Arkadaşlar erkeklerle konuşamıyorum bile bu yüzden. tipim benim özgüvenimi mahvediyor hiç bir ortamda dikkat çekemiyorum. Bakımlı da bir kızım ve biraz utangaç bir yapım var ama biri ile anlastigimda cidden çok kafa olduğumu herkes söyler. ama işte hoşlandığım kimseye bu yönümü gosteremiykrum onlar da beni fark edemiyor sizce ne yapmalıyım çirkin bir kız olarak erkeklerin dikkatini çekmek için
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılgüzellik ve çirkinlik göreceli bir kavram. Yeryüzünde milyar insan var ve herkesin kendine göre bir dengi çıkıyor. Seni diğer insanlara fark ettirmeyen şey utangaçlık. bunu üstünden atacak olursan herkes seni görecektir. Bunu başarmak istiyorsan da kendini eleştirmek yerine kabullenmelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor çokk
En İyi Cevaplar
+1 yılİnsanlar sana
senin kendine baktığın gibi bakmazlar
dediğin gibi ol bunu yansıtmayı başar
yeterli.
Mesela 2 tane kedi düşün
biri güzel
biri çirkin
çirkin olan kedi ile vakit geçir
sana farklı gelmeye başlar
o çirkinliği kabullenip seversin
çirkin olduğu aklına gelmez
çünkü bir şeyler paylaşmışsındır artık.
aklına gelecek olan şey görsellik, algı değil. onunla paylaştığın şeylerin bir yansıması olur içinde.
aaynı şey insanlar için de geçerli
m4l olma
kimsenin umurunda değilsin Tip OLARAK
herkes kendine odaklanmış durumda
03 Yorumla
Soran+1 yılUmrunda olmak istiyom belki 🙃
- +1 yıl
tamam bu senin tipinle alakalı olan bir durum Değil.
Hasta beyninle alakalı olan bir durum demek istiyorum.
kendini, diğer insanlar gibi göremezsin.
Onlar farklı bakar
Soran+1 yılTamam kardeş sağol hasta beynimi tedavi edeyim ben
Canım benim çirkin olduğunu ne düşündürüyor? Önemli olan bu. Kilonsa eğer sağlıklı beslenip zayıflamaya çalış. Gözlüklüysen lens almayı dene. Yani sana kendini özgüvensiz hissettiren durumu çözmeye çalış. Sivilcen varsa doktora git. Saçlarını beğenmiyorsan düzleştirici al uzatmaya calis ya da boyayabilirsin 💜
011 Yorumla
Soran+1 yılBurnumu beğenmiyorum bu yüzden ama şu an estetik yaptıracak bir maddi durum da söz konusu değil bilmiyorum ne olaxak 🙂
Soran+1 yılBoyum165 58 kiloyum sence çok kilolu muyim 50 kilo olmak istiyorum
Soran+1 yılCevremdekiler normal diyor diye soruyorum ama bana normal gelmiyor
Soran+1 yılDi mi teşekkür ederimm dürüst davrandığın için
- +1 yıl
Benim saçlarım düzleşmiyor yani hemen geri bozuluyor düzleştirdikten sonra, kabarıyor saçın düzleşmesine yardımcı olacak veya kabarmasını engelleyecek bir ürün biliyor musunn
Soran+1 yılBenim de saç tellerim ince olduğu için banyoda tariyorum saç kremi kullanıyorum ve çok sık taramamaya özen gösteriyorum bu yüzden böyle yaparak daha azaldı elektriklenme
Soran+1 yılEvett bence de saçının kendi şeklini korumak en iyisi saçlar daha canlı kalıyor
- +1 yıl
Tamam çok teşekkür ederimm denerim💗
Hiç Bi kız çirkin değildir askom sen kendini beğendikten sonra ztn herkes seni beğenir öz güvensizlik o kendine saygısı sevgisi olmayanı babası bile sevmez hiç bir erkek te ztn özgüvensiz Bi kızda bişey aramaz eminim prenses gibisin böyle düşünme papatya🖤
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederimmm güzel düşüncelerin için 🥺❤️
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
67Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence senin tipin kötü değildir özgüvensizlikten kaynaklıdır diye düşünüyorum çünkü bende de aynı şey var
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah öyledir 🙂 teşekkür ederim
