iyide ben siyahı her zaman daha yakıştırırım. Ama bunun özellikle o üstteki sarı kısımları hiç olmamış bence. Bu arada modadan giyimden falan hiç anlamam sadece görsel yorumum fazla takma :)
Soran+1 yılBir de ben esmerim o yüzden koyu renkleri pek yakıştırmam kendime yorumun için çok teşekkürler :)
- +1 yıl
Rica ederim yüzün güzel zaten pek takma ne giysen yakışır ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılElbise lise mezuniyeti icin uygun ama modelini begenmedim pek. Sadelikle falan ilgisi yok bu tarz seyler daha uygun olur ama arkadaslarimkn yaninda sonuk kalamam diyorsan daha iddiali seyler bakabilirsin. Fiziginin masallahi var cunku.
02 Yorumla
Soran+1 yılBence asıl onlar abartı kalacak yani lise mezuniyeti bu düğün gibi giyinip gelecekler uzun balık elbise birde saten.Sönük kalmam diye düşünüyorum makyaj ve takılarla.Çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim bence de sonuk kalmazsin cunku cogunun fizigi seninkinfen yetersiz olacak. Abartiya kacmamak kaydiyla cok hafif gogus ve bacak dekoltesi verebilirsin goguslerin kucuk degilse ama oldukca az olsun yani acikta bir yerin kalmasin.
+1 yılyahu sen sade seviyorsan bunu giy. ben de pırıltılı veya balık elbiseler giymem. Abimin düğününe bile sade elbiseyle gitmişliğim var, hafif makyaj yaparsın olur biter. Boşver elalemin laflarını.
12 Yorumla
Soran+1 yılZaten takmadım bir yere kadar ama cidden moralim bozuldu şu an salakça şeyler bakıyorsun filan dediler saçmalıyormuşum olmazmışmış filan canım sıkıldı iyice
- +1 yıl
abi o zaman sen gitme düğüne onlar gitsin senin yerine, onlar senin yerine ayakkabı çanta elbise baksın, onlar saç modelini seçsin. Bu ne lan, kaç yaşındasın sen?
+1 yılbunun sıyahı var mı az daha uzun ve dökümlüsü daha asil hava verır sankı esmersın sanıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılevet esmerim o yüzden koyu renkler gitmiyor bana
- +1 yıl
aslında tenın beyaz senın sacların sıyah gıbı ama esmerlere gıden renk toprak renklerının tonları acıktan koyuya deneyebılırsın beyaz renkte guzel hos yaz rengı.göğüs dekoltende cok abes degıl bence kadında az bısı olacak yanı dekolte
+1 yılCanım bu pek olmamış gibi balık formunda elbise bence çok yakışacak sana onlara bak bence
03 Yorumla
Soran+1 yılBalık formundakiler hep saten ama ben saten giymek istmiyorum
- +1 yıl
Saten olmayanları vardır mutlaka bende lisede balık formunda bir elbise giymiştim ve saten değildi. Fabrika'dan almıştım istersen oraya bir bak
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim :)
+1 yılGöğüslerin çok ayrık durmuş ama o kadar da günlük değil takılarını doğru kullanırsan iyi durur
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)
+1 yılsonradan verdiğin link çok kötü.ilki güzel ama o siyah askılarının aldır straplez kullan
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten askılar onun değil
kadın kıyafetinden anlamam ama sende anlamıyon galiba...
23 Yorumla
Soran+1 yılSiyah askılar elbisenin değil
valla bnde beğenmedim o kadar güzel elbiseler varkeen bnce hiç bir genc kız işi değil o ksra bakma :(
10 YorumlaBen beğenmedim fakat günlük değil daha iyisini bulabilirsin
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. model guzel ama kumas rengıde onemlı daha farklı seyler denemelısın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılroma kıyafetı gıbı ben begendım :))
Bacaklarına dolanması ıcın bol ıplı ayyakabılardan alıp dahada guzel durursun01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler :) Önerini aklımda bulunduracağım ayakkabı alırken :)
Senin göğüslerin büyük bi' kere o elbise için, çok itici durmuş.
