Moda & Stil Bazı erkeklerin eşlerini daha açık ve teşhir edici şekilde giyinmesini teşvik etmesini nasıl karşılıyorsunuz? ademoğluali Takip Et Xper 5 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor erkekler olarak bunu destekler miydiniz siz, kızlar olarak kocanız bu şekilde giyinmenizi istemesi ya da desteklemesi hoşunuza gider miydi? ya da zaten kadınım ben istediğim gibi giyinirim kimse karışmaz mı diyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl yorum Güncellemeler+1 yıl naber Güncellemeler+1 yıl Ghjjhh Bazı erkeklerin eşlerini daha açık ve teşhir edici şekilde giyinmesini teşvik etmesini nasıl karşılıyorsunuz? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Excitement3417 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl Kadinin guvendiği kişiye göre sorun olmazsa çokk fazla abarti bir açik giyinmezlerse sikinti yoktur 0 1 Yorumla ademoğluali +1 yıl peki Yorumla
uncas71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 42% +1 yıl Bunu isteyen erkegin ne oldugu belli bunu kabul eden kadinin da ne oldugu bellidir zaten 0 3 Yorumla ademoğluali +1 yıl sedece bunu o şekilde yorumlamak yerine farklı yorumlarda olabilrmi Yorumla uncas71 +1 yıl Normal olmayan bir şeyi nasıl farkli yorumlayabilirsin ki bu hastaliktir zaten Yorumla ademoğluali +1 yıl belki de bilinçli olarak yapıyorlar ilgi çekmek hoşlarına gidiyor olabir mi Yorumla
Serdarcihan Takip Et Yoda Yaş: 46 +1 yıl Bence kadınları sıkmamak lazım bende eşimin giyim tarzına hiç ama hiç karışmam 1 5 Yorumla ademoğluali +1 yıl Hmm. Eşin şanslı kadın. Peki çevreden bakmıyorlar mı eşinize Yorumla Serdarcihan +1 yıl İllaki Yorumla ademoğluali +1 yıl peki çevreden bakan insanlar olunca rahatsız olmuoyrmusun Yorumla Serdarcihan +1 yıl Göze yasak olmaz Yorumla ademoğluali +1 yıl hmm peki olumsuz düşünceleri oluyorsa eşine karşı Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Cuckold luk baslangici diye dusunuyrm. 0 9 Yorumla ademoğluali +1 yıl peki bu nasıl bir sonuç oluştururki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teshirle baslar fantezilerle devam eder. Esini paylasmakla sonuclanir. Tehlikeli bir ruh hali Yorumla ademoğluali +1 yıl hmm, peki bu çift için haz olmaz mı hiç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaptiklarina gore oluyordur. Yoksa neden yapsinlar. Ben sadece esini teshir etmekten hoslanmanin psikolojisini anlattim. Ciftlere 3. Olmuslugum var. Bil bakalim en buyuk keyfi kim aliyordu Yorumla ademoğluali +1 yıl erkek alıyor en büyük zevki, biliyorum bende çiftlere 3. oluyorum, ya da partnerim olunca swinger tarzı oluyoruz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladim. Yani konuya psikolojiye snede hakimsin. Soru bir merak sorusu değil kismi sazan avi :). Eee hayirli işler Yorumla ademoğluali +1 yıl sadece kimler var merak ettim, bir kadın bir soruda yorumda yazmıştı , swinger istediğini gizliydi onu merak ediyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pembeli kiliginda erkektir oda sazan avindadir. O mevzulara girenlerin cogunun zaten 3. Su 4. Su hazirdir. Yorumla ademoğluali +1 yıl bilemem artık Yorumla
tangalıazrail Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl o erkeklerden süphe etmek lazim 1 1 Yorumla ademoğluali +1 yıl hmm, pek , bu kadınında hoşuna gidiyorsa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kadinin guvendiği kişiye göre sorun olmazsa çokk fazla abarti bir açik giyinmezlerse sikinti yoktur
peki
Bunu isteyen erkegin ne oldugu belli bunu kabul eden kadinin da ne oldugu bellidir zaten
sedece bunu o şekilde yorumlamak yerine farklı yorumlarda olabilrmi
Normal olmayan bir şeyi nasıl farkli yorumlayabilirsin ki bu hastaliktir zaten
belki de bilinçli olarak yapıyorlar ilgi çekmek hoşlarına gidiyor olabir mi
Bence kadınları sıkmamak lazım bende eşimin giyim tarzına hiç ama hiç karışmam
Hmm. Eşin şanslı kadın. Peki çevreden bakmıyorlar mı eşinize
İllaki
peki çevreden bakan insanlar olunca rahatsız olmuoyrmusun
Göze yasak olmaz
hmm peki olumsuz düşünceleri oluyorsa eşine karşı
Cuckold luk baslangici diye dusunuyrm.
peki bu nasıl bir sonuç oluştururki
Teshirle baslar fantezilerle devam eder. Esini paylasmakla sonuclanir. Tehlikeli bir ruh hali
hmm, peki bu çift için haz olmaz mı hiç
Yaptiklarina gore oluyordur. Yoksa neden yapsinlar. Ben sadece esini teshir etmekten hoslanmanin psikolojisini anlattim. Ciftlere 3. Olmuslugum var. Bil bakalim en buyuk keyfi kim aliyordu
erkek alıyor en büyük zevki, biliyorum bende çiftlere 3. oluyorum, ya da partnerim olunca swinger tarzı oluyoruz
Anladim. Yani konuya psikolojiye snede hakimsin. Soru bir merak sorusu değil kismi sazan avi :). Eee hayirli işler
sadece kimler var merak ettim, bir kadın bir soruda yorumda yazmıştı , swinger istediğini gizliydi onu merak ediyorum
Pembeli kiliginda erkektir oda sazan avindadir. O mevzulara girenlerin cogunun zaten 3. Su 4. Su hazirdir.
bilemem artık
o erkeklerden süphe etmek lazim
hmm, pek , bu kadınında hoşuna gidiyorsa