+1 yılAllah sana omur boyu sahiplenecek sana karsi sevgi ilgi gosterecek romantik olacak yanaklarini ceneni sevgi manasinda oksayacak kilina bile zarar vermeyecek kalbini asla incitmeyecek seni gecici gozuyle bakmayacak seni helali gozuyle bakacak hicbir kusurunu asla yargilamayacak butun ev islerinde sana yardim edecek gozu senden baskasini gormeyecek iyi gunde kotu gunde hastalikta saglikta hep yaninda olacak dertlerine sirlarina ortak olacak sekilde bir es sevgili nasip etsin
013 Yorumla
Soran+1 yılYeter her yere kopyala yapıştır yapmaktan bıkmadın mi kardeşim
Soran+1 yılKeşke içten etsen bu duayı
- +1 yıl
Icten ettigim icin zaten ama sen belliki nankorsun
Soran+1 yılTabi tabii
- +1 yıl
E oyle ama
Soran+1 yılTamam tamam kusura bakma kardeş
- +1 yıl
Bu arada benim ismim ertugrul
Soran+1 yılMemnun oldum Ertuğrul kardeş
- +1 yıl
Senin ismin neydi
Soran+1 yılPınar
- +1 yıl
Ismin guzelmis
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim ben İstanbul bakirkoyde yasiyorum
Ya neden erkeklerin dikkatini çekmeye calisiyosunki canim ne gerek var sen kendini sev önce diğerlerinin senin hakkında ne düşündüğünü asla umursama erkkler senin dikkatini çekmeye çalışsın biyle şeyler için üzülme.
25 Yorumla
Soran+1 yılHer kız çekmek ister inkâr etmeyelim lütfen
Soran+1 yılZaten öyle duruyorum dışarda ama cesaret edemiyolar snrm
Soran+1 yılDeneyelimm
+1 yılGüzellik göreceli bir kavram başkasına göre güzel olan birisi başkasına göre çirkin olabilir kendini böyle tanımlamamalısın. Özgüvenli ol kendinle barışık ol önce sen kendini beğen başkaları da seni beğenir.
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Boyun kilon iyi, vücut hafif balık eti bu senin için avantaj biraz seksi giyinip hafif frikikleri daha çekici görünürsün, daha detay istersen elden görüşürüz
06 Yorumla
Soran+1 yılSeksi falan giyinmeyi kendime yakıştıramıyorum salaş spor bir tarzım var
Soran+1 yılEvet bir kere öyle oldu herkes çok şaşırdı ama sonra çok utandım eski halime geri döndüm
Soran+1 yılNo öyle çok utanırım bu şekilde bir ilgi istemiyorum
+1 yılDikkat çekmek için uğraşma, insanlar dikkatini verdiği kişilerin hayatını mahvedebiliyor. Kendi mutluluğuna bak. Bende karşı cinslerin ilgisini çekmem ama kendi kafamda bu bir eksik gibi gözükmez bana
07 Yorumla
Soran+1 yılAslında hiç uğraşmıyorum da şu an uğraşmak istedim sksksks
- +1 yıl
Bende de öyle ufacık bir düşünce oluşuyor ama olgun tarafım, böyle uğraşlarla anca gelip geçici takılmalık kişiler bulunacağını, ve buna da değmeyeceğini, şahsen bunu istesem bile çevredeki kezbanlarla gezilip tozmanın psikolojik olarak imkansız ve moral bozucu olacağını hatırlatıyor 🙂
Soran+1 yılEvet yani ben de önüme geleni kabul etmediğim için biraz zor oluyo işler 🙂
- +1 yıl
Fiili arayıştayken bulunmuyor doğru kişi
Soran+1 yılDoğru kişi kalmadı gibi
- +1 yıl
Doğru olmayanla da ömür gitmez. Rastgele kişilerden de zevk alınmıyor şahsen. Yine de bu yaşta bir şey demek bize düşmez daha uzun seneler var önde
Soran+1 yılDoğru wkdkwk
+1 yılBende çok güzel bı kız değilim ama bana aşkla bakan bir insan var sen kendini değiştirme güzelim karşındaki değiştirsin 💓
11 Yorumla
Soran+1 yılKarşımda biri yok ama amin aksksksks
Bence bu soruyu kendini gizlemeden sorsan daha güzel olurdu hem sen kendini sözde tipsiz olarak değerlendiriyorsun ama belkide bu sadece senin kendi hakkındaki bir önyargı
00 YorumlaGüzelliğin belki alternatifi olabilecek diğer özellikler. Sana uyan varsa seç üzerinde çalış
- Özgüven
- Fizik
- Kariyer
- Zenginlik00 Yorumla
+1 yılçirkinim diyosun bu göreceli bi kavram ama, harbiden kötüysen adam baktığı gibi kafasını çevirir direk
05 Yorumla
Soran+1 yılOrta tipliyim
Soran+1 yılYine kötü
- +1 yıl
amaaan bakmasınlar, sen bakma ki adamların dikkatini çek
Soran+1 yılSjfnemfmem tamam
- +1 yıl
aferinnn
+1 yılYani utanmanı, çekinmeni anlıyorum ama keşke bir fotoğrafını da koysaydın da objektif yorum yapsaydık. Belki sadece kendin öyle görüyorsundur.