Belin de ince değil, böyle şeyler tercih etmemelisin açıkçası..02 Yorumla
Soran+1 yılPeki yorumun için teşekkür ederim
+1 yılgüzelmiş o siyah askılar elbisenin mi?
bu elbiseyi güzel takılar çanta ve ayakkabıyla çok çekici hale getirebilirsin ;)01 Yorumla
Soran+1 yılYok canım ben biraz üşengecimde siyah askılar elbisenin değil :)) çok teşekkürler :)
bence daha masumane bişey almalısın.çok çekici güzel ve saf olmalısınn
04 Yorumla
Soran+1 yılDaha masumane nasıl yani bunun için bana çok sade gündelik dediler daha masumu nasıl olur ki :)
- +1 yıl
https://www.hizliresimyukle.com/image/jk0 dar bişeyler giy balık formdaa.uzunda olabilir fiziğine çok yakısır
Soran+1 yılTeşekkür ederim ablacım ama buda taşlı ben taşlı istemiyorum :))
Moda & Stil konusunda 807 cevap paylaştı. Güzel ama sanki dikişi iyi değil. Lise mezuniyetine olur.
03 Yorumla
Soran+1 yılYorumun için teşekkür ederim
2.linkte ki siyah elbise daha hoş durur diye tahmin ediyorum beyaz çok basit bir görünümü var
00 YorumlaResimler acılmadı umarım güzel geçer ben yaşlanmışım yav :)
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim :)) hiç yaşlanmış durmuyorsunuz kendinizi kandırmayın bence :))
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim :)
+1 yılsiyah elbise çok kadınsı yüzün görünmese bile en az 30 duruyo beyaz elbisede kınaya gidermiş gibi bence başka seçim yapmalısın
00 YorumlaBende hiç beğenmedim. Ne olursa olsun baloda giyiceksin daha güzel bişey bak
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılyok artık yüze bak fiziğe bak bide seçtiği elbiselere bak.
011 Yorumla
Soran+1 yılNasıl elbiseler seçmeliyim?
- +1 yıl
yanlış anlama da normal sade bir elbiseyle bile çok şık olursun ama bu elbiseleri nerden buldun anlamadım?
Soran+1 yılBende normal sade bir elbise arıyorum fakat yok her yer abiye taşlı taşlı elbiseler kaynıyor seçeneklerin arasında en sadesi buydu
- +1 yıl
en kötüsü hani böyle çiçekli böcekli etekler oluyor ya ondan giy üzerine de beyaz bluz giy daha güzel olur emin ol.
Soran+1 yılYorumun ve tavsiyen için teşekkürler :)
- +1 yıl
rica ederim karar verdiğinde onu da yükle istersen bu kadar yorumdan sonra ne giyceksin merak ediyorum:d
Soran+1 yılBu kadar kötü yorumdan sonra kendi mi bıçaklamayı düşünüyorum mezar taşımın fotoğrafını koymalarını vasiyet ederim koyarlar 1 saattir ne kiloluluğum kaldı ne çirkinliğim ben sadece elbise olmuş mu olmamış mı onu sormuştum :D Şaka yapıyorum tabi atarım mezuniyet fotoğrafımı :dd
Soran+1 yılKendimi*
Soran+1 yılPinar90 anlamadım? elbise yüzümle mi olmamış demek istedin?
- +1 yıl
hahah:D
seçenekler var mı? kıyalayabilelim? yoksa güzel mecbur
03 Yorumla
Soran+1 yılhttps://www.hizliresimyukle.com/image/jkE
Bir de bu var
O bu deilde niye anıtkabir askeri gibi duruyosun sen az hanım ol ne giysen yakışmaz yoksa
00 Yorumla
+1 yılbeğenmedim, koyu giyersen birde kırmızı ruj, yanarsın :) beyaz basit
00 YorumlaArkadaşların çekemiyor almaman için öyle söylüyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılnerden mezun oluyorsun mısır fravun üniversitesimi:D
10 Yorumla
+1 yılelbiseyi çok yukarı çekmişsin biraz daha aşağı indirirsen her şey düzelicek kıyafet benim hoşuma gitti :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzerine para verseler yine giymem-giydirmem iğrenç yha gözün kapalı mı aldın.
