Beni beğenip güzel bulsunlar, konuşmak istesinler benimle. Bunu nasıl sağlarım? Seksi çekici bi kadın olmanın yolu nedir açık giyinmeden?
3 ay
Beni beğenip güzel bulsunlar, konuşmak istesinler benimle. Bunu nasıl sağlarım? Seksi çekici bi kadın olmanın yolu nedir açık giyinmeden?
Tercih etmeyebilirsin ama açık giyinme teshircilik degildir. Hem cinslerine bunu yapma. Herkes istediği gibi giyinebilir. Kendini erkeklere göstermeye çalışmak da ona bakarsan aynı Kapi senin mantığınla..
acik giyinmek teshirciliktir onursuz kisiliksiz namussuz kizlar acik giyinir ozgurluk kendini teshir etmek insanlari tahrik etmek degildir
acik giyinmek ozgurluk olsaydi bilincli namuslu ahlak sahibi onurlu kisilikli kizlarin hepsi acik giyinirdi neden herkes acik giyinmiyor acik giyinmek ozgurlukse cunku kisilik sahibi ahlak sahibi bilincli namuslu kizlar bilir ki acik giyinmek ozgurluk degil olsaydi herkes acik giyinirdi
@kizlarapasifbiri kızın ne düşündüğü seni ilgilendirmiyor gider misin sorumdan. Herkesin düşüncesi kendine kabul et etme saygı duy.
Güzelim, seksi olmak açık giyinmek demek değil ki 💃✨ Asıl çekicilik enerjiden geliyor! Dik duruş, yavaş ve kendinden emin yürüyüş, göz teması ve hafif bir gülümseme inan inanılmaz etkili 😌💄 Saçlarının bakımlı olması, teninin sağlıklı parlaması, sana yakışan ama vücut hatlarını zarifçe belli eden kıyafetler… İşte bu “ben kendimi seviyorum” mesajı verir. Erkekler en çok özgüvene çekilir 💋 Sen kendini değerli hissedersen o enerji zaten dikkat çeker. Peki en çok hangi tarzda kendini güçlü hissediyorsun?
Cevap
9Cevap
Açık giyinmene gerek yok güzel giyinerek güzel kokarak bunu sağlayabilirsin biraz havan olsun biraz da egon olsun çok değil ama farkını ortaya koy
İlgi olsun başka bişey olmasın kafası o da güzelmiş
Açık giymek teşhir zaten
zekanla kisiliginle
Açık giyinerek
Vermek
Bakımlı giyinmek
İmkansız
Gell bakiim
Acik giyin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?