02 Yorumla
Soran+1 yılOna da çekindim kwkskqka
- +1 yıl
Fark ettim askjhda.
+1 yılKendin ol en başta başkasının dikkatini çekmek için değil kendini özgüvenli hissetmek için bakım yap, güzel giyin vs.
04 Yorumla
Soran+1 yılOnları zaten kendim için yapıyorum da karşı cins için ne yapabilirim onu sormuştum
- +1 yıl
Belki sessiz kalıyosundur ortamlarda o yüzden biraz daha hani katılmaya çalış konuşurken falan jest mimiklerini kullanabilirsin vs
Soran+1 yılEvet sessiz kalıyorum ve ortamım yok açıkçası
- +1 yıl
Arkadaş edindikten sonra daha güzel ilerleyecektir eminim, özgüvenini düşürecek bişey yok
+1 yılKimsenin dikkatini çekmek için uğraşma boş ver. Zaten bakımlı birisi isen güzelsindir özgüvenin yok sadece.
01 Yorumla
Soran+1 yılUğraşmıyorum aslında ama uğraşmak istiyom artık
+1 yılErkeklerin dikkatini çekmeye çalışmak gibi boş beleş istekleri kenara bırakıp kendin olabilirsin mesela, nasıl?
05 Yorumla
Soran+1 yılKendim olup çekemiyorum zaten
Soran+1 yılKendim olup senin gibi yalnız kadın mı olmalıyım
- +1 yıl
Sen bu kafayla ve koca merakıyla istesende kaliteli bir yalnızlık yaşayamazsın sana ağır gelir kaldıramazsın, altta sana epey akıl vermişler dedikleri gibi kıçını başını aç üç beş tane kanka dikkatini çekersin belki o zaman bundan bir üst levelin de yok zaten ederin bu kadar.
- +1 yıl
B@arzonun***
Soran+1 yılKomiksin yalnız kadın
+1 yılBunun güzellikle falan ilgisi yok aslında. Guzellige bakılmıyor artık. O kadar çok örnek gördüm ve duydum ki bu konuda da.
03 Yorumla
Soran+1 yılNeye bakılıyor benim gördüğüm yüz güzelliği çok önemli
- +1 yıl
Dm den yazamiyorum
Soran+1 yılBurdan yazamaz mısın
+1 yılBöyle düşünme sen kendini beğenmeyebilirsin başkası seni beğenebilir. Çirkinim deme kendini sev.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bence cirkin degilsin dedigin kadar. Sen kendini buna inandirmissin. Bakimli olmak guzel, kendinlede barisik olursan bak neler oluyor.
06 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum bazen güzel geliyorum kendime ama çok nadir kendimle barışmam çok zor umarım başarırım 🙂
Soran+1 yılArkadaşlarımi çok güzel buluyorum onların yanında kendimi çok kötü hissediyorum açıkçası 🙂
Soran+1 yılArkadaşlarımi da seviyorum ama onların yanında cidden görünmez gibi oluyorum 🙂
- +1 yıl
Ama bu senin tipinle alakali degil once bunu kavramalisin. Mesele karakterde. Sen ozguvensizsin. Icindeki guzellikleri disa yansitmakta sorun yasiyorsun. Disardan seni yeterince tanimayanlar seni duz goruyor halbuki icinde kimbilir ne cevherler var. Ne kadar guzel olan sevilir sansakta aslinda icindeki guzellikleri yansitan kisi guzel gelir.