00 Yorumla
+1 yılelbise güzel ttlım.bütün gözler senin üstünde olacak
00 Yorumla
+1 yılamatör bir elden çıkmış gibi bu biraz hoş değil sanki
10 Yorumlaçok açık bunlar ya liseliye göre. memelerin açıkta ailen ne diyor?
00 Yorumla
+1 yılyani aslında bence arkadaşların haklı olabilir :/
10 Yorumla
+1 yılnişanlanıyonmu hayırdır, abartı.
00 YorumlaRoma, ya da spartada kralın eşi bile olabirdin :D
00 Yorumlagogus bolgesı tuhaf ya
00 Yorumla
+1 yılcok guzel cok zarıf harıkaymıs
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
2 sinide beğenmedim :/
00 Yorumlaiyi güldüm sağol dkjfjhdjkfh
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 957 cevap paylaştı.
+1 yılBüst kısmı kötü hatta çok kötü...
00 Yorumla
+1 yılgöğüs kısmı çok hoş değil
00 Yorumla
+1 yılMesaj atarmısın önemli bir konu :/ Seninle ilgili
08 Yorumla
Soran+1 yılBuradan söyle
- +1 yıl
Fotoğraftan facebook adresin bulunabiliyor :/ dicektim
Soran+1 yılAnlamadım?
- +1 yıl
Dediğim gibi işte :/ Fotoğrafın İD'sinden facebook adresin bulunabiliyor.
Soran+1 yılBulduğun face i link atar mısın?
Soran+1 yılmesaj olarak
- +1 yıl
mesaj atılmıyoki sana
Soran+1 yılBen mesaj attım?
normal fakat feci ötesi kilolusun
05 Yorumla
Soran+1 yıl56 kiloyum sen 30 kiloysan sana kilolu gelmiş olabilirim tabi
Soran+1 yılBasen mi?
gögüs kısmı niye öyle
02 Yorumla
Soran+1 yılkendi modeli
spartalı hatunlara benzemşsin genel olarak iyi
10 Yorumla
+1 yılbeyaz çok kötü be güzelim =( siyah iyi ama
00 Yorumlagüzel değil bu elbieseler
00 Yorumla
+1 yılsiyah müthişmiş beeee :D yakıyor :p
00 Yorumla
+1 yılİlki idare ederde ikincisi felaket
00 Yorumla
+1 yılGögüs kısmı bence cok cırkın
10 YorumlaOlur bence.Hoş duruyorsa üstünde neden olmasın.
02 Yorumla
Soran+1 yılBence kötü durmamış ama arkadaşlarım olmaz deyince canım sıkıldı
Çok kötü aklında bulunsun.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılgögüs kısmı çok kötü. başka bir elbise bak bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel değil daha farkli modellere bak bence
03 Yorumla
Soran+1 yılYaşadığım yerdeki çoğu yere baktım fakat bana en uygunu bu ben süslü saten vs giyemiyorum buradaki gece elbiselerinin de %99u öyle mecburen böyle düzlere bakıyorum onların içinde de en güzeli buydu diğeri aşırı düz ve gündelik
Cevap sahibi+1 yılGöğüs kısmı bir tuhaf duruyor sanki.
Ve sarışınlara gidermis gibi. :)
Yine son karar senin tabi. Sac ayakkabi canta makyajla guzel olabilir.
Soran+1 yılYorumların için çok teşekkür ederim fikirleriniz önemliydi ben sanırım biraz daha arayışa gireceğim :))
Bence güncelleme deki elbisen gayet ideal
00 Yorumlaelbıseyı bosverde fızgın harıkaymıs
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler