Allah uzun ömür versin benim lise mezuniyetim bile olmadı, sizin gibi karı pcleri yüzünden engellendi. Seninkine de çomak sokarlar inşallah. Ben de mezuniyet istiyorum.
Tabi herkesin giyim tarzı farklıdır açık ama çok açık değil bence ortamına göre yani. Mezuniyet için normal bunlar mesela. Okulda giyse açık. Ama mezuniyette normal. Zaten bir kere mezun oluyor, istediğini giysin. Herkesin kendi tercihi artık.
İşte neden sorun ediyorlar anlamıyorum bende ortaokul mezuniyetine çok istemiştim askılı giymek (sadece askılı elbise uzundu zaten) çok açık dediler kabul etmediler bende takım elbise tarzı (yoksa tesettür tarzı giydireceklerdi) bir şey giydim herkes elbise giyerken hala içimde kaldı aklıma gelince gözlerim dolar bazen
Yok ya fikir beyan etmende bir şey yok mesela kapalı kadınlara göre evet çok açık ama bence baba anne falan da karışamaz belli yaştan sonra sen 22 yaşına falan geldin diyelim mesela hala annene babana mı soracaksın
@Dhsiksndbd baskın bir ailede büyümüşsün galiba senin fikirlerine hiç değer verilmemiş birey olarak görülmemiş gibisin ama neticede annen ve baban kötülüğünü istemezler bilmeden kötülük etseler bile
Bence saçma ya (anne babanla iyi anlaşıyorsan değil ama ben anlaşamıyorum) şimdi benim direkt tesettür giymemi isterler (kötülemem ben istemiyorum) baskılı tişört bile almıyorlar bu ne erkek gibi diyorlar ben bunlara ne sorabilirimki mecbur kendim alacağım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Sitede ilk defa fiziği güzel kız gördüm tebrik ediyorum elbise de güzel olmuş
Teşekkür ederim
Banada aynısını yazmıştın 😂
@Meltemzlfkr23 😁😁
Elbise çok güzelde, ne zaman nerden mezun oluyorsun
Mezuniyet için uygun değil. Bu elbise davet, akşam yemeği, düğün ve benzeri eğlence mekânları içindir
Göğüs dekoltesi aşağıda bence azıcık hareketli dans etsen ellerin hep düzeltmeye gidecek
bayilmis olmam disinda sorun yok, asiri guzel
😂😂 teşekkür ederimm 👵
rica ederiim
link varsa at kiz
Zara’dan aldım
bakiyorum hemenn, tesekkurler 💗
Rica ederimm
Çıtırım seni ham yaparlar dikkatli ol, burada da aynı şekilde
Güzel ve fazla iddialı, gecenin kavalyesi kimse çıkmazsa mesaj at oradayım hemen ndnfdmdmdk
Aklımda olsun😂
Gecenin aşırı dikkat çekici ikilisi oluruz, benimkisi nacizane teklif ya nsnxmdmxld
Çilekli süt gibisin harika ötesi mezuniyette çok iltifat alacağını garanti ederim 🤭
Shopu azalt her halinle güzelsin elbise çok güzel
Shop?😂
Evet?
Mezun oldun çilek yeni yaşantında başarılar
Kolye olmasa daha iyi olacakmış.
Allah uzun ömür versin benim lise mezuniyetim bile olmadı, sizin gibi karı pcleri yüzünden engellendi. Seninkine de çomak sokarlar inşallah. Ben de mezuniyet istiyorum.
🤣
ateş ediyor ateşş arabada 5 evda 15 sbosbosbds
Party elbisesi daha cok
Üstüne cübbe giyeceksiniz zaten ama güzel
Yönelimimi sorguluyorum bir suredir...
😂😂
çok açık
Mezuniyette ne açıklar var bu normal kalır
Abartma
@Dhsiksndbd maalesef haklısın ama bu da açık benim naçizane görüşüme göre
Tabi herkesin giyim tarzı farklıdır açık ama çok açık değil bence ortamına göre yani. Mezuniyet için normal bunlar mesela. Okulda giyse açık. Ama mezuniyette normal. Zaten bir kere mezun oluyor, istediğini giysin. Herkesin kendi tercihi artık.
@Dhsiksndbd neyse cübbe giyecekler zaten :D
Açık giymeleri bir sorun değil ki ya herkes özgür tanga ile gelmemiş ya kız
Memleket meselesi oldu he
@Dhsiksndbd kim ne giyiniyorsa babası ilgilenir zaten ben bir şey diyemem ama arkadaş nasıl oldu diye sormuş ben fikrimi beyan ettim yalnızca
İşte neden sorun ediyorlar anlamıyorum bende ortaokul mezuniyetine çok istemiştim askılı giymek (sadece askılı elbise uzundu zaten) çok açık dediler kabul etmediler bende takım elbise tarzı (yoksa tesettür tarzı giydireceklerdi) bir şey giydim herkes elbise giyerken hala içimde kaldı aklıma gelince gözlerim dolar bazen
Yok ya fikir beyan etmende bir şey yok mesela kapalı kadınlara göre evet çok açık ama bence baba anne falan da karışamaz belli yaştan sonra sen 22 yaşına falan geldin diyelim mesela hala annene babana mı soracaksın
@Dhsiksndbd alt tarafı elbise üzülme
Öyle de küçüktüm işte heves etmiştim elbise etek giymem zaten normalde o an çok istemiştim ama olmadı üzülüyorum işte beni sevmediklerini düşünüyorum
@Dhsiksndbd ama hâlâ annen baban sonuçta onların fikirlerini alsan iyi olur uygulamayacak olsan bile
@Dhsiksndbd baskın bir ailede büyümüşsün galiba senin fikirlerine hiç değer verilmemiş birey olarak görülmemiş gibisin ama neticede annen ve baban kötülüğünü istemezler bilmeden kötülük etseler bile
Bence saçma ya (anne babanla iyi anlaşıyorsan değil ama ben anlaşamıyorum) şimdi benim direkt tesettür giymemi isterler (kötülemem ben istemiyorum) baskılı tişört bile almıyorlar bu ne erkek gibi diyorlar ben bunlara ne sorabilirimki mecbur kendim alacağım
Evet dediğin gibi ama bazı şeyler içinde kalıyor işte
@Dhsiksndbd maalesef ailemizi seçemiyoruz ama evleneceğin kişiyi yaşamak istediğin hayata göre seçebilirsin
O da artık ileride görüşürüz iyi geceler
@Dhsiksndbd iyi geceler
Harika gorunuyorsun
mankenler gibi
Belinin inceliği beni benden aldı
Fazla dikkat çekici olmuşsun
Gayet güzel fiziğine de olmuş.
Çok teşekkür ederim
Rica ederim
Tamamı görünmüyor ışık çok kötü
Çok fenasın bayıldım san
Sağlam, fizikde aynen öyle