Ayrica her zaman senden daha guzelde, az guzelde olacaktir. Onemli olan k3ndinle barisik olup kendini sevebilmen. Sen seni seve3sen bu her hareketine yansiyor. Ve karsindaki insanlarsa seni guzel buluyor o zaman.
Soran+1 yılEvet özgüvenimdr büyük bir sorun var. Haklisiniz en büyük sorun benim kendimle aramda. Teşekkür ederim
Nasıl ki parasız erkek gereksiz erkekse, çirkin ya da kilolu kız da gereksiz kızdır. Kadın gözüyle bile bakılmaz bu tür kadınlara. Üzgünüm
05 Yorumla
Soran+1 yılSağol abimm
Soran+1 yılOrta tipli ne gözüyle bakılır
Soran+1 yılParasız erkek gereksiz erkek olarak görmüyorum ben ama demek ki sen bizi öyle görünüyorsun
Soran+1 yılYani şu an açıkçası benim yaşlarımin geneli parasız ilerde de benim bir işim olacağı için karşımdakinin de işi olmasını isterim benden çok kazanmasına gerek yok eşit veya yakın olabilir bu şekilde ama işsiz güçsüz tembel birini hayatımda istemem bana yük olur
+1 yılBenle konuşmak istersen rahatca fikirlerimi söylerim senin için..
Belki de ön yargıların vardır kendinle ilgili02 Yorumla
Soran+1 yılVardır illa ki 🙂
- +1 yıl
Günaydın 🌸
Sanırım..
Sadece kasılma olduğun gibi davran senin sorunun kasılıyorsun ve eziklik hissediyorsun bu enrjinide dışarıya veriyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı
+1 yılErkeklerin dikkatini çekmek bu kadar önemli olmamalı
11 Yorumla
Soran+1 yılBazen önemli oluyo ama normalde bende çok önemsemiyorum ama şu an önemli msmdsms
Tipin önemi çok yok knk adamın niyetine farklı kimi sadece kadınlığına bakar kiminde seni sen olduğun için sever özverili olmaya bak.. ✨
00 Yorumla
+1 yılKimse ocin bir şey yapmaya kalkma sadece son derece sevgi şefkat dolu ol illa ki biri seni bulur sen yüreğini temiz tut düzgün tut
00 Yorumla
+1 yılTipinden niye utansın ki biri defalarca reddedildim sorun yok benim için hayat devam ediyor sonuçta
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın da arkadaşlarım da benden özgüvenli değil ve daha sessiz ama güzel olduğu için ondan hoşlananlar oluyor benden olmuyor tabi ikimizin de çok sosyal çevresi yok böyle olunca insan bir kendini sorguluyor 🙂
- +1 yıl
Sana bir şey söyleyeyim moral olsun kimseye kendini beğendirmek için uğraşma seni beğenen illa ki olacaktır kendini zorla beğendirmeye çalışınca gözünün üstünde niye kaş var diye yorum yapan bile olur kendini üzmeden hayatına devam et bende reddedildim hep umrumda mı değil her biri farklı şeyleri dert sorun etti kimse mükemmel değildir bunun farkına varmak gerekiyor
Soran+1 yılYok ben beğendirme ye çalışmıyorum zaten beni begenmezler diye kendimi geri çekiyorum bundan sonra da degisecegimi pek sanmıyorum
+1 yılTipini bilmiyorum ama illaki herkesin bi alıcısı vardır dua et başka yapcak bir şey yok kaderi ancak dua değiştirir
00 Yorumla
+1 yılHayatta her şey tip mi? Güzellik herkese göre değişir.
02 Yorumla
Soran+1 yılTip de çok önemli işte 🙃
- +1 yıl
Bence herkes için geçerli değil bu
+1 yılGormeden yorum yapamam tipini
Ama sagligin yerindeyse sukret05 Yorumla
Soran+1 yılFiziken sağlığım yerinde çok şükür 🙂 ama ruhen...
- +1 yıl
Merak etme ruhen hepimiz ayniyiz
Bana 6.75 tl borclandin
Soran+1 yılMamzmwmzmwmmwmwm
- +1 yıl
Sana yorum yaparken otubusun hangisi olduguna bakmadan binmisim simdi indim dolmusabindim bak ruh sagligim nasilda normal 😂😂😂😂😂😂
Soran+1 yılAyy kusura bakmaa kwmdmdmwmsm
- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKimse için güzel görünmek zorunda değilsin kendini olduğun gibi kabul etmelisin
00 Yorumla Yorum yapmak için tipinizi görmek gerek. Siz kız gözüyle bakıyorsunuz. Erkek gözüyle bakmak lazım.
00 Yorumla
+1 yılsadece öz güvenini yükseltmeye odaklan bşkalarını boş ver
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olanın fiziğin değil zeka ve ruhunun önemli olduğunu farketmelisin
00 Yorumla
+1 yılSaç, bakım ve fizik
Cilt bakımlarına özen ver yağ oranın yuksek ise
Zayıfla mesela lazer epilasyon vb yaptır yani
önerilerim bunlar çirkin kadın yoktur bakımsız
Kadın vardır unutmayın03 Yorumla
Soran+1 yılCildim saçım güzel de biraz kilo fazlam var ama benim sorunum yüzümle
- +1 yıl
O zmn güzel bir fitness yap haricinde diyetisyene git zayıfladığı da sarkma olursa Liposuction veya germe ameliyati olursun
Soran+1 yıl5 kilo fazlam var gitmeli miyim
+1 yılDaha sosyal olmayı deneyebilirsin. Hoşlandığın kişiyle ortak zevkleriniz varsa örneğin bowling gibi. Onunla aynı ortamda bulunup beraber güzel zaman geçirmeyi deneyebilirsin. Bence güzel zaman gecirdigi birini herkes yakından tanımak ister..
03 Yorumla
Soran+1 yılArkadaş grubumla yapışık gibiyiz ve normal erkek arkadaşlarımız yok ve hoşlandığım biri de yok açıkçası. uniye gecicrm bakalım inşallah orada biraz daha sosyal olabilirim 🙂
- +1 yıl
Umarım kendin olarak çok mutlu olacağım bir ilişkiye başlarsın ☺️
Soran+1 yılİnşallah
- Güzellik & Bakım konusunda 822 cevap paylaştı.
+1 yıltipin ile değil. özgüvenin ile uğraşman gerekli. bunun için eğitici seminerler ve kisisel geliim kitapları var.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDikkati başka yöne çekebilirsin, nasıl diye sorma, her kız bilir
01 Yorumla
Soran+1 yılSjjxjwkxkeke komikmiş
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNiye böyle sorulara KS xper koyuyor ben de onu anlamıyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılKıskanma
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin dikkatini çekmek isteyen çirkinim diyen birini niye kıskanayım. Sorun dış görünüşünle alakalı değil belli.
Soran+1 yılXper kasıyorum diye canım
Cevap sahibi+1 yılDaha çok versin daha çok toplarım bunun seninle alakası yok. Yoluna bak.
Soran+1 yılTamam
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde boyum kısa olduğu için kzılarka konuşamıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılKaç ki boyun
Cevap sahibi+1 yıl1.67
Seni biraz açmak gerekiyor.
Şımartmak falan.
013 Yorumla
Soran+1 yılEvet hiç şımarık değilim 🙃
Soran+1 yılNeler neler kwmckw
Soran+1 yılHiç bi şey ya ne hediyesi
Soran+1 yılNo istediğim bu değil zaten
Soran+1 yılSağol gerek yok
Soran+1 yılBöyle şeyler beni etkilemiyor
Soran+1 yılBu kadar emin konuşma
Çirkin misin yoksa kendini öyle mi görüyosunçirkinsen spora ver kendini fiziğin güzel olunca yine çeker dikkatini erkeklerin
09 Yorumla
Soran+1 yılO kadar uğraşamam
Soran+1 yılBen spor yapan kaslı birini istemiyorum ki zaten çok kilolu biri değilim karakter olarak ne yapabilirim onu sormuştum
Soran+1 yılne güzel bir tavsiye sağol
Soran+1 yılBöyle abazalaei kast etmemiştim ama neysee
Soran+1 yılTeşekkürler
Merhaba. Erkeklerin yüzde sekseni bu şekilde yaşıyor. Kendini sevmeden ve çekici bulmadan. Kulübe hoş geldin.
06 Yorumla
Soran+1 yılBen erkek miyim kardeş
Soran+1 yılKulübe hoş geldin yazmışsın ya
Soran+1 yılKüfür etmedik kardeş dedik
Soran+1 yılBazen öyle hissediyorum
dış görünüşün kötü olsa bile kalbin temiz ise saygılı kibar dürüst bir insansan tipinin hiç önemi yok rahat ol
01 Yorumla
Soran+1 yılTabii
diğer kızlar gibi yüzüne boya badana sürebilrisin ya da 100/100 plastik olmak için estetik cerrahlarına 10.000 lerce lira harcayabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılBoya badana ne alaka ama estetik param olsa burnumu yaptirirdim
Soran+1 yılÇok komik
+1 yılTanışabiliriz Ankara isen kafamız uyarsa ciddi düşünürüz bende kızlarla konuşamıyorum ama tip var 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılMlsf bana beni açacak biri lazım tenks nwmdmsmdk
- +1 yıl
açarız
+1 yılNasıl bir cirkinlk bu güzellik göreceli bir kavram dır fizik olarak mi cirkin sin yüz olarak mı boy kilo kac bu arada
010 Yorumla
Soran+1 yılYüz olarak begenmiyorum kendimi 165-58 kiloyim
- +1 yıl
Makyaj felan kurtar mıyormu
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Görmek lazım oznm seni
Soran+1 yılKilolu muyum sence
Soran+1 yılBoyuma göre
Soran+1 yıl50 olmak istiyorum 🙂
- +1 yıl
Hayır bence kilolu değil sin aksine boyuna göre kilon gayet iyi zayıf kız ne öyle ben Çok itici buluyorum zayıf kız ı
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bakımlı ol güzel giyin o tatli yüzün her zaman gülümsesin
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Herkes hoşlandığından utanır tiple alakası yok caney
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru da ben mala bağlıyorum çok
+1 yılbende aynı şekilde tipimden dolayı konuşmak isteyen olmuyor
01 Yorumla
Soran+1 yılÜzücü
+1 yılönemli olan güzellik değil bakımlı olmak farkı o yaratır
10 Yorumla
+1 yılBende öyle düsünüyordum ama insan büyüyunce çirkinlik kalmıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye illa birinin dikkatini çekmek istiyorsun? Kırmızı hap al.
117 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHangi üniversitedesin?
Soran+1 yılO ne ya
Cevap sahibi+1 yılGenel anlamda gerçekleri gösteren bir fikir felsefe. Kadın erkek ilişkilerini anlatıyor.
Soran+1 yılSeni hiç anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılSana yardım edebilecek bir fikir kırmızı hap. Bu şekilde kadın erkek ilişkilerini daha rahat anlayıp daha düzgün ilişkiler kurabilirsin. Gerçekten içtiğimiz hap değil. Bu sadece bir düşünce yapısı ismine kırmızı hap denmiş. Mesela mavi hapta var bu da bir fikir. Anlamadığın kısmı sor yardımcı olmaya çalışayım
Soran+1 yılBu kadar kafa yoramayacağm
Cevap sahibi+1 yılBelki de senin amacına hizmet edecek şey bu. Bir şey istiyorsun ama çabalamıyorsun bu şekilde nasıl yapacaksın? Çekmek istediğin dikkat nasıl bir dikkat burası da önemli.
Soran+1 yılDuygusal mânada
Soran+1 yılNe yapabilirim ki bunun için
Cevap sahibi+1 yılSevgili mi olmak istiyorsun kısaca?
Soran+1 yılYani seversem ben de evet
Cevap sahibi+1 yılPeki ilerisi için evlilik planın var mı? Ciddi amaçla mı bakıyorsun?
Soran+1 yılOo çok ilerisinde belki şu an bana uzak bir fikir
Cevap sahibi+1 yılZaten şu an daha yeni üniversiteye gideceğim demişsin en fazla 20 yaşındasındır diye tahmin ediyorum. Demek istediğim eğer ileride olsa bile böyle bir planın varsa ilişkini ona göre kurup karşındaki kişiyi ona göre seçmelisin. Biriyle ilişki kurdun o eğlenmek isteyecek belki sadece. Bunun gibi bir şey olmaması lazım. Sende eğlenmek istiyorsan orası ayrı bir konu. İstersen mesaj at daha detaylı anlatmaya yardım etmeye çalışayım. Büyük ihtimal yaşıtız. Profilimdeki yaş doğru değil ama sen bilirsin yinede.
Soran+1 yılNe istediğimi ben de bilmiyorum ve burdan kimseye güvenemem teşekkür
Cevap sahibi+1 yılBen seninle ilişki kurma peşinde değilim. Fikir alışverişi yapmak istedim sadece. Zaten bana güven falan da demedim böyle bir beklentim de yok. Anlamsız...
Soran+1 yılHaklısın bi şey diyemiyorum
+1 yılTipinden utanıyorsan vücudunu kullanabilirsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılBu şekilde çekmek istememiştim 🙂 duygusal mânada
+1 yılKariyer sahibi olabilirsin
07 Yorumla
Soran+1 yılBunun etki edeceğini sanmıyorum
- +1 yıl
Ben de tipimi sevmiyorum bu yüzden kariyer yapmaya çalışıyorum. Belki statü güzelleştirir.
Soran+1 yılHangi bölüm senin uniye gectin mi
- +1 yıl
Geçen sene hukuk sıralaması çıkardım sınavda ama ailem göndermedi. Bu sene eğitim fakültesi kazandım ona gidecem. Sadece derslerime odaklıyım çünkü erkekler zaten benimle ilgilenmiyor. Açıkçası artık bir erkeğin ilgisini de istemiyorum. Onlara ihtiyacım yok.
Soran+1 yılBana da eada hukuk mfde hemşirelik geliyordu hemşirelik yazdım iş imkanı açısından bakalım hayırlısı olsun
Soran+1 yılAma erkeklerin ilgisini de istiyoruz ya ben de şimdiye kadar istemiyordum da bilmiyorum nereye kadar böyle gidecek mwmcmemfmemfmemme
- +1 yıl
Hakkımızda hayırlısı olsun canım 🌸
Tipinden neden utaniyorsun ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılBeğenmiyorum çünkü yüzümü
Soran+1 yılBurnumu daha doğrusu
+1 yılSeni ğörmeden ne dim şimdi..🤔
04 Yorumla
Soran+1 yılsizin de işiniz zor...
- +1 yıl
Tabikide zor senin dahq zor şimdi resim siz anlatmaya çalışıyor herkese..🤭
Soran+1 yılKwkskwkskwkkqwkw
- +1 yıl
O nasıl ğülmek la 🤣🤣🤦🏿♂️
Güzellik & Bakım konusunda 323 cevap paylaştı. bırak onlar senin dikkatini çekmeye çalışsın
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok yüz vermiyorum tipim olmayan kişilere açıkçası 🙂
- Güzellik & Bakım konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yıltipten utanma nedir ya bu da yeni çıktı
02 Yorumla
Soran+1 yılWmmdmwmxmwms saçma saçma işler
- +1 yıl
Xd sıkma canın kanks düzelir her şey.
niye, ne var ki tipinde
04 Yorumla
Soran+1 yılBurnum kötü bu çok etkiliyor
Soran+1 yılTabi ki ben çok ayrıntılı baktığım için kendime her şeyin daha çok farkındayım. İnşallah insanlar beni kendi gördüğüm gibi görmüyordur
bakımlı bir kızsan sorun ne
010 Yorumla
Soran+1 yılYüzümü güzel bulmuyorum ben
Soran+1 yılAslında genel olarak şekli güzel ama burnum mesela kötü
Soran+1 yılİnşallah öyledir 🙂
Soran+1 yılKwkzkwkzkwkzkkw bakımlı derken çok makyaj yapmam da cildim güzel rimel eyeliner tarzıma önem veriyorum böyle yani
Soran+1 yılTeşekkür ederim wjkskwkskw
Çirkinsindir işte ne yapak
03 Yorumla
Soran+1 yılEwkdkwkkdkwx doğru
Soran+1 yılSalladım gitti
+1 yılkizlar gerçekten sürekli erkekler için mi yaşar
07 Yorumla- +1 yıl
@krielde yüzde 90 böyle jsjs
Soran+1 yılHayatım var da şu an boş bir donemdeyim aklıma geliyo mwmdmmxmedmemd
- +1 yıl
hormonlar işte 😂
Soran+1 yılYa öyle değil yanlış anlaşıldım 🙂
Soran+1 yılKendi davranışlarımin sebebini düşünüyordum 🙂
- +1 yıl
olabilir
- Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Tipimden utanıyorum, erkeklerin dikkatini çekebilmek için ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler